-
Καλημέρα,θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτό που μου συνέβη.σχόλασα από τη δουλειά μου 3.30 το μεσημέρι και καθώς οδηγούσα επί της πειραιώς πέρασε από τη χαμοστέρνας μία κοπέλα 72 ετών με κόκκινο και έπεσα πάνω της με 50-60 χλμ. μου έκανε θετική δήλωση με τα χίλια ζόρια αφού της είπαν από την τροχαία ότι έχει καταθέσει αυτόπτης μάρτυρας ότι είχαμε πράσινο.εγώ χτύπησα πάρα πολύ στα γόνατα και είχα θλάσεις παντού. δεν μπορούσα να κουνηθώ για 15 μέρες. υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία να μου πει τη γνώμη του ως προς το πως πρέπει να κινηθώ?
ευχαριστώ!
-
Καλημέρα,θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτό που μου συνέβη.σχόλασα από τη δουλειά μου 3.30 το μεσημέρι και καθώς οδηγούσα επί της πειραιώς πέρασε από τη χαμοστέρνας μία κοπέλα 72 ετών με κόκκινο και έπεσα πάνω της με 50-60 χλμ. μου έκανε θετική δήλωση με τα χίλια ζόρια αφού της είπαν από την τροχαία ότι έχει καταθέσει αυτόπτης μάρτυρας ότι είχαμε πράσινο.εγώ χτύπησα πάρα πολύ στα γόνατα και είχα θλάσεις παντού. δεν μπορούσα να κουνηθώ για 15 μέρες. υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία να μου πει τη γνώμη του ως προς το πως πρέπει να κινηθώ?
ευχαριστώ!
-
ευχαριστώ!
-
Απ'οτι καταλαβα φιλε μου οδηγουσες μηχανακι και περασε με κοκκινο η γιαγια με το αυτοκινητο της και σε χτυπησε. Σου εκανε θετικη δηλωση ενω υπαρχει μαρτυρας οτι εσυ περασες με πρασινο. Για τις ζημιες δε θα εχεις προβλημα. Πηγαινεις το μηχανακι σου στο μαστορα ερχεται ο εμπειρογνωμονας της ασφαλιστικης το φωτογραφιζει το φτιαχνεις παιρνεις τα τιμολογια των ανταλλακτικων και εργασιας απο τον μαστορα και τα καταθετεις στην ασφαλιστικη σου.
Ομως απο τη στιγμη που χτυπησες θα πρεπει η τροχαια να εχει καταγραψει τραυματισμο. Για να κινηθεις νομικα μεσω ασφαλιστικης για αποζημιωση θα πρεπει να υπαρχει τραυματισμος δηλωμενος απο την τροχαια στο τροχαιο σου. Απο εκει και περα αν μπορεις να πιστοποιησεις τραυματισμο με νοσηλεια σε νοσοκομειο και βεβαιωση ιατρου τον τραυματισμο σου κινησαι με δικο σου δικηγορο για οτι ζητας. Εκει μετα μπαινει και ψυχικη οδυνη μεχρι εξοδα μετακινησης. -
όλα αυτά έχουν γίνει. το μηχανάκι έχει βγει ολική. έχει σχηματιστεί δικογραφία γιατί όντως υπάρχει τραυματισμός.τα ιατρικά έξοδα καλύπτονται όλα θέλω να πιστεύω.φυσικοθεραπείες προς το παρόν για να γλιτώσω χειρουργείο. οπότε πρέπει να βρω ένα δικηγόρο.
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
κοπέλα 72 ετώνsory, δεν κρατήθηκα.
-
ναι ρε δεν τρέχει... τι να πω άμα την έβλεπες...
-
Αν υπέστη φθορές και ο εξοπλισμός σου (κράνος, μπουφάν κλπ) να ζητήσεις και για αυτόν αποζημίωση.
Περαστικά. -
Μάζευε αποδείξεις για γιατρούς φυσικοθεραπείες ταξί ! Ελπίζω αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και χάνεις δουλειά να είχες υψηλές δηλώσεις στην εφορία γιατί με βάσει παλιές δηλώσεις θα διεκδικήσεις αποζημίωση για το διάστημα χωρίς δουλειά.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φιλαρακι και εγω την ειχα πατηση ακριβως ετσι με το μηχανακη 60-70 χλμ χαλαρα πεταγετε σε διασταυρωση ενας απο ΣΤΟΠ και καρφωθηκα στην πορτα του ευτηχως την εβγαλα με θωρακικο πονο και ενα σπασμενο χερι... ακομα πληρωνη αυτος.
-
Ο χρήστης marikos100 έγραψε:
Φιλαρακι και εγω την ειχα πατηση ακριβως ετσι με το μηχανακη 60-70 χλμ χαλαρα πεταγετε σε διασταυρωση ενας απο ΣΤΟΠ και καρφωθηκα στην πορτα του ευτηχως την εβγαλα με θωρακικο πονο και ενα σπασμενο χερι... ακομα πληρωνη αυτος.Aν είσαι μέσα στην πόλη δεν είναι πολλά τα 70χλμ;
ατύχημα με μηχανάκι