-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Ααααααααα, τώρα κατάλαβα. Σορι, μπερδεύτηκα.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
Καθότι οι δάφνες που το σωματείο πήρε λόγω της τέλεσης αγώνα στο Μερκούρη είναι παχιές, μάλλον κάποιοι υπεύθυνοι ξάπλωσαν επάνω τους, γλάρωσαν και τους πήρε λιγάκι ο ύπνος.
Απότοκο όλων αυτών, είναι να μη γράψει κανείς οπουδήποτε (εδώ, blogspot, facebook) ότι τα αποτελέσματα του αγώνα θα τα βρείτε στο ταδε site.
Το ethea-live, δεν τα έχει. Αλλά αν είσαι γάτος, θυμάσαι ότι ο ΣΟΑΑ άρα και ο ΑΣΟΑΑ, τα χει καλά με την Iron Team, και ναι, πετυχαίνεις διάνα.
Φυσικά (1) αν μυρίσεις τα νύχια σου, κάτι τέτοιο δε γίνεται …
Φυσικά (2), δε μας πολυνοιάζει για όσους δεν μπορούν να έρθουν στο βουνό, για όσους είναι εκτός Αττικής κλπ
Φυσικά (3), μια τέτοια επισήμανση αποκωδικοποιείται καλοπροαίρετα ως κάτι που πρέπει να προσεχθεί, κακοπροαίρετα ως γκρίνια και ως 'εδώ έχουμε την καλύτερη ειδική της Ελλάδος, αυτό θα κουβεντιάζουμε ?'Εσεις τελικα ολοι οι αγωνιζομενοι , τωρα του παγκου , πρεπει να κτηπατε πολλα ληγμενα , δεν εξηγειται δαφορετικα .
Τι θα πρεπει να σας εξηγω ενα ενα ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι συναθλητες σας που (κι οποιος εχει αντιρηση θα τα ακουσει στερεοφωνικα) κανουν αγωνες , για να ευχαριστησουν ακομα και τον που εχει ενα αγωνιστικο που σκουριαζει και του δινουν την ?Βρε απιθανοι , αντι να πατε να προσφερετε μια μικρη υπηρεσια στο αθλητικο σας σωματιο , να μπορεσει να ορθοπδισει οικονομικα ωστε να κανει ακομα οικονομικοτερους και σωστους αγωνες διπλα στο σπιτι σας .... εσεις καναπεδατοι βγαζετε και τα κουμπουρια και πυροβολειτε .........
Και μετα λεμε γιατι δεν υπαρχει μελλον σ'αυτο το αθλημα , οταν ακομα κι τα πιο παιδια μας , εχουν σαλταρει ......
ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Η επιτροπή ραλλύ της Ο.Μ.Α.Ε. επικοινωνεί με το Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. μέσω 4tforum?
Oι αγώνες έχουν ανάγκη απο πιό 'αρχοντική' συμπεριφορά και ΑΠΑΙΤΗΣΗ συνεργασίας απο παλαιότερους και χορτασμένους.Αγγελε,
Για ποια Επιτροπη Ραλλυ μιλας ?
Ο αγωνας ειχε παρατηρητη που θα κανει την εκθεση του.
Μετα απο αυτο, θα ασχοληθει η Επιτροπη Ραλλυ.
Τρεις απλες διαπιστωσεις, (σαν Λωρης Μελετοπουλος) εκανα και οπως περιμενα, απαντησεις δεν πηρα.
Εσενα δηλαδη, αν σε ελεγαν Βασιλη Πασσαλη, θα σου αρεσε στα αποτελεσματα να διαβαζεις το oνομα σου, σαν Πασαλ ???
Και αυτο γαργαρα να το κανω ?
Αν εσυ μπορεις, εγω δεν μπορω.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ααααααααα, τώρα κατάλαβα. Σορι, μπερδεύτηκα.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
Καθότι οι δάφνες που το σωματείο πήρε λόγω της τέλεσης αγώνα στο Μερκούρη είναι παχιές, μάλλον κάποιοι υπεύθυνοι ξάπλωσαν επάνω τους, γλάρωσαν και τους πήρε λιγάκι ο ύπνος.
Απότοκο όλων αυτών, είναι να μη γράψει κανείς οπουδήποτε (εδώ, blogspot, facebook) ότι τα αποτελέσματα του αγώνα θα τα βρείτε στο ταδε site.
Το ethea-live, δεν τα έχει. Αλλά αν είσαι γάτος, θυμάσαι ότι ο ΣΟΑΑ άρα και ο ΑΣΟΑΑ, τα χει καλά με την Iron Team, και ναι, πετυχαίνεις διάνα.
Φυσικά (1) αν μυρίσεις τα νύχια σου, κάτι τέτοιο δε γίνεται …
Φυσικά (2), δε μας πολυνοιάζει για όσους δεν μπορούν να έρθουν στο βουνό, για όσους είναι εκτός Αττικής κλπ
Φυσικά (3), μια τέτοια επισήμανση αποκωδικοποιείται καλοπροαίρετα ως κάτι που πρέπει να προσεχθεί, κακοπροαίρετα ως γκρίνια και ως 'εδώ έχουμε την καλύτερη ειδική της Ελλάδος, αυτό θα κουβεντιάζουμε ?'Εσεις τελικα ολοι οι αγωνιζομενοι , τωρα του παγκου , πρεπει να κτηπατε πολλα ληγμενα , δεν εξηγειται δαφορετικα .
Τι θα πρεπει να σας εξηγω ενα ενα ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι συναθλητες σας που (κι οποιος εχει αντιρηση θα τα ακουσει στερεοφωνικα) κανουν αγωνες , για να ευχαριστησουν ακομα και τον που εχει ενα αγωνιστικο που σκουριαζει και του δινουν την ?Βρε απιθανοι , αντι να πατε να προσφερετε μια μικρη υπηρεσια στο αθλητικο σας σωματιο , να μπορεσει να ορθοπδισει οικονομικα ωστε να κανει ακομα οικονομικοτερους και σωστους αγωνες διπλα στο σπιτι σας .... εσεις καναπεδατοι βγαζετε και τα κουμπουρια και πυροβολειτε .........
Και μετα λεμε γιατι δεν υπαρχει μελλον σ'αυτο το αθλημα , οταν ακομα κι τα πιο παιδια μας , εχουν σαλταρει ......
ΦΙΛΑΚΙΑ
Κύριε Χρίστο,
ισχυριζόμαστε ότι μας ενδιαφέρει ο κόσμος. Η κριτική μου για τον διοργανωτή έχει να κάνει με τη μηδενική ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα. Πιστεύετε ότι είναι άδικη ? Ναι ή όχι ?
Για τον καναπέ δεν έχω καμία ανάγκη να δικαιολογηθώ. Ο Βασίλης γνωρίζει, κάντε ένα κόπο να ρωτήσετε.
Αν δε με ενδιέφερε θα έλεγα «στα μπομπόνια μου, δεν τρέχω, ας μπούνε κι οι ΠΑΟΚτζήδες στο Μερκούρη». Αλλά στο δικό μου μυαλό, δεν πάνε έτσι τα πράγματα, οφείλω να πω κάτι στραβό που διορθώνεται (και μάλιστα πολύ εύκολα).
Εξάλλου δεν αναφέρθηκα σε σενσορες, road book, ασθενοφόρα, πυροσβεστικές και λοιπές ιντερνετικές γκρίνιες που κυκλοφορούν. Τα κάνουν άλλοι αυτά.Το ότι με χαρακτηρίζετε «πρώην» αγωνιζόμενο και όχι πρώην «αγωνιζόμενο», με κολακεύει και σας ευχαριστώ.
Το ότι με χαρακτηρίζετε «σοβαρό» παιδί, δεν το παίρνω στα σοβαρά …Χαιρετισμούς.
-
Μάθημα 1ον:
Οταν εχει χονομέτρηση σε χιλιοστά, το ευκολότερο ειναι να σβήσεις το τελευταίο δεκαδικό ψηφίο στο EXCEL. Κλικ στο κελί που θέλεις + Delete και έτοιμο... Πώς γίνετε να εχεις κάτι καλύτερο και να βρίζεις οτι θελεις λιγότερο?! Απορώωωωω!Μάθημα 2ον:
Η επίσημη ιστοσελίδα των χρόνων του Αγωνα, είναι το ETHEA LIVE, της ΟΜΑΕ δλδ, που δυστυχώς δεν είχε λίνκ! Γιατί? Να ρωτήσετε την ΟΜΑΕ λοιπόν...Μάθημα 3ον:
Αλλαξε την οθόνη σου ή την κάρτα γραφικών ή το κινητό σου, ή κανε σωστή ρυθμιση, ωστε να τα διαβάζεις όλα...Υπήρχαν πολλά άλλα που θα πρέπει να βελτιωθούν απο τον Σωματείο μας, και γενικότερα απο τα σωματεία, που αυτά που γραφεις φαντάζουν ανόητα! Απλά τα γραφεις για να πεις κάτι? Για να γινει κουβέντα? Ε, γράψε τα βασικά. οχι ανοησίες!
Μάθημα 4ον: οταν ανοιγουμε τον υπολογιστή και πιανουμε το πληκτρολόγιο για να γράψουμε, πρωτα εχουμε σκεφτεί τι θα γραψουμε και εν ανάγκη το ξανασκεφτόμαστε και δευτερη... κατόπιν πατάμε τα πλήκτρα...
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Μάθημα 1ον:
Οταν εχει χονομέτρηση σε χιλιοστά, το ευκολότερο ειναι να σβήσεις το τελευταίο δεκαδικό ψηφίο στο EXCEL. Κλικ στο κελί που θέλεις + Delete και έτοιμο... Πώς γίνετε να εχεις κάτι καλύτερο και να βρίζεις οτι θελεις λιγότερο?! Απορώωωωω!Μάθημα 2ον:
Η επίσημη ιστοσελίδα των χρόνων του Αγωνα, είναι το ETHEA LIVE, της ΟΜΑΕ δλδ, που δυστυχώς δεν είχε λίνκ! Γιατί? Να ρωτήσετε την ΟΜΑΕ λοιπόν...Μάθημα 3ον:
Αλλαξε την οθόνη σου ή την κάρτα γραφικών ή το κινητό σου, ή κανε σωστή ρυθμιση, ωστε να τα διαβάζεις όλα...Υπήρχαν πολλά άλλα που θα πρέπει να βελτιωθούν απο τον Σωματείο μας, και γενικότερα απο τα σωματεία, που αυτά που γραφεις φαντάζουν ανόητα! Απλά τα γραφεις για να πεις κάτι? Για να γινει κουβέντα? Ε, γράψε τα βασικά. οχι ανοησίες!
Μάθημα 4ον: οταν ανοιγουμε τον υπολογιστή και πιανουμε το πληκτρολόγιο για να γράψουμε, πρωτα εχουμε σκεφτεί τι θα γραψουμε και εν ανάγκη το ξανασκεφτόμαστε και δευτερη... κατόπιν πατάμε τα πλήκτρα...
Βασιλη,
- Οταν η χρονομετρηση εχει οριστει να ειναι σε εκατοστα, κανεις δεν εχει την υποχρεωση να την μετατρεψει απο τα χιλιοστα. Ειναι σε εκατοστα? Τελεια και παυλα. Μπορει ο Οργανωτης ? Την κανει. Δεν μπορει? Δεν την κανει. Το 'κατι καλυτερο' υπαρχει μονο στο μυαλο σου, προκειμενου να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
- Το αν το 'ethea-live.gr' ειχε link η οχι, ειναι αλλο θεμα. Τα αποτελεσματα δημοσιευονταν στο γνωστο site και επρεπε να ειναι σωστα. Αν δηλαδη υπηρχε το link με το 'ethea-live.gr', θα ηταν σωστα ??? Αστειος μου ακουγεσαι.
- Δεν εχω υποχρεωση να αλλαξω τιποτα στις ρυθμισεις του υπολογιστη μου. Ο Οργανωτης εχει υποχρεωση να προσαρμοστει στις προδιαγραφες που υπαρχουν, προκειμενου να 'παρει' την δουλεια. Εκει αναφερομουν με την λεξη 'νταηλικι' που χρησιμοποιησα.
Αχ ποσο λεπτες εννοιες ειναι ολες αυτες Βασιλακη μου και το μικρο σου μυαλουδακι δεν τις χωραει !!! - Μαθηματα, σε κανεναν πιο αρχαρειο, κανε Βασιλακη μου.
Απο το 1969 εχουν περασει χρονια ........
Τις πρωτες ταξεις τις εχω περασει με αριστα και ξερω απολυτα τι γραφω και πως το γραφω.
Οπως εγραψα και στον Αγγελο πιο πανω, με τα ουσιωδη, θα ασχοληθη ο καθ' υλιν αρμοδιος, που δεν ειναι αλλος απο τον παρατηρητη του αγωνα.
Εγω ασχοληθηκα με τις 'ανοησιες' (οπως τις χαρακτηριζεις), οι οποιες προσβαλουν την νοημοσυνη και την τιμη του καθε σκεπτομενου αγωνιζομενου.
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μάθημα 1ον:
Βασιλη,
- Οταν η χρονομετρηση εχει οριστει να ειναι σε εκατοστα, κανεις δεν εχει την υποχρεωση να την μετατρεψει απο τα χιλιοστα. Ειναι σε εκατοστα? Τελεια και παυλα. Μπορει ο Οργανωτης ? Την κανει. Δεν μπορει? Δεν την κανει. Το 'κατι καλυτερο' υπαρχει μονο στο μυαλο σου, προκειμενου να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
- Το αν το 'ethea-live.gr' ειχε link η οχι, ειναι αλλο θεμα. Τα αποτελεσματα δημοσιευονταν στο γνωστο site και επρεπε να ειναι σωστα. Αν δηλαδη υπηρχε το link με το 'ethea-live.gr', θα ηταν σωστα ??? Αστειος μου ακουγεσαι.
- Δεν εχω υποχρεωση να αλλαξω τιποτα στις ρυθμισεις του υπολογιστη μου. Ο Οργανωτης εχει υποχρεωση να προσαρμοστει στις προδιαγραφες που υπαρχουν, προκειμενου να 'παρει' την δουλεια. Εκει αναφερομουν με την λεξη 'νταηλικι' που χρησιμοποιησα.
Αχ ποσο λεπτες εννοιες ειναι ολες αυτες Βασιλακη μου και το μικρο σου μυαλουδακι δεν τις χωραει !!! - Μαθηματα, σε κανεναν πιο αρχαρειο, κανε Βασιλακη μου.
Απο το 1969 εχουν περασει χρονια ........
Τις πρωτες ταξεις τις εχω περασει με αριστα και ξερω απολυτα τι γραφω και πως το γραφω.
Οπως εγραψα και στον Αγγελο πιο πανω, με τα ουσιωδη, θα ασχοληθη ο καθ' υλιν αρμοδιος, που δεν ειναι αλλος απο τον παρατηρητη του αγωνα.
Εγω ασχοληθηκα με τις 'ανοησιες' (οπως τις χαρακτηριζεις), οι οποιες προσβαλουν την νοημοσυνη και την τιμη του καθε σκεπτομενου αγωνιζομενου.
'el-em'
Eυχαριστω τους αγωνιζομενους που διαβαζουν εδω μεσα, για την αμεριστη συμπαρασταση και στηριξη στα γραφομενα μου, στην προσπαθεια μου να υπερασπιστω τα δικαια δικαιωματα τους,που σε τοσο μεγαλη υποληψη εχουν !!!.
Τελος απο εμενα.'el-em'
-
Αυτη η επιτροπη της ομαε θα μεινει στην ιστορια με τον ΕΝΑΝ τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ το ερμα που κανει τα παντα να πεισει οτι δεν ειναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ...........................
-
Ενας ...........χαλαει (επιτηδες) για αλλη μια φορα τις σελιδες του αγωνα που εκανε τους περισσοτερους αγωνιζομενους αλλα κι απ'τις σπανιες φορες τα τελευταια χρονια ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ να ευχαριστηθουν αγωνα και θεαμα .......
Αν κανω λαθος κι αν θελετε (εκτος του στοκου) ολοι εσεις που παρευρεθηκατε γραψτε δυο λογια εδω !
Τα αρνητικα τα ειδαμε ολοι , ηταν ελαχιστα μπροστα στα θετικα που ακουσα τουλαχιστον εγω απο αγωνιζομενους με μυαλο και θεατες χρονων ........
Ας βαλουμε αλλη μια φορα και το in car της χρονιας ...........με τα απειρα μπιπ (αφασια ο ΕLIO με τον Νικολα παγκοσμιο) !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ενας ...........χαλαει (επιτηδες) για αλλη μια φορα τις σελιδες του αγωνα που εκανε τους περισσοτερους αγωνιζομενους αλλα κι απ'τις σπανιες φορες τα τελευταια χρονια ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ να ευχαριστηθουν αγωνα και θεαμα .......Αν κανω λαθος κι αν θελετε (εκτος του στοκου) ολοι εσεις που παρευρεθηκατε γραψτε δυο λογια εδω !
Τα αρνητικα τα ειδαμε ολοι , ηταν ελαχιστα μπροστα στα θετικα που ακουσα τουλαχιστον εγω απο αγωνιζομενους με μυαλο και θεατες χρονων ........
Ας βαλουμε αλλη μια φορα και το in car της χρονιας ...........με τα απειρα μπιπ (αφασια ο ΕLIO με τον Νικολα παγκοσμιο) !
-
Γιά ενημέρωση των υγειώς σκεπτόμενων.
Στο συμβάν μέσα σε ελάχιστα λεπτά, κατέφθασαν 1 ασφενοφόρο, 1 πυροσβεστικό και 2 οχήματα εκτός δρόμου με 6 πιστοποιημένους απο το κρατος διασώστες-απεγκλωβιστές! -
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
ολο το 1ο Σκελος για ολα τα πληρωματα ηταν στεγνο, προς το τελος αυτου ακουσαμε απο τον ασυρματο ενος ενδιαμεσου πως στην εκκινηση μονο εριχνε κατι ψιλα στη Μαλακασα.Νομίζω οτι δεν είναι έτσι. Στο 1ο πέρασμα απο το 40 κάτι και μετά είχαν λίγο βροχή στις αρχές. Αυτή είναι και η γκρίνια (δικαιολογημένη νομίζω) παιδιών στη Ν2 , όπου 2 αυτοκίνητα ξεκινούσαν 20 θέσεις εμπρός απο την υπόλοιπη κατηγορία με αποτέλεσμα όλοι οι υπόλοιποι να έχουνε ένα μέρος βροχής στον αγώνα τους(πάντα στο 1ο σκέλος γιατί μετά το είχαν όλοι).
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Γιά ενημέρωση των υγειώς σκεπτόμενων.
Στο συμβάν μέσα σε ελάχιστα λεπτά, κατέφθασαν 1 ασφενοφόρο, 1 πυροσβεστικό και 2 οχήματα εκτός δρόμου με 6 πιστοποιημένους απο το κρατος διασώστες-απεγκλωβιστές!Yπαρχει κι ο χρονος καταγεγραμενος απ'την καμερα του οχηματος του συμβαντος (για τους μη υγειως σκεπτομενους που δυστυχως τριγυρνανε ακομα στον χωρο )!
Για τους υγειως σκεπτομενους τωρα , που δεν παρευρεθηκαν στον τερματισμο , πρεπει να πουμε οτι ολος ο κοσμος συγκινηθηκε ιδιαιτερα στην απονομη οταν ο ΙΑΒΕΡΗΣ μας εδωσε στον μικρο Διονυση του **Make-a-wish **το ποδηλατακι που ηθελε να αποκτησει οπως και να δει εναν αγωνα αυτοκινητων που ειναι τα αγαπημενα του ονειρα .Η αγαπημενη συναθλητρια Χρηστινα Σταθακη φροντισε για την καλυτερη ξεναγηση του μικρου μαζι με την συλλογη αυτογραφων των πληρωματων.
Ο ΑΣΣΟΑΑ οπως καταλαβατε δεν ξερει να κανει διοργανωσεις με ...... ακολουθει μονον πιστα τις συνταγες των..... συνοδηγων επιτροπων !
-
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Αυτή είναι και η γκρίνια (δικαιολογημένη νομίζω) παιδιών στη Ν2 , όπου 2 αυτοκίνητα ξεκινούσαν 20 θέσεις εμπρός απο την υπόλοιπη κατηγορία με αποτέλεσμα όλοι οι υπόλοιποι να έχουνε ένα μέρος βροχής στον αγώνα τους(πάντα στο 1ο σκέλος γιατί μετά το είχαν όλοι).Αυτός ο αχταρμάς στη λίστα συμμετοχών δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί.
Κατ' αρχήν, όταν είμαι θεατής δε μου αρέσει καθόλου αυτό το τουρλουμπούκι. Προτιμώ να βλέπω μαζί τους ανθρώπους των κλάσεων, να τις ξεχωρίζω και να ξέρω τι βλέπω. Εσείς, ως θεατές, μπορείτε να μου πείτε ποιο από τα προχθεσινά 206 ήταν στην Α7 και ποιο στην Α6; Ή μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιο σαξόραλλο ήταν Ν και ποιο Α; Γιατί πρέπει να δημιουργείται αυτή η σύγχυση;
Από την άλλη, ως συμμετέχων, δε δίνω δεκάρα αν ο άλλος ξεκινήσει στεγνό κι εγώ βρεγμένο ή αν ξεκινάω τελευταίος στη γενική, αλλά νομίζω ότι είμαι ο μόνος που το βλέπει έτσι. Απ' όσο έχω συζητήσει, όλους τους ενοχλεί πάρα πολύ να έχουν ανθρώπους με τους οποίους συναγωνίζονται να τρέχουν σε διαφορετικές συνθήκες. Το προχθεσινό παράδειγμα της Ν2 στο πρώτο σκέλος είναι χαρακτηριστικό. -
Εχω βρεθεί στη θέση των 'πίσω' πολλές φορές στο παρελθόν... Άποψή μου είναι ότι, καλό θα είναι, οι κλάσεις να τρέχουν μαζί... Τώρα επί του προκειμένου, θεωρώ ότι, στο συγκεκριμένο αγώνα, οι πίσω ήταν εν δυνάμει ευνοημένοι, διότι, ´οπως και έγινε με το πλήρωμα που πηρε την δεύτερη θέση, είχαν το χρονικό περιθώριο να πληροφορηθούν τις καιρικές συνθήκες και να κάνουν την κατάλληλη επιλογή ελαστικών σε ένα δρόμο που στέγνωνε και βελτιωνόταν συνεχώς.... Το πρώτο πέρασμα θεωρείται στεγνό για όλους πλην ιστορικών, κατά την ταπεινή μου άποψη.. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Το πρώτο πέρασμα θεωρείται στεγνό για όλους πλην ιστορικών, κατά την ταπεινή μου άποψη.. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με....Και λίγο πριν τους ιστορικούς.
είχαν το χρονικό περιθώριο να πληροφορηθούν τις καιρικές συνθήκες και να κάνουν την κατάλληλη επιλογή ελαστικών
Αυτό ήταν θέμα 'πληροφοριοδότη'. Όλοι οι 'πληροφοριοδότες' είχαν χρονικό περιθώριο να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, όπως έκαναν αυτοί του πρώτου γενικής που μπήκε στο β' σκέλος με intermediate. Όμως μερικοί 'πληροφοριοδότες' το είχαν ρίξει στα σουβλάκια και τους είχε πάρει ο ύπνος.
-
Κι ένα βιντεάκι από εμας από το δεύτερο σκέλος. .. Στο 6:50 η στιγμή που μας κόστισε τη νίκη.....
-
Σπύρο Στο πρώτο σκέλος εμείς #47 ξεκινήσαμε με ψιχαλοβροχή και έτσι πήγαμε μέχρι το Γιατρό με υαλοκαθαριστήρες
Στο Β έχεις δίκιο υπήρχε πληροφόρηση αλλά έτσι όπως ήταν η κατάσταση οι περισσότεροι επιλέξανε τα στεγνά.
Σχετικά με τα του αγώνα δεν υπάρχει κάποιος λόγος για κόντρα, κύριε Χρήστο δεν συμφωνείτε ότι πρέπει να λέγονται τα κακώς κείμενα με στόχο την διόρθωση? Γιατί πρέπει πάντα όλες οι παρατηρήσεις να θεωρείται ότι γίνονται με στόχο την μείωση και την απαξίωση.
Εγώ έχω να παρατηρήσω την απίστευτα μεγάλη καθυστέρηση στον διοικητικό έλεγχο, όπως και στο Αεροδρόμιο
Πάλι το θέμα με τους σενσορες και την ελλειπή πληροφόρηση για το που υπάρχουν και αν υπάρχουν χρόνοι και αν θα υπάρχει refund γιατί παραστατικό δεν δώθηκε.
το θέμα με τον κόσμο, το οποίο όμως υπάρχει και σε άλλους αγώνες.
Όπως ανέφερα και παραπάνω το ισοζύγιο είναι θετικό, δυστυχώς απο την δική μου μεριά δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνουν για εθελοντική εργασία.
Ο Αχταρμάς με την σειρά εκίνησης έχει ξαναγίνει και σε άλλους αγώνες δεν ξέρω αν προβλέπεται ή όχι προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου. Τα άλλα για τους καναπέδες, τους ραλιτζήδες της πλάκας τους αγωνιζόμενους αγέλάδες και άλλα πολλά που έχουν ακουστεί από ¨ΟΛΟΥΣ του 'επαγγελματίες' του χώρου μπενάκης βγενάκης. Εγώ αυτό που βλέπω είναι αντιπαράθεση χωρίς κανένα λόγο και χωσίδια για τα χωσίδια, είναι δυνατόν ρε γμτ να υπάρχει κόντρα μεταξύ 100 νοματαίων για του Ελληνικούς αγώνες? ήμαρτον! -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Κι ένα βιντεάκι από εμας από το δεύτερο σκέλος. .. Στο 6:50 η στιγμή που μας κόστισε τη νίκη.....Fixed.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Αυτός ο αχταρμάς στη λίστα συμμετοχών δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί.
Κατ' αρχήν, όταν είμαι θεατής δε μου αρέσει καθόλου αυτό το τουρλουμπούκι. Προτιμώ να βλέπω μαζί τους ανθρώπους των κλάσεων, να τις ξεχωρίζω και να ξέρω τι βλέπω. Εσείς, ως θεατές, μπορείτε να μου πείτε ποιο από τα προχθεσινά 206 ήταν στην Α7 και ποιο στην Α6; Ή μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιο σαξόραλλο ήταν Ν και ποιο Α; Γιατί πρέπει να δημιουργείται αυτή η σύγχυση;
Από την άλλη, ως συμμετέχων, δε δίνω δεκάρα αν ο άλλος ξεκινήσει στεγνό κι εγώ βρεγμένο ή αν ξεκινάω τελευταίος στη γενική, αλλά νομίζω ότι είμαι ο μόνος που το βλέπει έτσι. Απ' όσο έχω συζητήσει, όλους τους ενοχλεί πάρα πολύ να έχουν ανθρώπους με τους οποίους συναγωνίζονται να τρέχουν σε διαφορετικές συνθήκες. Το προχθεσινό παράδειγμα της Ν2 στο πρώτο σκέλος είναι χαρακτηριστικό.Μπορεί να ισχύουν αυτά που λές, αλλα...:
Οπως καταλαβαίνεις, το θέμα δεν ειναι να βλέπουμε αγώνες οι ειδικοί... διοτι ολοι ειμαστε ειδικοί...Ο ΑΣΣΟΑΑ λοιπόν, εκανε ενα πείραμα και του βγήκε... Ρώτησε 10 θεατές, οχι ειδικούς, απλά λάτρεις των ράλλυ, τι θα προτιμούσαν να βλέπουν... και οι δέκα απάντησαν οτι βαριούντε να βλέπουν τα ιδια αυτοκίνητα συνέχεια, και προτιμούν πικοιλία...Πχ, οπως οι Αναβάσεις, μερικούς τους κουράζουν οι κλάσεις με σχεδον ιδια αυτοκίνητα.Απο την άλλη μεριάπρέπει κάποια στιγμή να τιμηθούν και ολοι αυτοί που πάνε λίγο πιο γρήγορα απο τους υπόλοιπους, απλά δίνοντάς τους ενα πιο μπροστινό νούμερο.
Το καλό της υπόθεσης είναι οτι είχαμε πλέον πολλά ζευγάρια πληρωμάτων και καμιά φορά τετράδες, αξιόλογες που έδεναν να μπούν ψηλά σε νούμερα και να δέσουν στο μάτι μαζί με φτερούγες και δίλιτρα...
Μετά τον αγώνα, ρωτήσαμε πάλι πολλούς θεατές, αν τους άρεσε η ποικιλία των αυτοκινήτων και οχι η ρουτίνα της κλάσης... ολοι ειπαν οτι τους άρεσε, διοτι δεν χάθηκε το θέαμα και τους κράτησε το ενδιαφέρον.
Πρέπει να καταλάβουμε οτι δυστυχώς πρωτα πρέπει να τιμήσουμε τους λιγοστούς θεατές μας και μετά την πάρτυ μας. Τον θεατή δεν τον ενδιαφέρει αν εσύ 'τρώγεσαι' με τον άλλο... Δεν το ξέρει, δεν ειναι ειδικός!
Μακάρι να μπορούσαμε να βάλουμε ανάποδα την κατάταξη εκκινησης, οπως γίνετε σε ολους τους ευρωπαϊκούς αγώνες - φιέστες!Σε αγώνα που βρέθηκα πριν απο δυο χρονια, ο Τζι Τζι Γκάλι, είχε το νούμερο 1, αλλα ξεκίνησε πίσω απο το 130... Τυχαίο?
Απλά θέλουν οι οργανωτές να ειναι σίγουροι οτι τον πρωταθλητή τους, θα τον δούν όλοι!ΥΓ:Η γνώμη των θεατών μετράει και οχι των ειδικών, στην συγκεκριμένη περίπτωση.Αυτούς εχουμε ανάγκη...Χωρίς αυτούς αγώνες και αγωνιστικα δεν θα υπάρχουν. Εκτός εάν κάποιος θέλει να τρέχει μόνος του...
-
οπως λεει και ο Γιαννης Σκανδαλης και το Νο 46 μπροστα του που πηραν την δευτερη θεση στην Ν2 επισης συναντησαν βροχη και γλιστραγαν στο πρωτο σκελος https://www.youtube.com/watch?v=dUrDU-w ... ture=share οποτε οπως λεει και ο Σπυρος καλο θα ειναι η κλαση (οπως και οι υπολοιπες) να τρεχει μαζι και οχι με 20 αυτοκινητα διαφορα που σημαινει 20 λεπτα. Ολοι ξερουμε τις οδηγικες ικανοτητες- δυνατοτητες και του Σωτηρη και του Σπυρου και ολοι η συγκεκριμενη κλαση αντιμετωπισε προβληματα. Καποια πληρωματα στο πρωτο σκελος λογω βροχης καποια πληρωματα στο δευτερο σκελος και λογω της καθυστερησεις απο το εβγα.Τωρα οσον αφορα τους πληροφοριοδοτες απαντησε και ο παραπανω ομιλων scn περι σουβλακιων.
2o Ραλλυ σπριντ Αττικης