-
Δεν ξέρω. Χρησιμοποιώ το camera app της Google (θέλει 4.4 kk και πάνω) που είναι πολύ καλύτερο της βλακείας που δίνει η Samsung.
-
Τι προτεινετε για ad blocking σε unrooted συσκευη; Adblock;
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι έχω μία 32αρα και όποτε άνοιγα το Sygic που το είχα εκεί μου έλεγε ότι η κάρτα είναι κλειδωμένη. Το μετακίνησα στην συσκευή και δουλεύει άψογα. Μόνο σε αυτό. Ολες τις εφαρμογές μου τις έχω στην συσκευή.Δοκιμάσατε uninstall και ξανα install αραγε? Εγω το εχω κανονικα στην SD το SYGIC...
-
εσενα η samsung και η google σου εχουν δωσει αλλα δικαιωματα χρηστη!!!
Γιατι εισαι ΕΣΥ!!!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τι προτεινετε για ad blocking σε unrooted συσκευη; Adblock;Στάλθηκε από το XT1032 μου
αν παιζει σε μη ρουτ, βαλτο.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
- αυτο το myphone ειναι fuck!!! Οι 10 ευχονταν να μην ειχαν βαλει την 4,4,2 και οι αλλοι 10 ειναι μεσα στα σιροπια με την κιτ κατ!!!
Μιας και διαβάζεις myphone, εγώ είχα πρόβλημα με απανωτά reboot. Με την 4.4.2.
Έκανα hard reset και έφτιαξε. Θα σου πρότεινα όταν βάλεις με το καλό την 4.4.2, να το κάνεις και εσύ. Το ξέρω θα βαριέσαι αλλά καλύτερα ένα clean install παρά διάφορα κολλήματα. -
Αυτο εχω σκοπο να κανω Busso G.
Επιτηδες δεν εχω βαλει πολλα πραγματα (ουτε την 64αραsd καλα καλα) για να το κανω.
Ε με διεταξε και ο Corsair οποτε δεν εχω αλλη επιλογη
-
o κορσες δεν εχει προβλημα γιατι στη χειροτερη θα ειναι another brick in his wall...
-
Οταν είχα περάσει την 4.3 πάνω από την 4.1 χωρίς reset αναγκάστηκα να κάνω μετά γιατί κάποια πράγματα δυσλειτουργούσαν. Με την 4.4 που επίσης πέρασα πάνω από την 4.3 χωρίς reset δεν χρειάζεται. Πετάει το κινητό.
-
ελτεε να μας πεις αν θα εχεις κανενα θεματακι με τους κωδικους wifi.Σε βαθος 3-4 ημερων αντε εβδομαδας
-
Ω ρε πρήξιμο.
-
+1
Sent from Corsair's brick
-
Geo πέρασε την.
Sent from my Note 2 using Tapatalk
-
Μην τους ακούς Geo... θέλουν το κακό σου!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ελτεε να μας πεις αν θα εχεις κανενα θεματακι με τους κωδικους wifi.Σε βαθος 3-4 ημερων αντε εβδομαδας -
Corsair ξέρεις τι περιμένει από την αναβάθμιση ο Geo f1 ε;
Μπας και φτιάξανε εφαρμογή irc για Android. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Βάλτου ιδέες τώρα. Αλλά τι λέω, θα τον μπερδεύει το νέο interface.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
http://gr.mobilefun.com/40785-official- ... orange.htm
Just ordered.
23.48 euro στην πόρτα μου.Όποιος θέλει τσεκάρει εδώ
http://gr.mobilefun.com/34466/samsung/g ... amsung.htm
Κάποια προϊόντα έχουν πολύ καλές εκπτώσεις
Περι συσκευών Android...