-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εμένα άλλη φάση μου έχει κάτσει από χθες, σε μιά βραδιά που σφυρίχτηκε όσο έπρεπε έδρα (και καλώς έγινε γιατί και στη Ρωσία έτσι γίνεται) και που δείχνει γιατί λένε αυτά που λένε οι Γιαννακόπουλοι.Μιλάω για τη φάση που νομίζω ο Χριάπα (?) ρίχνει τη μπάλα στα πόδια του Ούκιτς και ενώ αυτός είναι εκτός γηπέδου και η κατοχή δίνεται στους Ρώσοι. Αυτό δεν ήταν βαρβάτο λάθος?
Ποιος ήταν εκτός γηπέδου;
-
Ο Ούκιτς. Πατάει έξω.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πως αντεχουν ρε λουστη ανα 2 μερες παιχνιδια ,ταξιδια κλπ..Αυτό ήταν αστείο; Οι πραγματικά καλοί το κάνουν αυτό για 7-8 μήνες Αλλά ξέχασα. Εκεί ντοπάρονται, εδώ είμαστε καθαροί.
Και μια που μίλησα για πραγματικά καλούς. Ο ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟΣ πρώτος γύρος σε play-off όσο θυμάμαι. Μόνο το Μαϊάμι έχει κάνει το 2-0 από τους 8 που είχαν πλεονέκτημα. 2 ομάδες με πλεονέκτημα πάνε να φάνε σκούπα.
Και το καλύτερο;
Η μία από τις 2 είναι ο αρχιπαπάρας ο Ντουάιτ. In your face ρε λιμό! Ασταδιάλα από κει πέρα.
Ριστεκπ και στον καλύτερο Ευρωπαίο όλων των εποχών, στην τεράστια υπερπαικτούρα που στα 36 τολμάει να μην κουράζεται, να παίζει 100 παιχνίδια το χρόνο, να τρεχει και σε εθνικές και γαμεί και δέρνει. Μεγάλη εμφάνιση και από την άλλη γεροντάρα τον Μάριον, η σειρά στάζει αίμα. Παιχνίδια άλλης δεκαετίας για τους λάτρεις του κλασσικού. Δύσκολα θα κρατήσει το πλεονέκτημα το Ντάλας ειδικά αν πιάσει απόδοση ο Λέοναρντ, αλλά κάποτε θα σκάσουν και οι Σπερς.
-
Την θυμάμαι τη φάση, αλλά είμαι από την άλλη πλευρά και δεν είδα καθαρά. Νομίζω ο Ukic ζήταγε ότι ο Χριάπα είχε ήδη πατήσει έξω ή ότι τον ξαναχτύπησε η μπάλα μετά το γκελ που έκανε πάνω του. Επίσης νομίζω ότι ο Ukic δεν είχε προλάβει να ξαναμπεί στο γήπεδο, και γι'αυτό δόθηκε στους ρώσσους.
Και πάλι αυτά είναι πταίσματα (π.χ. το λάθος στο τέλος που πήγαν να δώσουν την μπάλα στους ρώσσους σε πάσα του ΔΔ που κόπηκε, και μιλάμε ότι η μπάλα είχε αλλάξει πορεία σχεδόν 45 μοίρες ). Η μεγάλη διαφορά στην φιλοσοφία σφυριγμάτων είναι που με ενοχλεί και κυρίως ενοχλεί τους παίκτες ('γιατί το δικό μου το δίνεις foul ενώ την ίδια και χειρότερη φάση στον άλλον την αφήνεις ?')
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εμένα άλλη φάση μου έχει κάτσει από χθες, σε μιά βραδιά που σφυρίχτηκε όσο έπρεπε έδρα (και καλώς έγινε γιατί και στη Ρωσία έτσι γίνεται) και που δείχνει γιατί λένε αυτά που λένε οι Γιαννακόπουλοι.
Μιλάω για τη φάση που νομίζω ο Χριάπα (?) ρίχνει τη μπάλα στα πόδια του Ούκιτς και ενώ αυτός είναι εκτός γηπέδου και η κατοχή δίνεται στους Ρώσοι. Αυτό δεν ήταν βαρβάτο λάθος?
και οι 2 ηταν εκτος...
-
Ο Χριάπα ήταν εντός γηπέδου, ο Ουκιτς εκτός. Η βαζελοτραγικότητα φαίνεται στο ότι κολλάτε σε φάσεις που 'παραλιγοναπερνουσεαποτομυαλοτουναμαςαδικησει'
-
Η διαφορά ειναι οτι ο Χραπας ηταν εκτος γηπεδου και δεν πατουσε στο δαπεδο την ωρα που πιανει και ριχνει τη μπαλα στον Ουκιτς.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο Ούκιτς. Πατάει έξω.Τότε σωστά την έδωσαν στους Ρώσους.
και οι 2 ηταν εκτος...
Μηπως ο Κριάπα ήταν ακόμα στον αέρα;
-
Kάποιοι μάλλον μπερδεύουν το μπάσκετ με τη μπάλα. Ο Χριάπας ήταν εντός παιδιάς βάσει οποιου κάνονα μπασκετ θέλετε. Ο Ουκιτς έξω. Την ακούμπησε και θέλει και κατοχή; Τι συζητάτε τόση ώρα;
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Εμένα άλλη φάση μου έχει κάτσει από χθες, σε μιά βραδιά που σφυρίχτηκε όσο έπρεπε έδρα (και καλώς έγινε γιατί και στη Ρωσία έτσι γίνεται) και που δείχνει γιατί λένε αυτά που λένε οι Γιαννακόπουλοι.
Μιλάω για τη φάση που νομίζω ο Χριάπα (?) ρίχνει τη μπάλα στα πόδια του Ούκιτς και ενώ αυτός είναι εκτός γηπέδου και η κατοχή δίνεται στους Ρώσοι. Αυτό δεν ήταν βαρβάτο λάθος?
και οι 2 ηταν εκτος...
Άνα γειά σου. Αυτό είδα κι εγώ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Χριάπα ήταν εντός γηπέδου, ο Ουκιτς εκτός. Η βαζελοτραγικότητα φαίνεται στο ότι κολλάτε σε φάσεις που 'παραλιγοναπερνουσεαποτομυαλοτουναμαςαδικησει'οπως και οτι ο Frizon sto 2ποντο της ισοφαρισης δεν κανει 4 βηματα αλλα μολις 2...
για να μην κουραζεσαι...http://www.youtube.com/watch?v=Hj2OCTrESso 14.06 -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πως αντεχουν ρε λουστη ανα 2 μερες παιχνιδια ,ταξιδια κλπ..
Αυτό ήταν αστείο; Οι πραγματικά καλοί το κάνουν αυτό για 7-8 μήνες Αλλά ξέχασα. Εκεί ντοπάρονται, εδώ είμαστε καθαροί.
Και μια που μίλησα για πραγματικά καλούς. Ο ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟΣ πρώτος γύρος σε play-off όσο θυμάμαι. Μόνο το Μαϊάμι έχει κάνει το 2-0 από τους 8 που είχαν πλεονέκτημα. 2 ομάδες με πλεονέκτημα πάνε να φάνε σκούπα.
Και το καλύτερο;
Η μία από τις 2 είναι ο αρχιπαπάρας ο Ντουάιτ. In your face ρε λιμό! Ασταδιάλα από κει πέρα.
Ριστεκπ και στον καλύτερο Ευρωπαίο όλων των εποχών, στην τεράστια υπερπαικτούρα που στα 36 τολμάει να μην κουράζεται, να παίζει 100 παιχνίδια το χρόνο, να τρεχει και σε εθνικές και γαμεί και δέρνει. Μεγάλη εμφάνιση και από την άλλη γεροντάρα τον Μάριον, η σειρά στάζει αίμα. Παιχνίδια άλλης δεκαετίας για τους λάτρεις του κλασσικού. Δύσκολα θα κρατήσει το πλεονέκτημα το Ντάλας ειδικά αν πιάσει απόδοση ο Λέοναρντ, αλλά κάποτε θα σκάσουν και οι Σπερς.
Δε νομίζω κανείς να περίμενε τέτοια σκοραρίσματα από LaMarcus, αλλά αν συνεχίσει έτσι δεν υπάρχει σωτηρία για τους Rockets. O τύπος γράφει ιστορία και θα είναι σίγουρα η κύρια αιτία για το διαγραφόμενο sweep.
To πιο γαμάτο παιχνίδι πάντως ήταν το 2ο Memphis-Oclahoma, με το Memphis να νικάει (δίκαια) στην παράταση. Τη φάση της αγωνιστικής ο Durant για τους Τhunder βέβαια, με το αδιανόητο τετράποντο στο τέλος της κανονικής περιόδου.Kι αυτό μετά από ένα παιχνίδι που τον εξαφάνισε σχεδόν ο Tony Allen. Εύκολα πάντως τα καλύτερα playoffs των τελευταίων χρόνων, συμφωνώ.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Dunston .. the dream.Βλέπω και εγώ από το πρωί για την 'καταπληκτική', 'απίστευτη', 'τιτανομεγιστοτεράστια' φάση και προσποίηση του Dunston, και λέω και γω 'κάτσε να τη δω μήπως και όντως έμαθε μπάσκετ το παληκάρι'
Και τι να δω ? Μια προσποίηση που ακόμα και ο Σόφο την κάνει 2-3 φορές σε κάθε ματς. Βέβαια ότι την έκανε ο άτεχνος Dunston ίσως να του δίνει κάποιο credit...αλλά αν αυτή η 'προσποίηση' είναι 'απίστευτη', η φάση του Μαυρό προχθές τι ήταν ? Διαγαλαξιακή ?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Χριάπα ήταν εντός γηπέδου, ο Ουκιτς εκτός. Η βαζελοτραγικότητα φαίνεται στο ότι κολλάτε σε φάσεις που 'παραλιγοναπερνουσεαποτομυαλοτουναμαςαδικησει'Ομοίως φαίνεται και αντι-βαζελογαυροτραγικότητα ή αλλιώς κόμπλεξ κατωτερότητας ή αλλιώς μανία καταδίωξης. Και δεν μιλάω προσωπικά. Μιλάω οπαδικά.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δε νομίζω κανείς να περίμενε τέτοια σκοραρίσματα από LaMarcus, αλλά αν συνεχίσει έτσι δεν υπάρχει σωτηρία για τους Rockets. O τύπος γράφει ιστορία και θα είναι σίγουρα η κύρια αιτία για το διαγραφόμενο sweep.
To πιο γαμάτο παιχνίδι πάντως ήταν το 2ο Memphis-Oclahoma, με το Memphis να νικάει (δίκαια) στην παράταση. Τη φάση της αγωνιστικής ο Durant για τους Τhunder βέβαια, με το αδιανόητο τετράποντο στο τέλος της κανονικής περιόδου.Kι αυτό μετά από ένα παιχνίδι που τον εξαφάνισε σχεδόν ο Tony Allen. Εύκολα πάντως τα καλύτερα playoffs των τελευταίων χρόνων, συμφωνώ.
Για την ακρίβεια την ισοφάριση την έκανε ο Κεντρικ Πέρκινς με buzzer beater Kαι μια που ανάφερα αυτό το ανέκδοτο να πω την αμαρτία μου, ο λόγος που δε θέλω η Οκλαχόμα να πάρει τον τίτλο είναι ότι θα έχει να λέει το ωμό κρέας ο Περκινς ότι έχει 2 τίτλους με διαφορετικές ομάδες και ο Φίσερ θα παρει 6ο δαχτυλίδι και θα είναι θρύλος του ΝΒΑ
-
Εν τω μεταξύ, ο Λουίτζι σφυρίζει τον γαύρο στη Μαδρίτη , και μια σχετικά άπειρη τριάδα τον ΠΑΟ στη Μόσχα
-
να σφυριξω και εγω λιγο αδιαφορα και να ευχηθω σε ορισμενους το επομενο δωρο να ειναι απο τα οπτικα μεταξας...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Για την ακρίβεια την ισοφάριση την έκανε ο Κεντρικ Πέρκινς με buzzer beater Kαι μια που ανάφερα αυτό το ανέκδοτο να πω την αμαρτία μου, ο λόγος που δε θέλω η Οκλαχόμα να πάρει τον τίτλο είναι ότι θα έχει να λέει το ωμό κρέας ο Περκινς ότι έχει 2 τίτλους με διαφορετικές ομάδες και ο Φίσερ θα παρει 6ο δαχτυλίδι και θα είναι θρύλος του ΝΒΑ
Εγώ δεν έχω θέμα με τέτοια trivia, ας το πάρει όποιος να είναι εκτός από το Miami.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Ο Χριάπα ήταν εντός γηπέδου, ο Ουκιτς εκτός. Η βαζελοτραγικότητα φαίνεται στο ότι κολλάτε σε φάσεις που 'παραλιγοναπερνουσεαποτομυαλοτουναμαςαδικησει'
οπως και οτι ο Frizon sto 2ποντο της ισοφαρισης δεν κανει 4 βηματα αλλα μολις 2...
για να μην κουραζεσαι...http://www.youtube.com/watch?v=Hj2OCTrESso 14.06Ρε φίλε, μέσα στο γήπεδο το καταλάβαμε ότι κάτι στραβό είχε κάνει ο ρώσσος, αλλά μέσα στο πανικό δεν το πολυσκεφτήκαμε...τώρα που το πόσταρες και το ξανάδα, σαν τη γιαγιά μου που έσερνε τα πόδια της έκανε, minimum 4 βηματάκια που λες και εσύ
Σε ποιο σημείο είναι η φάση με τον Ukic που λέμε, είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να δω όλο το video ?
-
γηπεδο ημουνα και εγω...στην 11 με διαρκειας
την φαση του κριαπα δεν χρειαζεται καν να την δεις...
κατα τα αλλα καποιοι ξερουν απο μπασκετ .... και μιλανε και με την σιγουρια του παντογνωστη οχι μονο εδω αλλα σε ολα τα θεματα...
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)