-
@Nick K
Κατι παιζει με τα δικαιωματα με την sd καρτα και την Κιτ κατ.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Παίδες μετά από την επίσημη αναβάθμιση του Galaxy S4 μου σε 4.4 Kit Kat, δεν μου ανοίγει το Sygic GPS γράφοντας μου: Η κάρτα SD είναι κλειδωμένη. Επίσης μου εξαφανίστηκε η συντόμευση του Navigon απ το κινητό αλλά τα αρχεία παραμένουν στη συσκευή. Τι έγινε?Πιθανά με την αναβαθμιση λογω αλλαγης καποιων δικαιωμάτων στην KitKat, να βάρεσαν μπιέλα προγραμματα που ηταν installed στην SD. Θεωρώ ομως πως δεν προκειται για ουσιαστικο πρόβλημα. Καντε ξανα install και μετά μετεφερε τους φακέλους στην SD με εναν filemanager...
Εγω ειμαι με Sygic, Navigon, Kitkat & S4. Δεν εχω θέμα, παιζουν απο SD... αλλα τα εγκατέστησα πανω στην 4.4... οχι 4.3.1...
-
Αναβάθμιση θα έχει και το υπέροχο μου S4 mini?
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Now that the presentation is done and the website is up, it is clear that the One will be available in three Stages:
- 100 Smash - Will get the OnePlus before/around May 25
- Customers with Invite - Will get their phone Mid/End June.
- Customers with Invite and General Availability - Mid/End July/August
-
για το σ4 μινι διάβασα ότι θα έρθει η kitKat...πάντως αν στο μεταξύ βγει επίσημα το s5mini δεν πιστεύω ότι τελικά θα το αναβαθμίσουν!
-
Το γράφω εδώ γιατί είναι πιο πολύ 'android' παρά 'ρολόι που φοράμε'. Με την τελευταία αναβάθμιση του Sony SW2, όπου πλέον μπορείς να φτιάξεις ότι πρόσοψη θέλεις, μπήκαν αρκετά widgets και ενσωματώθηκαν άλλα που υπήρχαν από τρίτους developers, ενώ προστέθηκαν και νέες λειτουργίες, θεωρώ ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο, και ταυτόχρονα το πιο φθηνό και λειτουργικό smartwatch που κυκλοφορεί σήμερα.
Και λέω 'σήμερα', γιατί οι εξελίξεις στα wearables θα είναι καταιγιστικές τους επόμενους -λίγους- μήνες...
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω πάλι εγκατάσταση στην SD αυτή τη φορά.
-
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μεγαλουτσικο...
μηπως μπαινει σε καποιο ειδος hibernation? Ξεκινα απιστευτα γρηγορα... καποιο hat trick κανανε...
edit: cyanogen hotboot μαλλον...
-
Δεν ξέρω οντως είναι πολύ γρήγορο!!!!!
Αποκλειστικά με WiFi full stock....
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ευτυχής κάτοχος του Moto G και εγώ!
Μια συμβουλή για όσους πήραν το τηλέφωνο και θέλουν να γράψουν στα ελληνικά πεζά. Θα έχουν παρατηρήσει ότι όποτε γράφουν 'σ' με πεζά γράμματα κατά την αποστολή στο μήνυμά τους εξαφανίζεται τελείως το 'σ'. Πρόβλημα δεν υπάρχει όταν γράφουμε κεφαλαία.
Το πρόβλημα εμφανίζεται στην εφαρμογή, μέχρι λοιπόν να βγει κανένα update μπορείτε να βρείτε την υγειά σας με το Handcent SMS, με το οποίο θα έχετε παράλληλα και 160 χαρακτήρες στα μνμ. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και με τι θα επικοινωνώ? Με σήματα καπνού?Πρέπει πρώτα να πάρω το επόμενο και μετά να δώσω το S3. Για την ώρα ψάνχω μπαταρία για το S3 και αν γίνεται και κάτι σε extended. Έχουμε τίποτα δοκιμασμένο από ελληνικό μαγαζί γιατί έχω κλειδώσει το paypal ο ηλίθιος και ζητάνε την Άρτα και τα Γιάννενα για το ξεκλειδώσουν.
Υπάρχει official μπαταρία μεγαλύτερη για το S3.
http://www.skroutz.gr/s/3428623/Samsung ... 3+extended
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και με τι θα επικοινωνώ? Με σήματα καπνού?
Πρέπει πρώτα να πάρω το επόμενο και μετά να δώσω το S3. Για την ώρα ψάνχω μπαταρία για το S3 και αν γίνεται και κάτι σε extended. Έχουμε τίποτα δοκιμασμένο από ελληνικό μαγαζί γιατί έχω κλειδώσει το paypal ο ηλίθιος και ζητάνε την Άρτα και τα Γιάννενα για το ξεκλειδώσουν.
Υπάρχει official μπαταρία μεγαλύτερη για το S3.
http://www.skroutz.gr/s/3428623/Samsung ... 3+extended
Τhanks. Την έχει ο κολλητός αυτή και το κάνει μπαουλάκι το τηλέφωνο. Έλεγα μήπως παίζει τίποτα σε μαμά διαστάσεις με αυξημένη χωρητικότητα και μου χει διαφύγει.
-
Όσες extended ξέρω έτσι κάνουν τα κινητά δυστυχώς.
-
Δεν νομίζω να υπάρχει μπαταρία με αυξημένη χωρικότητα στις ίδιες διαστάσεις. Αν υπήρχε, θα την έβαζε η sammy.
-
το nexus 5 θα το πάρει συγγενής μου με 300$...το θεωρώ άριστη επιλογή αν και μεγάλο για τα γούστα μου.
-
**
Google+ boss Vic Gundotra is leaving the company
**http://www.theverge.com/2014/4/24/56493 ... he-company
Vic Gundotra, a longtime Google employee who has led Google+ since the beginning, is leaving the company. In a post on Google+, Gundotra says he wants to try new things. 'Now is the time for a new journey,' he wrote. 'A continuation.' The news was first reported by ReCode, and had been rumored two days ago on the app Secret. The social network will now reportedly be led by David Besbris, a Google vice president of engineering. He apparently got the job over Gundotra's top lieutenant at the social network, Bradley Horowitz.
Gundotra joined Google almost eight years ago after a long career at Microsoft. He was a vocal, cheerful presence at news events, and was responsible for shaping and implementing Google+ features like 'circles' of friends. It was also Gundotra who pushed Google+ to focus on attracting users' photos in the hopes that it would draw more people to the network. But Gundotra was not universally beloved — internally, some of his employees referred to him as 'The Vic-tator.' One former Google+ team member told The Verge that Gundotra was a polarizing figure within the company, and that he had friction with other members of the so-called L Team — CEO Larry Page's inner circle of advisers. But the former employee said Gundotra also had a staggering challenge put in front of him: making Google+ as big and relevant as competitors like Facebook and Twitter.
''You built Google+ from nothing.''
Publicly, Page congratulated Gundotra for his time at Google, managing to plug a Google+ feature at the same time: 'You built Google+ from nothing,' Page wrote. 'There are few people with the courage and ability to start something like that and I am very grateful for all your hard work and passion. I really enjoy using Google+ on a daily basis, especially the auto awesome movies which I really love sharing with my family and friends.'
In October, Gundotra reported that Google+ has 540 million monthly active users, 300 million of whom regularly visit plus.google.com. But the network has struggled from the outset with the perception that it is a 'ghost town,' and that the use of circles to segment groups of friends into different buckets is confusing. In June, Google will host the I/O developer conference that Gundotra started. For the first time, the company will do it without him — and in the meantime, speculation about the future of Google+ will only intensify.
-
ξεκίνησε η διάθεση της kit kat 4.4.2 και στα Νοte 2 με αρχή από τα γαλλικά.
http://live.samsung-updates.com/index.p ... e=GT-N7100
http://www.insomnia.gr/_/articles/hardw ... d-44-r6548
-
Θα αναβαθμιστεις???
-
θεμα λιγων ημερων πλεον η 4.4.3
Περι συσκευών Android...