-
Ρε παιδιά δηλαδή το Σαββατοκύριακο αυτό το βλέπετε χλωμό, ε;
Κρατάω τα λεφτά που κέρδισα στην άκρη γι' αυτόν τον σκοπό!
Είπα και σε έναν φίλο μου να έρθει με την μηχανή του.Αλλά λέει δεν θα τον αφήσουν να μπεί επειδή δεν έχει δερμάτινα ρούχα, αλλά συμβατικά (της Colori).
Τέλος πάντων...
ΥΣ
Μήπως είναι το ρουλεμάν της υδραντλίας;
Των εμπρός και πίσω τροχών δεν θα είναι, αφού φαντάζομαι ότι τα ελέγξατε. Το ρουλεμάν του συμπλέκτη κάνει θόρυβο μόνο όταν πατάς τον συμπλέκτη (δηλαδή όταν φορτίζεται), μέσα από το σαζμάν δεν νομίζω να είναι, η ελαιοαντλία μάλλον με κουζινέτα γυρνάει, άρα τι μένει;Ή μήπως είναι κάποια τροχαλία, ή μήπως είναι κανένας προεντατήρας κάποιου ιμάντα (ή δυναμό ή χρονισμού)
Τι ελέγξατε;
-
Τό ρουλμάν πρέπει να είναι κάποιου τροχού,αλλά επειδή γιά τήν ώρα ίσα-ίσα πού ακούγεται (σέ κάποιες ταχύτητες συντονίζει) είναι δύσκολο να τό εντοπίσουμε.
Θά δείξει. -
Να σπάσει δεν νομίζω.
Απλά ο θόρυβος αυτός θα αυξηθεί με την χρήση. Μάλλον οφείλεται σε εκκοιλάνσεις που παρουριάστηκαν στην εσωτερική πλευρά των δακτυλίων. Από 'δω και πέρα το πρόβλημα θα οξύνεται και μάλλον το ρουλεμάν έχει καλύψει τις προβλεπόμενες ώρες λειτουργίας του.
Αν τα ρουλεμάν αυτά είναι αυτολιπαινόμενα (κλειστά), τότε μπορεί το πλαστικό ή από καουτσούκ κάλυμά τους να χάλασε, οπότε να μπήκαν σκόνες ή κόκκοι χώματος (πολύ σκληρά σωματίδια) μέσα. -
Κύριε πρόεδρε Β. Ελλάδας, θα κάνουμε τίποτα εις τας Σέρρας;;;
Πάμε πριν αρχίσουν οι καύσωνες...
-
Έχω λάστιχα για φάγωμα. Ευκαιρία να τα αλλάξω μετά
-
Aυτή τη βδομάδα,έχει Σπρίντ Αμφίκλειας,τήν άλλη έχω ταξίδι στα Γρεβενά,τήν παράλη έχει αγώνα στήν πίστα (θα πάμε να παρακολουθήσουμε;),οπότε βαστάτε λίγο καιρό ακόμα.
Οτι θα πάμε πάντως είναι σίγουρο. -
22 τού μήνα είναι ο αγώνας ταχύτητας στήν πίστα τών Σερρών λέμε.
Ενας-ένας παιδιά!!!
Μήν σπρώχνεστε λέμε!!!
-
χεχε. δεν ξερω για τον αγωνα, παντως για πιστα σηγουρα μεσα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
22 τού μήνα είναι ο αγώνας ταχύτητας στήν πίστα τών Σερρών λέμε.Αγώνας ταχύτητας;;;; Μεταξύ Cadett και 206;;;
Να πάμε... Εκτός απροόπτου είμαι μέσα...
-
Πάντως όσο αργούμε να βάλουμε μέσα στην πίστα τα ultimate driving machine μας, τόσο περισσότερο κωλύομαι να το κάνω.
Ο λόγος είναι ότι δεν θέλω να έχει καλοκαιρινή ζέστη και 'γώ να δουλεύω τον κινητήρα στις 6000+ rpm και το λάδι να χτυπά 140+ oC...Πάντως, εκτός απροόπτου, και 'γω είμαι μέσα για τον αγώνα ταχύτητας!
-
Για όσους θέλουν να θαυμάσουν από κοντά ένα από τα μεγαλύτερα οδηγικά ταλέντα της γειτονιάς μου ,ο mousatos με το matiz του θα προσφέρει μια και μοναδική παράσταση τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Παρακαλούνται οι έχοντες αδύναμη καρδιά και πίεση να αποφύγουν τον εν λόγω χώρο . Ουδεμιάν ευθύνην αναλαμβάνωμεν ... -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Για όσους θέλουν να θαυμάσουν από κοντά ένα από τα μεγαλύτερα οδηγικά ταλέντα της γειτονιάς μου ,ο mousatos με το matiz του θα προσφέρει μια και μοναδική παράσταση τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Παρακαλούνται οι έχοντες αδύναμη καρδιά και πίεση να αποφύγουν τον εν λόγω χώρο . Ουδεμιάν ευθύνην αναλαμβάνωμεν ...Unpektable, όπως πάντα...
(πάντως, 22 του μηνός όντως έχει αγώνα - κανονικό - στις Σέρρες )
Δημήτρη, δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα με τη ζέστη... Σίγουρα μεγαλύτερη καταπόνηση, αλλά ούτως ή άλλως η χρήση που κάνουμε εμείς δεν είναι και τόσο βάρβαρη... Εσύ αλλάζεις και λάδια συχνά...
-
Eπίσεις,αυτή τήν Κυριακή,έχει τό Ράλλυ Φίλλιπος στήν Βέροια.
Ο Σάκης καί εγώ θα πάμε σίγουρα (εκτός κι'άν αποφασίσουμε κανένα Μαύρο Ρόδο).
Αλλοοοοος!!!!
Τώρα πού γυρίζει παίδες. -
Για αυτή την Κυριακή λίγο δύσκολο... Αν αλλάξει κάτι θα σε τηλ...
Καλά να περάσετε!
-
Μεσα σε ολα παιδες αρκει να ειμαι εδω και να μην λειπω για δουλειες.
-
Αυτήν τήν Κυριακή,φεύγουμε γιά αγώνα ταχύτητας στήν πίστα τών Σερρών.
Τό ραντεβού θα είναι στίς οχτώμιση τό πρωί,στό γνωστό σημείο μετα τήν αερογέφυρα. -
Τί ώρα θα βρεθούμε στην πίστα;
-
Ανδρέα εγώ με το μάνο θα έρθουμε σίγουρα (και πιθανότατα και άλλους μαζί), ωστόσο έχεις καμμία πληροφόριση για τις συμμετοχές? Δεν βρίσκω τίποτα πουθενά για τον αγώνα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτήν τήν Κυριακή,φεύγουμε γιά αγώνα ταχύτητας στήν πίστα τών Σερρών.
Τό ραντεβού θα είναι στίς οχτώμιση τό πρωί,στό γνωστό σημείο μετα τήν αερογέφυρα. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τί ώρα θα βρεθούμε στην πίστα;Κατά τίς δέκα τό πρωί θα αρχίσει ο αγώνας,ίσως καί λίγο αργότερα.
Οπότε δέκα η ώρα θα είμαστε σίγουρα εκεί.
Πάρε τηλέφωνο μόλις φτάσεις.
Γιά πίστα είναι κανείς