-
Γιατί είναι άθεος και κομμουνίζει και λίγο μου φαίνεται αυτός τεντυμπόης!!!
-
Πολύ ενδιαφέρον θέμα. Δεν έχει ξανασυζητηθεί ούτε καν 100 φορές στο φόρουμ...
Ξέρω και το αποτέλεσμα της συζήτησης. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί είναι άθεος και κομμουνίζει και λίγο μου φαίνεται αυτός τεντυμπόης!!!Δηλαδή βουρ για κόλαση και αυτός!
-
Ανυπερθέτως!
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Μιας και ηταν ελαχιστοι αυτοι που καταλαβαν ,δεν εχει νοημα πλεον.Ισως ειναι δυσκολο με τον γραπτο λογο να δωσεις στον αλλον να καταλαβει.
Οι κυριοι mods μπορουν να το κλειδωσουν,αν θελουν.Πάρτο λίγο αλλιώς! Χαρούμενη παρέα είμαστε!!! Υγεία!
-
-
-
εισαι εγκαθετος
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Εγώ θα ήθελα τα εξής στατιστικά:1.Πόσες φορές έφαγα
2. Πόσα κιλά φαΐ κατανάλωσα
3. Το Duty Cycle ύπνου / ζωής
4. Πόσες φορές τον
5. Πόσες φορές έχ€σα
6. Πόσα κιλά ---||---
7. Πόσες ώρες μπροστά σε μια οθόνη
8. Πόσες ανάσες έχω πάρει
9. Πόσα βήματα έχω κάνει
10. Πόσα χλμ περπατήματος / τρεξίματος / οδήγησης
11. Πόσες ώρες στο αυτοκίνητο
12. Πόσα ανοιγοκλείματα ματιών
13. Πόσες φορές έκοψα νύχια με το στόμαΓια προσθέστε
XA!Καλο!το χω σκεφτει και γω αυτο...
Ωραια θα ηταν και μια 'ταινια' με το best of της ζωης του καθενος απο την γεννηση και μετα,με μη σκηνοθετημενες σκηνες...Το τερματισα ετσι?
-
Όχι, δεν το τερμάτισες, έχει γυριστεί ταινία πριν από αρκετά χρόνια με πρωταγωνιστή τον Ρόμπιν Ουίλιαμς με σχετικό θέμα (τοποθετούσαν κάμερα κάπου στα μάτια μετά τη γέννηση, κατέγραφε τα πάντα στη διάρκεια της ζωής και όταν πέθαινε το άτομο μοντάριζαν/κατέγραφαν τις σημαντικότερες στιγμές από τη ζωή του σε DVD και το έδιναν στο στενότερο συγγενή...) αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο της ταινίας...
-
Ελα!
Σκοπος βεβαια ειναι να δεις εσυ ο ιδιος την ζωη σου,μετα το τελος της σαν μια ταινια...
Αν θυμηθει κανεις τον τιτλο με ενδιαφερει......και on topic...
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...!
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Όχι, δεν το τερμάτισες, έχει γυριστεί ταινία πριν από αρκετά χρόνια με πρωταγωνιστή τον Ρόμπιν Ουίλιαμς με σχετικό θέμα (τοποθετούσαν κάμερα κάπου στα μάτια μετά τη γέννηση, κατέγραφε τα πάντα στη διάρκεια της ζωής και όταν πέθαινε το άτομο μοντάριζαν/κατέγραφαν τις σημαντικότερες στιγμές από τη ζωή του σε DVD και το έδιναν στο στενότερο συγγενή...) αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο της ταινίας...Αυτο μηπως?
-
Geo f1, είσαι θεόοοος!..
...ακριβώς αυτό εννοούσα και η μια φορά που το είδα δεν φτάνει!..
Τι υπαρχει μετα τον θανατο;