-
Tα Saver ήταν στα τελευταία τους οπότε η σύγκριση μαζί τους θα ήταν άδικη κάτω απο τις ίδιες συνθήκες. Για να καταλάβεις στο βρεγμένο το σπάσιμο της πρόσφυσης τους ήταν ιδιαίτερα απότομο στους ίδιους δρόμους. Αλλά ποτέ τα Saver δε με είχαν ενθουσιάσει στο βρεγμένο. Είχα πάντα την αίσθηση πως το τιμόνι έχανε σε σαφήνεια όταν οδηγούσα με αυτά στο βρεγμένο.
Οπότε για 100 λίρες φτηνότερο απο τα Saver στην τετράδα τα προτιμώ γιατί κάνουν τα ίδια πράγματα εξισου καλά ή και καλύτερα. Δεν ξέρω βέβαια σε σχέση με τα Saver+ πως τα πάνε αλλά πιστεύω πως θα τα ξαναέβαζα εύκολα. -
Να δουμε και ποσα χλμ θα σου βγαλουν.
Προς το παρον 50κ και συνεχιζουμε να οργωνουμε τις θαλασσες -
Τα Saver είχαν 50+ και περίπου 5 χρόνια όταν αλλάχτηκαν με σαφώς λιγότερο επιθετική οδήγηση. Τα B και A roads μαζί με τα κυκλικά του ΜΚ είναι πειρασμός. Στο επόμενο service σε κανά μήνα δλδ θα πάνε πίσω τα μπροστά.
-
Ο χρήστης Lowbaper έγραψε:
γεια χαρα! Ηρθε η ωρα για να αλλαξω τα Sport Contact 2 που φοραει το Golf V TSI 122hp...Προσανατολιζομαι σε Dunlop Sport MaxxRT αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο του οτι βγαινει με δεικτη Υ ενω τωρα φοραω V.
Καλη επιλογη τα dunlop?Εχετε καποιο αλλο να προτεινεται?Πολυ καλη επιλογη τα Dunlop Sport MaxxRT. Επισης πολυ καλη και τα Michelin Pilot Sport 3. Για τα δευτερα εχω αποψη και ειναι αρκετα καλα ελαστικα και κρατανε ακομα και με σκισιμο γυρω στα 40.000χλμ + . Αν θελεις κατι ακομα πιο σπορ ή πιο σκληρα πλαινα και γομα που να αντεχει πιο πολλα χιλιομετρα κοιτα και τα Bridgestone Potenza Adrenalin RE002. Αυτα φοραω αυτη τη στιγμη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχουν πιο σκληρα πλαινα αλλα εχεις καλυτερη πληροφορηση στο τιμονι, λιγοτερο μαγουλιασμα στις στροφες και ειναι συνολικα πιο σπορ σε σχεση με τα Michelin. Στα αρνητικα οτι σκληραινει η αποσβεση απο τις ανωμαλιες του δρομου και ειναι λιγο πιο θορυβωδη
Να υποθεσω φορας 205/55/16 91V ?
-
Καλημερα παιδια και καλως σας βρισκω(πρωτο post).Εχω ενα C4 Picasso με διστασεις 215-50-17.Εχουν ηδη τοποθετηθει τα
GOODYEAR Eficiency Grip Performance,μονο που αντι για 95W ειναι 91W απο δικο μου λαθος.Θα εχω καποιο προβλημα?
Το αναφερα στον λαστιχα και με διαβεβαιωσε πως καθε λαστιχο 'σηκωνει' 600 κατι κιλα και δεν θα εχω κανενα προβλημα.....
Ισχυει?Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον ασχοληθει -
Προταση για 225/45/17 με εμφαση στο στροφιλικι?
-
Ο χρήστης ysteros έγραψε:
Καλημερα παιδια και καλως σας βρισκω(πρωτο post).Εχω ενα C4 Picasso με διστασεις 215-50-17.Εχουν ηδη τοποθετηθει τα
GOODYEAR Eficiency Grip Performance,μονο που αντι για 95W ειναι 91W απο δικο μου λαθος.Θα εχω καποιο προβλημα?
Το αναφερα στον λαστιχα και με διαβεβαιωσε πως καθε λαστιχο 'σηκωνει' 600 κατι κιλα και δεν θα εχω κανενα προβλημα.....
Ισχυει?Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον ασχοληθειΑφού σε διαβεβαίωσε ο λαστίχερμαν.......για ρώτα τον,το οτι η ασφαλιστική δε θα σε καλύπτει άν και εφόσον σε ατύχημα,το γνωρίζει αυτό;!!;......δε τα πρόσεξες την ώρα που τα πέρναγε ρε γαμώτο;!;είναι μεγάλη διαφορά από 95 σε 91 πάντος!!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ισχυει?Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον ασχοληθειΑφού σε διαβεβαίωσε ο λαστίχερμαν.......για ρώτα τον,το οτι η ασφαλιστική δε θα σε καλύπτει άν και εφόσον σε ατύχημα,το γνωρίζει αυτό;!!;......δε τα πρόσεξες την ώρα που τα πέρναγε ρε γαμώτο;!;είναι μεγάλη διαφορά από 95 σε 91 πάντος!!!
Load Index Kilograms
91----------- 615
..
95---------- 690 -
75kg διαφορα ανα λαστιχο.Θα εχω προβλημα BILL33?
Οχι ρε παιδια δεν το προσεξα!!!! -
Ο δείκτης φορτίου είναι το μέγιστο φορτίο που μπορεί να αντέξει το λάστιχο στη μέγιστη ταχύτητα (W=270km/h).
Αν του φορτώσεις κανα τόνο επιπλέον και πάει μεικτό 2,5 τόνους και τρέχεις πάνω απο 270 θα έχεις πρόβλημα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ο δείκτης φορτίου είναι το μέγιστο φορτίο που μπορεί να αντέξει το λάστιχο στη μέγιστη ταχύτητα (W=270km/h).Αν του φορτώσεις κανα τόνο επιπλέον και πάει μεικτό 2,5 τόνους και τρέχεις πάνω απο 270 θα έχεις πρόβλημα
+1
ο δείκτης φορτίου,πρακτικά έχει να κάνει με την δομή του σκελετού και δείχνει πόσο ενισχυμένος είναι...... -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Προταση για 225/45/17 με εμφαση στο στροφιλικι? -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Προταση για 225/45/17 με εμφαση στο στροφιλικι?
λαθος επιλογη αν δεν εχεις αλλαγμενη αναρτηση / camber/ αν θες θορυβο / αν θες ανεβασμενη καταναλωση
-
Για έμφαση στο στροφιλίκι διάβασα.
Όχι στη μείωση θορύβου και κατανάλωσης. -
μονο με το δεξι ματι διαβαζεις;
τι παιδια βιολια ειστε εσεις ρε π........η
-
Τουλάχιστον διαβάζω νηφάλιος.
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Πολυ καλη επιλογη τα Dunlop Sport MaxxRT. Επισης πολυ καλη και τα Michelin Pilot Sport 3. Για τα δευτερα εχω αποψη και ειναι αρκετα καλα ελαστικα και κρατανε ακομα και με σκισιμο γυρω στα 40.000χλμ + . Αν θελεις κατι ακομα πιο σπορ ή πιο σκληρα πλαινα και γομα που να αντεχει πιο πολλα χιλιομετρα κοιτα και τα Bridgestone Potenza Adrenalin RE002. Αυτα φοραω αυτη τη στιγμη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχουν πιο σκληρα πλαινα αλλα εχεις καλυτερη πληροφορηση στο τιμονι, λιγοτερο μαγουλιασμα στις στροφες και ειναι συνολικα πιο σπορ σε σχεση με τα Michelin. Στα αρνητικα οτι σκληραινει η αποσβεση απο τις ανωμαλιες του δρομου και ειναι λιγο πιο θορυβωδη
Να υποθεσω φορας 205/55/16 91V ?
Ναι...205/55/16 91V.Για τα PS3 δεν μου αρεσει τοσο τα πολυ μαλακα πλαϊνα του. Σε γνωστο μου ψιλοσκιστηκε μετα απο ψιλοκαβαλημα πεζοδρομειου και τα αλλαξε αμεσως λογω των μαλακων πλαϊνων σε Ford Focus 1.6.
Επειδη ηδη η αποσβεση απο τισ sport αναρτησεις που φοραω ειναι ψιλοενοχλητικη δεν θα ηθελα ενα λαστιχο με τοσο σκληρα πλαϊνα. Παιζει τοσο μεγαλο ρολο ο δεικτης ταχυτητας που ειναι Y στα Sport MaxxRT? Υπαρχει αμαξι παραγωγης με 205/55/16 που να χρειαζεται τετοιο δεικτη ταχυτητας?????? Δεν βρισκω λογικη αλλα ισως κατι παραπανω να ξερουν στην Dunlop... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για έμφαση στο στροφιλίκι διάβασα.
Όχι στη μείωση θορύβου και κατανάλωσης.λαθος επιλογη αν δεν εχεις αλλαγμενη αναρτηση / camber/
-
Ναι το είδα.
Δεν ξέρω κάτι για αυτό και δεν το σχολίασα. Έγραψα για τα άλλα 2.
Βέβαια ούτε μας λέει το λόγο ούτε κάποιο link έστω.
Υποθέτω θα πρέπει να μας αρκεί που το έγραψε ο popolaros. -
get a life
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]