-
Κανεις καθολου τρεξιματακι; ποδηλατο; πινε κ κανα γκρειπφρουτ μισο ποτηρακι καθε φορα τελειος λιποδιαλυτης..
-
108 από; Πήγα κι εγώ το Σάββατο και -3.800 σε 2 βδομάδες
-
Απο 110,80.Μπραβο Δημητρη!!
Γιαννη μετα το Πασχα θα γραφτω σε ενα γυμναστηριο..Οποτε νομιζω θα βοηθησει πολυ!! -
Παρε ενα ποδηλατο Γιωργο κ κανε 3 φορες την βδομαδα μια προπονησουλα των 20-30 χλμ..
Εχω κανει χρονια γυμναστηριο μου ειναι οτι πιο βαρετο . Στο σπιτι εχω διαδρομο των 1.500 ευρω κ τον βαριεμαι τρελα. Μονο αν εχει κανα ματσακι η τηλεοραση κ το συνδυασω τρεχοντας..παντως η αθληση θα σε βοηθησει ετσι κ αλλιως. Επειδη ησουν γλυκατζης τι σου χει δωσει για να σε ξεγελασει; εγω που κ που φτιαχνω τα ζελεδακια που εχει στον σκλαβενιτη που ειναι χωρις ζαχαρη (μηδαμινες θερμιδες). Επισης αν θες που κ που τσιμπα κανα παστελι ( εγω αγοραζα σουσαμι κ εφτιαχνα μονος μου με μελι αγνο..). -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Κανεις καθολου τρεξιματακι; ποδηλατο; πινε κ κανα γκρειπφρουτ μισο ποτηρακι καθε φορα τελειος λιποδιαλυτης..προφανώς και ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
-
Ο.κ αν θες υπαρχουν λιποδιαλυτες κ σε χαπια..
-
Πες του μλκιες τωρα εσυ να παει να παρει παπαριες...
-
Χαχα σταματα ρεεε
-
Geo παιδι μου, το πολυ-πολυ να αγορασεις κανα Dianabol, κανα Deca-Durabolin, φυτικες μλκιες δλδ για να σου δωσουν ωθηση στην ψυχολογια. 5-6 χαπακια την ημερα για κανα μηνα και εισαι ετοιμος..
-
Ο.κ αν θες υπαρχουν λιποδιαλυτες κ σε χαπια..Οι οποίοι και δουλεύουν γιατι 'κοροϊδεύουν' την καρδια κάνοντας την να θεωρει οτι το σώμα βρίσκεται σε κατασταση έντονης άσκησης ακομα και κατα την διάρκεια του ύπνου... Βέβαια αν έχεις κλείσει τα 18 και δεν χρήζει ιατρικός λόγος να τα λαβεις, οφείλεις να προβεις -τουλαχιστον- σε εθελοντική στείρωση και δημόσιο λιθοβολισμο
-
Ο.κ αν θες υπαρχουν λιποδιαλυτες κ σε χαπια..ΜΑΚΡΙΑ
Δυο λεξεις: Anal leakage -
Μια καψουλα CLA παιρνω μετα το γευμα. Εδειξα το σκευασμα και στον διαιτολογο και αφου διαβασε ετικετα κλπ μου ειπε οκ
αυτο
Συμπλήρωμα διατροφής με συζευγμένο λινολεϊκό οξύ από καρθαμέλαιο, παρασκευαζόμενο με ειδική διαδικασία ο παραγωγής που διατηρεί ακέραια τα οφέλη του ελαίου για τον οργανισμό. Το CLA είναι ένα πολυακόρεστο λιπαρό οξύ φυσικώς ευρισκόμενο σε τροφές ζωικής προέλευσης. Σε ποικίλες κλινικές μελέτες έχει μελετηθεί η δράση του συζευγμένου λινολεϊκού οξέως στο μείωση του λίπους του σώματος και στην αύξηση του άλιπου ιστού, ενώ παράλληλα δρα θετικά στην διατήρηση του μυϊκού ιστού. Θεωρείται κατάλληλο για άτομα που επιθυμούν έλεγχο του βάρους τους, καθώς επίσης και για αθλητές και αθλούμενους.
Δοσολογία: Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα
Γιαννη για γλυκο μου ειπε να εχω μια σοκολατα τετοια
και να τρωω ενα κοματακι αν με πιανει τρελα. Στην αρχη ειναι πιο σφιχτα τα πραγματα μεχρι να μπουμε σε ενα προγραμμα. -
Προφανώς είδε τα συστατικά, κατάλαβε οτι δεν έχει τίποτα ζημιογόνο και θεώρησε οτι αν κάνει καλό στη ψυχολογία σου γιατί να μην τα λαμβάνεις... προφανώς ξέρει οτι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ λίπους, αλλά αν σου αρέσουν (και μπορείς να τα πληρώνεις βεβαίως-βεβαίως) τα παραμύθια, νο προ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ο.κ αν θες υπαρχουν λιποδιαλυτες κ σε χαπια..
Οι οποίοι και δουλεύουν γιατι 'κοροϊδεύουν' την καρδια κάνοντας την να θεωρει οτι το σώμα βρίσκεται σε κατασταση έντονης άσκησης ακομα και κατα την διάρκεια του ύπνου... Βέβαια αν έχεις κλείσει τα 18 και δεν χρήζει ιατρικός λόγος να τα λαβεις, οφείλεις να προβεις -τουλαχιστον- σε εθελοντική στείρωση και δημόσιο λιθοβολισμο
Ειμαι της γνωμης οτι σε μορφη χαπιου δεν παιρνω ουτε σκορδο.. γι αυτο εγραψα για το γκρειπ φρουτ. Δεν το εβγαλα απο μονος μου , η διαιτολογος μου το συστησε το τηρησα κ με βοηθησε κ εριξα το ποσοστο λιπους σχεδον 10 μοναδες %. Ο καθε οργανισμος ισως αντιδρα διαφορετικα βεβαια ομως καποιες τροφες βοηθουν στην λιποδιαλυση περισσοτερο (πατατα)..
-
Να δώκω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμοί (+αλλυλεγγυη) στους πεινασμένοι αγωνιζόμενοι σαπιοκοιλιάδες forumίστας που βρίσκονται κάτω από διαιτολογικό ζυγό.
Vencheklaine αδέρφια και θα πέσει και αυτή η χούντα.
-
Οι διαιτολόγοι μάλλον έχουν καταλάβει (αφήνω ένα μικρό ποσοστό σε άγνοια τους) οτι σας αρέσουν τα παραμύθια και τα σκευάσματα που θα κάψουν το κακό λίπος και την θέση του θα λάβει καλοσχηματισμένοι μυς... Έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν οτι χρειάζεστε περισσότερο ψυχολόγο/εμψυχωτή παρά διαιτολόγο
Την επόμενη φορά να ζητήσεις γραπτώς, ή να σου υποδείξει ιατρική πηγή που συνδέει την καύση λίπους (άλλος άτοπος όρος) με τον χυμό γκρειπ φρουτ
-
Α κ που σαι τα δαμασκηνα σε κανουν να χεζεις...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οι διαιτολόγοι μάλλον έχουν καταλάβει (αφήνω ένα μικρό ποσοστό σε άγνοια τους) οτι σας αρέσουν τα παραμύθια και τα σκευάσματα που θα κάψουν το κακό λίπος και την θέση του θα λάβει καλοσχηματισμένοι μυς... Έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν οτι χρειάζεστε περισσότερο ψυχολόγο/εμψυχωτή παρά διαιτολόγοΤην επόμενη φορά να ζητήσεις γραπτώς, ή να σου υποδείξει ιατρική πηγή που συνδέει την καύση λίπους (άλλος άτοπος όρος) με τον χυμό γκρειπ φρουτ
-
-
Οι διαιτολόγοι μάλλον έχουν καταλάβει (αφήνω ένα μικρό ποσοστό σε άγνοια τους) οτι σας αρέσουν τα παραμύθια και τα σκευάσματα που θα κάψουν το κακό λίπος και την θέση του θα λάβει καλοσχηματισμένοι μυς... Έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν οτι χρειάζεστε περισσότερο ψυχολόγο/εμψυχωτή παρά διαιτολόγο
Την επόμενη φορά να ζητήσεις γραπτώς, ή να σου υποδείξει ιατρική πηγή που συνδέει την καύση λίπους (άλλος άτοπος όρος) με τον χυμό γκρειπ φρουτ
Ανυπογραφο άρθρο που αλιευσες στο διαδίκτυο
Σου έγραψα κάτι παραπάνω, αν σε ενδιαφέρει να το δεις πιο σοβαρά ειναι απλο...
Κατα τα αλλα, αν τα δαμάσκηνα τα είπες χαριτολογώντας Οκ, ιν αδερ γουει, τσάμπα γράφω
Πόσα κιλά είστε?