-
Ο χρήστης GranTurismoOmologato έγραψε:
Καλά ακόμα με την κιμιάδα ασχολήστε??3-0 ήδη.
Το θέμα είναι ότι όπως είπε ο alba ευτυχώς τον ήπιε η Ferrari για να ξυπνήσουν και οι τελευταίοι εκεί στην ομάδα,και να αρχίσουν να φεύγουν λεωφωρεία από το Maranello.....Pathetic traction και κινητήρας από FIAT= το μπούλο.
Άντε σπίτια σας.Κατά τα άλλα η χρονιά είναι 2009.Δεν τους πιάνουν τους Merc,ούτε με σφαίρες.2 sec σχεδόν αν πιέσουν.
Τι σχεδόν, σε κάποιους γύρους έφτασε τα 3,5..
-
Δια, Μπαγιερν και λοιποί μιλάμε για P9 & P10 έτσι...reality check (v).
-
Εγω παντως μετα από πολύ-πολύ καιρό, ευχαριστήθηκα αγώνα!
(αντιθετα με τις όποιες προβλέψεις περί ύπνου κλπ κλπ:lol: )
-
Ντάξει, περιμένεις από τον Bayern να νιώσει...
-
Aτελειωτο το ξευτιλικι της φεραρι!! Χαχαχα! Δεν χορταινα να τη βλεπω να τρωει προσπερασματα. Ε ρε που κατεντησε ο κακομοιρος ο λολονσο.. να πανηγυριζει τις 9ες θεσεις. Χαχα! Παμε φουλ για το 90ο και το 91ο.
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Εγω παντως μετα από πολύ-πολύ καιρό, ευχαριστήθηκα αγώνα!(αντιθετα με τις όποιες προβλέψεις περί ύπνου κλπ κλπ:lol: )
+οο
BTW
Aτελειωτο το ξευτιλικι της φεραρι!! Χαχαχα! Δεν χορταινα να τη βλεπω να τρωει προσπερασματα. Ε ρε που κατεντησε ο κακομοιρος ο λολονσο.. να πανηγυριζει τις 9ες θεσεις. Χαχα! Παμε φουλ για το 90ο και το 91ο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
3-0 καλώς τα παιδιά.
Τρίμπαλο στην κεφάλα τρώει ο Μίκι από τον Λολόνσο καθαρά και ξάστερα.
Και σήμερα ο Ισπανός ανώτερος από την εκκίνηση όπου ξεφτίλισε τον Φιλανδό μέχρι το τέλος. και αν δεν είχαμε το αυτοκίνητο ασφαλείας θα τερμάτιζε πάνω από 30 δευτερόλεπτα μπροστά από τον τιμέητ του.
φααααααααααπ.Το ότι τον πήδηξαν με τη στρατηγική δε το είδες? Ισοδύναμοι ήταν σήμερα με ένα τραγικότατο μονοθέσιο.
όχι διάβαζα τον αστρολογικό χάρτη του Κίμι και είδα ότι είχε τον Δία στον Παρθένο γι αυτό και τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ο Λολόνσο στην εκκίνηση.
Τέσπα, για να μαστε αντικειμενικοί, πάνω κάτω στα ίδια ήταν σήμερα οι οδηγοί. Με τον Λολόνσο καλύτερο στα σημεία λόγω κυρίως της εκπληκτικής, σε σχέση με τον Μίκι, εκκίνησης του.
Οπότε το σκορ της εσωτερικής μονομαχίας so far είναι 3-0. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ντροπή αυτό που κάνουνε στον Κίμι.Αν είχαν αφήσει τον faster Valteri να περάσει το Massa θα χτύπαγε podium άνετα.
Τι μας έκανε αυτό το Bahrain ρε παιδιά ?
Μακράν ο καλύτερος αγώνας φέτος και στο Bahrain evah. Πάνω που γκρίνιαζα για το θέαμα. Και super Mercedes σε όλα
Ο Alonso τη στιγμή του τερματισμού στην 9η θέση, σήκωσε τη γροθιά του γιατί:
α) ήταν μπροστά από τον Σωτήρη
β) ήθελε να υψώσει και κάτι άλλο προς τα pit αλλά είχε πάθει αγκύλωση στα δάχτυλα
γ) είχε σκάσει στα γέλια με τον αγώνα που έκανεΚαι στα καπάκια βλέπεις και τον Aldo Costa στο βάθρο
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
3-0 καλώς τα παιδιά.
Τρίμπαλο στην κεφάλα τρώει ο Μίκι από τον Λολόνσο καθαρά και ξάστερα.
Και σήμερα ο Ισπανός ανώτερος από την εκκίνηση όπου ξεφτίλισε τον Φιλανδό μέχρι το τέλος. και αν δεν είχαμε το αυτοκίνητο ασφαλείας θα τερμάτιζε πάνω από 30 δευτερόλεπτα μπροστά από τον τιμέητ του.
φααααααααααπ.Το ότι τον πήδηξαν με τη στρατηγική δε το είδες? Ισοδύναμοι ήταν σήμερα με ένα τραγικότατο μονοθέσιο.
όχι διάβαζα τον αστρολογικό χάρτη του Κίμι και είδα ότι είχε τον Δία στον Παρθένο γι αυτό και τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ο Λολόνσο στην εκκίνηση.
Τέσπα, για να μαστε αντικειμενικοί, πάνω κάτω στα ίδια ήταν σήμερα οι οδηγοί. Με τον Λολόνσο καλύτερο στα σημεία λόγω κυρίως της εκπληκτικής, σε σχέση με τον Μίκι, εκκίνησης του.
Οπότε το σκορ της εσωτερικής μονομαχίας so far είναι 3-0.Και τι λεει για τον λολονσο οτι ο μασσα τους περασε απο πανω στην εκκινηση?
-
Ας απαντήσει ο EDDIE σε αυτό...
-
όχι διάβαζα τον αστρολογικό χάρτη του Κίμι και είδα ότι είχε τον Δία στον ΠαρθένοΔεν ήμουν με καμιά παρθένα σήμερα!
Τέσπα, για να μαστε αντικειμενικοί, πάνω κάτω στα ίδια ήταν σήμερα οι οδηγοί.
Πάνω κάτω ναι.
Με τον Λολόνσο καλύτερο στα σημεία λόγω κυρίως της εκπληκτικής, σε σχέση με τον Μίκι, εκκίνησης του.
Χάλια εκκίνηση ο Κίμι αλλά ελάχιστα καλύτερος στον ρυθμό αγώνα.
-
Πάλι πίπες διαβάζουμε.Ο Kimi ήταν σε στρατηγική ενός pit stop λιγότερου.....θα το διαβάσετε στις δηλώσεις του.Μετά το SC τους τράβηξαν και τους δύο μέσα και δεν πήραν το ρίσκο να τους βάλουν τα κίτρινα......αντιθέτως οι ίδιοι οι πιλότοι ζήτησαν τα λευκά γιατί πίστευαν ότι θα αντέξουν καλύτερα στην πίεση.
Κατά τα άλλα Caporetto για τη Ferrari,αλλά αφενός μεν το περίμεναν (αν είχατε δει τις δηλώσεις του Gene στη Rai το είχαν δηλώσει ξεκάθαρα),αφετέρου δεν πρόκειται να βελτιώσουν τίποτα.....
Αυτός ο Ricciardo αρχίζει και μου κεντρίζει το ενδιαφέρον
-
Και η Μκλαρεν καλά τα πήγε βλέπω πάντως ριππερ.
-
η κακή εκκίνηση του Kimi καταδίκασε και με το καλημέρα τη στρατηγική του των δύο pit stop.Ακόμα και χωρίς το SC,αν τελικά την πραγματοποιούσε, θα ήταν οριακό το να μπει στη δεκάδα...........
-
Ότι και να κάνει ο Hamilton, η κοπέλα του πάντα έχει λιγότερα no1 hits στα pop charts από τον team mate του. So there!
Σήμερα είδαμε τη διαφορά ενός πρωταθλητή από μια pop star. Aπλά πράγματα. Ούτε καύσιμα, ούτε λάστιχα, ούτε τίποτα. Εκεί που μετράει, κρατάς τη θέση σου με όποιον τρόπο υπάρχει και κάνεις τον άλλον να χωνέψει πως οτιδήποτε συμβεί θα είναι δικό του λάθος.
Πολύ ωραίος ο αγώνας σήμερα συνολικά, το Bahrain είναι από τις καλύτερες πίστες στο καλεντάρι. Κρίμα για τη Ferrari, ήτανε μέσα στις μισές μάχες για προσπέρασμα σήμερα και την προσπεράσανε όλοι. Πανσπερμία χρωμάτων και σχεδίων να προσπερνάει κόκκινα μονοθέσια, κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα. Πάλι καλά που έχει αυτούς τους οδηγούς να λέμε, άμα είχε Maldonado και Magnussen θα βλέπαμε άλλα 2 safety cars. Force India εξαιρετική, όπως κι η Williams αναλογικά. Η Red Bull έχει αδιανόητο μονοθέσιο, δεν είναι δυνατόν να τερματίζει σε αυτές τις θέσεις με τέτοιο μοτέρ. -
Μετά από αυτό βλέπω τον Alo να αρχίζει τα τηλέφωνα...Δεν νομίζω να θέλει να μείνει εκεί για πολύ.
Ε,ρε τι έχει να γίνει στην Monza.... -
OUPS HE DID IT AGAIN!!!
*Όχι η Γούϊτνευ αλλά ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!!!(TM)
Ούτε που θυμάμαι πότε καρδιοχτύπησα τόσο πολύ στη ζωή μου σε αγώνα για την F1 (και έχω δει εκατοντάδες αγώνες!)
ΥΓ: Δε χορταίνω φέτος να βάζω σε wallpaper την προτίμησή μου
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Η Red Bull έχει αδιανόητο μονοθέσιο, δεν είναι δυνατόν να τερματίζει σε αυτές τις θέσεις με τέτοιο μοτέρ.Αγαπητέ μου Μάνο, μπορεί να έχει φοβερό 'σασί' αλλά το μονοθέσιο δεν είναι το σασί. Λυπάμαι για τα χάλια της Ferrari, αλλά χαίρομαι που επιτέλους κερδίζουν τα μοτέρ!!!
'Το σασί είναι απλά ένα μέρος για να βάζω τον V12 μου'
Enzo Ferrari. -
Ας απαντήσει ο EDDIE σε αυτό...Καλά μπροστά σε αυτό το αίσχος που είδαμε σήμερα, η συζήτηση περί Alonso-Σωτήρη είναι άκυρη.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το θέμα είναι ότι αυτό που κυρίως δίνει το αβαντάζ στη Mercedes (ο κινητήρας) είναι.....παγωμένο, συνεπώς μειώνονται ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες των άλλων να πλησιάσουν.Παγωμένο μοτέρ = η καταστροφή της φετινής σεζον (και να δούμε...). Και εννοω απο αποψη ανταγωνισμού, όχι για τη Φερραρι.
2014 - Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix