-
-
σε πρόλαβα bayern.
http://www.autoblog.gr/2014/04/03/gp-bahrain-ti-den-xreiazetai-na-ksereis/
-
Εγω σαν Κίμι φάνμπου πείστηκα ήδη..Αντιπροσωπευτική της οδηγικής ικανότητας των 2 οδηγών η μεταξύ τους διαφορά του ενός δευτερολέπτου.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
1 δεύτερο στην κεφάλα ο Λολόνσο στον Μίκι σε race simulation.οι΄παραπάνω χρόνοι δεν είναι σε ρυθμό αγώνα.........αλλά σε ρυθμό κατάταξης....σε race simulation ο Kimi με soft πήγε ελαφρώς καλύτερα από Alo,του οποίου οι χρόνοι, αν δεν οφείλονται σε προβληματικό σετ ελαστικών ή κίνηση, προοιωνίζουν δύσκολο αγώνα για την ferrari την Κυριακή .
Το πάσσο σε ρυθμό αγώνα την Παρασκευή δεν είναι τυφλοσούρτης για την Κυριακή,αλλά από ό,τι είδαμε σήμερα πίσω από τις ΜΒ (σταθερά σto 1,39-1,38) είναι ξεκάθαρα οι Force India (1,39-1,40... ακόμα και αυτή του Perez) και ακολουθούν williams,ferrari,McL και RBR....
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πόσο για τον πούτσο είμαστε ρε γαμώτο. Τι τραγωδία είναι αυτή.
Βγάλανε τον Αλόνσο στο FP1 με 3 μαλακά ελαστικά και στο εμπρός δεξί ελαστικό μεσαίας γόμας! ευτυχώς τον κατάλαβαν νωρίς και τον μάζεψαν πίσω.
Τι ανοργανωσιά είναι αυτή ρε πούστη μου;
Πως δεν ήταν και κανένα βρόχινο.....
Περσι διαβαζα οτι μεσα στις αλλαγες θα ειχε και επιλογη διαφορετικης γομας ανα αξονα (στυλ MotoGP). Δεν ξερω αν οντως ισχυει για φετος. Παντως πιο παλια υπηρχε αυτη η επιλογη ανα αξονα στην F1, θυμαμαι διαβαζα για Ουγγαρια '86 και ο Prost ετρεχε με πιο σκληρα πισω ελαστικα απο μπροστα. Τρια με ενα ομως σαν του Αλονσο μονο στο WRC εχω δει οπως και σταυρωτα και μονοπλευρα.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Περσι διαβαζα οτι μεσα στις αλλαγες θα ειχε και επιλογη διαφορετικης γομας ανα αξονα (στυλ MotoGP). Δεν ξερω αν οντως ισχυει για φετος. Παντως πιο παλια υπηρχε αυτη η επιλογη ανα αξονα στην F1, θυμαμαι διαβαζα για Ουγγαρια '86 και ο Prost ετρεχε με πιο σκληρα πισω ελαστικα απο μπροστα. Τρια με ενα ομως σαν του Αλονσο μονο στο WRC εχω δει οπως και σταυρωτα και μονοπλευρα.Φαίνεται ενδιαφέρον να αφήνανε να βάζουν όπου θέλουν ό,τι γόμα θέλουν!
-
Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε παίδες;!!;!! Δε γίνονται αυτά!!!!!!!
-
Κουλε Φετελ
-
-
Αν δεν εκανε λαθακι ο Χουλκενμπεργκ οι πρωτες 8 θεσεις θα ηταν υποθεση ομαδων με μερσεντες...
Ονμπορντ Κιμι απογοητευση απο το κοκκινο μονοθεσιο..
-
πολύ brazzers η υπόθεση πάλι
-
Τι έκανε εκεί ο μαλάκας ο Sutil... Δεν την γλιτώνει την ποινή
-
γουστάρω βεντέτες Σούτιλ - Μαντολάτου
Λατινοαμερικάνικη αρένα θα το κάνουν
έχει καταγωγή και από Αργεντινή ο Σούτιλ, Βενεζουέλα ο άλλος
βγάλτε τα μαχαίρια -
Εκτός Q3 o Vettel
-
Δεν πάτησε και με τους 4 εκτός εκεί ο Vettel?
-
Τι κρίμα ...
-
Eκανε λάθος στο τέλος που του στοίχισε. Μέχρι το 2ο σεκτορ ήταν στο τοπ5.
-
Αναμένεται μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη ανάμεσα σε Αλονσικούς-Κιμικούς...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eκανε λάθος στο τέλος που του στοίχισε. Μέχρι το 2ο σεκτορ ήταν στο τοπ5.εχεις το καλυτερο αβαταρ για την περισταση
-
Ε!! ρε πλάκες ...
2014 - Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix