-
Εχω 'βρει' φουλ το tomtom Western Europe
Αποτελειται απο ενα apk και ενα φακελο 'tomtom'
Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται η εγκατασταση, κατι πρεπει να κανεις manual περα απο το να τρεξεις το apk
Μπας και το εχει κανει κάποιος; -
Ναι λέγεται αγορά της γαμωεφαρμογής. Και το tom tom για android δε λέει και πολλά.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται η εγκατασταση, κατι πρεπει να κανεις manual περα απο το να τρεξεις το apk
Μπας και το εχει κανει κάποιος;λογικα απλα κανεις εγκατασταση το apk, και χωρις να εχεις ανοιξει το προγραμμα, πετας τον φακελο που περιεχει τους χαρτες μέσα στο κινητο... και τελος.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Μπας και το εχει κανει κάποιος;Καταρχας ενεργοποιησε την 'εγκατασταση απο αγνωστες πηγες. Δημιουργησε ενα φακελο στην sdcard (πχ tom-tom) και ριξε μεσα το apk & τα υπολοιπα αρχεια. Λογικα αν μετα τρεξεις το apk θα εισαι οκ. Τουλαχιστον σε igo primo ετσι εκανα εγκατασταση.
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Εχετε να μου προτείνετε ένα bt πληκτρολόγιο για την παντόφλα μου (Ν2). Είχα ψάξει πριν λίγο καιρό αλλά δεν είχα καταλήξει. Κάποια παιδιά κάτι μου είχατε προτείνει αλλά δεν τα έχω. Μερσί.
-
Με τρελαινουν τα χειλακια του αβαταρ σου γμτ!!!!
Εγω δεν εχω να σου προτεινω πληκτρολογιο.
-
Αλονσικός από Μinardi εποχές ...!
Αυτό λέει τίποτα; http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-Wireless ... 1e78276175
-
Χαλια τελείως, όπως το πήρα ετσι το έδωσα! Δεν άξιζε τα 5 ευρω με τη καμία!
-
Elteo ποσο μοιαζουμε!!!
Και γω εκει!!!Μιναρντι ντεις!!! Τοτε που κερνουσε τον Τ.Μαρκες 1-2 δευτερολεπτα.
Ον τοπικ
εσπασε την 400αρα το Νοτε 3!!! Μου ρχεται να το ξανααγορασω!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
εσπασε την 400αρα το Νοτε 3!!! Μου ρχεται να το ξανααγορασω!!!
Για ρακέτες στην παραλία;
-
Πολυ ωραιο Μπιλ...Κατσε να το βαλω στα ανεκδοτα....
-
σκεφτομαι να προχωρησω τελικα στην αγορα ενος Samsung S4 απο καταστημα στην τιμη των ~310ε (καινουργιο σφραγισμενο)
τι γνωμη εχετε για τα εξης καταστηματαkaizer shop
kaizer store
kinito.gr
phonegallery.grποσο πιστευετε οτι μπορει να πεσει η τιμη του κινητου αν προχωρησω στην αγορα του τον Μαιο η αρχες Ιουνιου μιας και θα εχει ηδη κυκλοφορισει το S5?
ευχαριστω
-
Πρεπει να είσαι χαζος να αγοράσει το s4 όταν υπάρχει το ,g2
-
G2 ή Nexus 5
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
G2 ή Nexus 5+3,14
Ούτε να σκεφτείς το S4 όταν υπάρχουν αυτά τα δύο. -
επειδη δεν ειναι ολοι εξυπνοι σαν μερικους...
για ποιο λογο ειμαι χαζος ανα αγορασω με 300ε (ουτε 1 παραπανω) το S4 αντι για το G2 η το nexus5?να θυμησω οτι το αρχικο μου ερωτημα αφορα 'τι γνωμη εχετε για τα εξης καταστηματα
kaizer shop
kaizer store
kinito.gr
phonegallery.grποσο πιστευετε οτι μπορει να πεσει η τιμη του κινητου αν προχωρησω στην αγορα του τον Μαιο η αρχες Ιουνιου μιας και θα εχει ηδη κυκλοφορισει το S5?'
και οχι αν ειναι καλη η κακη επιλογη το σ4...
-
Δεν εχω άποψη, δεν ξέρω, πάρε το S4
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
για ποιο λογο ειμαι χαζος ανα αγορασω με 300ε (ουτε 1 παραπανω) το S4 αντι για το G2 η το nexus5?...Γιατί με 10€ λιγότερα (Ν5) ή 20€ περισσότερα (G2) παίρνεις συσκευή με σχεδόν διπλάσια απόδοση από το S4, στην τελευταία έκδοση Android και με πολύ περισσότερο 'ψωμί' μπροστά τους.
Αν επιμένεις στο S4 για δικούς σου λόγους, by all means πάρτο....αλλά προφανώς κανένας δεν μπορεί να μαντέψει πόσο θα πέσει σε 2 μήνες από σήμερα...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
για ποιο λογο ειμαι χαζος ανα αγορασω με 300ε (ουτε 1 παραπανω) το S4 αντι για το G2 η το nexus5?να θυμησω οτι το αρχικο μου ερωτημα αφορα 'τι γνωμη εχετε για τα εξης καταστηματα
kaizer shop
kaizer store
kinito.gr
phonegallery.grποσο πιστευετε οτι μπορει να πεσει η τιμη του κινητου αν προχωρησω στην αγορα του τον Μαιο η αρχες Ιουνιου μιας και θα εχει ηδη κυκλοφορισει το S5?'
και οχι αν ειναι καλη η κακη επιλογη το σ4...
το kaizer shop είναι αξιόπιστο. Εχει ψωνίσει πολύς κόσμος.
δες αξιολογήσεις στο σκρουτζ -> http://www.skroutz.gr/m/1521/Kaizer Shop#shop_reviews
-
ειναι τοσο δυσκολο να απαντησει καποιος στο ερωτημα που κανει ενας συνομιλητης αντι να απαντησει ΜΟΝΟ σε αυτο που θελει και οχι σε οτι τον ρωτανε?
παντως οσο αφορα το lg nexus 5 vs s4 h monh shmantikh diafora yper tou nexus pou blepw egw o xazos einai ston epexergasth 2,3 vs 1,9
αντιθετως υπαρχουν αλλοι τομεις που το nexus υστερει ελαφρως...οποτε δεν μοιαζουν τοσο χαοτικες οι διαφορες...
Περι συσκευών Android...