-
Εγω που πηρα προσφορα για το Note, μου ζητησαν προκαταβολη 6000 ευρώ. Δηλαδη σχεδόν το μισο αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο εισαγωγεας μαζευει παραγγελίες από όλη την ελλάδα μαζι και με προκαταβολές και οταν μαζευτει ικανός αριθμός χρηματων και παραγγελιών κάνει μια καλή παραγγελία και μετά τα φορτώνουν οτι δεν μπορεί τάχα να ανταποκριθεί η παραγωγη στην μεγάλη ζήτηση! Αν περιμένεις να μαζεύψεις 30-40 παραγγελίες και καμια 100-120 χιλιάρικα για να πατησεις το enter της παραγγελίας τι περιμένεις...Αυτό που καταλαβαίνεις είναι λάθος. θα μπορούσε να το κάνει πιθανότατα ο μπακάλης ή ο μανάβης της γειτονιάς...
Παραγγελίες γίνονται πριν ακόμα την παρουσίαση του μοντέλου απο τα προκαθορισμένα για κάθε αγορά αυτοκίνητα απο το εργοστάσιο με πρόβλεψη για πιθανά χρώματα, εκδόσεις κλπ κλπ. Προφανώς αυτές έχουν ήδη εξαντληθεί με τα εκθεσιακά τα test drive και τα πρώτα που παραδόθηκαν σε πελάτες
Η παραγωγή του εργοστασίου προφανώς δεν μπορεί αυτήν την στιγμή να καλύψει την σχετική ζήτηση (πανευρωπαϊκά και όχι μόνο της Ελλάδας) - δεν νομίζω οτι ο οποιοσδήπτε επιχειρηματίας έχει λόγο να μην θέλει να παραδωσει τα αυτοκίνητα των πελατών (που θα κυκλοφορήσουν στον δρόμο και θα φέρουν άλλους πελάτες κοκ) και να μένει μόνο με τα επισφαλή χρήματα των προκαταβολών....
-
Θεσσαλονίκη ποιος αντιπρόσωπος έχει τεστ ντραιβ το 1,6dci?
-
Η ανορ στην ευκαρπια και η λαιον στην μουδανιων. Στην λαιον μπορει να το κανεις και χωρις συνοδεία.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Η ανορ στην ευκαρπια και η λαιον στην μουδανιων. Στην λαιον μπορει να το κανεις και χωρις συνοδεία.Ευχαριστώ
-
-
έλα πλάκα κάνεις οτι όλο τον χειμώνα είχες την θερινή ώρα! !!
-
Δυο χειμερινές σεζόν έφταναν. Τρίτη δεν υπήρξε ευτυχώς!
Το καλό είναι ότι στο λίγο που ασχολήθηκα με το trip computer του καινούριου QQ μου φάνηκε μάλλον πιο απλό (ίσως και όχι) και εύχρηστο αφού όλες κινήσεις έχουν μπει σε ένα κουμπί στο τιμόνι με πίεση σαν Enter και πάνω κάτω για περιήγηση.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δυο χειμερινές σεζόν έφταναν. Τρίτη δεν υπήρξε ευτυχώς!Το καλό είναι ότι στο λίγο που **ασχολήθηκα με το trip computer του καινούριου QQ **μου φάνηκε μάλλον πιο απλό (ίσως και όχι) και εύχρηστο αφού όλες κινήσεις έχουν μπει σε ένα κουμπί στο τιμόνι με πίεση σαν Enter και πάνω κάτω για περιήγηση.
ότι εμμονές εχει ο καθένας....
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...το 1.5 dci παντως που εκανα td κινειται παραπανω απο αξιοπρεπως, και με αρκετα χαμηλη καταναλωση, αλλα και σχετικα αθορυβα-ανετα για diesel. Aπο ενα καλοσχεδιασμενο και προσεγμενο στο εσωτερικο του Crossover, δεν θεωρω οτι χρειαζεται να αναζητησει καποιος κατι παραπανω, εφοσον προοριζεται για μια τυπικη και κυριως αστικη χρηση...Ειναι ιδιαιτερα ισορροπημενο και ολοκληρωμενο πιστευω στην συγκεκριμενη εκδοση.Μετά το td θα συμφωνήσω. Εν μέρει. Κινείται παραπάνω από αξιοπρεπώς σε αστική διαδρομή. Σε εθνικό δρόμο είναι απλά αργό και σου δίνει την αίσθηση της ταχύτητας όταν ο diesel ροπιάζει, αλλά από τις 2000 στροφές, και δεν δίνει για πολύ. Οπότε πρέπει να δουλεύεις με κατεβάσματα και με κεκτημένη ταχύτητα (μπορεί να φταίει βέβαια και το ότι έχω συνηθίσει σε πιο γρήγορα βενζινοκίνητα, οπότε μπορεί να είμαι αυστηρός). Είναι μαλακό, κάτι που για την πόλη είναι ότι πρέπει. Για ταξίδι έχω τις αμφιβολίες μου και λόγω του πολύ ελαφριού τιμονιού. (αν και σκληραίνει από τα settings, αλλά δεν είχα το χρόνο να δω πόσο και πως). Καλή ηχομόνωση, καλή συναρμογή (αλίμονο), δύσκολη η ορατότητα πίσω
ο πωλητης σχεδον μου ειπε δεν υπαρχει ο κινητηρας 1.5 ! δεν τον ζητα κανεις!
φυσικα για να μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι στην αλλη αντιπροσωπια δυτικα μου ειπαν παρε το 1.5 δεν αξιζουν τα 2000 για το 1.6 και ο αλλος μου ειπε οτι ο 1.5 ειναι ποιο ελαστικος σε σχεση με τον 1.6Εδώ πάλι ο πωλητής είπε ότι ο 1.5 είναι αυτός που αναμένουν να πουλήσει πολύ και από τις παραγγελίες αυτό φαίνεται. (προφανώς λόγω κόστους, κατανάλωσης και φυσικά τιμής).
Επίσης είπε ότι περιμένουν αυτοκίνητα προς Μάιο μεριά (κάποια μαζική παραγγελία προφανώς) και θα μπορούν να καλύψουν χρωματα και εκδόσεις, αλλά με αυτή την αναμονή (1-2 μήνες). -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
**Εδώ **πάλι ο πωλητής είπε ότι ο 1.5 είναι αυτός που αναμένουν να πουλήσει πολύ και από τις παραγγελίες αυτό φαίνεται. (προφανώς λόγω κόστους, κατανάλωσης και φυσικά τιμής).
Επίσης είπε ότι περιμένουν αυτοκίνητα προς Μάιο μεριά (κάποια μαζική παραγγελία προφανώς) και θα μπορούν να καλύψουν χρωματα και εκδόσεις, αλλά με αυτή την αναμονή (1-2 μήνες).To εδω που βρισκεται αν επιτρεπεται?
-
Tο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Απριλίου, το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων Nissan στη Θεσσαλονίκη, σας περιμένει για να δείτε το ολοκαίνουργιο crossover, αλλά και για να απολαύσετε πίσω από το τιμόνι του, μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.
Συγκεκριμένα, κατά το παραπάνω διήμερο, οι εκθέσεις της Nissan στη Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσουν με εκτεταμένο ωράριο, ούτως ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το νέο Nissan QASHQAI. Για τους ενδιαφερόμενους, τα στοιχεία επικοινωνίας με τις κατά τόπους εκθέσεις της Nissan είναι :
• ΑΝΟΡ Α.Ε, Παράδρομος Περιφερειακού, τηλ.: 2310 644300
• ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε, 7ο χλμ Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, τηλ.: 2310 492500-9.
• Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, Μοναστηρίου 177 – 179, τηλ.: 2310 551930Ελάτε και εσείς στη γιορτή της Nissan για το νέο QASHQAI και με την επίσκεψή σας, μπείτε στην κλήρωση για ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο οδήγησης με το νέο QASHQAI.
Με μια θρυλική πορεία 20.000 πωληθέντων QASHQAI στην Ελλάδα από το 2007, τo νέο Nissan QASHQAI, έρχεται να κατακτήσει τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών σε μια άκρως δελεαστική τιμή, που ξεκινά από τις 17.150€, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων (115PS), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, από 19.710 € για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi (110PS και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), ενώ η τιμή για την έκδοση με τον κινητήρα diesel 1.6 dCi (130PS)ξεκινά από 22.110€, αντίστοιχa.
http://autocarnet.blogspot.gr/2014/03/n ... shqai.html
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
**Εδώ **πάλι ο πωλητής είπε ότι ο 1.5 είναι αυτός που αναμένουν να πουλήσει πολύ και από τις παραγγελίες αυτό φαίνεται. (προφανώς λόγω κόστους, κατανάλωσης και φυσικά τιμής).
Επίσης είπε ότι περιμένουν αυτοκίνητα προς Μάιο μεριά (κάποια μαζική παραγγελία προφανώς) και θα μπορούν να καλύψουν χρωματα και εκδόσεις, αλλά με αυτή την αναμονή (1-2 μήνες).To εδω που βρισκεται αν επιτρεπεται?
Φυσικά και επιτρέπεται και συγγνώμη για την ασάφεια.
Αθηνα - Σφακιανάκης -
Ο χρήστης neithan22 έγραψε:
Εγω που πηρα προσφορα για το Note, μου ζητησαν προκαταβολη 6000 ευρώ. Δηλαδη σχεδόν το μισο αυτοκίνητοKαι παράδοση σε πόσον καιρό;
-
Τα μεγαλα κεφαλια τ'αποφασισαν..
-
Τι; Για ποιό λόγο;
-
Καιρός για το νέο. Μια χαρά.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τα μεγαλα κεφαλια τ'αποφασισαν..Ωραία! Το αγοράζω.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καιρός για το νέο. Μια χαρά.+1, έτσι κι αλλιώς η οκτάβια καλύτερη ήταν.
-
Ζήλεψε μην τυχόν και φιλοξενήσετε το καινούριο, focusman;
Σοβαρά τώρα, γιατί;;;
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)