-
καλή αρχή.
-
Αυτό που δεν μπορούσα να πετύχω με την (χαλαρή) ασκηση και (οσο μπορούσα) ελεγχόμενα γεύματα....ήρθε με μια ελαφριά ίωση και λόγω κρεβατωματος απόσταση από την κουζίνα....
έφυγαν τα 3 γ@μημενα κιλά που μ' έσπαγαν τα νεύρα.... -
τόσο απλό
μάγκες δοκιμάστε το όλοι... η άννα στο γραφείο είναι άρρωστη για όποιον ενδιαφέρεται
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Αυτό που δεν μπορούσα να πετύχω με την (χαλαρή) ασκηση και (οσο μπορούσα) ελεγχόμενα γεύματα....ήρθε με μια ελαφριά ίωση και λόγω κρεβατωματος απόσταση από την κουζίνα....
έφυγαν τα 3 γ@μημενα κιλά που μ' έσπαγαν τα νεύρα....Μην ανησυχεις...μεχρι την γωνια πηγαν και ξαναεπιστρεφουν ...μπορει να φερουν και αλλους μαζι.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
έφυγαν τα 3 γ@μημενα κιλά που μ' έσπαγαν τα νεύρα....Αν ηταν ετσι vice θα ημουν στεκα..:razz:
Υγρα εχασες προφανως ... -
Έχω πάρει 1,5-2 κιλά τους τελευταίους μήνες και με διαολίζουν. Το έτερον ήμιση μου λέει ότι με προτιμά έτσι και όχι σαν τον άγιο ανούφριο, αλλά με ενοχλούν. Υπαίτιες φυσικά οι διάφορες μ@λακιούλες που τσιμπάω ακόμα και στο κρεβάτι.
Σημερινό ζύγισμα 66,2 κιλά (ύψος 1,67).
-
Κλαινε οι χηρες, κλαινε κ οι παντρεμενες..
-
Κατηγορία φτερού ο ιπτάμενος...
-
Στις κατηγορίες να προστεθούν και οι απλοί αναλογικοί υπέρβαροι
Γιατί Πάγκαλος και Βενιζέλος έχουν κιλά , αλλά δεν έχουν μπόι .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Στις κατηγορίες να προστεθούν και οι απλοί αναλογικοί υπέρβαροιΓιατί Πάγκαλος και Βενιζέλος έχουν κιλά , αλλά δεν έχουν μπόι .
Οπως ελεγε και ενας φιλος, δεν ειμαι χοντρος, κοντος ειμαι
-
Επίσης δεν είμαι χοντρός , απλώς δεν είμαι κοκκαλιάρης
-
To πιο ωραίο το λέει ένας φίλος: δεν είμαι χοντρός, απλώς ευρύχωρος!
Ενώ ο Οβελίξ πάλι, συνήθιζε να λέει πως δεν είναι χοντρός, απλώς έχει χαμηλό στήθος. Και είναι όλο μυς! -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
έφυγαν τα 3 γ@μημενα κιλά που μ' έσπαγαν τα νεύρα....Αν ηταν ετσι vice θα ημουν στεκα..:razz:
Υγρα εχασες προφανως ...Μάλλον έτσι είναι...Μου συνέβει κι εμένα τα Χριστούγεννα....3 έχασα λόγω ίσωσης, 3 ξανάρθαν στη συνέχεια (άλλα ευτυχώς, δεν έφεραν μαζί τους.... ).
μάγκες δοκιμάστε το όλοι... η άννα στο γραφείο είναι άρρωστη για όποιον ενδιαφέρεται
Αν αξίζει η Αννα, 'μέσα', γιατί για τα κιλά οπως είπαμε δεν έχει νόημα...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πήγα κι εγώ χθες σε διαιτολόγο
Και???
Ξεκινας? Η βαση ποια ειναι?
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν λες βάση; Μέχρι στιγμής μια χαρά μου φαίνονται τα γεύματα που μου έχει βάλει και normal πρόγραμμα, απλώς όχι ποσότητες γουρουνίσιες όπως συνήθιζα να τρώω και μπινελίκια κομμένα. Όλα μια ιδέα είναι αν το πάρεις απόφαση Είχα ξεφύγει πολύ
-
Εννοουσα Δημητρη απο ποσα κιλα ξεκινας και ποιος ειναι ο στοχος.
Εγω πειναω τωρα λιγακι..
Και πινω και νερα και εχω παπαριασει..
-
Κοιτα μηπως βλεπει κανεις και ανοιξε το 2ο συρταρι...
-
χαχαχαχαχα οχι φιλε οχι.
Υπαρχει στοχος..Και επειδη τα σκαω στον τυπο κιολας ας μην κανω μαλακιες!!!
07/04 το επομενο ραντεβου!! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εννοουσα Δημητρη απο ποσα κιλα ξεκινας και ποιος ειναι ο στοχος.Εγω πειναω τωρα λιγακι..
Και πινω και νερα και εχω παπαριασει..
Στα ίδια είμαστε... α ρε γαμωζωή με τις απολαύσεις σου. Δε σου έχει κανά φρούτο ή μπάρα δημητριακών;
-
Εχει ναι!!Στις 10μιση μπανανα και μπαρα.
Στις 1μιση τοστακι..και συνεχιζουμε. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εχει ναι!!Στις 10μιση μπανανα και μπαρα.
Στις 1μιση τοστακι..και συνεχιζουμε.Ρύθμισε το ρολόι στις 1μιση και βγάλε του την μπαταρία
Πόσα κιλά είστε?