-
Καλημερα
Γνωριζει καποιος απο την οργανωση αν θα βγουν (οπως περυσι) εντυποι οδηγοι για το θεατη σε διαφορα βενζιναδικα
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ωπ, νόμισα ότι είχες στο νου σου φουρκέτα, πολύ σωστά το έχεις επιλέξει...
Πήγαινε νωρίς γιατί από πλευράς ορατότητας από όσο θυμάμαι δεν αξίζει και ίσως επιλέξεις το παρακάτω πέταλο ('παρακάτω', γιατί ο δρόμος μεταξύ των δύο πετάλων είναι αρκετά κατηφορικός - μεταξύ τους βρίσκεται και ένα τυροκομείο ή κάτι τέτοιο)...Θα παω 1μιση ωρα πριν οπως παντα... Θα το δω επι τοπου, ακομα ειμαι αναμεσα στις 2. Ευτυχως ειναι κοντα απο τον τελευταιο δρομο του χωριου. Δε θα χει πολυ περπατημα!
Για μενα καλυτερο μου φανηκε αυτο στο 17ο χιλιομετρο (19'.00 στο βιντεο).Εχει και χωρο για παρκαρισμα και αναχωμα για ασφαλεια και καλη ορατοτητα για την απολαυση.....Συνηγορει υπερ του οτι εχει και μια ελαφρα κλιση προς τα κατω..
-
Για να υπολογίσω περίπου τι ώρα θα ξεκινήσω, γνωρίζει κάποιος πόσο χρόνο περίπου χρειάζομαι από Αθήνα για να φτάσω Αγιονόρι;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για μενα καλυτερο μου φανηκε αυτο στο 17ο χιλιομετρο (19'.00 στο βιντεο).Εχει και χωρο για παρκαρισμα και αναχωμα για ασφαλεια και καλη ορατοτητα για την απολαυση.....Συνηγορει υπερ του οτι εχει και μια ελαφρα κλιση προς τα κατω..Εδώ θα είσαι πατέρα;
Από:
http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic ... &start=405 -
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Για να υπολογίσω περίπου τι ώρα θα ξεκινήσω, γνωρίζει κάποιος πόσο χρόνο περίπου χρειάζομαι από Αθήνα για να φτάσω Αγιονόρι;1:40 περίπου εξαρτάται το ρυθμό σου.
-
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Για μενα καλυτερο μου φανηκε αυτο στο 17ο χιλιομετρο (19'.00 στο βιντεο).Εχει και χωρο για παρκαρισμα και αναχωμα για ασφαλεια και καλη ορατοτητα για την απολαυση.....Συνηγορει υπερ του οτι εχει και μια ελαφρα κλιση προς τα κατω..
Εδώ θα είσαι πατέρα;
Από:
http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic ... &start=405Ειναι αναμεσα στα προτεινομενα και προτιμομενα ..... Ολα θα αποφασισθουν Παρασκευη πρωι στο συμβουλιο με τον κολλητο....
-
Ελπίζω να σε δω...
-
Υπάρχει κάποιο βίντεο της Ε.Δ Κινέτα;Μάλλον εκεί θα πάω μόνο.Από τα βιντεο που είδα δε με εντυπωσίασαν οι ασφάλτινες...
-
δεν σε εντυπωσιασαν, γιατι η gopro που εχουν χρησιμοποιησει τα παιδια δειχνει πολυ πιο πλατυ τονν δρομο και τις στροφες πολυ πιο ανοιχτες... trust me, υπαρχουν μερικα πολυ καλα κομματια
-
Επειδή δεν έχει τύχει να ξαναπαρακολουθήσω την Κλένια - Μυκήνες και εκεί λέω να πάω φέτος για πρώτη φορά, κάθε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη.
ΥΓ. Η πρόσβαση δεν είναι πρόβλημα καθώς φέτος παίζει τζιπάκι. -
Ο χρήστης nikors έγραψε:
δεν σε εντυπωσιασαν, γιατι η gopro που εχουν χρησιμοποιησει τα παιδια δειχνει πολυ πιο πλατυ τονν δρομο και τις στροφες πολυ πιο ανοιχτες... trust me, υπαρχουν μερικα πολυ καλα κομματιαΑκριβώς. Μιας και γνωρίζω το δρόμο από τα Αθίκια μέχρι τον Αγιάννη και από τα Αθίκια μέχρι τις Λίμνες, η κάμερα δείχνει το δρόμο αρκετά πιο φαρδύ και τις στροφές αρκετά πιο ανοιχτές από ότι πραγματικά είναι. Επίσης, με την κάμερα δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή η κλίση του δρόμου...
-
Ότι φαίνεται φαρδύτερος λόγω του ευρυγωνίου φακού το ξέρω.Απλώς δεν είδα,σε κάποια σημεία που προσφέρονται για φωτογράφιση να έχει ασφαλή σημεία να κάτσω.Στο 'ψάρι' αν δεν κάνω λάθος είχε όντως μερικές καλές φουρκέτες,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ανέβουν εντυπωσιακά ή θα στρίψουν σαν Ι.Χ...Αν ήταν ίσιωμα θα άξιζε...Στα δε κατηφορικά κομμάτια δε νομίζω ότι οι οδηγοί είναι τύπου Πανιζί,Ντελεκούρ,Λεμπ για να στρίβουν ανάλογα...Μάλλον για χώμα με βλέπω,που άλλωστε το Ακρόπολις είναι συνυφασμένο...
-
Ο χρήστης scirocco έγραψε:
Επειδή δεν έχει τύχει να ξαναπαρακολουθήσω την Κλένια - Μυκήνες και εκεί λέω να πάω φέτος για πρώτη φορά, κάθε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη.
ΥΓ. Η πρόσβαση δεν είναι πρόβλημα καθώς φέτος παίζει τζιπάκι.Είχα πάει πέρσι...Μάπα το καρπούζι...Αν και δεν ξέρω πώς είναι το τελευταίο κομμάτι,και με δελεάζει μιας και θέλω μετά τον αγώνα να πάω στους Μύλους για τραινοφωτογράφιση και σουβλάκια!!!
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Στα δε κατηφορικά κομμάτια δε νομίζω ότι οι οδηγοί είναι τύπου Πανιζί,Ντελεκούρ,Λεμπ για να στρίβουν ανάλογα...Μάλλον για χώμα με βλέπω,που άλλωστε το Ακρόπολις είναι συνυφασμένο...Μην το λες... Χθες στις δοκιμες Tarabus kai Kajetanovic μια χαρα το εστριβαν σε κατηφορικες στενες φουρκετες.....
-
Ο χρήστης scirocco έγραψε:
ΥΓ. Η πρόσβαση δεν είναι πρόβλημα καθώς φέτος παίζει τζιπάκι.Εχω μπει σε όλες τις προσβάσεις, ιδανικότερη θεωρώ αυτή απο το χωριό Αγ. Βασίλειος.
Φτανεις κατευθειαν σε φουρκετα/αλλαγη πορείας.
Και εκεί να κάτσεις καλά ειναι, κάθεσαι στην εσωτερική και βλέπεις δεξια σε αριστερη, τη φουρκετα και το ξεκόλλημα.
Ενδιαφέρον εσάδι λίγο πιο πάνω στο παλιο γήπεδο (ιδανικό για κατασκήνωση τις παλιές καλοκαιρινές εποχές).
λίγο παραπάνω στην ευθεία ενα ελαφρυ αλματάκι, όχι ψηλό αλλα μένουν αρκετά μετρα στον αερα λογο ταχυτητας.
Βλέπεις και όλο το κομμάτι ανεβαίνοντας (απο μακρια βέβαια).
Αν εχεις λιγο παραπανω διάθεση για περπάτημα, καταληγεις στις κλασσικες ανηφορικές φουεκέτες που προσφερουν θεαση αρκετη ωρα και μαζευουν πολυ κοσμο. -
ερωτηση κρισεως η ειδικη Αγιος Ιωαννης με την ειδικη Αγιονωρι συνδεονται ευκολα δηλαδη μπορεις να πας απο την μια στην αλλη να την ιδια ωρα;
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
ερωτηση κρισεως η ειδικη Αγιος Ιωαννης με την ειδικη Αγιονωρι συνδεονται ευκολα δηλαδη μπορεις να πας απο την μια στην αλλη να την ιδια ωρα;Στην προσβαση 3 και των δυο ειδικων, ειναι μικρη η αποσταση.
-
ευχαριστω και η επομενη ερωτηση που ειναι η προσβαση3
-
Προσβάσεις Άγιου Ιωάννη : http://www.acropolisrally.gr/userfiles/ ... NIS_GR.pdf
Προσβάσεις Αγιονώρι : http://www.acropolisrally.gr/userfiles/ ... ORI_GR.pdf
Οι χάρτες εδώ : http://www.acropolisrally.gr/GR/2014/sp ... o-ss-2014/
-
Είμαστε ανάμεσα σε Άγιος Ιωάννη 1 - Αγιονώρι 2 ή Ψάρι 1- Αγιονώρι 2, τι προτείνετε σε συνδυασμό με ευκολία προσβάσεων ;
Υπάρχει κάποια πρόσβαση για τα τελειώματα στο Ψάρι που βάσει όσω λέει το site της οργάνωσης θα να είναι θεαματικά (?) ;
ERC Ακρόπολις 2014 - προσβάσεις θεατών