-
ΕΝ τελει ο κολλητος κατεληξε να αλλαξει την κορολλα 1.6 2005 μοντελλο με ενα απο τα 2 αμαξια στα ιδια λεφτα (μια η αλλη).
Τα αμαξια εχουν βρεθει- ΣΛΚ 2003 2000 κυβικα 190 αλογα και (διορθωνω 163 αλογα) καθ υποδειξη heras
- ΤΤ κουπε του 2000 1800 κυβικα 180 αλογα οχι κουατρο, 6ταχυτη
Τρομερη αναγκη για χωρους δεν υπαρχει, καθημερινα οηγαινει μεχρι το μετρο και παρκαρει, ενω Σ/Κ γινεται και καμμια κοντινη βολτα μαξ 100 χλμ και 2-3 ταξειδια το χρονο περι τα 500 χλμ το καθεμα πηγαινε ελα.
Τα τελη κυκλοφοριασ της 2λιτρης παλευονται και δεν ειχαι παραγοντας επιλογης.
Ειναι ηρεμος οδηγος, ταρζανιες δεν κανει, αλλα τον ενδιαφερει να εχει γκαζι οταν το χρειαστει, να ειναι ασφαλες, ανετο, ομορφο, και οταν χρειαστει να το δωσει να μπορει εστω και σκοτωνοντας το. Σκεφτεται σε 18 μηνες να φυγει απο ελλαδα.
εγω του προτεινω ΤΤ κυριως λογω πορτ παγκαζ και λογω του οτι ειχα παλαιοτερα 3.2 ομως, και μου αρεσε αρκετα.
Καμπριο με πανι αποκλειεται λογω γκαραζ οπως και να βαλει λεφτα εξτρα, ουτε ευρω δηλαδη, ....για κατι καλυτερο πιο καινουργιο κλπ.
Εσεις τι λετε?...
θα του δειξω τισ απαντησεις / σχολια σας στο φορουμ ωστε να βγαλει συμπερασμα και αυτος.
-
ΕΝ τελει ο κολλητος κατεληξε να αλλαξει την κορολλα 1.6 2005 μοντελλο με ενα απο τα 2 αμαξια στα ιδια λεφτα (μια η αλλη).
Τα αμαξια εχουν βρεθει- ΣΛΚ 2003 2000 κυβικα 190 αλογα και (διορθωνω 163 αλογα) καθ υποδειξη heras
Τρομερη αναγκη για χωρους δεν υπαρχει, καθημερινα οηγαινει μεχρι το μετρο και παρκαρει, ενω Σ/Κ γινεται και καμμια κοντινη βολτα μαξ 100 χλμ και 2-3 ταξειδια το χρονο περι τα 500 χλμ το καθεμα πηγαινε ελα.
Ειναι ηρεμος οδηγος, ταρζανιες δεν κανει, αλλα τον ενδιαφερει να εχει γκαζι οταν το χρειαστει, να ειναι ασφαλες, ανετο, ομορφο, και οταν χρειαστει να το δωσει να μπορει εστω και σκοτωνοντας το. Σκεφτεται σε 18 μηνες να φυγει απο ελλαδα.
εγω του προτεινω ΤΤ κυριως λογω πορτ παγκαζ και λογω του οτι ειχα παλαιοτερα 3.2 ομως, και μου αρεσε αρκετα.
Καμπριο με πανι αποκλειεται λογω γκαραζ οπως και να βαλει λεφτα εξτρα, ουτε ευρω δηλαδη, ....για κατι καλυτερο πιο καινουργιο κλπ.
Εσεις τι λετε?...
θα του δειξω τισ απαντησεις / σχολια σας στο φορουμ ωστε να βγαλει συμπερασμα και αυτος.
-
Εσεις τι λετε?...
-
SLK του 03 με 192 αλογα δεν υπαρχει....Απ το 00 και μετα εγινε το f/l με 163 αλογα και 6αρι κιβωτιο. Μη σας παραμυθιαζουν εκτος αν στη συγκεκριμενη εχει πεσει ''τσιγκλισμα''
Oταν σου λεγα να παρει τη δικια μου που ηταν 192αρα και αψογη, μου αρχιζες τα σεναρια... -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4152269/
kaλα τα λες 163 δικο μου λαθος (υπερβαλλον ζηλοσ), αυτην κυτταζει.μια χαρα ηταν η δικια σου και του το ειπα, αλλα εσυ δεν ηθελες κορολλα...ενω επρεπε να πουληθει πρωτα η κορολλα και αυτος ηταν εξωτερικο τοτε. (Δεκ-ιαν-Φεβρ).
-
Χάλια είναι το μαυρο ματ.Δεν είναι και αυτοκόλλητο να το βγάλεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χάλια είναι το μαυρο ματ.Δεν είναι και αυτοκόλλητο να το βγάλεις.+100
Το ΤΤ να πάρει το παιδί.
-
TT. To slk είναι πολύ άσχημο..
-
Aν εχει ενδιαφερον για πισω κινηση ή θελει να την εξερευνησει λιγο πιστεuω η slk θα τον ικανοποιησει. Οσο γινεται με το συγκεκριμενο αμαξι βεβαια
Επιπλεον αν ειναι καλοσυντηρημενη ειναι πραγματικα αλεξισφαιρη. Δε σηκωνω κουβεντα γι αυτο
Σαν μπονους η ανοιγομενη οροφη για ομορφες ανοιξιατικες και καλοκαιρινες βολτες το βραδυ !!! -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4152269/
kaλα τα λες 163 δικο μου λαθος (υπερβαλλον ζηλοσ), αυτην κυτταζει.μια χαρα ηταν η δικια σου και του το ειπα, αλλα εσυ δεν ηθελες κορολλα...ενω επρεπε να πουληθει πρωτα η κορολλα και αυτος ηταν εξωτερικο τοτε. (Δεκ-ιαν-Φεβρ).
Τη συγκεκριμένη που δείχνεις την είχα δει απο κοντά όταν έψαχνα slk και δε θα την πρότεινα.
Κάτω απο το Ματ είχα βρεί μπλέ χρωμα στον προφυλακτήρα.Ένας θεός ξέρει πως....
Επίσης η οροφή τότε δε δούλευε όταν πήγε να την ανοίξει.
Και δεν υπάρχει περίπτωση να την πουλήσει μετά.Ο τύπος εδώ παλεύει τουλάχιστον 5 μήνες.H Slk πάντως είναι καλή επιλογή,όμως είναι δύσκολο να βρεις καλή ..
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Aν εχει ενδιαφερον για πισω κινηση ή θελει να την εξερευνησει λιγο πιστεuω η slk θα τον ικανοποιησει. Οσο γινεται με το συγκεκριμενο αμαξι βεβαια
Επιπλεον αν ειναι καλοσυντηρημενη ειναι πραγματικα αλεξισφαιρη. Δε σηκωνω κουβεντα γι αυτο
Σαν μπονους η ανοιγομενη οροφη για ομορφες ανοιξιατικες και καλοκαιρινες βολτες το βραδυ !!!Προσθέτω: και όμορφες ηλιόλουστες χειμερινές ημέρες!
Συμφωνώ για το αλεξίσφαιρη αν καλοσυντηρημένη. Και επίσης έχει μεταπέσει σε κατάσταση κάλτ έχει γίνει διαχρονικό, αν είναι καλό αξίζει να το κρατήσεις για πάντα. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σαν μπονους η ανοιγομενη οροφη για ομορφες ανοιξιατικες και καλοκαιρινες βολτες το βραδυ !!!Προσθέτω: και όμορφες ηλιόλουστες χειμερινές ημέρες!
Συμφωνώ για το αλεξίσφαιρη αν καλοσυντηρημένη. Και επίσης έχει μεταπέσει σε κατάσταση κάλτ έχει γίνει διαχρονικό, αν είναι καλό αξίζει να το κρατήσεις για πάντα.και εγω τη γουσταρω πολυ...αρκει να βρεθει μια καλη για σκατζα στα 3500-4500
-
SLK. Όμορφο και ποιοτικό εσωτερικό (όχι πως του ΤΤ δεν είναι) πολύ καλή ποιότητα κύλισης αλλά όχι στο χρώμα της αγγελίας.
AUDI TT or SLK R170 ?