-
Εσενα βασικα φυσικη κατασταση-αντοχη δε σε ενδιαφερει?
-
Και παλι συγχαρητηρια Han!!!
-
Εγώ πάντως βλέπω στην πρώτη φωτό τσαγάκι και στη δεύτερη τσιγάρα, κινητά, σταχτοθήκη....
Ντάξει πλάκα κάνω. Ωραίος μπράβο σου.
Πες μας και τη διατροφή που ακολουθείς, εκτός αν είναι απόρρητη. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εσενα βασικα φυσικη κατασταση-αντοχη δε σε ενδιαφερει?Σωστα. Φυσικη κατασταση και αντοχη ειχα παρολο τα 150 κιλα που κουβαλαγα (και ισως για αυτο ειχα και μυϊκο παραπανω απο οτι ποτε φανταζομουνα και δεν κρεμασα κιολας). Αλλα βελτιωθηκε παρα πολυ με το που τα εχασα.
Με ενδιαφερει να μπορω να ελεγχω τους παλμους της καρδιας, τις αναπνοες και να εχω το σωστο 'reaction' ακομα και στους 180-200 χτυπους οπως με ενδιαφερει πολυ να ενδυναμωσω τους μυες γυρω απο τον λαιμο και των μυων του forearm (δεν θυμαμαι πως λεγεται στα ελληνικα ).Αν μεσα σε ολα αυτα τα cardio και τις ασκησεις μπορει να με κανει να χασω και λιγο απο το πλαϊνο σωσιβιο δεν θα πω οχι αλλα δεν παω για να κανω και γραμμωση.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Εγώ πάντως βλέπω στην πρώτη φωτό τσαγάκι και στη δεύτερη τσιγάρα, κινητά, σταχτοθήκη....
Πες μας και τη διατροφή που ακολουθείς, εκτός αν είναι απόρρητη.Panosss η πρωτη μονο τσαγακι δεν ειναι.....
Vodka redbull απο τοτε που επινα ολο τον Βοσπορο.Την πορτοκαλαδιτσα δεν την ειδες? χιχιχιχιχιχι
Το τσιγαρο ειναι το μονο που δεν εχω κοψει ακομα αλλα εχει ελατωθει αισθητα. Απο 2 πακετα στο μισο την ημερα αλλα αυτο το μισο δεν γινεται να κοπει. Τουλαχιστον οχι ακομα.Διατροφη ηταν βασισμενη στον μεταβολισμο μου και τι εκαιγα. Δηλαδη χωρις ασκηση το metabolitic rate μου ηταν 2100 την ημερα και εγω επερνα 1200-1500. Μου ειχε κοψει τελειως τα αναψυκτικα, το αλκοολ, τα φρουτα που περιεχουν μεγαλες ποσοτητες ζαχαρης και οκ, τον καφε τον επινα σκετο ουτως ή αλλως. Απο φαγητα δεν ειχα καθολου ρυζι, πατατες, μακαρωνια, ψωμι (μονο μαυρο και αυτο μια φορα την εβδομαδα) και ειχα πολλα λαχανικα, κοτοπουλο, μοσχαρι και ψαρι. Α και τα μισα απο τα αυτα ηταν spicy.
Και φυσικα παρα μα παρα μα παρα πολυ νερο.... Κοντεψα να κυκλοφορω με πανα. Καθε 30 με 45 λεπτα πηγαινα για κατουρημα.Η συγκεκριμενη μου εκανε κατι σαν το ghili diet στην Ελλαδα ή πως σκατα λεγεται. Δηλαδη επειδη εγω δεν εχω καποιον να τα μαγειρεψει και απο χρονο δεν εχω καθολου λογο δουλειας, μου στελνανε το φαϊ καθε πρωι. 3 γευματα και 2 σνακ. 5 μερες τηε εβδομαδα και 2 ρεπο αλλα στα ρεπο επρεπε να συγκρατηθω και να προσεξω τι θα φαω και με τι συνδιασμενο.
-
Πόσο καιρό έχεις που τα έχασες?
Ο ΗΦ έχει γίνει στυλάκι, 40 χρονών παρπας και μου έφαγε όλα τα γκομενάκια στη Σέριφο
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Μπραβο Αλεξ...
Before
After
Πραγματικά εντυπωσιακή διαφορά και μεταμόρφωση και για πολλοστή φορά δικαιώνομαι όταν λέω πως όλα τα λεφτά είναι η διατροφή για να χάσεις βάρος...
Πόσο καιρό έχεις που τα έχασες?
Ο ΗΦ έχει γίνει στυλάκι, 40 χρονών παρπας και μου έφαγε όλα τα γκομενάκια στη Σέριφο
Εγώ έχω ξεκινήσει σήμερα την λεγόμενη διατροφή ολίγων θερμίδων, γιατί έχω πάρει βάρος (γύρω από την κοιλιά κλασικά) και δεν θέλω να ξεφύγω... Για ένα μήνα τουλάχιστον, πολλή προσοχή στο φαγητό, μειωμένα τα ξίδια και βλέπουμε.
Λέω να ξαναξεκινήσω και κάνα τρεξιματάκι σιγά σιγά τώρα που άνοιξε ο καιρός, αλλά αυτό δεν βοηθά τόσο πολύ, όσο το κόψιμο του φαγητού...
Έχω 3 μήνες να πατήσω στο γυμναστήριο και το πληρώνω... Ευτυχώς ακόμη είμαι ΟΚ (κοινώς, μου κάνουν ακόμη τα παντελόνια νο. 29 και 30 που αγόρασα... )
-
Πες μας και τη διατροφή που ακολουθείς, εκτός αν είναι απόρρητη.Panosss η πρωτη μονο τσαγακι δεν ειναι.....
Vodka redbull απο τοτε που επινα ολο τον Βοσπορο.Την πορτοκαλαδιτσα δεν την ειδες? χιχιχιχιχιχι
Το τσιγαρο ειναι το μονο που δεν εχω κοψει ακομα αλλα εχει ελατωθει αισθητα. Απο 2 πακετα στο μισο την ημερα αλλα αυτο το μισο δεν γινεται να κοπει. Τουλαχιστον οχι ακομα.Διατροφη ηταν βασισμενη στον μεταβολισμο μου και τι εκαιγα. Δηλαδη χωρις ασκηση το metabolitic rate μου ηταν 2100 την ημερα και εγω επερνα 1200-1500. Μου ειχε κοψει τελειως τα αναψυκτικα, το αλκοολ, τα φρουτα που περιεχουν μεγαλες ποσοτητες ζαχαρης και οκ, τον καφε τον επινα σκετο ουτως ή αλλως. Απο φαγητα δεν ειχα καθολου ρυζι, πατατες, μακαρωνια, ψωμι (μονο μαυρο και αυτο μια φορα την εβδομαδα) και ειχα πολλα λαχανικα, κοτοπουλο, μοσχαρι και ψαρι. Α και τα μισα απο τα αυτα ηταν spicy.
Και φυσικα παρα μα παρα μα παρα πολυ νερο.... Κοντεψα να κυκλοφορω με πανα. Καθε 30 με 45 λεπτα πηγαινα για κατουρημα.Η συγκεκριμενη μου εκανε κατι σαν το ghili diet στην Ελλαδα ή πως σκατα λεγεται. Δηλαδη επειδη εγω δεν εχω καποιον να τα μαγειρεψει και απο χρονο δεν εχω καθολου λογο δουλειας, μου στελνανε το φαϊ καθε πρωι. 3 γευματα και 2 σνακ. 5 μερες τηε εβδομαδα και 2 ρεπο αλλα στα ρεπο επρεπε να συγκρατηθω και να προσεξω τι θα φαω και με τι συνδιασμενο.
Δηλαδή ο διατροφολόγος σου απλά εφάρμοσε όσα αναφέρονται σ' ένα άρθρο του forum.bodybuilding.gr;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πόσο καιρό έχεις που τα έχασες?Ο ΗΦ έχει γίνει στυλάκι, 40 χρονών παρπας και μου έφαγε όλα τα γκομενάκια στη Σέριφο
Σταματησα και την συντηρηση μεσα Ιουλιου 2013. Ηρθα Ελλαδα Αυγουστο. Τσιμπησα 3, σταθεροποιηθηκα μεχρι τα Χριστουγεννα, τσιμπησα και αλλα 2-3 τα Χριστουγεννα γιατι το παρακανα παλι, και εχω μεινει παλι σταθερος. Τωρα πρεπει να χασω αυτα τα 5-6 και αλλα 5 max. Nα πεσω δηλαδη μεταξυ 87-90 αλλα με λιγοτερο λιπος και ποντους τουλαχιστον στην μεση.
-
οντως μεταμορφωση!! ακομα και στο προσωπο!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
οντως μεταμορφωση!! ακομα και στο προσωπο!Dim εχασα μεχρι και απο το κουτουπιε και τα πλαινα στο ποδι. Φαντασου οτι φωραω μισο με ενα νουμερο λιγοτερο στα παπουτσια τα αγωνιστικα γιατι πριν ηταν σφιχτα.
-
Η ασκησεις που ξεκιναω στο γυμναστηριο απο 1η Απριλιου ειναι με motorsport expert personal trainer και αυτο γιατι 1ον οι απλοι γυμναστες θελανε ολοι μα ολοι λογο σκελετου και σωματοτυπου να με κανουν ντουκι πραγμα που δεν το ηθελα αλλα με γραφανε οριζοντιος και καθετος και 2ον γιατι θελω να ενδυναμωσω συγκεκριμενους μυς χωρις να ανοιξει παραπανω η πλατη ή το στηθος μου. Ηδη δισκολευομαι να βρω σακακι ή πουκαμισο στο νουμερο μου και πρεπει να περνω 1 ή 2 νουμερα μεγαλυτερα λογο πλατης.
Motorsport δηλαδη θα τρεχεις πισω απο καποια μηχανη;
Φιλε αυτα που γραφεις για την γυμναστικη γενικως δεν βγαζουν κανενα νοημα
Τι ντουκι και σεντουκι.Και αυτοι μπορει να θελουν να σε κανουν Σταλονε,αυτο δεν σημαινει οτι γινεται.
Αυτο που πιθανον εννοουν και το εχεις παρει λαθος ειναι οτι θελουν να παρεις καποια μυικη μαζα,κατι που θα σε βοηθησει πολυ στον μεταβολισμο σου.Και μην φανταζεσαι οτι ξαφνικα δεν θα χωρας απο την πορτα,οι μυες δεν κερδιζονται για πλακα.
Ο καθενας μας εχει εναν Χ σωματοτυπο,δεν πρεπει να τον προσαρμοζει αναλογα με την Zara ή τα Armani αλλα να επιλεγει ρουχα που του ερχονται καλα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η ασκησεις που ξεκιναω στο γυμναστηριο απο 1η Απριλιου ειναι με motorsport expert personal trainer και αυτο γιατι 1ον οι απλοι γυμναστες θελανε ολοι μα ολοι λογο σκελετου και σωματοτυπου να με κανουν ντουκι πραγμα που δεν το ηθελα αλλα με γραφανε οριζοντιος και καθετος και 2ον γιατι θελω να ενδυναμωσω συγκεκριμενους μυς χωρις να ανοιξει παραπανω η πλατη ή το στηθος μου. Ηδη δισκολευομαι να βρω σακακι ή πουκαμισο στο νουμερο μου και πρεπει να περνω 1 ή 2 νουμερα μεγαλυτερα λογο πλατης.
http://photos.imageevent.com/motorbiker ... rcycle.jpgΦιλε αυτα που γραφεις για την γυμναστικη γενικως δεν βγαζουν κανενα νοημα
Τι ντουκι και σεντουκι.Και αυτοι μπορει να θελουν να σε κανουν Σταλονε,αυτο δεν σημαινει οτι γινεται.
Αυτο που πιθανον εννοουν και το εχεις παρει λαθος ειναι οτι θελουν να παρεις καποια μυικη μαζα,κατι που θα σε βοηθησει πολυ στον μεταβολισμο σου.Και μην φανταζεσαι οτι ξαφνικα δεν θα χωρας απο την πορτα,οι μυες δεν κερδιζονται για πλακα.
Ο καθενας μας εχει εναν Χ σωματοτυπο,δεν πρεπει να τον προσαρμοζει αναλογα με την Zara ή τα Armani αλλα να επιλεγει ρουχα που του ερχονται καλα.Υπαρχουν γυμναστες και γυμναστες. Υπαρχουν ασκησεις και ασκησεις.
Για να στο θεσω διαφορετικα λοιπον. Ολοι οι γυμναστες που μιλησα ολοι μα ολοι θελανε να δωσουν ασκησεις οι οποιες ειναι για να κατεβεις σε διαγωνισμο bodybuilding μαζι με ενα καρο σκευασματα και επικρντρωνονταν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ στον πανω κορμο και στην πλατη και μαλιστα μου δειχνανε και πελατες τους στο γυμναστηριο μεσα οπου ολοι ηταν αντε γεια.
Ο γυμναστης λοιπον οπου ειναι περισσοτερο για motorsport σε βοηθαει με τις ασκησεις που σου δινει, κανει, να ενδυναμωσεις τους μυες σου σε συγκεκριμενα σημεια που ΠΡΕΠΕΙ για αυτο που ακριβως το θες. (αλλες ασκησεις και προγραμμα ακολουθει ενας αθλητης του στιβου, αλλες ενας παιχτης του μπασκετ και παει λεγοντας).Με λιγα λογια κοιτα την διαφορα ακομα και στους αθλητες μεταξυ τους. Αλλες ασκησεις ο ενας αλλες ο αλλος. Και φυσικα και ολους αυτους που πανε και φουσκωνουν χωρις λογο και γυμναζουν μονο χερια στηθος πλατη και απο ποδια για παραδειγμα ειναι καλαμακια αγυμναστα. Επειδη λοιπον εχουμε πολλους τετοιους εδω κατω λες και βγηκαν ολοι copy paste, και επειδη δεν μπορω να επιστευτω τον οποιοδηποτε και εχω ηδη οπως σου ειπα ανοιχτες πλατες και στηθος δεν το διακινδυνευω. Γιατι ολοι κοιτανε να φουσκωσουνε τα κλασσικα σημεια και δεν ειναι αυτο που θελω.
-
Εμένα πάντως οι απορίες μου παραμένουν...
motorsport expert personal trainer
What 's this?
Δηλαδή ο διατροφολόγος σου απλά εφάρμοσε όσα αναφέρονται σ' ένα άρθρο του forum.bodybuilding.gr;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φιλε αυτα που γραφεις για την γυμναστικη γενικως δεν βγαζουν κανενα νοημα
Ο καθενας μας εχει εναν Χ σωματοτυπο,δεν πρεπει να τον προσαρμοζει αναλογα με την Zara ή τα Armani αλλα να επιλεγει ρουχα που του ερχονται καλα.+1
τι χαζομάρα είναι αυτή που έγραψες στην τελευταία παράγραφο...
ο γυμναστής κατά κανόνα βλέπει και κρίνει που χρειάζεσαι άσκηση
το οτι έχεις ακόμα λίπος στους ώμους σχετίζεται με τα μεγαλύτερα σακάκια και όχι η στοχευμένη γυμναστική
-
Εμένα πάντως οι απορίες μου παραμένουν...motorsport expert personal trainer
What 's this?
http://www.porsche.com/microsite/ipad/a ... ochure.pdf
[/quote]
Μαλλον, δεν το εχω διαβασει το αρθρο ακομα.
Η βασικη θεωρεια ειναι ιδια σε ολες τις διαιτες. Απλα δεν ειναι ολες οι διαιτες για ολους. Πχ αλλη διαιτα/τροφες μπορει να δουλεψουν σε εμενα αλλη σε εσενα κλπ. -
Εμένα πάντως οι απορίες μου παραμένουν...
motorsport expert personal trainer
What 's this?
Μαλλον, δεν το εχω διαβασει το αρθρο ακομα.
Η βασικη θεωρεια ειναι ιδια σε ολες τις διαιτες. Απλα δεν ειναι ολες οι διαιτες για ολους. Πχ αλλη διαιτα/τροφες μπορει να δουλεψουν σε εμενα αλλη σε εσενα κλπ.Οκ, επειδή με ενδιαφέρει, μπορείς να πεις ποιες τροφές δουλεύουν σε σένα και γιατί (αν σου 'πε ο διατροφολόγος το γιατί).
-
Οκ, επειδή με ενδιαφέρει, μπορείς να πεις ποιες τροφές δουλεύουν σε σένα και γιατί (αν σου 'πε ο διατροφολόγος το γιατί).
Δεν ρωτησα ακριβως. Οτι μου ετσελνε ετρωγα. Αυτο που μου εξηγησε ηταν οτι εγω πχ ενω καθομαι καιω στο 24ωρο 2100 θερμιδες. Αλλος μπορει να καιει 1800 ο αλλος να γυμναζεται και να καιει 3000 και παει λεγοντας. Οποτε οι τροφες και ο συνδιασμος αυτων ακομα και η ποσοτητα θα διαφερει γιατι ο καθενας εχει διαφορετικο metabolitic rate και διαφορετικα μεταβολιζει ο καθε οργανισμος τις στοιχεια που δεχεται μεσω του φαγητου.
-
Αλλη προπονηση θελει ο σπριντερ και αλλη προπονηση θελει ο δρομεας μεσων-μεγαλων αποστασεων.
Δρομεις ειναι και οι δυο, ομως δεν εχουν τις ιδιες αναγκες.Ο Hannibal θελει αντοχη και οχι τοσο δυναμη, ακριβως το αντιθετο απο αυτο που κανουν στα γυμναστηρια.
-
Οκ, επειδή με ενδιαφέρει, μπορείς να πεις ποιες τροφές δουλεύουν σε σένα και γιατί (αν σου 'πε ο διατροφολόγος το γιατί).
Δεν ρωτησα ακριβως. Οτι μου ετσελνε ετρωγα. Αυτο που μου εξηγησε ηταν οτι εγω πχ ενω καθομαι καιω στο 24ωρο 2100 θερμιδες. Αλλος μπορει να καιει 1800 ο αλλος να γυμναζεται και να καιει 3000 και παει λεγοντας. Οποτε οι τροφες και ο συνδιασμος αυτων ακομα και η ποσοτητα θα διαφερει γιατι ο καθενας εχει διαφορετικο metabolitic rate και διαφορετικα μεταβολιζει ο καθε οργανισμος τις στοιχεια που δεχεται μεσω του φαγητου.
Και ευτυχώς που δεν ρώτησες.
Γιατί απ' την απάντηση, αν ήξερες από διατροφή θα σου 'πεφταν τα μαλλιά, αν δεν ήξερες μπορεί και να το 'χαφτες.
Τη διατροφή που σου 'κανε θα μπορούσε να στην κάνει ο οποιοσδήποτε που 'χε διαβάσει απλά το παραπάνω άρθρο που πόσταρα. Για τόση επιστήμη μιλάμε.
Πόσα κιλά είστε?