-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Εστρωσε μετα απο πενταψηφιο νουμερο.Τρια γιναν απο λαθος.
Έπρεπε να τα στειρώσεις!
-
Ο χρήστης gp79 έγραψε:
περα απο το στάνταρ κόστος (ασφάλιστρα, καύσιμα, τέλη) το mini και γενικά παρόμοιες classic επιλογές (έβλεπα πχ. και τα FIAT 126, Autobianchi) αν και κάποια φαίνονται όμορφα και αναπαλαιωμένα, παραμένουν μάλλον παλαιά, ζημιάρικα και ασύμφορα για καθημερινή χρήση. Θα κοιτάξω και τις προτάσεις σας 2CV, panda κλπ και τα νεότερα μικρά για καμια καλή προσφορά.Πάντως αυτοκίνητα όπως το Autobianchi, ούτε συμπεριφέρονται σαν ιδιαίτερα παλιά, ούτε ζημιάρικα, ούτε ασύμφορα είναι. Απλώς δεν βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά. 2CV φτηνό και ασάπιστο δεν θα βρεις ποτέ. Αν δεν επιλέξεις νεώτερο μικρό (που ίσως είναι το πιο λογικό, όπως προτείνει η ομήγυρη), ένα Autobianchi (όχι Abarth) από τις τελευταίες σειρές (1980-85 περίπου ) μπορεί να βρεθεί σε λογική σχετικά τιμή. Έχω ένα elite του '82 για καθημερινό εδώ και έξι χρόνια και περνάω πολύ ωραία μαζί του!
-
2cv! Βρίσκεις και φθηνό και ασάπιστο. Με μεγάλους χώρους, ανεκτό γκάζι για εντός πόλης διαδρομές, πάμφθηνο στην συντήρηση και στην χρήση (600 κ.εκ), υπερ-άνετο σε λακούβες χαντάκια πεζοδρόμια κλπ κλπ - κάμπριο για την άνοιξη, με εξαιρετικά φρένα (αν έχει δισκόφρενα) πάει και στα χώματα ...τί άλλο θες?
Αρνητικά: Κατασκευη 'στο περίπου' τα μισά ηλεκτρικα θα δουλεύουν οποτε θέλυν εκείνα, πιθανότατα θα μπάζει απο 5-6 μεριές (λίγα) νερά, θορυβώδες.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Τρια γιναν απο λαθος.
oικογενειακος προγραμματισμος σου λεει μετα
-
-
Eίσαι φοβερός Γιον!!!
-
Mε τρια Μινι, καπως αλλιως θα με χαρακτηριζα.
Ρωτα τον ΚΠ πως ειναι η αισθηση να τα κοιτας και να λες 'Τι θα μου βγαλουν σημερα?'.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Mε τρια Μινι, καπως αλλιως θα με χαρακτηριζα.Ρωτα τον ΚΠ πως ειναι η αισθηση να τα κοιτας και να λες 'Τι θα μου βγαλουν σημερα?'.
Βρέθηκα στον πειρασμό να το παίξω άνετος και να πω 'έλα μωρέ τι να σου βγάλουν, εγώ δεν έχω προβλήματα' αλλά άσε καλύτερα μην προκαλώ την τύχη μου, γιατί κάθε φορά που το λέω το μετανιώνω.....
Δεν το είπα έτσι; Υποθετικά μιλούσα, είστε μάρτυρες όλοι.....
-
-
-
Μπραβο ρε φιλε και δημοσια! Μπραβο!!!
-
-
Μπράβο Γιον!!!!!
-
Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από τον μετρ του είδους...
(είναι και ένα κωλόχρωμα αυτό για το σιδέρωμα - όχι αστεία - ... Μόνο ο ronnie είναι για τέτοιες 'επιχειρήσεις' !!! )
-
κουκλι!!
τα λαστιχα ειναι τα all weather της good year? αν ναι που τα βρηκες ρε θηριο? τα ξαναβγαζουν? -
Eιχα κρατησει μια παλια τετραδα. Ειναι αρχαια, made in Greece.
Λόγω Ολυμπιακης, ηθελα να τονισω το Ελληνικο στοιχειο. -
'Ομορφο. Άντε να το δούμε και με τα σήματα
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Eιχα κρατησει μια παλια τετραδα. Ειναι αρχαια, made in Greece.
Λόγω Ολυμπιακης, ηθελα να τονισω το Ελληνικο στοιχειο.απο το εργοστασιο της goodyear στη Θεσσαλονικη?
τι ειπες τωρα!! -
Ronnie εχω χασει τη μπαλα με τον αριθμο και την ποιοτητα των project σου..
-
Για την ποιοτητα δεν θα το ελεγα, αλλα για τον αριθμο, ναι.
Απο τοτε που εβαλα φραγμο στην αγορα αυτοκινητων και Βεσπινο και αποφασισα να τελειωσω αυτα που εχω, η κατασταση βελτιωθηκε πολυ.
Του χρονου βαζω μπρος το 205.
Classic Mini forum