-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
από πλαίσιο ψωνίζω βρε, αλλά είπα να μην κάνω διαφήμισησιγά την διαφήμιση ρε Σπύρο, στο «Γάιδαρος τόπικ»
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αφήστε τον καυμένο το καραγκιόζη και πιάστε τον γάιδαρο...δίκιο έχεις.
ποιον από τους δύο λες?να βάλω και καμιά λεζάντα από κάτω? του στιλ:
'Το 4ΤForum σας εύχεται τον κακό σας τον καιρό!' ???
-
να βάλω και καμιά λεζάντα από κάτω? του στιλ:
'Το 4ΤForum σας εύχεται τον κακό σας τον καιρό!' ???
Τελικά με 'έπεισε' ο Καραγκίοζης αυτόν πάρω.
Καλή και η ιδέα της λεζάντας έτσι θα λυθεί και το δίλημα του 'sirgus' για την τοποθέτηση. Αν σε δει ο χλεχλές και πάει να κάνει σκηνικό του λες εντάξει φίλε αλλά αν με πειράξεις γνωρίζω γύρω στους 9000 ανθώπους που ευχαρίστως θα αναλάβουν να σου αλλάξουν γνώμη.
-
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ρε παιδιά.
Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το όνομα 4τροχοί χωρίς κάποια άδεια....Μετά θα τρέχουνε όλοι στα γραφεία του περιοδικού!
ΑΝ βάζαμε το 4τροχοί θα έπρεπε το μήνυμα να μην είχε τίποτα από καραγκιόζη και γάιδαρο κλπ κλπ
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ρε παιδιά.
Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το όνομα 4τροχοί χωρίς κάποια άδεια....Μετά θα τρέχουνε όλοι στα γραφεία του περιοδικού!
ΑΝ βάζαμε το 4τροχοί θα έπρεπε το μήνυμα να μην είχε τίποτα από καραγκιόζη και γάιδαρο κλπ κλπ
Σωστά το έθεσες το θέμα.
Ας χρησιμοποιήσουμε τότε τη φράση
'μερικές χιλιάδες ταλαιπωρημένοι συμπολίτες σου σου λένε ότι παρκάρισες σε λάθος σημείο' ίσως τότε οι 4Τροχοί δεχτούν να γίνει η χρήση του ονοματός τους. Ενοείται ότι θα γίνει χρήση και όχι κατάχρηση και δε θα κολούνται αυτά τα έντυπα σε όποιον δε μας πάει καλά στο μάτι.Στην αρχή της κυκλοφορίας τους οι 4Τροχοί είχαν τυπώσει κλήσεις με τπ σήμα τους και τις έβαζαν πάνω στα αυτοκίνητα που παρκάριζαν παράνομα. Αν θυμάμαι καλά τις είχαν δεχτεί και υπουργικά αυτοκίνητα κάπου στην Καραγιώργη Σερβίας. Ας ξαναθυμηθεί λοιπόν το περιοδικό τα 'νιάτα' του.
-
ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ παίδες!
-
Το αστείο είναι ότι φοβόμαστε μήπως μας 'την πει' ο τύπος που θα το δει...ενώ στα καράβια κολλάνε αυτοκόλλητα της εταιρίας...κάτι που μου την δίνει αφάνταστα
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το αστείο είναι ότι φοβόμαστε μήπως μας 'την πει' ο τύπος που θα το δει...**ενώ στα καράβια κολλάνε αυτοκόλλητα της εταιρίας...κάτι που μου την δίνει αφάνταστα **:evil:Kι εμένα πρόεδρε...με εκνευρίζει!
-
Παιδία, αν θέλετε μπορώ να βρω τυπογραφείο με καλές τιμές... να φτιάξουμε καμιά χιλιάρα από αυτά να τα μοιραστούμε (έτσι θα έρθει και πολύ μικρότερο το κόστος)...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Παιδία, αν θέλετε μπορώ να βρω τυπογραφείο με καλές τιμές... να φτιάξουμε καμιά χιλιάρα από αυτά να τα μοιραστούμε (έτσι θα έρθει και πολύ μικρότερο το κόστος)...Καλά με 1000 όντως θα έρθει σε αστείο ποσό το ένα
-
Κοίτα αν υπολογίσεις ότι εδώ μέσα ήμαστε καμία 15-20 άτομα που θέλουν αυτά τα αυτοκόλλητα τότε μια χιλιάρα είναι κανονικό νούμερο.
-
Å!!!!!!!ÈÝëù êáé åãþ
-
Λοιπόν τύπωσα μερικά και τα έχω... ετοιμοπόλεμα. Απόψε θα κολληθεί το πρώτο, σε BMW E46 αφημένη καμιά εβδομάδα στο σημείο που σας έλεγα
-
Λοιπόν τύπωσα μερικά και τα έχω... ετοιμοπόλεμα. Απόψε θα κολληθεί το πρώτο, σε BMW E46 αφημένη καμιά εβδομάδα στο σημείο που σας έλεγαπόσταρε αντιδράσεις εάν υπάρξουν...
-
Krus, δεν μας φέρνεις μερικά και εμάς στα Μέγαρα αυριο? Ή τουλάχιστον φέρε μας το αρχείο σε μια δισκετούλα, μαζί με το copyright...
-
Λοιπόν τύπωσα μερικά και τα έχω... ετοιμοπόλεμα. Απόψε θα κολληθεί το πρώτο, σε BMW E46 αφημένη καμιά εβδομάδα στο σημείο που σας έλεγαΠου ειναι ο Krusenstern;
Λες να γυρισε ο ιδιοκτητης την ωρα που το κολλαγε ;
Ωχ!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λοιπόν τύπωσα μερικά και τα έχω... ετοιμοπόλεμα. Απόψε θα κολληθεί το πρώτο, σε BMW E46 αφημένη καμιά εβδομάδα στο σημείο που σας έλεγα
Που ειναι ο Krusenstern;
Λες να γυρισε ο ιδιοκτητης την ωρα που το κολλαγε ;
Ωχ!!!Θα πίνει καφεδάκι....στην φυλάκα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Krus, δεν μας φέρνεις μερικά και εμάς στα Μέγαρα αυριο? Ή τουλάχιστον φέρε μας το αρχείο σε μια δισκετούλα, μαζί με το copyright...διαβάστε το τόπικ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
τα έχω ανεβάσει σε .pdf μορφή κύριοι: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 766#273766
επίσης έχουμε ΚΑΙ σε καραγκιόζη αν προτιμάτε: http://briefcase.pathfinder.gr/file/Kru ... 402/399908
Enjoy! -
Καμιά εξέλιξη υπήρξε; Ακούγεται ενδιαφέρον
-
Εγώ στην γειτονιά μου έχω έναν ηλίθιο με ένα Alto ο οποίος βάζει ένα κώνο της τροχαίας μπροστά στην πόρτα του και κρατάει θέση για όταν γυρνάει. Από πέρυσι που άρχισα να του τους παίρνω και να παρκάρω έχω μαζέψει πάνω από 10.Όποιος έχει οικοδομή και θέλει κανένα ας μου πει.
Γαϊδαρος :-)