-
-
Να αναφέρεις σωστά το μοντέλο του αυτοκινήτου πάτερ. Ειδικά τώρα που πιάσανε και τον συνάδελφό σου για απάτη θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός. Το σωστό είναι 1.4-1.9D, αναλόγως από ποιά μεριά το κοιτάς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να αναφέρεις σωστά το μοντέλο του αυτοκινήτου πάτερ. Ειδικά τώρα που πιάσανε και τον συνάδελφό σου για απάτη θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός. Το σωστό είναι 1.4-1.9D, αναλόγως από ποιά μεριά το κοιτάς.απο την μερια που το κοιτουσε οταν εγραφε το review, φορουσε ντιζελ...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κύριε πάτερ, επειδή η Μισλέν αυτό το μήνα κάνει δώρο 20 ευρώ βενζίνη ΣΣΣΕΛΛ θα ήθελα να τα δω από κοντά την Παρασκευή.Toσο χαμηλα επεσε η Μισλέν?
-
Εδώ και κάποιους μήνες παλεύω να αλλάξω λάστιχα στο 500αρακι αλλά η μάνα μου όλο το αποφεύγει. Τελικά κλείνω ραντεβού για Σάββατο να το πάω επιτέλους εγώ και μου δίνουν μια τιμή 370€ για τα Pirelli P1 Verde (185/55/15) που πριν λίγο καιρό ήταν 300!!!! Γνωρίζουμε κάτι για αυξήσεις τιμών στα λάστιχα τελευταία?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εδώ και κάποιους μήνες παλεύω να αλλάξω λάστιχα στο 500αρακι αλλά η μάνα μου όλο το αποφεύγει. Τελικά κλείνω ραντεβού για Σάββατο να το πάω επιτέλους εγώ και μου δίνουν μια τιμή 370€ για τα Pirelli P1 Verde (185/55/15) που πριν λίγο καιρό ήταν 300!!!! Γνωρίζουμε κάτι για αυξήσεις τιμών στα λάστιχα τελευταία?ο ίδιος λαστιχάς σου έδωσε αυτές τις τιμές,πρίν-μετά;;;;;
-
Ο ίδιος. Η μόνη λογική εξήγηση είναι να είχε κάνει λάθος σε προηγούμενες επικοινωνίες μας. Σε 3-4 άλλα μαγαζιά μου λένε 350€ αλλά δεν έχουν άτοκες, οπότε μία η άλλη.
-
Η αυξηση οφειλεται στην ιδιαιτερα εκρυθμη κατασταση της Ουκρανιας.
-
Αυριο θα μπουν τα RE 050.
εχω μια κρυφη ελπιδα μηπως ειναι λιγο καλυτερα απ αυτα που φοραει τωρα, γιατι αυτα που εχει τωρα επανω (προσεξα χθες) ειναι τα 050ΑΦωκας, στα 530Ε
-
Εδώ και κάποιους μήνες παλεύω να αλλάξω λάστιχα στο 500αρακι αλλά η μάνα μου όλο το αποφεύγει. Τελικά κλείνω ραντεβού για Σάββατο να το πάω επιτέλους εγώ και μου δίνουν μια τιμή 370€ για τα Pirelli P1 Verde (185/55/15) που πριν λίγο καιρό ήταν 300!!!! Γνωρίζουμε κάτι για αυξήσεις τιμών στα λάστιχα τελευταία?Αντίθετα Θεσσαλονίκη όσο έψαξα είναι χαμηλότερες από το φθινόπωρο
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Πάντως όλοι οι λαστιχάδες με ένα στόμα μια φωνή μου λένε γιατί δεν βάζω 195/50/15 που είναι 80-100€ φθηνότερο. Φοβούνται ότι ακούγεται μεγάλο το ποσό για τα 185αρια και δίνουν αμέσως την εναλλακτική να μη χάσουν τον πελάτη. Σωστοί, αλλά δεν θα ρισκάρω να σκοτώσω καμιά 10αρια από τα ήδη οριακά 69 πόνυ.
-
Πάντως όλοι οι λαστιχάδες με ένα στόμα μια φωνή μου λένε γιατί δεν βάζω 195/50/15 που είναι 80-100€ φθηνότερο. Φοβούνται ότι ακούγεται μεγάλο το ποσό για τα 185αρια και δίνουν αμέσως την εναλλακτική να μη χάσουν τον πελάτη. Σωστοί, αλλά δεν θα ρισκάρω να σκοτώσω καμιά 10αρια από τα ήδη οριακά 69 πόνυ.Μικρή η διαφορά http://www.miata.net/garage/tirecalc.html
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εχω μια κρυφη ελπιδα μηπως ειναι λιγο καλυτερα απ αυτα που φοραει τωρα, γιατι αυτα που εχει τωρα επανω (προσεξα χθες) ειναι τα 050ΑΦωκας, στα 530Ε
Μή το κάνεις φίλε μου....το Α είναι μακράν καλύτερο!!...Εναλλακτικώς,βάλε το S001.......
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Μή το κάνεις φίλε μου....το Α είναι μακράν καλύτερο!!...Εναλλακτικώς,βάλε το S001.......
+1
-
Πάντως όλοι οι λαστιχάδες με ένα στόμα μια φωνή μου λένε γιατί δεν βάζω 195/50/15 που είναι 80-100€ φθηνότερο. Φοβούνται ότι ακούγεται μεγάλο το ποσό για τα 185αρια και δίνουν αμέσως την εναλλακτική να μη χάσουν τον πελάτη. Σωστοί, αλλά δεν θα ρισκάρω να σκοτώσω καμιά 10αρια από τα ήδη οριακά 69 πόνυ.Μη φοβασαι.. ......δεν ψοφανε τόσο εύκολα απο μια μικρή αλλαγή
-
Επειδή το χω ξαναδεί το έργο σε αυτοκίνητα 2πλασίας ιπποδύναμης, φοβάμαι πολύ να το κάνω στο ψόφιο και με αδικαιολόγητα μακριά κλιμάκωση 500αρακι. Αν άλλαζα λάστιχα κάθε 2 χρόνια θα το επιχειρούσα αλλά επειδή το κόβω να ξαναλλάζει σε καμία 5ετια πάλι δεν ξέρω αν πρέπει να το ρισκάρω.
-
Καλησπέρα.
Renault Megane II, μοντέλο 2005. Διάσταση 205/55/16. Χρήση κυρίως εντός πόλης, 3-4 ταξίδια το χρόνο. Οικογένεια με δύο παιδιά.
Αγαπητοί φίλοι έχετε κάποια πρόταση;
Ευχαριστώ. -
Καλησπέρα,
230 ευρώ για δύο λάστιχα continental sportcontact 5(225-45-17) θεωρούνται καλή τιμή;
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Καλησπέρα,230 ευρώ για δύο λάστιχα continental sportcontact 5(225-45-17) θεωρούνται καλή τιμή;
Normal.......
-
Ο χρήστης nasosto έγραψε:
Καλησπέρα.Renault Megane II, μοντέλο 2005. Διάσταση 205/55/16. Χρήση κυρίως εντός πόλης, 3-4 ταξίδια το χρόνο. Οικογένεια με δύο παιδιά.
Αγαπητοί φίλοι έχετε κάποια πρόταση;
Ευχαριστώ.Τόσο το Michelin energy saver+,όσο και το Pc5,είναι ό,τι πρέπει για την ανάρτηση και το βάρος του συγκ. μοντέλου,σε συνδυασμό με τη χρήση που του κάνεις!!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]