-
Το έχω ακόμα σε 2.3.4 και λέω να το δώσω στην και να πάρω το μοτορόλα moto g που μου πρότειναν τα παιδιά παραπάνω
Κύριοι τι λέτε να το πάρω από εδώ;
http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007829
Να ρωτήσω και κάτι χαζό: μπαίνει κατευθείαν η παλιά κάρτα sim από το παλιό neo v ή πρέπει να πάρω κάποια άλλη από την vodafone;
-
Νομιζω πρεπει να πάρεις καινούργια η να κόψεις την υπάρχουσα
Sent from my iPad
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από εδώ γίνεται http://www.amazon.de/gp/product/B00FG0U ... =1&s=ce-deσε σκρουτζομάγαζο φθηνότερο από ότι στο αμαζονε.ντε...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Το έχω ακόμα σε 2.3.4 και λέω να το δώσω στην και να πάρω το μοτορόλα moto g που μου πρότειναν τα παιδιά παραπάνω
Κύριοι τι λέτε να το πάρω από εδώ;
http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007829
Να ρωτήσω και κάτι χαζό: μπαίνει κατευθείαν η παλιά κάρτα sim από το παλιό neo v ή πρέπει να πάρω κάποια άλλη από την vodafone;
Να την κοψεις οπως εκανα και εγω και μαλιστα απο το ιδιο τηλεφωνο στο ιδιο τηλεφωνο
-
-
-
καλά δεν είπαμε δίαιτα βρε Geo?
-
Ειναι που ελεγε για ενα την ημερα....
-
Που έκατσε η μπίλια στην τιμή τελικά γκεοροξακια;
-
446,9 απο birdphone τελικα.
Και σημερα εφτασε 432 ειδα αλλα δεν πειραζει.
Orange white δεν το εβρισκα καπου αλλου.Τωρα καθαριζω απο διαφορα το s2 για να το δωσω στην κουτσουνα.
Πηγα vodafone και πηρα microsim και την εχω βαλει μεσα στο νοτε αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα.
Ολα τα apps θα πρεπει να τα ξανακατεβασω?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποσοι χρηστες χρειαζονται πολυπυρηνο επεξεργαστη στο κινητο τους;
Δεν μιλαω για γκατζετακηδες που απεγνωσμενα θα ψαξουν να βρουν πως να απασχολουν πληρως το κινητο τους ασχετως των αναγκων τους,μιλαω για everyday usersΈχεις δίκιο ρε συ τι να λέμε. Κανένας μόνο κάτι γκατζετάκηδες
http://www.computerworld.com/s/article/ ... ore_chips_
Dual-core is much less critical to a phone, and most new smartphone users can't tell what it does
Eίπαμε έχεις δίκιο, είσαι και φτάνει τόσο
Οκ αλλα συνεχιζω να εχω την απορια,ποσους πυρηνες πρεπει να εχει ενα τηλεφωνο για να μιλησει κανεις και να σερφάρει;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποσοι χρηστες χρειαζονται πολυπυρηνο επεξεργαστη στο κινητο τους;
Δεν μιλαω για γκατζετακηδες που απεγνωσμενα θα ψαξουν να βρουν πως να απασχολουν πληρως το κινητο τους ασχετως των αναγκων τους,μιλαω για everyday usersΈχεις δίκιο ρε συ τι να λέμε. Κανένας μόνο κάτι γκατζετάκηδες
http://www.computerworld.com/s/article/ ... ore_chips_
Dual-core is much less critical to a phone, and most new smartphone users can't tell what it does
Eίπαμε έχεις δίκιο, είσαι και φτάνει τόσο
Οκ αλλα συνεχιζω να εχω την απορια,ποσους πυρηνες πρεπει να εχει ενα τηλεφωνο για να μιλησει κανεις και να σερφάρει;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
446,9 απο birdphone τελικα.Και σημερα εφτασε 432 ειδα αλλα δεν πειραζει. Στα παπακια σου.
Orange white δεν το εβρισκα καπου αλλου.
Orange white is the new pink.Τωρα καθαριζω απο διαφορα το s2 για να το δωσω στην κουτσουνα.
Πηγα vodafone και πηρα microsim και την εχω βαλει μεσα στο νοτε αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα.
Εχω την εντυπωση οτι δεν προοριζεται για αυτην την χρηση.Ολα τα apps θα πρεπει να τα ξανακατεβασω?
Αμα δεν πηρεσ backup ναι.Α, και καθε φορα που τρως ενα ροξακι η F14T χανει και ενα αλογο.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
μην μας δουλεύετε εμάς τους neo v users...
καλό κινητάκι ήταν πριν 2,5 χρόνια για τα λεφτά του, το πήραμε τότε ως αντικαταστάτη των παλιών τηλεφώνων, μάθαμε τα smartphones και το λειτουργικό android και πλέον θέλουμε όπως και εσείς τα καλύτερα. Το θέμα είναι ότι στα 200€ που έκανε αυτό τότε (60 το πήρα εγώ με επιδότηση) δεν παίρνεις κάτι συνταρακτικά καλό και σήμερα! Τα καλά κινητά με πολυπύρηνους επεξεργαστές, 1g μνήμη ραμ+, χαμηλό sar και καλές οθόνες κάνουν τουλάχιστον 300! Οπότε για να παίξεις με καλή σύγχρονη 4άρα έκδοση θα πρέπει να τα 'σκάσεις'...Ήταν το πρώτο μου αντροιντ!! Το λατρεψα μέχρι που του πέρασα ICS. Μετά άρχισε να είναι αργό και πριν 6 μηνες το πούλησα σε μια φίλη μου, και όποτε το χρησιμοποιώ εκνευρίζομαι.
Ωστόσο δεν του κρατάω κακία!!Το έχω ακόμα με την 2.3.4 και είναι αποδεκτό. Η ICS είναι που τα πηδάει όλα κι αυτό φαίνεται στο Sola που την φοράει.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τωρα καθαριζω απο διαφορα το s2 για να το δωσω στην κουτσουνα.Να τα σβήσεις όλα για να μην βρεις μπελά... ειδικά μηνύματα και φωτό.
-
χαχαχαχχα σωστος...Τσιμπα ενα ροξακι
g8777 απολαυστικος οπως παντα..!!!!!
-
εγώ ειμαι σίγουρος οτι η φώτο τραβήχτηκε με το ίδιο κινητό που βρισκεται μέσα στη θήκη
-
Οχιιιι αφου γυαλιζει η ζελατινα...
-
Καλοριζικο Γιωργη !!
Ρε παιδια οι πιο πολλοι γραφετε οτι σερνονται τα κινητα μετα τις αναβαθμισεις.. Σε ολα συμβαινει αυτο;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Καλοριζικο Γιωργη !!Ρε παιδια οι πιο πολλοι γραφετε οτι σερνονται τα κινητα μετα τις αναβαθμισεις.. Σε ολα συμβαινει αυτο;
Φυσικα και οχι! Πχ με την Kit Kat, ολοι ή σχεδον ολοι ειδαν επιταχυνση του πράγματος.... Βεβαια με τον καιρο, και οσο τα προγραμματα που χρησιμοποιουμε εμπλουτιζονται με νεες δυνατοτητες... κάθονται ολο και ποιο βαρια στον εκαστοτε επεξεργαστη, με συνέπεια καποια στιγμη να πας για νεο κινητο 24πυρνηνο με 500 GB RAM κλπ
Περι συσκευών Android...