-
Τυπική περίπτωση βλάβης!
-
προκα απο οικοδομη παιδια
μας εχουν ριμαξει και στην γη και ουρανο -
Είχα διαβάσει άρθρο για τα ελαστικά των αεροπλάνων. Βασικά τραβάνε τρελά ζόρια κατά την προσγείωση (απότομη πλήρη και βάλε φόρτιση με ταυτόχρονη μέγιστη επιτάχυνση και φυσικά ακραίο βαθμό μεταβολής θερμοκρασίας). Αν και είναι κατάλληλα φτιαγμένα έχουν σχετικά αυξημένο βαθμό αστοχίας. Για αυτό και βάζουν πιο πολλά από όσα χρειάζονται, ώστε ακόμα κι αν/όταν κάποιο αστοχήσει τα υπόλοιπα να μπορούν να κρατήσουν. Αν όμως κάτσει και σκάσουν κάμποσα μαζί....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το ότι δεν έχει γράψει, σημαίνει ότι δεν έχει άποψη?Στο μυαλο μου εισαι?
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Και τα περαστικά και η ζυγοστάθμιση είναι μέσα.....συνεργάζονται με αρκετούς λαστιχάδες!!! Αφού έκο πάρη εγκο ντίο φορές....ξέρει σε λέω!!!αφου εσυ εκει παρει,εγω εμπιστοσυνη
-
....εγκο ρε,όκι εγω.....μιλάμε φιλαράκι,δε ξέρεις μία........
-
καλησπέρα σε όλους. έχω ένα opel agila 2008 και ενδιαφέρομαι να αλλάξω λάστιχα. ζω στη Θεσσαλονίκη και λόγω δουλειάς κινούμαι συνέχεια μέσα στη πόλη αλλά και στο περιφερειακό (δρόμος με οδόστρωμα γυαλί). το στυλ οδήγησης μου είναι αρκετά επιθετικό/νευρικό και το αμάξι έχει σκληρές αναρτήσεις. οι διαστάσεις είναι 185/60/15. πιστεύω πως χρειάζομαι ένα ελαστικό που να ζεσταίνεται σχετικά εύκολα, να κρατάει καλά και στο βρεγμένο αλλά να μην είναι πολύ μαλακό.από μια μικρή έρευνα που έκανα, οι επιλογές που έχω είναι:
toyo proxes cf2 (δε ξέρω αν μπορώ να τα εμπιστευτώ σαν μάρκα)
vredestein sportrac 5 (άγνωστη μάρκα)
για τις άλλες μάρκες μου είπανε ότι είναι ή πολύ σκληρά (bridgestone,pirelli) ή πολύ μαλακά (michelin,continental)
πιο από αυτά μου προτείνετε;
μήπως έχετε κάποια άλλη γνώμη; -
Ο χρήστης asklipios έγραψε:
καλησπέρα σε όλους. έχω ένα opel agila 2008 και ενδιαφέρομαι να αλλάξω λάστιχα. ζω στη Θεσσαλονίκη και λόγω δουλειάς κινούμαι συνέχεια μέσα στη πόλη αλλά και στο περιφερειακό (δρόμος με οδόστρωμα γυαλί). το στυλ οδήγησης μου είναι αρκετά επιθετικό/νευρικό και το αμάξι έχει σκληρές αναρτήσεις. οι διαστάσεις είναι 185/60/15. πιστεύω πως χρειάζομαι ένα ελαστικό που να ζεσταίνεται σχετικά εύκολα, να κρατάει καλά και στο βρεγμένο αλλά να μην είναι πολύ μαλακό.από μια μικρή έρευνα που έκανα, οι επιλογές που έχω είναι:
toyo proxes cf2 (δε ξέρω αν μπορώ να τα εμπιστευτώ σαν μάρκα)
vredestein sportrac 5 (άγνωστη μάρκα)
για τις άλλες μάρκες μου είπανε ότι είναι ή πολύ σκληρά (bridgestone,pirelli) ή πολύ μαλακά (michelin,continental)
πιο από αυτά μου προτείνετε;
μήπως έχετε κάποια άλλη γνώμη;Για ΤΟΥΟ PROXES CF2 δεν ξέρω...
Για CF 1 μετριότατο στο στεγνό, πιο κάτω από μέτριο στο βρεγμένο.Για VREDESTEIN SPORTRAC 5 το φοράω σε 185-60-14 (Η)...
Λίγα λόγια... γιατί δεν το έχω οδηγήσει σε εθνική και επαρχιακό με στροφές όπως θέλω, αλλά μόνο γρήγορα εντός πόλης:ΒΡΕΓΜΕΝΟ:
Η γόμα του είναι μάλλον μαλακή αν (treadwear 300 στη δική μου διάσταση). Σε βρεγμένο είναι πολύ καλό, ειδικά στο φρενάρισμα. Καλό και στις λιμνούλες αφού με 4 κάθετες βαθιές εντομές η υδρολίσθηση αργεί να έρθει. Η μία κάλλιστα θα μπορούσε να λείπει imho.ΣΤΕΓΝΟ:
Στο στεγνό επίσης καλό. Η πληροφόρηση στο τιμόνι δεν είναι αυτή που θα ήθελα όμως. Ειδικά στις μικροδιορθώσεις του τιμονιού είναι ελάχιστη, αν και σε αυτό το προφίλ που έχω εγώ δεν μπορείς να ζητήσεις και πολλά. Σίγουρα πάντως είχα περισσότερη πληροφόρηση από το MICHELIN PILOT EXALTO 2 που είχα (αλλά καταργήθηκε στη διάστασή μου)... Επιφυλλάσομαι να το οδηγήσω σε στροφές επαρχιακού κλπ καθώς και σε πιο ανοιξιάτικες θερμοκρασίες για να δω τη συμπεριφορά του και υπό άλλες συνθήκες και βέβαια αφού μειωθεί περισσότερο το 'ψωμί' που έχει η γόμα...ΘΟΡΥΒΟΣ:
Μικρά επίπεδα θορύβου στην κύλιση. Λόγω των ανθεκτικών προφίλ του αισθάνεσαι περισσότερο τους κραδασμούς από λακούβες και σαμαράκια συγκριτικά με αυτούς που περνούν στην καμπίνα από ένα 'μπαλονάτο' ENERGY SAVER, EFFICIENTGRIP, BLUERESPONSE ή PREMIUM CONTACT 5. -
Info για καλό λαστιχάδικο δυτικά της Αθήνας ή/και κέντρο;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Info για καλό λαστιχάδικο δυτικά της Αθήνας ή/και κέντρο;Ανατολικά έχω κερνάω και καφέ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ανατολικά έχω κερνάω και καφέ
Αύριο pm, πάω για ύπνο
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ανατολικά έχω κερνάω και καφέ
Αύριο pm, πάω για ύπνο
Roger!
I am waiting! -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Info για καλό λαστιχάδικο δυτικά της Αθήνας ή/και κέντρο;Κυριαζής στη Νέα Χαλκηδόνα και ο Φωκάς, στη Λένορμαν.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Danke
-
Ο καφες πως πηγε? Γραφτε εντυπωσεις και αποψεις!
-
Φωκάς εγγύηση έχει 2-3 μαγαζιά δυτικά και 5-6 συνολικά καλές τιμές και καλή δουλειά.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κυριαζής στη Νέα Χαλκηδόνα και ο Φωκάς, στη Λένορμαν.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1000!!....μάλιστα ο Φωκάς,έχει δύο μαγαζά στα 300 μέτρα,Δυρραχίου και Κων/πόλεως στη Ροσινιόλ(Σεπόλια-Περιστέρι).....
Λίιιγο καλύτερος ο Κυριαζής στην εξυπηρέτηση.....αλλά,περί ορέξεως....... -
Εντυπώσεις από τα πρώτα 10.000 m που έκανα με το Clio 1.9D με τα καινούρια του** Michelin Pilot Energy Saver**. Αντικατέστησαν τα Pilot Exalto στη γνωστή διάσταση 185/60/14. Επιλέχθηκαν για λόγους ασφάλειας (210 ευρώ σύνολο) και επειδή η ροπή του 1.9D είναι εξοντωτική στους δρόμους-γυαλί που έχουμε, το σπινάρισμα ήταν επικό με τα Exalto.
ο πίσω αριστερά τροχόςΑρχικά,** εμφάνιση:** Όχι και Salvador Dali αλλά δείχνουν υπερβολικά και δημιουργούν έντονη αντίθεση με το συντηρητικό αμάξωμα. Το ότι δεν ξεκόλλησα το αυτοκόλλητο με τα ενεργειακά στοιχεία είναι επειδή σκέφτομαι μετά το πέρας της ζωής τους να τα πουλήσω ως συλλεκτικά. Έχουν εγκοπές κάθετες και οριζόντιες αλλά θα ήθελα τα γράμματα να είναι τύπου goodyear και βαμμένα με άσπρο για rali effect.
Θόρυβος: Όσος και πριν σε db(A). Μπορεί να έχει και διαφορά, δεν ξέρω γιατί ακούω μουσική συνήθως για να μην ακούω το υπόλοιπο αμάξι που τρίζει και το χαρακτηριστικό θόρυβο του ντίζελ στο ραλεντίρ. Νομίζω ότι είναι περίπου στα 68db.
Κατανάλωση: Παρατήρησα τουλάχιστον 3% μείωση γιατί είναι energy saver και μάλιστα (+). Θα του έβαζα C ωστόσο.
Βροχή: Είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά μπορούσε και λίγο καλύτερα, ειδικά αν είναι κάποιος μαθημένος να οδηγεί σαν τον Olivier Panis στο αλήστου μνήμης Μονακό του '96. Δηλαδή, ζήσε και άσε τους άλλους να τρακάρουν. Καλή σου μέρα Caroline, ma princesse! Από βαθμολογία, ένα B χρειάζεται.
Ήλιος: Δυνατός και επιβλαβής, αλλά πώς τον ζητάει ο άνθρωπος και δη ο Έλληνας!
Κράτημα: Εξαιρετικό κράτημα στις στροφές ειδικά όταν κινείσαι με ίσιους τροχούς.
Αντοχή: Με μια λέξη----> ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
*θάμπωσα τη φωτό για να μη φαίνονται προσωπικά δεδομένα
-
Ωραία η ενεργή σύγκλιση στον πίσω άξονα. Παρατήρησες μήπως μεταβολή στην αίσθηση του ντιμονιού ανάλογα με το μήκος της γενειάδας σου;
-
Κύριε πάτερ, επειδή η Μισλέν αυτό το μήνα κάνει δώρο 20 ευρώ βενζίνη ΣΣΣΕΛΛ θα ήθελα να τα δω από κοντά την Παρασκευή.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]