-
ευχαριστώ για την απάντηση, και εγώ εκεί σκέφτηκα αρχικά να απευθυνθώ, και από εκεί με παρέπεμψαν στο δίκτυο της renault από όπου όμως δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα, δεν θα καιγόμουν και τόσο, αλλά έχει κλείσει και δεν μπορώ ούτε μουσική να ακούσω, ούτε το τηλέφωνο να χρησιμοποιήσω.
-
Ο χρήστης VETS έγραψε:
ευχαριστώ για την απάντηση, και εγώ εκεί σκέφτηκα αρχικά να απευθυνθώ, και από εκεί με παρέπεμψαν στο δίκτυο της renault από όπου όμως δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα, δεν θα καιγόμουν και τόσο, αλλά έχει κλείσει και δεν μπορώ ούτε μουσική να ακούσω, ούτε το τηλέφωνο να χρησιμοποιήσω.Ρίξ'τους κανένα βρισίδι μπας και στρώσουν! Ακου εκεί δεν απαντουν τί περιμένουν δηλαδη???
-
Πάντως εδώ λέει πως αν η αναβάθμιση ήρθε με κάποιον κωδικό, έχει τη δυνατότητα να στον ξαναστείλει. Για δες το. Από εκεί την έκανες την αναβάθμιση αρχικά; Τι ισχύει με τις αναβαθμίσεις; Είναι δωρεάν ή επί πληρωμή(μάλλον το 2ο υποθέτω καθώς λέει στο site αυτό buy updates).
-
από εκεί την κατέβασα δωρεάν, σε αφήνει για 3 μήνες μετά την αγορά να κάνεις δωρεάν update, μετά τα πληρώνεις. Με άφησε και κατέβασα έκδοση χωρίς να ζητήσει κάποιο κωδικό, και όταν το φόρτωσα στο αυτοκίνητο έβγαλε το μήνυμα ΄ κλ. επ/σης ταυτ.΄ και θέλει το 4ψηφιο pin για να προχωρήσει.
-
Είμαι στην ευτυχή θέση να σας ανακοινώσω ότι το Clio παραγγέλθηκε μετά από πολύ καιρό σκέψης..!!!
Η τελική επιλογή είναι: Clio 1.5 dci EDC dynamic με 17αρες μαύρες ζάντες, ηλιοροφή, pack look perso, υποβραχιόνιο, αισθητήρες και συναγερμό. Τα 2 τελευταία δώρο από την αντιπροσωπεία με αισθητήρες βαμμένους.
Χρωματισμοί: Κόκκινο Flame εξωτερικά, γκρι/ανθρακί μέσα!!!Τελική τιμή: 19270 έουρος
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Είμαι στην ευτυχή θέση να σας ανακοινώσω ότι το Clio παραγγέλθηκε μετά από πολύ καιρό σκέψης..!!!
Η τελική επιλογή είναι: Clio 1.5 dci EDC dynamic με 17αρες μαύρες ζάντες, ηλιοροφή, pack look perso, υποβραχιόνιο, αισθητήρες και συναγερμό. Τα 2 τελευταία δώρο από την αντιπροσωπεία με αισθητήρες βαμμένους.
Χρωματισμοί: Κόκκινο Flame εξωτερικά, γκρι/ανθρακί μέσα!!!Τελική τιμή: 19270 έουρος
Υπομονή μέχρι να το φθινόπωρο που θα το παραλάβεις!
Δεκέμβριο το παρήγγειλα, και ακόμα περιμένω.....
Ούτε laferrari να περίμενα! -
Ο πωλητής μου είπε θα μιλήσουν αύριο ή τη Δευτέρα με το εργοστάσιο για να δουν σε ποια γραμμή παραγωγής θα μπει και θα με ενημερώσουν. Εκτιμώμενος χρόνος είναι 3 μήνες αλλά μου είπε ότι μπορεί να έρθει και νωρίτερα λόγω της διαμόρφωσης (edc και ηλιοροφή)
-
Ήδη περιμένω πάνω από 3 μήνες!!
Στο τέλος πιο γρήγορα θα έρχεται μια γέννα παρά ένα Clio. -
Καλοτάξιδο φίλε x4r7s, αλλά πρέπει να ρωτήσω : πόσο κόστιζε ένα Megane Dynamic dCi EDC με τους 110 (για να μείνουμε στα Renault), για παράδειγμα...;
-
καλοτάξιδο φίλε! καιρό είχαμε να δούμε πακέτο τύπου κορσαιρ στο φόρουμ!
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Άδη τι εννοείς πακέτο κορσέρ? @Govus: Το ξέρω ότι η τιμή είναι υψηλή για αυτήν την κατηγορία αλλά το λιγουρευόμασταν οικογενειακώς πολύ καιρό και με τη συγκεκριμένη διαμόρφωση.
Το megane δε το έχω ψάξει γιατί δε μας πολυαρέσει σα σχήμα το 5θυρο και τα 3θυρα δε μας βολεύουν!! Είμαι σίγουρος ότι με τον εξοπλισμό του συγκεκριμένου clio θα βγαίνει πιο ακριβά!! -
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Ήδη περιμένω πάνω από 3 μήνες!!
Στο τέλος πιο γρήγορα θα έρχεται μια γέννα παρά ένα Clio.Υπομονή να χουμε και θα ρθουν τα Clio μας πριν καταλάβουμε πώς πέρασε ο καιρός!!
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Άδη τι εννοείς πακέτο κορσέρ?Τικ σε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, αλλιώς το κουμπάκι 'Select all' που υπάρχει στους configurators.
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Καλορίζικο! Μοναδική ένσταση οι 17άρες. Υπερβολικές για το Clio και τους δρόμους μας. Καλή υπομονή μέχρι να έρθει . Εγώ βρίσκομαι ήδη στον 3ο μήνα...
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
Καλορίζικο! Μοναδική ένσταση οι 17άρες. Υπερβολικές για το Clio και τους δρόμους μας. Καλή υπομονή μέχρι να έρθει . Εγώ βρίσκομαι ήδη στον 3ο μήνα...
Εγώ το expression με μαύρες ζάντες μόνο σαν extra το πήρα σε 10 μέρες από την παραγγελία..... αλλά μετάνιωσα που δεν πήρα το dynamic. Καλή υπομονή. Αξίζει τον κόπο......
-
Ετοιμοπαράδοτα τόσο θέλουν 10 μέρες.
Τώρα αν κάποιος θέλει να το αγοράσει ακριβώς όπως του αρέσει και πάει σε παραγγελία η αναμονή είναι τρίμηνο. -
Όπως λέει και ο samatistas, ήταν παραγγελία, εξού και η τρίμηνη αναμονή.
Sent from my LG G2
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ετοιμοπαράδοτα τόσο θέλουν 10 μέρες.ετοιμοπαραδοτο και αναμονη 10 ημερων, είναι κατι το αντιφατικο.
ποτε μου δεν καταλαβα το σχετικο ποιημα.
χρειαζονται 10 μερες (2 βδομάδες στην ουσια) για να το παραλαβει ο καινούργιος αγοραστης? ok.
αλλα μη λενε ετοιμοπαραδοτο. σημαινει -φανταζομαι- ότι αν όχι την επομενη, την μεθεπομενη το εχεις.
στην πραξη δεν μπορω να καταλαβω γιατι να κανει ένα αμαξι από την αποθηκη της εταιριας μεχρι εκεινο το ομορφο απόγευμα που θα παραλαβει καποιος παραπανω από 2-3 εργασιμες. -
Ο χρήστης deme έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ φίλε deme!! Τις 17άρες τις επιλέξαμε επειδή κατ' αρχήν μας άρεσαν περισσότερο σα σχέδιο από τις 16άρες και ένας ακόμη λόγος ήταν ότι με τις 17άρες τα πίσω ταμπούρα είναι αεριζόμενα και κατά μία ίντσα μεγαλύτερα!!
-
Κοντά 20.000 ευρώ για κλιο.... My lord
Renault Clio IV