-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Και φυσικά το πιο σημαντικό είναι να μην γίνει κανένα μπλακ-αουτ και διαλυθούν τα streamάκια στα εξ ων συνετέθη.Γιατί σερφάρει ο Μητσοτάκης;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Και φυσικά το πιο σημαντικό είναι να μην γίνει κανένα μπλακ-αουτ και διαλυθούν τα streamάκια στα εξ ων συνετέθη.Το vipbοχ είναι idle στα pits. Ερχεται το spοrtlemon με 300 mbps/h. Για να δουμε, θα προλαβουν; Οι moderators του vipbοχ αλλαζουν 4 router σε λιγοτερα απο 3 δευτερολεπτα. Ο admin Domenico Stefanicalli εχει φαει τα νυχια του απο την αγωνια μπροστα στο μονιτορ. Θα προλαβουν; ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ;;;
Το spοrtlemon στριμαρει στην ευθεια εκκινησης τερματισμου. Ειναι οριακο. ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΟ. Γινεται μαχη Kb με Kb και ακουμπησαν, ναι ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ οι κεραιες τους, αλλα το vipbοχ τοποθετησε το σωμα του και εμεινε μπροστα. Αυτη ειναι η Φ1 κυριες και κυριοι. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Και φυσικά το πιο σημαντικό είναι να μην γίνει κανένα μπλακ-αουτ και διαλυθούν τα streamάκια στα εξ ων συνετέθη.
Το vipbοχ είναι idle στα pits. Ερχεται το spοrtlemon με 300 mbps/h. Για να δουμε, θα προλαβουν; Οι moderators του vipbοχ αλλαζουν 4 router σε λιγοτερα απο 3 δευτερολεπτα. Ο admin Domenico Stefanicalli εχει φαει τα νυχια του απο την αγωνια μπροστα στο μονιτορ. Θα προλαβουν; ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ;;;
Το spοrtlemon στριμαρει στην ευθεια εκκινησης τερματισμου. Ειναι οριακο. ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΟ. Γινεται μαχη Kb με Kb και ακουμπησαν, ναι ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ οι κεραιες τους, αλλα το vipbοχ τοποθετησε το σωμα του και εμεινε μπροστα. Αυτη ειναι η Φ1 κυριες και κυριοι.Συγχαρητήρια κύριε Σεϊτανίδη, pure racing
(δεν είχε αρκετά κεφαλαία γράμματα κολλημένα μεταξύ τους όμως )
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Και φυσικά το πιο σημαντικό είναι να μην γίνει κανένα μπλακ-αουτ και διαλυθούν τα streamάκια στα εξ ων συνετέθη.
Γιατί σερφάρει ο Μητσοτάκης;
Κατά τι.....
-
ειδα και τρειλερ στον Αλφα........
ε ρε vipbox που εχει να πεσει και φετος...............................
-
http://www.alphatv.gr/program/2014-03-16
Οι αγώνες θα είναι και σε web tv/live streaming?
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
ειδα και τρειλερ στον Αλφα........ε ρε vipbox που εχει να πεσει και φετος...............................
Το trailer το κόψανε στη μέση για διαφημίσεις. Αλλά μην ανησυχείτε, τα βίντεο γράφουν.
-
Τι ειν' το vipbox ενημέρωσε και μας τους βλάχους...
-
-
και το filmon..
-
Μόνο στους αγώνες του bbc όμως.
-
Εγώ τι να πω που έκανα αίτηση για ΟΤΕ tv πριν 2 μήνες και με πάνε από μέρα σε μέρα;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εγώ τι να πω που έκανα αίτηση για ΟΤΕ tv πριν 2 μήνες και με πάνε από μέρα σε μέρα;Κατι δεν εχεις κανει σωστά.
Τοσο εγω πριν 1 χρόνο, οσο ο αδερφός μου πριν μια εβδομάδα συνδεθηκαμε σε μια εβδομάδα!
Μήπως εχεις ζητήσει μέσω Ίντερνετ ?
Sent from a mobile device
-
Ζήτησα το ΟΤΕ tv μεσω ιντερνετ. Εχω ιντερνετ και τηλέφωνο κανονικά, ήρθε και ο αποκωδικοποιητής, όμως έχουν λέει κάποιο πρόβλημα κεντρικά που δεν τους επιτρέπει να ενεργοποιήσουν νέα σύνδεση.
-
Και γω στο τσακ να το κανω,αλλα οχι για την Φ1...
Εχει μπει το πακετο ηδη στο καλαθι στο site...και μενει μονο να πατησω το οκ...!!!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ζήτησα το ΟΤΕ tv μεσω ιντερνετ. Εχω ιντερνετ και τηλέφωνο κανονικά, ήρθε και ο αποκωδικοποιητής, όμως έχουν λέει κάποιο πρόβλημα κεντρικά που δεν τους επιτρέπει να ενεργοποιήσουν νέα σύνδεση.Γιατί ίντερνετ?
Έχεις κάποιο λόγο που δε θέλεις πιάτο?
Γιατί νομίζω όχι μόνο έχεις λιγότερα κανάλια, δεν έχεις fullHD και χρειάζεσαι σούπερ ταχύτητα για χρησιμοποιείς και το ίντερνετ.
Ξανασκέψου το!!
-
Για λόγους τακτοποίησης και άνεσης του σπιτιου βασικά. Το μπαλκόνι απέχει πολύ απο την τηλεόραση και το σετάπ για πιάτο θα ήταν μεγάλο μανίκι.
-
Μιας και άκρη δε βρήκα, αλλα και τυγχάνω άσχετος, μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να με κατατοπίσει μέσω πμ για το πως να δω δοκιμαστικά και αγώνα μέσω Ίντερνετ;
-
^...έχει ήδη δώσει ο elteo στην προηγούμενη σελίδα. ένα από τα κλασσικά (site για live streaming) της τελευταίας 2ετίας.
Κλικάρεις, πατάς εκεί που θα δεις το κουμπάκι 'motorsports', και συνήθως θα βρεις να υπάρχει κάποιο λινκ για το 24ωρης μετάδοσης 'SkySports F1'.
(Αλλιώς θα αναφέρεται απλώς το F1 session : FP-τάδε / Qualies / Race)
Πατάς, και βγάζει από 1 ή 2 ή 3 ξερωγώ άλλα (άμεσα για το session) λινκ, με περιγραφή, πχ
'RubyTV : Link 1 ΗD'.Αν το HD stream δεν σου κάνει δουλειά, πάτα άλλο - πχ
'ZombiTV : Link 2'...there's really nothing to it...Πάτα απλά το αρχικό λινκ από elteo, και με μερικά κλικ θα τη βρεις άμεσα την άκρη...
(...ΑΝ υπάρχει κάτι, είναι να...μάθεις να 'χειρίζεσαι' τα παράθυρα των διαφημίσεων...Αλλά κι αυτό θα το συνηθίσεις -το 'πώς λειτουργούν'- γρήγορα. Σε γενικές γραμμές, αν ακούσεις ότι άνοιξε το F1 video, αλλά έχει γεμίσει το...οθονικό σου σύμπαν με παραθυράκια διαφημίσεων, άσε τους κανένα λεπτό και θα κλείσουν μόνα τους τα...τιμημένα.) -
μπορω να δω καπου τις κατατακτηριες???
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014