-
Ποια βενζινάδικα πλένουν με το χέρι?
Πείτε όσα ξέρετε γιατί η βούρτσα δε λέει τελικά...+Ερώτηση προς Θεσσαλονικείς: υπάρχει ένα Wash Park προς το Village? Είναι καλό αυτό? Περί τίνος πρόκειται? Πού ακριβώς βρίσκεται?
-
Πείτε όσα ξέρετε γιατί η βούρτσα δε λέει τελικά...+Ερώτηση προς Θεσσαλονικείς: υπάρχει ένα Wash Park προς το Village? Είναι καλό αυτό? Περί τίνος πρόκειται? Πού ακριβώς βρίσκεται?
-
-
αυτό που λες κοντα στο village το εχω ακούσει και εγώ.το πλένεις μόνο σου με πιεστικό,και το νερό δεν αφήνει σημαδια στο αυτοκινητο.μου είπανε ότι είναι πολύ καλό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
Για πλύσιμο στο χέρι,εγώ το πάω στην Αγ.Δημητρίου σε ένα βενζινάδικο,κοντά στα πανεπιστήμια,στο δεξί σου χέρι,νομίζω ότι είναι Aegean ή Ε.Π.
Τιμή 7 ευρώ ,ακριβός αλλά καλός.
Γενικά το πλένω μόνος μου πάντως. -
Θα τον ψάξω αυτόν στην Αγ.Δημητρίου. Όπως βγαίνεις από το πανεπιστήμιο αριστερά ή δεξιά?
Κι εγώ προσπαθώ να το πλένω μόνος αλλά για να βρω λάστιχο και να μη με σκοτώσουν οι γείτονες με τα νερά και τις σαπουνάδες που θα κάνω πρέπει να το πηγαίνω στη Χαλκιδική στο χωριό...
Πού ακριβώς είναι αυτό το WashPark? Πολύ καλό ακούγεται! Παίρνεις και τις σαπουνάδες σου μαζί και δεν το δίνεις και στον βενζινά να το ταράξει!.. -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
αυτό που λες κοντα στο village το εχω ακούσει και εγώ.το πλένεις μόνο σου με πιεστικό,και το νερό δεν αφήνει σημαδια στο αυτοκινητο.μου είπανε ότι είναι πολύ καλό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
Για πλύσιμο στο χέρι,εγώ το πάω στην Αγ.Δημητρίου σε ένα βενζινάδικο,κοντά στα πανεπιστήμια,στο δεξί σου χέρι,νομίζω ότι είναι Aegean ή Ε.Π.
Τιμή 7 ευρώ ,ακριβώς αλλά καλός.
Γενικά το πλένω μόνος μου πάντως.Μόνο έξω 7;
Γιατί εδώ στην Αθήνα για μέσα έξω είναι γύρω στα 12. -
Υπάρχει μια 'εταιρεία' η οποία έρχεται όπου έχεις το αυτοκίνητό σου με ένα φορτηγάκι και το πλένει επιτόπου. Έχουν πιεστικό νερό τα πάντα. Οι τιμές τους είναι όσο και στα βενζινάδικα, αλλά αν έχεις αρκετά αυτοκίνητα τότε ίσως κάνουν καλύτερη τιμή. 'Quax' λέγεται, αν βρώ τη κάρτα τους θα γράψω τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Ερώτηση προς Θεσσαλονικείς: υπάρχει ένα Wash Park προς το Village? Είναι καλό αυτό? Περί τίνος πρόκειται? Πού ακριβώς βρίσκεται?Έχω πάει στο συγκεκριμένο πλυντήριο, είναι στο δρόμο για ΙΚΕΑ-Village. Είναι λίγο πριν το πρατήριο της Aegean, η επιγραφή του φαίνεται καθαρά. Έχει πιεστικό και πλένεις εσύ το αυτοκίνητο, ενώ είναι και φθηνότερο από όσα έχω επισκεφθεί τελευταία.
-
Ο χρήστης ibaxevan έγραψε:
Ερώτηση προς Θεσσαλονικείς: υπάρχει ένα Wash Park προς το Village? Είναι καλό αυτό? Περί τίνος πρόκειται? Πού ακριβώς βρίσκεται?
Έχω πάει στο συγκεκριμένο πλυντήριο, είναι στο δρόμο για ΙΚΕΑ-Village. Είναι λίγο πριν το πρατήριο της Aegean, η επιγραφή του φαίνεται καθαρά. Έχει πιεστικό και πλένεις εσύ το αυτοκίνητο, ενώ είναι και φθηνότερο από όσα έχω επισκεφθεί τελευταία.
Μπορείς να πας και με τα σφουγγάρια σου και με τα απορρυπαντικά? Θα πάω στάνταρντ, μάλλον Κυριακή να φτιάξει λίγο ο καιρός. Έχει πολλή ουρά?
tazio, αυτή η Quax είναι στην Αθήνα?
-
Ερώτηση προς Θεσσαλονικείς: υπάρχει ένα Wash Park προς το Village? Είναι καλό αυτό? Περί τίνος πρόκειται? Πού ακριβώς βρίσκεται?
Έχω πάει στο συγκεκριμένο πλυντήριο, είναι στο δρόμο για ΙΚΕΑ-Village. Είναι λίγο πριν το πρατήριο της Aegean, η επιγραφή του φαίνεται καθαρά. Έχει πιεστικό και πλένεις εσύ το αυτοκίνητο, ενώ είναι και φθηνότερο από όσα έχω επισκεφθεί τελευταία.
Μπορείς να πας και με τα σφουγγάρια σου και με τα απορρυπαντικά? Θα πάω στάνταρντ, μάλλον Κυριακή να φτιάξει λίγο ο καιρός. Έχει πολλή ουρά?
tazio, αυτή η Quax είναι στην Αθήνα?
αυτοί έχουν ειδικά πιεστικά που ψεκάζουν και σαπούνι μαζί.στο εξωτερικό σχεδόν παντού έτσι είναι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Υπάρχει μια 'εταιρεία' η οποία έρχεται όπου έχεις το αυτοκίνητό σου με ένα φορτηγάκι και το πλένει επιτόπου. Έχουν πιεστικό νερό τα πάντα. Οι τιμές τους είναι όσο και στα βενζινάδικα, αλλά αν έχεις αρκετά αυτοκίνητα τότε ίσως κάνουν καλύτερη τιμή. 'Quax' λέγεται, αν βρώ τη κάρτα τους θα γράψω τηλέφωνο.φίλε αν μπορείς πες το τηλέφωνο.τη συγκεκριμένη ιδέα την είχα και γω στο μυαλό μου προς υλοποίηση για όταν γυρίσω στην Ελλάδα αλλά από ότι φαίνεται με πρόλαβε άλλος
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Τιμή 7 ευρώ ,ακριβώς αλλά καλός.
Γενικά το πλένω μόνος μου πάντως.Μόνο έξω 7;
Γιατί εδώ στην Αθήνα για μέσα έξω είναι γύρω στα 12.12 είναι και στη Θεσσαλονίκη μέσα έξω,αλλά το έξω όχι στο χέρι.Πχ αν τους πας κούρσα είναι 12 μέσα έξω,αλλά αν τους πας suv,επειδή δεν χωράει στη βούρτσα,το πλένουν στο χέρι,οπότε η ταρίφα ανεβαίνει στα 14 ευρώ.
-
Θα τον ψάξω αυτόν στην Αγ.Δημητρίου. Όπως βγαίνεις από το πανεπιστήμιο αριστερά ή δεξιά?
Κι εγώ προσπαθώ να το πλένω μόνος αλλά για να βρω λάστιχο και να μη με σκοτώσουν οι γείτονες με τα νερά και τις σαπουνάδες που θα κάνω πρέπει να το πηγαίνω στη Χαλκιδική στο χωριό...
Πού ακριβώς είναι αυτό το WashPark? Πολύ καλό ακούγεται! Παίρνεις και τις σαπουνάδες σου μαζί και δεν το δίνεις και στον βενζινά να το ταράξει!..Οπως κινείσαι στην Αγ Δημητρίου,στο δεξί σου χέρι,λίγο πριν στρίψεις για Ιασωνίδου,είναι 2 βενζινάδικα.Αυτό που σου λέω είναι το πρώτο.Το άλλο νομίζω ειναι bp.Επίσης πολύ καλό πλύσιμο κάνει αυτός που έχει την Αντιπροσωπεία της Aytoglym,έχει και βενζινάδικο ανεβαίνονταις τη Γρηγορίου Λαμπράκη στο δεξί σου χέρι.Εκεί που είναι 2 βενζινάδικα το ένα απέναντι από το άλλο.
Τέλος καλό πλύσιμο κάνει ένας στο τέρμα της Γρηγορίου Λαμπράκη,κοντά στην αντιπροσωπεία της Ηitachi,και ένα κατάστημα με ποδήλατα,μου διαφέρει το όνομα τώρα.Αυτός κάνει και γυάλισμα-επαναφορά χρώματος,και είναι καινούριος.Το καλοκαίρι είχε ανοίξει όταν εγώ έψαχνα για γυάλισμα για το rav4,και μου πήρε μόνο 50 ευρώ και το έκανε καινούριο!Το τρίβανε 5 ώρες 2 άτομα.
¨Ολοι οι άλλοι ζητούσανε τουλάχιστον 120 ευρώ. -
Ο χρήστης ibaxevan έγραψε:
Έχω πάει στο συγκεκριμένο πλυντήριο, είναι στο δρόμο για ΙΚΕΑ-Village. Είναι λίγο πριν το πρατήριο της Aegean, η επιγραφή του φαίνεται καθαρά.Μιας και αναφέρθηκε, εγώ πηγαίνω στο aegean πριν το ΙΚΕΑ. Πλύσιμο στο χέρι, και κανά 10Ε για μέσα-έξω (τουλάχιστον στις απόκριες όταν το είχα πλύνει τελευταία φορά).
-
@ sirbasil
όπως είπε κι ο dimitrios, έχει κάποιο σαπούνι στο νερό του πιεστικού, δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου, όχι ότι αν πάρεις θα σου πουν τίποτα. Τώρα για σφουγγάρια, πάρε γιατί αν είναι πολύ βρώμικο το αμάξι, το πιεστικό δεν κάνει τίποτα από μόνο του.Έχει αρκετούς διαδρόμους, όσες φορές πέρασα από εκεί προς ΙΚΕΑ ή πήγα για πλύσιμο, δεν περίμενε σχεδόν κανένας.
@ alfista
και το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό, εκεί πηγαίνει ένας φίλος μου και είναι πολύ ευχαριστημένος!
-
Στο wash park μπορείς να το βάλεις και στο τούνελ, το οποίο δεν έχει βούρτσα και έχει μηχάνημα πλήρως αυτόματο κερχερ, 8 euros, ούτε σημάδια ούτε τίποτα, πρώτα με το πιεστικό στο κάνουν και μετά στο μηχάνημα, ρίχνουν και κάτι σαπούνια, καλή φάση αλλά τσουχτερή. Άλλα 8 στο κάνουν αυτοί από μέσα, αλλά καλύτερα μόνος σου
-
Λοιπόν παιδιά πήγα σήμερα στο Wash Park!
Έχει ένα αυτόματο πλύσιμο αλλά δεν το προτίμησα αυτό.
Μετά για το πλύσιμο εξωτερικό, έχει ατομικά υπόστεγα με ένα πιστόλι νερού στο καθένα. Αυτό έχει 5 λειτουργίες (ζεστό νερό, ζεστό νερό με αφρό, κρύο νερό, νερό με κερί, απιονισμένο νερό -το οποίο μπορείς να το αφήσεις χωρίς σκούπισμα μετά, γιατί δεν έχει άλατα).
Για πλύσιμο εσωτερικό, έχει πάλι υπόστεγο με σκούπες που ρουφάνε κανονικά και με ένα άλλο μηχάνημα που δίνει αέρα με πίεση.
Εγώ τα έκανα όλα (στο εξωτερικό πλύσιμο έβαλα και τις 5 λειτουργίες και στο εσωτερικό μία μάρκα) και πλήρωσα €7 συνολικά!
Στην πράξη όμως, αν κάνεις μόνο με ζεστό νερό με αφρό και μετά ξεπλύνεις με το απιονισμένο, πάλι καθαρίζει πολύ ωραία και σου βγαίνει και φτηνότερα.Το Wash Park είναι ό,τι καλύτερο! Το καθαρίζεις τέλεια και εύκολα και δεν το αφήνεις και στα βάναυσα χέρια του βενζινά Χίλια ευχαριστώ μου είπε το Golf μετά
Tip 1: Αν χρειαστεί να το σκουπίσετε, πηγαίνετέ το όχι από τη μεριά που είναι τα πεύκα γιατί θα γεμίσει γύρη τέτοια εποχή...
Tip 2: Πηγαίνουν και πολλές γυναίκες εκεί και μάλιστα όμορφες Κι άμα κάνεις και ότι δεν ξέρεις, σου εξηγούνε και πιάνεις και συζήτηση... -
......
Tip 2: Πηγαίνουν και πολλές γυναίκες εκεί και μάλιστα όμορφες Κι άμα κάνεις και ότι δεν ξέρεις, σου εξηγούνε και πιάνεις και συζήτηση...Δεν πιστευω να εχεις κολλησει αυτοκολλητο του φορουμ!!!
Θα μας βγει το ονομα -
Καθηστερημένη απάντηση.
Ναι η Quax είναι στην Αθήνα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
......
Tip 2: Πηγαίνουν και πολλές γυναίκες εκεί και μάλιστα όμορφες Κι άμα κάνεις και ότι δεν ξέρεις, σου εξηγούνε και πιάνεις και συζήτηση...Δεν πιστευω να εχεις κολλησει αυτοκολλητο του φορουμ!!!
Θα μας βγει το ονομαΔεν παύω να μαι ένας Sir...
CarWash με το χέρι σε βενζινάδικα