-
Την ιστορία μου την είπε φίλος και συνέβη στην κοπέλα του.
Βρίσκεται σε διασταύρωση με STOP στην Κυψέλη. Και οι 2 δρόμοι στενοί με πολλά παρκαρισμένα σε όλες τις γωνίες. έχει σταματήσει στο Stop και βγάζει σιγά-σιγά μούρη για να δει. Ο κάθετος δρόμος με την προτεραιότητα έχει ροή συνεχόμενη με ταχύτητες μικρότερες των 15-20 χιλ/ω και περιμένει να αδειάσει για να περάσει.
Εως ότου ένα Πούντο με 2 μέσα σταματάει και με νεύμα και χειρονομία της κάνει νόημα να περάσει. Αυτή ευχαριστεί με το χέρι και χαμόγελο και ξεκινάει. Μόλις διανύει 2 μέτρα ξεκινάει το πούντο και την εμβολίζει στο αριστερό φτερό. Αποτέλεσμα, φτερό, φανάρι, φλάς, προφυλακτήρας δηλαδή 1000 Ευρά. Το Πούντο προφυλακτήρα, φανάρι, προβολέας ομίχλης και κάτι ψιλά (βάσεις κλπ).Καυγάς για το όλο θέμα, αστυνομία και ο τύπος να μην παραδέχεται ότι της έδωσε προτεραιότητα. Με σχολαστικό ψάξιμο του φίλου μου βλέπει ότι το Πούντο είχε ήδη σπασμένο προφηλακτήρα και σκηνοθέτησε την ιστορία για να τον φτιάξει.
Φυσικά ο φίλος μας είχε και μάρτυρα μέσα και η φίλη μας (χωρίς μαρτυρες) δεν μπορεί με τίποτα να βρει το δίκιο της. Φυσικά δεν υπέγραψε ότι έφταιγε και θα πάει δικαστήριο.
Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις? Πως θα καλυφθούμε?
-
Βρίσκεται σε διασταύρωση με STOP στην Κυψέλη. Και οι 2 δρόμοι στενοί με πολλά παρκαρισμένα σε όλες τις γωνίες. έχει σταματήσει στο Stop και βγάζει σιγά-σιγά μούρη για να δει. Ο κάθετος δρόμος με την προτεραιότητα έχει ροή συνεχόμενη με ταχύτητες μικρότερες των 15-20 χιλ/ω και περιμένει να αδειάσει για να περάσει.
Εως ότου ένα Πούντο με 2 μέσα σταματάει και με νεύμα και χειρονομία της κάνει νόημα να περάσει. Αυτή ευχαριστεί με το χέρι και χαμόγελο και ξεκινάει. Μόλις διανύει 2 μέτρα ξεκινάει το πούντο και την εμβολίζει στο αριστερό φτερό. Αποτέλεσμα, φτερό, φανάρι, φλάς, προφυλακτήρας δηλαδή 1000 Ευρά. Το Πούντο προφυλακτήρα, φανάρι, προβολέας ομίχλης και κάτι ψιλά (βάσεις κλπ).Καυγάς για το όλο θέμα, αστυνομία και ο τύπος να μην παραδέχεται ότι της έδωσε προτεραιότητα. Με σχολαστικό ψάξιμο του φίλου μου βλέπει ότι το Πούντο είχε ήδη σπασμένο προφηλακτήρα και σκηνοθέτησε την ιστορία για να τον φτιάξει.
Φυσικά ο φίλος μας είχε και μάρτυρα μέσα και η φίλη μας (χωρίς μαρτυρες) δεν μπορεί με τίποτα να βρει το δίκιο της. Φυσικά δεν υπέγραψε ότι έφταιγε και θα πάει δικαστήριο.
-
-
Προσλαμβάνουμε έναν κΆΑΑουμπΌΟΟΟυ και τον κάνει τον αλητήριο κόσκινο. Εναλλακτικά κλαίμε τη μοίρα μας, γιατί χωρίς μάρτυρες στο δικαστήριο δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Άσε που ο άλλος θα φέρει 'αυτόπτη' που θα βεβαιώνει τη δική του ιστορία.
Ένα χέρι ξύλο πάντως θα προσφέρει μια ικανοποίηση. -
Ακομα και αν αποδείξετε ατρανταχτα οτι ηταν σπασμενος απο πριν ο προφυλακτήρας, αυτο δεν λεει τιποτα.
Παντως δεν μπορω να φανταστω οτι καποιος θα ήταν τοσο χαζός ώστε να ρισκάρει και να προκαλέσει τετοια ζημια στο αυτοκινητο του,απλα για να φτιαξει τον προφυλακτήρα.Το πιθανότερο είναι οτι υπηρξε παρεξήγηση στα νεύματα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ακομα και αν αποδείξετε ατρανταχτα οτι ηταν σπασμενος απο πριν ο προφυλακτήρας, αυτο δεν λεει τιποτα.
Παντως δεν μπορω να φανταστω οτι καποιος θα ήταν τοσο χαζός ώστε να ρισκάρει και να προκαλέσει τετοια ζημια στο αυτοκινητο του,απλα για να φτιαξει τον προφυλακτήρα.Το πιθανότερο είναι οτι υπηρξε παρεξήγηση στα νεύματα.Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτετε ο καθένας
Το πούντο σταμάτησε ενώ θα μπορούσε να περάσει με την ροή.
-
Τι λεέι ο ΚΟΚ για τα νεύματα τα αναγνωρίζει κάπου θυμάμαι να υπάρχει συννενόηση μεταξύ των οδηγών.....
αλλιώς θα κανονίσουμε με κανα ερείπιο αμάξι να το κωκαλώσουμε μπροστά του και μετά να δούμε τα αντανακλαστικά του.... -
Αν πράγματι συνέβει κάτι τέτοιο τότε έχουμε περάσει σε επόμενο επίπεδο κομπίνας.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τι λεέι ο ΚΟΚ για τα νεύματα τα αναγνωρίζει κάπου θυμάμαι να υπάρχει συννενόηση μεταξύ των οδηγών.....
αλλιώς θα κανονίσουμε με κανα ερείπιο αμάξι να το κωκαλώσουμε μπροστά του και μετά να δούμε τα αντανακλαστικά του....Αν δε γίνεται τίποτα το κανονίζουμε μεταξύ μας...Παίρνω το Νισσάν του πατέρα που κοντεύει να ψοφήσει και του κα΄νουμε το ίδιο...Καινούργιο θα γίνει το Σάνυ!!!
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Αν πράγματι συνέβει κάτι τέτοιο τότε έχουμε περάσει σε επόμενο επίπεδο κομπίνας.συμβαίνει, όχι και τόσο σπάνια. Έχετε πετύχει ποτέ αυτοκίνητο με ζημιά πίσω, να ξεκινάει ΣΕ ΟΛΑ τα φανάρια μόλις ανάψει πράσινο απότομα και στο καπάκι να πλακώνεται στα φρένα άνευ λόγου???
-
Πωωω τον πούστη!! Έξυπνο πάντως...
Δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα να βρει το δίκιο της η κοπέλα όμως
Σ'αυτή την περίπτωση ένα baseball bat (που λέει κι ο Mr.Mafiozo στο AskMen.com) είναι ό,τι καλύτερο. Και να μην αποζημιωθεί υλικά, θα το καταευχαριστηθεί... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν πράγματι συνέβει κάτι τέτοιο τότε έχουμε περάσει σε επόμενο επίπεδο κομπίνας.συμβαίνει, όχι και τόσο σπάνια. Έχετε πετύχει ποτέ αυτοκίνητο με ζημιά πίσω, να ξεκινάει ΣΕ ΟΛΑ τα φανάρια μόλις ανάψει πράσινο απότομα και στο καπάκι να πλακώνεται στα φρένα άνευ λόγου???
το χω δει κάνα 2 φορές και νόμιζα οτι είναι εντύπωσή μου! Εγώ πάντως παραλίγο να εμβολίσω Γκολφ που είχε καμμένα και τα 3 φώτα φρένων!!!Μέχρι να αντιδράσω πίστεψα οτι το χασα το Κλιό μου...Και αντε να αποδείξεις οτι δε δούλευαν τα φώτα...
-
Eγω για αρκετο καιρο ημουν στη 8εση του punto. Ειχα σπασμενο το bull-bar (oxi tpt τραγικο) κ καναμε πλακα με τους φιλους να μου 'βαλει' καποιος καινουριο. Τελικα αρχισα να φοβαμαι αυτα που ευχομαι γιατι μου εβαλε καποιος καινουριο αλλα δεν ηταν κα8ολου ευχαριστη εμπειρια. Δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχουν αν8ρωποι που το σκεφτονται σοβαρα αυτο.
-
Δυστυχως ειναι δυσκολη η περιπτωση και απο την στιγμη που εχει συμφωνα με το νομο κανει παραβαση(ΣΤΟΠ/προτεραιότητα συγκεκριμενα) δεν βλεπω να την γλυτωνει....
Αν ο πουντο εκανε τετοια αλητεια τοτε του αξιζει μια καλη καταρα...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Και αντε να αποδείξεις οτι δε δούλευαν τα φώτα...Η καμμένη λάμπα συνήθως αφήνει μια μαυρίλα στο γυαλί. Η σπασμένη λάμπα όχι. Έτσι αποδεικνύεται ότι ο τύπος βαριόταν να τις αλλάξει.
-
Η....!!! λυση...!!!!
Να προσλάβει ΑΜΕΣΩς τον Άνακτα κ .ΚΟΥΓΙΑ
Ο άναξ αυτός , ξέρει το τι πρέπει να κάνει......... -
Επειδή το έχει κάνει γνωστή (δεν είναι φίλη μου, απλά έτυχε να την γνωρίζω ) όπου βρήκε το πρωϊ χτυπημένο το αυτοκινητο της κ έτσι στον δρόμο η πρώτη που την έκλεισε απλά έκοψε τόσο ώστε να την ακουμπήσει απλά κ την έβαλε κ της τα πλήρωσε όλα!
Οπότε δεν πιστεύω κ χωρίς μάρτυρες να βγάλει άκρη
-
Και μετά είμαστε αγανακτισμένοι με τα οικονομικά και μη σκάνδαλα που γίνονται σε πολιτικοί και άλλους χώρους...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Δυστυχως ειναι δυσκολη η περιπτωση και απο την στιγμη που εχει συμφωνα με το νομο κανει παραβαση(ΣΤΟΠ/προτεραιότητα συγκεκριμενα) δεν βλεπω να την γλυτωνει....Αν ο πουντο εκανε τετοια αλητεια τοτε του αξιζει μια καλη καταρα...
Το σχεδίασε και το εκτέλεσε τέλεια πάντως ε?!
Όχι μόνο την ξεγέλασε κάνοντας τον ευγενικό, αλλά το έκανε αυτό και σε σημείο όπου αυτή να παρανομήσει δεχόμενη την 'ευγενική χειρονομία', κι έτσι μετά να φταίει αυτή!
Μιλάμε για ΠΟΛΥ πούστη!!!! -
Που ειναι ο sado ?
Εσκεμένο τρακάρισμα!