Έβαλα.
Ευτυχώς για την ώρα αχρείαστος.
Όμως κουβαλάω περισσότερα κλειδιά που ενοχλεί και αν τρακάρω το γόνατό μου ρισκάρει περισσότερο σε τραυματισμό από το κλειδί. (οι καινούριοι που δουλεύουν ΜΕ το κλειδί δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα)
Άλλο κακό πως αν δεν σου κάνουν καλή τοποθέτηση / καλωδίωση μπορεί να έχεις ιστορίες... (και πυρκαϊά έχω ακούσει από φίλο...)
Επίσης πολλές φορές μπλοκάρει, και αν είναι νύχτα ξυπνάς τη γειτονιά μέχρι να το φτιάξεις...
Από δική μου βλακεία έκανα μπάνιο στην θάλασσα του Κοκκαρίου στη Σάμο με τα κλειδιά στην τσέπη... Το κλειδί έχασε τον τηλεχειρισμό, αλλά δούλευε, ενώ ο συναγερμός δεν είχε πρόβλημα.
Όμως μετά 6 μήνες ο συναγερμός άρχισε να μην πιάνει... Νόμιζα πως ήθελε αλλαγή μπαταρίας, αλλά τελικά οξειδώθηκε... Μέχρι να το πάω για αλλαγή μπαταρίας ούτε το είχα σκεφτεί (είχαν περάσει και τόσοι μήνες...) Η πλάκα είναι πως τα μεσημέρια έπιανε, αλλά τα κρύα πρωινά όχι... Οπότε πρωινιάτικα θέλοντας να γυρίσω στο στρατόπεδο και να καθυστερώ 5λεπτο να μπω στο αμάξι ΜΟΥ... Πολλές φορές το άνοιγα με το κλειδί, εσκουζε, άνοιγα το καπώ και τον απενεργοποιούσα... Δεν είχε άλλη λύση... Μεγάλο σπάσιμο... Τελικά μιας και ΄μεινα με ένα μόλις χειριστήριο, τον απενεργοποίησα... (μάλλον θα τον ξηλώσω τελείως...)
Πιο καλό για τα νεύρα μου είναι η ασφάλεια ολικής και μερικής κλοπής. Στο κάτω κατω πόσους ξέρω που ΕΙΧΑΝ συναγερμό ΚΑΙ τους το έκλεψαν...
Έτσι ενώ στο Ίμπιζα έχω συναγερμό (απενεργοποιημένο όμως ), στην 156 δεν έβαλα, ούτε και πρόκειται.