-
Στο θέμα του Kia Rio Diesel, έρχεται σε λίγο.
-
-
γεια σος παιδια!πρωτη φορα γραφω και θα ηθελα μια ενημερωση σχετικα με το i20-1400 diezel 90ps που θελω να αγορασω.επειδη ακουω και διαβαζω διαφορα υπαρχουν μηχανικα-ηλεκτρολογικα προβληματα στα diezel?ειναι γενικα αξιοπιστα αυτοκινητα? !!!!ευχαριστω εκ το προτερω!
-
Περί προβλημάτων καθαρά ενημερωτικά τα τελευταία αξεντ είχαν θέμα με την κολώνα τιμονιού. Ηλεκτρικό τιμονι έχει. Μηχανική κρεμαργιερα
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
γεια σος παιδια!πρωτη φορα γραφω και θα ηθελα μια ενημερωση σχετικα με το i20-1400 diezel 90ps που θελω να αγορασω.επειδη ακουω και διαβαζω διαφορα υπαρχουν μηχανικα-ηλεκτρολογικα προβληματα στα diezel?ειναι γενικα αξιοπιστα αυτοκινητα? !!!!ευχαριστω εκ το προτερω!Diesel είναι το σωστο και όχι diezel .
-
επι του θεματος καμια απαντηση-αποψη?
-
Ο χρήστης black92s έγραψε:
Περί προβλημάτων καθαρά ενημερωτικά τα τελευταία αξεντ είχαν θέμα με την κολώνα τιμονιού. Ηλεκτρικό τιμονι έχει. Μηχανική κρεμαργιεραΣτάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Μήπως ήθελες να το γράψεις στο θέμα για τα Fiat?
Τα Hyundai δεν βγάζουν τέτοια προβλήματα. -
Είδα το hyundai στην αντιπροσωπεία και μου φάνηκε αρκετά όμορφο.
Είναι ίδιος όμιλος με την kia;Που κατασκευάζεται;
Επίσης πόσο αξιόπιστα είναι και πόσο καλά τραβάει ο κινητήρας;
Μιλάω για το 1,4 diesel.
Από έναν υποψήφιο αγοραστή. (ψιλοάσχετο όπως διαβάζεται)
-
Ο χρήστης teod1980 έγραψε:
Είδα το hyundai στην αντιπροσωπεία και μου φάνηκε αρκετά όμορφο.
Είναι ίδιος όμιλος με την kia;Που κατασκευάζεται;
Επίσης πόσο αξιόπιστα είναι και πόσο καλά τραβάει ο κινητήρας;
Μιλάω για το 1,4 diesel.
Από έναν υποψήφιο αγοραστή. (ψιλοάσχετο όπως διαβάζεται)
Τσεχία κατασκευάζονται τα Κια και τα Χιουντάι.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Περί προβλημάτων καθαρά ενημερωτικά τα τελευταία αξεντ είχαν θέμα με την κολώνα τιμονιού. Ηλεκτρικό τιμονι έχει. Μηχανική κρεμαργιερα
Τα Hyundai δεν βγάζουν τέτοια προβλήματα.Καλα θα ηταν
Το i20 μου εβγαλε πολλα,ευτυχως εντος εγγυησης -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τα Hyundai δεν βγάζουν τέτοια προβλήματα.Καλα θα ηταν
Το i20 μου εβγαλε πολλα,ευτυχως εντος εγγυησηςποιο το diesel?τι προβληματα?
-
Με ρεζέρβα τι γίνεται;
Μπορώ να παραγγείλω εξτρά; Θα μειωθεί ο χώρος αποσκευών; -
Μια ερωτηση προς τους κατοχους i30 σε οτι αφορα, την ηχομονωση της καμπινας των επιβατων.
Μπηκα σημερα σε ενα μτχ ι30 μοντελο 2010 με 44.000 khm που ειναι υποψηφιο για να το αγορασω , και στο ρελαντι και με τελειως κλειστες τις πορτες και τα παραθυρα ακουγονταν ενα αρκετα ενοχλητικο γουργουριτο του κινητηρα.
εχω μπει και σε astra του πατερα μου αλλα και σε golf φιλου και μεσα ηταν σχεδον αθορυβα.
και ηθελα να ρωτησω ειναι φυσιολογικο αυτο στο συγκεκριμενο αμαξι? η μπορει να ειχε καποιο προβλημα το συγκεκριμενο?Γενικα πως ειναι τα i30 στον συγκεκριμενο τομεα?
Ειχα ακουσει οτι μπορει καποιος για εξτα ηχομονωση να τοποθετησει πετροβαμβακα και να ελαχιστοποιησει τους θορυβους στην καμπινα. υσχιει κατι τετοιο?
-
Εχω οδηγησει το εν λογω αυτοκινητο και στο ρελαντι ψαχνεις αν δουλευει ο κινητηρας.........μαλλον καποιο θεμα ειχε στην περιπτωση σου
-
και μια ακομα ερωτηση , στα χαρακτηριστηκα γραφει οτι εχει προβολεις ομιχλης , αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι ετσι βλεποντας την φωτογραφια
https://lh4.googleusercontent.com/-TtKt ... 010001.jpg
-
Και κατι ακομα σχετικα με τους αισθητηρες παρκαρισματος, το συγκεκριμενο αμαξι που ηταν χρωματος κοκκινο ειχε μονο δυο πιςω και οχι στα πλαγια, και ηταν σε μαυρο χρωμα , ενω ενα αλλο i30 ιδιας χρονολογιας που ειδα που ηταν σε χρωμμα ασπρο ειχε 4 και ηταν στο χρωμα του αυτοκινητου, και μου φαινεται παραξενο. Μηπως αυτο με τους δυο δεν ειναι εργοστασιακοι?
-
Ο διακόπτης στη φωτογραφία είναι για να ρυθμίζει το ύψος των προβολέων. Καμία σχέση με ομίχλης.
Οι αισθητήρες παρκαρίσματος, ακόμα και αυτοί που είναι βαμμένοι, κατα 99,99% είναι όπως και οι μαύροι τοποθετημένοι εδώ και όχι εργοστασιακοί.
-
Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα επιτέλους κατάφερα να κάνω και μια αξιοπρεπή διαδρομή με το Ι30. Το μοντέλο που έχω ειναι το 1.4 Crdi Go Brazil. Οι ...παράμετροι της βόλτας ήταν οι εξής : Διαδρομή πήγαινε έλα στο Ναύπλιο με την οικογένεια φορτωμένη μόνιμα σχεδόν αναμμένο το κλιματιστικό και cruise control στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής στα 120 πάνω κάτω. το τελικό αποτέλεσμα σε κατανάλωση βάση αντλίας βγήκε 5,5 λ/100χλμ με συνολικά χλμ 385 (είχαν γίνει και σχεδόν 90χλμ στην πόλη) . Δεν ξέρω τι θα έπρεπε να περιμένω αλλά μου φαίνεται αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα.
ΥΓ . Για πρώτη φορά εκτίμησα την ύπαρξη φιμέ τζαμιών πίσω αφού δεν άκουσα κιχ από τα μικρά για τον ήλιο στο ταξίδι !!!
-
Ο χρήστης burbos έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα επιτέλους κατάφερα να κάνω και μια αξιοπρεπή διαδρομή με το Ι30. Το μοντέλο που έχω ειναι το 1.4 Crdi Go Brazil. Οι ...παράμετροι της βόλτας ήταν οι εξής : Διαδρομή πήγαινε έλα στο Ναύπλιο με την οικογένεια φορτωμένη μόνιμα σχεδόν αναμμένο το κλιματιστικό και cruise control στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής στα 120 πάνω κάτω. το τελικό αποτέλεσμα σε κατανάλωση βάση αντλίας βγήκε 5,5 λ/100χλμ με συνολικά χλμ 385 (είχαν γίνει και σχεδόν 90χλμ στην πόλη) . Δεν ξέρω τι θα έπρεπε να περιμένω αλλά μου φαίνεται αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα.ΥΓ . Για πρώτη φορά εκτίμησα την ύπαρξη φιμέ τζαμιών πίσω αφού δεν άκουσα κιχ από τα μικρά για τον ήλιο στο ταξίδι !!!
Πολύ καλή η κατανάλωση για καινούριο κινητήρα.
Για το νέο i30 (2012) υπάρχει άλλο σχετικό θέμα στο forum.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=51867&start=345 -
Pavlov's Dog εχει τόση διαφορά ένας άστρωτος κινητηρας στην κατανάλωση ώστε να ειναι αντιληπτή ;;;
Hyundai i30