-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Καλα προφανώς δεν είμαστε όλοι χεραδες
Στρωσου στην προπονηση να γινεις...κανεις δεν γεννηθηκε μαθημένος.
Παρεμπιπτόντως μια που ειπε καποιος πριν αν ειχε 8c θα προσπερναγε? Η απαντηση είναι προφανης
Καποιοι κοιταζουν ποσες ποτηροθηκες εχει ένα αμαξι που τους ενδιαφερει ή αν εχει μαλακα πλαστικα...καποιοι κοιταζουν τι ρεπριζ εχει. Και ο νοων νοειτωΒρε ακυρε, τι δεν καταλαβαινεις ;;;
Και supercar να εχεις με ρεπριζ διακτινισμου, εαν η προσπεραση που θα κανεις ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ειτε απο τον ΚΟΚ ειτε απο τις εκαστοτε συνθηκες.... το σεβεσαι και καθεσαι στ'αυγα σου. Στην τελικη, αν θες τοσο πολυ να σκοτωθεις τραβα αυτοκτονα με καμια 300αρια σε τοιχο, μην θετεις σε κινδυνο ανυποψιαστους.
Οχι, ποτε μου δε σκεφτηκα να αγορασω αυτοκινητο με δυνατες ρεπριζ ή εβαλα κατω τις ρεπριζ της μηχανης για να πω οτι θα προσπερασω κατα βουληση οτι μου καβλωσει. Εισαι με τα καλα σου;
-
Хер - асс
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Οχι, ποτε μου δε σκεφτηκα να αγορασω αυτοκινητο με δυνατες ρεπριζ ή εβαλα κατω τις ρεπριζ της μηχανης για να πω οτι θα προσπερασω κατα βουληση οτι μου καβλωσει. Εισαι με τα καλα σου;
Eσυ δεν το σκεφτηκες και καλα κανεις....εμενα που οι επιδοσεις και το κρατημα αποτελουν τους δυο κυριους παραγοντες για την επιλογή κανω εξ ισου καλα
Διαφορετικοι ανθρωποι, διαφορετικος τροπος οδηγησης. Εσυ καταλαβες τωρα? Και που σαι....την αντιληψη δεν στη μαθαινει κανειςΑν περιμενα να προσπερασω το χ φορτηγο που με παει καροτσι για δεκάδες χλμ μονο όταν ο δρομος εχει κατω διακεκομμενη, αστα να πανε...οι ρεπριζ που σου λεγα. Η προσπεραση εχει τη δικη της μαγεια και μια ξεχωριστη αδρεναλινη από μονη της. Ποσω μαλλον όταν συνοδευεται από στριγγλισμα κοφτη και εξάτμισης
Αυτά και τελος από μενα για δεν εχει νοημα να γραφω άλλο....ειμαστε απο αλλη παστα οδηγοι, δεν χρειαζεται άλλη κουβεντα -
Είπαμε Χερας :RTFM:
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Που κυκλοφορεις? Τι οχημα? Έτσι για να προσεχουμε...
Tapatalk & SII
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Eσυ δεν το σκεφτηκες και καλα κανεις....εμενα που οι επιδοσεις και το κρατημα αποτελουν τους δυο κυριους παραγοντες για την επιλογή κανω εξ ισου καλα
Διαφορετικοι ανθρωποι, διαφορετικος τροπος οδηγησης. Εσυ καταλαβες τωρα? Και που σαι....την αντιληψη δεν στη μαθαινει κανειςΑν περιμενα να προσπερασω το χ φορτηγο που με παει καροτσι για δεκάδες χλμ μονο όταν ο δρομος εχει κατω διακεκομμενη, αστα να πανε...οι ρεπριζ που σου λεγα. Η προσπεραση εχει τη δικη της μαγεια και μια ξεχωριστη αδρεναλινη από μονη της. Ποσω μαλλον όταν συνοδευεται από στριγγλισμα κοφτη και εξάτμισης
Αυτά και τελος από μενα για δεν εχει νοημα να γραφω άλλο....ειμαστε απο αλλη παστα οδηγοι, δεν χρειαζεται άλλη κουβενταΔηλαδη εσυ θα περναγες στα Τεμπη ? Αυτο μας λες ? Επειδη εχεις γρηγορο αμαξι και μπολικη αδρεναλινη για φαγωμα ?
Χαρο επρεπε να σε λενε, οχι heras.
-
Και εγώ είχα κάποτε προσπεράσει στα Τέμπη.
Ένα πρωινό, 4 και μισή χαράματα καθημερινής. Πέρασα 'άνετα' μια βαρυφορτωμένη νταλίκα. Μετά είδα τον μνημείο για τα παιδιά, την πέτρα του Ιταλού, το της 4η Οκτωβρίου καμια 10αριά χρόνια πριν των φιλάθλων του Παοκ, κ είπα μπράβο, τι κατάλαβες τώρα;
Ναι μεν είχα 'καλό άνοιγμα οπτικα' αρκετών εκατοντάδων μέτρων και όντως ολοκλήρωσα την προσπέραση στα ούτε μέσα του διαστήματος, κανείς δεν κινδύνευσε, δεν υπήρχε κίνηση και 'τα γνωστά'. Αυτό δεν αφαιρεί όμως καμιά πιθανότητα να γίνει κάποια στραβή.
Σε περιπτώσεις, έκτοτε, που πετύχω τρενάκια κίνησης, κάνω επίτηδες μια στάση σε ένα από τα αρκετά πάρκινγκ, κάθομαι 1 λεπτό, μπαίνω στην κίνηση αμέσως μπροστά (με σεβαστή απόσταση, ντε...) από ένα φορτηγό (από το επόμενο τρενάκι) και έχω πάλι καθαρό αέρα μπροστά μου. Σύνεση θέλει.
-
Αν περιμενα να προσπερασω το χ φορτηγο που με παει καροτσι για δεκάδες χλμ μονο όταν ο δρομος εχει κατω διακεκομμενη, αστα να πανε...οι ρεπριζ που σου λεγα. Η προσπεραση εχει τη δικη της μαγεια και μια ξεχωριστη αδρεναλινη από μονη της. Ποσω μαλλον όταν συνοδευεται από στριγγλισμα κοφτη και εξάτμισης
Αυτά και τελος από μενα για δεν εχει νοημα να γραφω άλλο....ειμαστε απο αλλη παστα οδηγοι, δεν χρειαζεται άλλη κουβενταΓεια σου ρε χερα .... τραβα και μια παχια στο κατεβασμα σχεσης να φυγουν τα κασερια μπας και ξελαμπικαρεις.
Τουρμπινοβλακα...
-
Μάλλον το ιχ έφταιγε, αλλά εφόσον κανείς μας δεν γνωρίζει τα πραγματικά περιστατικα καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε. Μπορεί π.χ. ο οδηγός του κτελ να επιτάχυνε την ώρα της προσπέρασης κλπ. Στο κάτω κάτω σε όλους μας έχει συμβεί να κάνουμε μια προσπέραση είτε λόγω κούρασης, κακής εκτίμησης κλπ και αμέσως να λέμε 'τι έκανα τώρα ρε Μ@#α'. Είναι μικρές αποφάσεις που παίρνει ο καθένας καθημερινά και μπορεί να του αλλάξουν τη ζωή. Από την άλλη μπορεί όντως να ήταν κάφρος οδηγός γενικά. Οπότε μην κρίνουμε έτσι αλόγιστα χωρίς να ξέρουμε τι συνέβη.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Αυτά και τελος από μενα για δεν εχει νοημα να γραφω άλλο....ειμαστε απο αλλη παστα οδηγοι, δεν χρειαζεται άλλη κουβενταΔιαφωνώ φίλε μου.Και εγω οσες φορες εχω περάσει απο τα Τεμπη έχω περάσει με αρκετα γρήγορα αυτοκίνητα.Δε λεει κατι αυτο.Είναι λίγα τα χιλιομετρα στα Τεμπη οποτε κάνεις υπομονη.Οτι και να υπαρχει μπροστα σου.Δεν ειναι σαν τη Κορινθου Πατρων που είναι 200χμ.
Θυμηθηκα τωρα τον Σεπτεμβρη που κατεβαινα απο Χαλκιδικη μου ειχε κολλησει πισω ενα ζωο με μια θαλασσί ML πρωτης γένιας.Φαγωθηκε να με προσπερασει 1 με 1,5 χμ πριν το τέλος.Αναβε φωτα κτλ ... Δεν ασχολήθηκα και πηγαινα χαλαρα.Τέλικα με περασε μονο και μονο για να τον προσπερασω αμεσως μολις μπήκαμε στη κανονικη εθνικη.
Θέλω να πω οτι ο χρονος που κερδιζεις ειναι ελαχιστος ως μηδαμινος.Ρισκαρεις όμως πολλα.. -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
[Γεια σου ρε χερα .... τραβα και μια παχια στο κατεβασμα σχεσης να φυγουν τα κασερια μπας και ξελαμπικαρεις.Τουρμπινοβλακα...
Eγω θα τη ριξω μην αγχωνεσαι...μονο κοιτα να μην σε βρω μπροστα μου να σερνεσαι και δεν κανεις στην ακρη γιατι θα σε κανω εγω με το ζορι και θα σ αφήσω εκει...ευκολα
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Και εγώ είχα κάποτε προσπεράσει στα Τέμπη.Ένα πρωινό, 4 και μισή χαράματα καθημερινής. Πέρασα 'άνετα' μια βαρυφορτωμένη νταλίκα. Μετά είδα τον μνημείο για τα παιδιά, την πέτρα του Ιταλού, το της 4η Οκτωβρίου καμια 10αριά χρόνια πριν των φιλάθλων του Παοκ, κ είπα μπράβο, τι κατάλαβες τώρα;
Ναι μεν είχα 'καλό άνοιγμα οπτικα' αρκετών εκατοντάδων μέτρων και όντως ολοκλήρωσα την προσπέραση στα ούτε μέσα του διαστήματος, κανείς δεν κινδύνευσε, δεν υπήρχε κίνηση και 'τα γνωστά'. Αυτό δεν αφαιρεί όμως καμιά πιθανότητα να γίνει κάποια στραβή.
Σε περιπτώσεις, έκτοτε, που πετύχω τρενάκια κίνησης, κάνω επίτηδες μια στάση σε ένα από τα αρκετά πάρκινγκ, κάθομαι 1 λεπτό, μπαίνω στην κίνηση αμέσως μπροστά (με σεβαστή απόσταση, ντε...) από ένα φορτηγό (από το επόμενο τρενάκι) και έχω πάλι καθαρό αέρα μπροστά μου. Σύνεση θέλει.
Eκανα το ταξιδι Αθηνα- Θρακη για πολλα χρονια πριν πολλα χρονια...οποτε περναγα απ τα Τεμπη ηταν συνηθως μεταμεσονύκτιες ωρες και ποτε δεν ειχα πρόβλημα. Λιγη συνεση με τις νταλίκες θελει (που ηταν τα μονα οχήματα σχεδόν που κυκλοφορουσαν εκεινες τις ωρες). Υπηρχαν αρκετα σημεια για προσπέρασμα
Τις ελάχιστες φορες που εφτανα εκει τις υπολοιπες ωρες της ημερας με κινηση, ακολουθουσα το τρενακι. Απλα πραγματα
Το βραδυ ξαναλεω μπορεις να προσπερασεις ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ -
Ο χρήστης heras έγραψε:
[Γεια σου ρε χερα .... τραβα και μια παχια στο κατεβασμα σχεσης να φυγουν τα κασερια μπας και ξελαμπικαρεις.
Τουρμπινοβλακα...
Eγω θα τη ριξω μην αγχωνεσαι...μονο κοιτα να μην σε βρω μπροστα μου να σερνεσαι και δεν κανεις στην ακρη γιατι θα σε κανω εγω με το ζορι και θα σ αφήσω εκει...ευκολα
Κερδιζεις το χρυσο κουφετο. Ανετα!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
[Γεια σου ρε χερα .... τραβα και μια παχια στο κατεβασμα σχεσης να φυγουν τα κασερια μπας και ξελαμπικαρεις.
Τουρμπινοβλακα...
Έχεις τουλάχιστον 600 άλογα; Αν όχι, κόψε τις μεγάλες κουβέντες γιατί θα περάσω από πάνω σου.
-
Eυχαριστως να κανω στην ακρη αν εισαι τοσο ανταγωνιστικος...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τοσο δύσκολο ήταν να περιμένει να βγουν απο τα Τέμπη?Αφου ξερεις οτι είσαι σε έναν επικίνδυνο δρόμο με πολλα ατυχηματα ο οποιος ειναι μερικά χιλιομετρα μονο...Εγω οποτε περναω κοβω ταχυτητα,κραταω μεγαλη αποσταση απο τον μπροστινό και χαλαρωνω..Έτσι. Είναι ευκαιρία να χαλαρώσεις λίγο, να κατεβάσεις το παράθυρο να σε χτυπήσει αέρας και να κάνεις και ένα τσιγαράκι.
Έχω κάνει παλιότερα προσπεράσματα και στα Τέμπη και στις στροφές του Πλαταμώνα, ώσπου μια φορά τα χρειάστηκα (στον Πλαταμώνα) όταν βρέθηκα φάτσα κάρτα με μια νταλίκα καθώς έκανα προσπέραση.
Από τότε έκοψα τις μαλακίες. -
Αυτά παθαίνεις άμα ανεβοκατεβαίνεις για συναυλίες, αλjήτη.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τοσο δύσκολο ήταν να περιμένει να βγουν απο τα Τέμπη?Αφου ξερεις οτι είσαι σε έναν επικίνδυνο δρόμο με πολλα ατυχηματα ο οποιος ειναι μερικά χιλιομετρα μονο...Εγω οποτε περναω κοβω ταχυτητα,κραταω μεγαλη αποσταση απο τον μπροστινό και χαλαρωνω..+1
Απλά πράγματα.
-
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο από όλα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά το έχουν πιστέψει ότι λόγω οχήματος και οδηγικών ικανοτήτων δεν θα προκαλέσουν ατύχημα ακόμα και με πιο επιθετική οδήγηση σε αποδεδειγμένα πολύ επικίνδυνα σημεία.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο από όλα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά το έχουν πιστέψει ότι λόγω οχήματος και οδηγικών ικανοτήτων δεν θα προκαλέσουν ατύχημα ακόμα και με πιο επιθετική οδήγηση σε αποδεδειγμένα πολύ επικίνδυνα σημεία.Γιατί το ότι γίνεται συζήτηση για προσπεράσεις σε σημεία που απαγορεύεται που το βάζεις?
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#