-
Τηρουμένων των αναλογιών είναι πολύ καλή συσκευή, με πολύ καλή οθόνη για τα λεφτά του. Go for it.
-
Μάλλον θα το πάρω, γιατί μου ακούγεται πολύ καλύτερη προσφορά από το S4 mini (που όμως έχει παραπάνω RAM). Επίσης, αν κατάλαβα καλά, τρέχει pure android Επισης κάπου διάβασα ότι η οθόνη του ειναι στο επίπεδο του 5s! Στα λεφτά του δεν βρίσκω τίποτα αντίστοιχο.
Λες η RAM να είναι πρόβλημα; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μάλλον θα το πάρω, γιατί μου ακούγεται πολύ καλύτερη προσφορά από το S4 mini (που όμως έχει παραπάνω RAM). Επίσης, αν κατάλαβα καλά, τρέχει pure android Επισης κάπου διάβασα ότι η οθόνη του ειναι στο επίπεδο του 5s! Στα λεφτά του δεν βρίσκω τίποτα αντίστοιχο.
Λες η RAM να είναι πρόβλημα;RAM... ας μιλησουμε γι αυτην λιγο. Το αν ειναι πολλη η λιγη εξαρτάται πλέον απο το τι μλκιες φορτώνει ο καθε κατασκευαστής. Δλδ, πρακτικα το 1GB RAM του Moto G, μπορεί να είναι το ιδιο effective με το 1,5GB RAM του S4 mini που οντας original Samsung θα ειναι γεματο με μλκιες που απλά επιβαρύνουν.
Πχ... με την original Samsung rom στο S και με την Cyanogen εχω αρκετες εκαντοδες MB διαφορα στο memory utilization... με τις ιδιες εφαρμογες, με την ιδια χρήση.
Δεν θα φοβομουν οποιοδήποτε κινητο με καθαρή σχετικά ROM και 1GB RAM.
-
Τα υποπτευόμουν όλα αυτά, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει στην πράξη το περί pure android.
-
Στο Nexus με 1GB RAM δεν θα έλεγα πως έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τα υποπτευόμουν όλα αυτά, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει στην πράξη το περί pure android.τα νεα Μοτο...με την μαμα να είναι η Google πλέον, είναι σχετικά vanilia με ελάχιστες παραμετροποιησεις.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Παιδιά μια διευκρίνιση επειδή το θέμα της λεγόμενης συμβατότητας των ακουστικών που ανέφερα με απασχόλησε επίσης όταν έκανα την πρώτη αγορά, αυτή αφορά καθαρά τη λειτουργία handsfree και όχι τη λειτουργία στερεοφωνικών ακουστικών. Ειδικότερα ο ακροδέκτης τους έχει 4 επαφές με κωδικοποίηση (ουσιαστικά τη σειρά που βρίσκονται μεταξύ τους οι αντίστοιχες επαφές του ακροδέκτη των ακουστικών) τέτοια που δεν ταιριάζει στο σκέλος του handsfree με την παλιότερη που υιοθετούσαν οι κατασκευαστές κινητών (από το 2011 και παραπίσω νομίζω). Αυτό είχε ως συνέπεια να μη συνεργάζονται ως handsfree με κάπως παλιότερες συσκευές (πχ το Νeo V της SE ήταν μια τέτοια).
Σε ότι αφορά τους ενισχυτές ακουστικών που αναφέρω, μια πάρα πολύ καλή λύση (αυτόν έχω πάρει κι εγώ) είναι ο FIIO E6http://www.ebay.co.uk/itm/Original-FiiO ... 2a31f0575e
Εξαιρετικό gadgeτάκι και με πάρα πολύ καλό ήχο (και καλή ποιότητα κατασκευής).
ΠΡΟΣΟΧΗ
Σημαντική διευκρίνιση για τα ακουστικά handsfree που είχα αναφέρει πιο πριν. Έλαβα πριν λίγο email από το eshop όπου ούτε λίγο ούτε πολύ οι άνθρωποι λένε ότι αυτά που διαθέτουν προς πώληση δεν είναι αυτά που ανέφεραν στη σελίδα των προσφορών αλλά το προηγούμενο μοντέλο που δεν είναι συμβατό με το πρωτόκολλο διασύνδεσης handsfree των νέων smartphones (μετά το 2011).
Ιδού το email που μου έστειλαν:*Αγαπητέ/ή κύριε/α
Σας ενημερώνουμε ότι το προϊόν (TEL.009667) SONY ERICSSON MH1C SMART HEADSET WHITE/ORANGE που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας λόγω λανθασμένης παραλαβής, είναι το (TEL.009665) SONY ERICSSON MH1WO LIVESOUND HI-FI HEADSET WHITE/ORANGE, που αποτελεί σχεδόν το ίδιο προϊόν και προφανώς διατίθεται στην ίδια τιμή.
Προσοχή: Το προϊόν που θα διατεθεί σε εσάς είναι συμβατό ΜΟΝΟ με συσκευές Xperia Sony Ericsson και όχι με τα νέα Sony.Ευχαριστούμε θερμά!
Με εκτίμηση
H ομάδα του e-shop*Κατόπιν τούτου προσωπικά ακύρωσα την παραγγελία μου, οπότε όσοι από εσάς σας πήρα στο λαιμό μου άθελά μου, αν δεν καλύπτεστε από το παλιό μοντέλο που τελικά διαθέτουν, ακυρώστε....
-
Κ εγω θα ακυρώσω, eshop λεμε σταθερή αξία!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λες η RAM να είναι πρόβλημα;H RAM είναι μια χαρά, όπως και το τηλέφωνο είναι μια χαρά. Αγόρασέ το. Αρκεί να έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση για να μην τρέχεις αν ω μη γένοιτο.
Κανονικά θα έπρεπε να σε μαλώσω που πάλι γίνεσαι φτηνιάρης στο κινητό (κάτι που την προηγούμενη φορά σου φόρτωσε την @@ρια που κρατάς στα χέρια σου... ), αλλά το συγκεκριμένο φαίνεται πολύ καλό και γενικώς η Motorola προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή μάλλον με αυτό το κινητάκι (αφού 3 χρόνια μετά, δεν μπορούν να βγάλουν έναν άξιο διάδοχο του Defy... ).
Άντε, πάρτο λέμεεεεε!
-
Δωράκι θα είναι
Προσωπικά δεν σκόπευα να ξοδέψω δεκάρα για κινητό αυτήν την εποχή, αλλά βρέθηκε ένας καλός σαμαρείτης, οποτε...
Θα πρέπει να περιμένω 20-25 μέρες για να μου το φέρουν από UK, αφού λέω να μην μπλέξω με ιντερνετομάγαζα.
Άδικα με κατηγορείς, γιατί, για να βρω κάτι με τα χαρακτηριστικά του (που ήταν το μινιμουμ των απαιτήσεών μου ), έπρεπε να ανέβω στα 3 κατοστάρικα! Που σημαίνει ότι είχα όλη την καλή διαθεση να μην τσιγγουνευτώ, αλλά ήρθε η καλή Motorola και με έβγαλε από το δίλημμα!
Τί να κάνω, δεν φταίω εγώ, η Motorola φταίει -
μονο ΜΗΝ παρεις το 8αρι γιατι δεν φθανει με τιποτα!
-
Αν η τελική διαφορά στην τιμή είναι όντως 25 λίρες, ίσως κάνω την υπέρβαση
Αν και ούτε τίποτα πολλά τραγούδια σκοπεύω να βάλω (καλά, για βιντεάκια δεν το συζητάμε), ούτε παίζω παιχνίδια κλπ. για να έχω αποθηκευτικές ανάγκες. -
Να την κάνεις, γιατί δεν παίρνει κάρτες μSD.
Kατά τα άλλα συμφωνώ στο ότι η Motorola πλέον κάνει ελάχιστες αλλαγές στο Android (καμία σχέση με τη μπούρδα Motoblur), οι οποίες είναι έτσι κι αλλιώς χρήσιμες.
-
...Άσχετα με τη συμβατότητα με το κινητό, σαν ακουστικά αξίζουν τα 9 ευρώ;
-
Ήρθε και η αναβάθμιση στο νέο Nexus 7 , και πλέον έχει την ΚΙΤ ΚΑΤ. όπως είπανε και οι πιο πανω σφαίρα πήγαινε πριν σφάιρα πάει και τώρα.... με ξένισε λίγο η ένδειξη της μπαταρίας που έγινε από μπλε ..... άσπρη πιο πολλές εντυπώσεις στο μέλλον μετά από λίγη χρήση
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
...
Άσχετα με τη συμβατότητα με το κινητό, σαν ακουστικά αξίζουν τα 9 ευρώ;
Σαν ακουστικά αξίζουν πολύ περισσότερο. Ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός με απόλυτα κριτήρια. Μόνο μείον όπως είχα προαναφέρει στα του ήχου είναι οι όχι υψηλές στάθμες ακρόασης των ακουστικών λόγω σχετικά χαμηλής ευαισθησίας τους.
Αν το σκέλος λειτουργίας handsfree δε σε αφορά, προχώρα άφοβα -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πρώτη ημέρα με KitKat.
Δεν κατάλαβα καμιά ιδιαίτερη διαφορά, το κινητό ήταν εξαιρετικό ήδη, δεν βλέπω ν' αλλάξε και πολλά πράγματα. Μου άρεσε που μπορείς να επιλέξεις πια την κύρια SMS εφαρμογή από τις ρυθμίσεις.
Για το smoothness δεν ξέρω τι να πω, και πριν εξαιρετικό ήταν και δεν lagαρε. Το μόνο που παλιότερα καθυστερούσε ήταν το Swype, από την τελευταία του αναβάθμιση, έχει γίνει κι αυτό εξαιρετικό και δεν έχω κανένα θέμα (το έχω καταβολευτεί! ).
Γενικώς, το Android πια είναι ένα εξαιρετικά ώριμο λειτουργικό σε ότι αφορά την αλληλεπίδραση με τον χρήστη. Τώρα, σε επίπεδο προγραμματιστικό, δεν ξέρω, δεν οίδα (για να μην πεταχτεί ο mjacob πάλι! ).
Θεωρώ, πως το pure Android είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε επίπεδο ταχύτητας.Ένα μικρό update, για το KitKat, νομίζω πως το πιο αλλαγμένο πράγμα είναι η εφαρμογή των κλήσεων, όπου στην αρχή σε ξενίζει, αλλά στο τέλος είναι πιο βολική. Γενικώς, ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής, μου αρέσει, αλλά δεν μιλάμε για κάτι τεράστιο σαν αλλαγή σε κάθε περίπτωση.
Στις ρυθμίσεις η επιλογή Πατήστε και Πληρώστε, τι είναι έχουμε καταλάβει; -
Στις ρυθμίσεις η επιλογή Πατήστε και Πληρώστε, τι είναι έχουμε καταλάβει;
Για πατα, να δουμε.
-
Σαν ακουστικά αξίζουν πολύ περισσότερο. Ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός με απόλυτα κριτήρια. Μόνο μείον όπως είχα προαναφέρει στα του ήχου είναι οι όχι υψηλές στάθμες ακρόασης των ακουστικών λόγω σχετικά χαμηλής ευαισθησίας τους.
Αν το σκέλος λειτουργίας handsfree δε σε αφορά, προχώρα άφοβαΕυχαριστώ, τα ήθελα σαν ακουστικά για το λάπτοπ οπότε θα τα κρατήσω
-
Στις ρυθμίσεις η επιλογή Πατήστε και Πληρώστε, τι είναι έχουμε καταλάβει;
http://www.androidpolice.com/2013/11/21 ... at-builds/
Περι συσκευών Android...