-
Βγαινουν οι κοφτες και μπορει να βαρεσει κανα 80ρι χλμ.
-
Οι κόφτες; Ποιοι κόφτες; Εμένα στο επίσημο συνεργείο μου έβγαλαν ένα κουστούμι επίσημης αναβάθμισης στα 72cc κάπου στα 300euro αν θυμάμαι καλά. Μου είπαν κάτι ιστορίες ότι δεν θα έχει προβλήματα ο κινητήρας αλλά μου ξεκαθάρισαν ότι η αύξηση της τελικής θα είναι ελάχιστη. Συγκεκριμένα μου είπαν ότι η τελική δεν πρόκειται να υπερβεί τα 60Km/h (κοντέρ) αλλά θα αυξηθεί πολύ το 'τίναγμα' σε αυτά τα χιλιόμετρα οπότε θα ήταν ποιο άνετο μέσα στην πόλη.
Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και άλλες πατέντες αλλά δεν ασχολήθηκα περισσότερο... Καλύτερα τελικά.
-
Ο χρήστης stef03 έγραψε:
...Βεβαια απο την αλλη διαβασα οτι γενικα οι κοφτες βγαινουν σστα πρωτο σερβις... Κατι που λογικα θα ανεβαζει την τελικη μεχρι τα 55-60 περιπου...Τρία service έκανα και σε κανένα δεν μου έκαναν αναφορά για να βγουν κάποιοι κόφτες, παρόλο που τους ζήτησα πληροφορίες για βελτίωση επιδόσεων. Αυτά στο επίσημο συνεργείο, ώστε να ισχύει και η εγγύηση. Ίσως σε κάποιο άσχετο συνεργείο να 'βάζουν χέρι' αλλά ... πάντα υπάρχει ένα αλλά ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οι κόφτες; Ποιοι κόφτες; Εμένα στο επίσημο συνεργείο μου έβγαλαν ένα κουστούμι επίσημης αναβάθμισης στα 72cc κάπου στα 300euro αν θυμάμαι καλά. Μου είπαν κάτι ιστορίες ότι δεν θα έχει προβλήματα ο κινητήρας αλλά μου ξεκαθάρισαν ότι η αύξηση της τελικής θα είναι ελάχιστη. Συγκεκριμένα μου είπαν ότι η τελική δεν πρόκειται να υπερβεί τα 60Km/h (κοντέρ) αλλά θα αυξηθεί πολύ το 'τίναγμα' σε αυτά τα χιλιόμετρα οπότε θα ήταν ποιο άνετο μέσα στην πόλη.Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και άλλες πατέντες αλλά δεν ασχολήθηκα περισσότερο... Καλύτερα τελικά.
Μαλλον σε κοροϊδευανε. Ολα τα 50ρια εχουν οδηγια απο την Ε.Ε. να εχουν τελικη ακα κοφτη στα 45-50χλμ (εξαρταται απο την χωρα). Τα περισσοτερα εχουν κοφτη στην ηλεκτρονικη, και στην εξατμιση! Στα 50ρια gilera runner που ειχα ασχοληθει ο μαστορας σου επερνε 50 ευρω.
-
Ούτε που το ήξερα αυτό. Είναι γεγονός ότι ήμουν (και είμαι) άσχετος με τα μηχανικά των δίκυκλων, οπότε μάλλον έψαχναν να πουλήσουν βελτιωτικό κιτ για να βγάλουν κανά φράγκο.
-
Πόσες φορες τα εχω ακούσει αυτά.. '50αρι μου φτανει', το θέλω για αποστάσεις 2-3 χιλιομέτρων κ δεν τρέχω κτλ. ΤΕΛΙΚΑ από όσους τα ακουγα κανένας που αγόρασε 50αρι δε μπορεσε να το έχει χρησιμοποιήσει πάνω από 1-2 (το πολύ) χρόνια. Ή τα παροπλίσαν ή τα πουλήσαν αναθεματιζοντας για τα λεφτά που χάσαν για να αναβαθμιστουν.
Δώσε το ιλιγγιώδες ποσό των 50ευρώ παραπάνω να παρεις το symphony 150 ώστε πράγματι να ξεμπερδεύεις με το θέμα σκουτερ για πολλά χρόνια.αλλιώς απλά να φανταζεσαι αυτή την εικόνα που σωστά έγραψε κάποιος πιο πανω
Σκέψου πως θα επιταχύνει ένα μοτεράκι 4 ίππων ένα μηχανάκι 100 κιλών, με ένα μαντράχαλο 100
κιλών -
Καλα εννοειται οτι τα 50 ευρω παραπανω για το symphony sr 150 δεν ειναι τρομερο ποσο. Απλα αν πας για το 150 πρεπει να δινεις και 400 ευρω περιπου για διπλωμα αλλα και ενας μηνας καθημερινα μαθηματα. Αλλιως αν ειχα το διπλωμα εννοειται οτι πηγαινα για το 150 .
-
250Ε ήταν το δίπλωμα τελευταία φορά που το έψαξα.
-
Ο χρήστης stef03 έγραψε:
Καλα εννοειται οτι τα 50 ευρω παραπανω για το symphony sr 150 δεν ειναι τρομερο ποσο. Απλα αν πας για το 150 πρεπει να δινεις και 400 ευρω περιπου για διπλωμα αλλα και ενας μηνας καθημερινα μαθηματα. Αλλιως αν ειχα το διπλωμα εννοειται οτι πηγαινα για το 150 .Κοιταξε να δεις... Οπως στο ειπαμε ολοι αξιζει παραπανω να κατσεις εναν μηνα να κανεις τα μαθηματα παρα να πας να παρεις το 50ρι που ουτε δικαβαλο δε θα το πηγαινεις ευκολα.
-
Ο χρήστης stef03 έγραψε:
Καλα εννοειται οτι τα 50 ευρω παραπανω για το symphony sr 150 δεν ειναι τρομερο ποσο. Απλα αν πας για το 150 πρεπει να δινεις και 400 ευρω περιπου για διπλωμα αλλα και ενας μηνας καθημερινα μαθηματα. Αλλιως αν ειχα το διπλωμα εννοειται οτι πηγαινα για το 150 .350 πλήρωσα για απεριόριστο (χωρίς να έχω ούτε για 50ρι) σε επαρχιακή πόλη.
Ποιά καθημερινά μαθήματα ρε συ? Εγώ 5 ή 6 μαθήματα οδήγησης έκανα μόνο χωρίς να έχω ιδέα...
κόπηκα στην εξέταση βέβαια και ξαναέδωσα. -
Ο χρήστης stef03 έγραψε:
Καλα εννοειται οτι τα 50 ευρω παραπανω για το symphony sr 150 δεν ειναι τρομερο ποσο. Απλα αν πας για το 150 πρεπει να δινεις και 400 ευρω περιπου για διπλωμα αλλα και ενας μηνας καθημερινα μαθηματα. Αλλιως αν ειχα το διπλωμα εννοειται οτι πηγαινα για το 150 .Εγώ εφόσον είχα ελεύθερο χρόνο με τα 1500euro θα έβγαζα και δίπλωμα κανονικό και θα έπαιρνα και ένα καλομεταχειρισμένο σκουτεράκι άνω των 100cc... και θα ήμουν άρχοντας.
Οπότε δεν τίθεται θέμα κόστους. Εγώ δυστυχώς δεν είχα και δεν έχω ελεύθερο χρόνο ώστε να σπαταλήσω για σχολές/μαθήματα/υπουργεία/εξετάσεις και όλες αυτές τις ιστορίες. Για αυτό και μόνο το λόγο κατέληξα στο yourban.
Αν κάποια στιγμή βρω άπλετο χρόνο ελεύθερο (π.χ. λόγω ανεργίας ) τότε πολύ πιθανό το Yourban να το πουλήσω και να μεταβώ αν χρειαστεί σε δίτροχο σκουτεράκι, που στην χειρότερη θα είναι 50άρι αν υπάρξουν μεγάλα (οικονομικά) ζόρια.
-
Π.χ. ένα τέτοιο δεν θα με χάλαγε καθόλου:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4016524/
ή
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4389781/ -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλα εννοειται οτι τα 50 ευρω παραπανω για το symphony sr 150 δεν ειναι τρομερο ποσο. Απλα αν πας για το 150 πρεπει να δινεις και 400 ευρω περιπου για διπλωμα αλλα και ενας μηνας καθημερινα μαθηματα. Αλλιως αν ειχα το διπλωμα εννοειται οτι πηγαινα για το 150 .
Εγώ εφόσον είχα ελεύθερο χρόνο με τα 1500euro θα έβγαζα και δίπλωμα κανονικό και θα έπαιρνα και ένα καλομεταχειρισμένο σκουτεράκι άνω των 100cc... και θα ήμουν άρχοντας.
Οπότε δεν τίθεται θέμα κόστους. Εγώ δυστυχώς δεν είχα και δεν έχω ελεύθερο χρόνο ώστε να σπαταλήσω για σχολές/μαθήματα/υπουργεία/εξετάσεις και όλες αυτές τις ιστορίες. Για αυτό και μόνο το λόγο κατέληξα στο yourban.
Αν κάποια στιγμή βρω άπλετο χρόνο ελεύθερο (π.χ. λόγω ανεργίας ) τότε πολύ πιθανό το Yourban να το πουλήσω και να μεταβώ αν χρειαστεί σε δίτροχο σκουτεράκι, που στην χειρότερη θα είναι 50άρι αν υπάρξουν μεγάλα (οικονομικά) ζόρια.
+1 για αυτο! Παιρνεις κανα honda και δε παθαινει και τιποτα κιολλας!
-
Honda εγγύηση τελικά. Έχουν αρκετοί συνάδελφοι μου κάποια PCX και αυτό το Majesty και ποτέ δεν είδα να αναφέρουν κάποιο πρόβλημα.
Σε αντίθεση π.χ. με το δικό μου που δόξα το θεό έχει πάει αρκετές φορές στο συνεργείο.
Φυσικά δεν μου έχει χαλάσει την διάθεση, αλλά όσο να'ναι θα ήθελα με τόσα φράγκα που κόστισε να είναι απροβλημάτιστο με τόσα λίγα χιλιόμετρα που έχει. -
Για εμένα στα μηχανάκια είναι κορυφαία εταιρία η Honda. Είμαι κοντά στα 40 και οδηγώ μηχανάκι από τα 14 το Honda Camino για όσους το θυμούνται. Στην πορεία είχα ένα 50c στρογγυλοφάναρο που το έκανα 72, μετά ένα GLX 90άρι μετά πίστας yamaha αλλά πάντα τα honda ήταν και στο δούλεμα του μοτέρ και στην αξιοπιστία μπροστά.
-
Ναι ναι αλλα δε μπορεις να συγκρινεις τα παλια honda σε θεματα κινητηριακα σε σχεση με τα καινουρια! Απλα αν παρεις honda μεταχειρισμενο χανεις σε αισθηση και looks σε σχεση με ενα gillera πχ.
Sym Symphony SR 50 ή Kymco Agility City 50 4t?