-
ΝΟΜΙΖΩ οτι ΠΟΛΥ παλαιωθεν ( επι Σταθακη να φανταστειτε νομιζω ) ειχε ξανα γινει τετοια 'μετατοπιση' μισης ωρας, αλλα τοτε
α. το ειχαν πει
β. Επεζαν σε στυλ highlights τα χαμενα μεχρι που 'το εφεραν' στο ζωντανο...
Αλλα οπως ειπα μπορει και να θυμαμαι λαθος.. -
Τί μινάρες......από την άλλη,άν έλεγε το οτιδήποτε,θα άδειαζε τον'όμορφο-2/2 τρίποντα' ο οποίος τυχαίνει Διευθυντής του Αθλητικού τμήματος της ΔΤ..!!!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ούτε ο. Bayern7 δεν έχει φανταστει τέτοιον εφιάλτη.
Στριμ και τα μυαλά στα κάγκελαΕυτυχώς δε μπορούσα να είμαι σπίτι εκείνη την ώρα και το είδα μόλις τώρα από torrent.
Πληροφορήθηκα όμως τι έγινε και περίμενα πως και πως να μπω να διαβάσω τα σχόλια σας.
Τι να πούμε για τον μέγιστο Τάκαρο. Πάλι το χειρίστηκε μαεστρικά το θέμα και δεν κουνήθηκε φύλλο. (δεν είδα δλδ τη μετάδοση της ΔΤ αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον γίγαντα)
Όσο τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ του έβαζαν τρικλοποδιές, o Larry King της ελληνικής δημοσιογραφίας κατέστρωνε ευφυές σχέδιο πως να ξεπεράσει τους σκοπέλους.
Και τα κατάφερε. -
Τα πράγματα είναι απλά κατά την άποψή μου,
ή έχεις αυτοεκτίμηση και παίρνεις το καπελάκι σου και τους κλείνεις την πόρτα στην μούρη -σιγά μην καταλάβουν τα ζώα θα μου πεις- ή κάνεις το κορόιδο, αποφεύγεις να κοιταχτείς στο καθρέπτη και είσαι μια χαρά.
Στην δεύτερη περίπτωση, κάποιος έχει το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσει τυχοδιώκτη.Υποθέτω πως όλοι καταλάβαμε πως δεν υπήρξε δίλημμα για τον τρισμέγιστο, και τους υπόλοιπους βεβαίως βεβαίως -δεν είναι μόνο ο Takis εκεί.
Και αν και έχει μηδενική ευθύνη για ότι συνέβη, δεν παύει να δέχεται τα πυρά για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.
Κατά την άποψή μου -πάλι-. -
Ο χρήστης anapophasistos έγραψε:
Τα πράγματα είναι απλά κατά την άποψή μου,
ή έχεις αυτοεκτίμηση και παίρνεις το καπελάκι σου και τους κλείνεις την πόρτα στην μούρη -σιγά μην καταλάβουν τα ζώα θα μου πεις- ή κάνεις το κορόιδο, αποφεύγεις να κοιταχτείς στο καθρέπτη και είσαι μια χαρά.
Στην δεύτερη περίπτωση, κάποιος έχει το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσει τυχοδιώκτη.Υποθέτω πως όλοι καταλάβαμε πως δεν υπήρξε δίλημμα για τον τρισμέγιστο, και τους υπόλοιπους βεβαίως βεβαίως -δεν είναι μόνο ο Takis εκεί.
Και αν και έχει μηδενική ευθύνη για ότι συνέβη, δεν παύει να δέχεται τα πυρά για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.
Κατά την άποψή μου -πάλι-.Ναι αυτό έκανε περίπου ο Λακαφώσης στο Γαλλικό GP το καλοκαίρι του 2002, που ο MS σήκωνε το 5ο, και είδαμε λίγο αγώνα με πολλές διακοπές για την μεταφορά των τρομοκρατών της 17Ν με τζιπ, και τελικά τα βρόντηξε κι εφυγε
-
Την Κυριακή θα δούμε αγώνα ή παίζει ο 'εξάστερος';
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Την Κυριακή θα δούμε αγώνα ή παίζει ο 'εξάστερος';κανονικά. 5 η ώρα ξεκινάει η εκπομπή με τα quals κλπ και στις 6 ο αγώνας.
Στις 4 παίζει ο εξασφύριχτρος αλλά το δείχνει η nova. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
κανονικά. 5 η ώρα ξεκινάει η εκπομπή με τα quals κλπ και στις 6 ο αγώνας.
κανονικά. 5 η ώρα ξεκινάει η εκπομπή με τα quals κλπ και στις 6 ο αγώνας.
Μικρή διόρθωση: Τα δοκιμαστικά του Σαββάτου η ΔΤ θα τα μεταδώσει (μαζί με highlights του αγώνα στις ΗΠΑ και άλλα θεματάκια) στις 3:00 το απόγευμα της Κυριακής και τον αγώνα απευθείας στις 6 μμ
-
Αυτό έγινε την προηγούμενη Κυριακή.
Για αυτήν την Κυριακή στο site της ΔΤ λέει 5 δοκιμαστικά και 6 αγώνας.
http://www.hprt.gr/programma/story/1696 ... o5r2LR26o8 -
Αυτό έγινε την προηγούμενη Κυριακή.
Για αυτήν την Κυριακή στο site της ΔΤ λέει 5 δοκιμαστικά και 6 αγώνας.
http://www.hprt.gr/programma/story/1696 ... o5r2LR26o8Ναι αλλά εγώ είδα το τρέιλερ στο ημίχρονο του μπάσκετ ΠΑΟ-Ρίτας
-
streamaki καλό με τον γνωστό τρόπο.
δουλεύει και στα quals σίγουρα εδώ και 3-4 αγώνες που το χω παρακολουθήσει. -
Σε ποιο ' στρεαμ ' το έχετε βρεί ?
-
Έχει προβλήματα ήχου η ΔΤ;
-
Μια χαρά παίζει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια χαρά παίζει.O Πουρναράκης δεν ακούγεται λίγο σιγά σε σχέση με τον ήχο από την πίστα;
-
Αν δεν ακούγονταν και καθόλου ο ΤΠ, θα ήταν τέλειος ο ήχος!
-
Όχι το κάνει ο ίδιος αυτό.
Σκοπός ειναι να φέρει τις φωνητικές του χορδές στην ιδανική θερμοκρασία έτσι ώστε στην εκκίνηση να μπορεί να ανεβάσει στις 18000 σαλ και 140 db χωρίς 'σπασιματα'.
Ειναι απο τις περιγραφές που ξεχωρίζουν οι άντρες από τα παιδιά. -
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014