-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχω το Office 2003, την Αγγλική έκδοση. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει ορθογραφικό έλεγχο για την ελληνική γλώσσα.Τι μπορώ να κάνω;
Για ρίξε μια ματιά και εδώ!
http://www.translatum.gr/dics/greek-language-links.htm -
MS Office Greek Language AddOn 2.0 åßíáé Ýíá exe 2 ÌÂ ôï öïñôùíåéò êáé ôåëåßùóåò.
-
Κατέβασα το Smiley Xtra 3.0.1 αλλά δεν μπορώ να κάνω update και να βάλει στην database του τα διάφορα smileys γιατί είναι ο server down. Γνωρίζει κανένας κανα τρόπο να το λύσω το προβληματάκι?
-
Προσωρινό είναι μάλλον. Δοκίμασε αργότερα.
-
Από χθες το βράδυ δοκιμάζω και τίποτα.. Άσε που είναι και το site τους down..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Από χθες το βράδυ δοκιμάζω και τίποτα.. Άσε που είναι και το site τους down..Eγω δοκιμασα πριν μια εβδομαδα αλλα ηταν αδυνατο να κανω ενημερωση για να περαστει κανονικα το add on.Οποτε το παρατησα .
Εβαλα τα smileys του myphone σε μια θεση στους σελιδοδεικτες και οταν χρειαζεται βαζω απο εκει.
Λιγο αναποδο αλλα δεν πειραζει . -
Όπα, για εξήγησε μου τι ακριβώς έκανες για να σε αντιγράψω..
Πέρασες με κάποιον τρόπο τα smileys στα bookmarks και μπορείς να κάνεις άμεση εισαγωγή στο κείμενο που γράφεις ή βάζεις manual το ? -
εγω μπαινω με τη free συνδεση που εχει ο λογαριασμος της δεη απο πισω , ειναι τελας . εχω αλλαξει αρκετες συνδεσεις , και η ταχητητα ειναι οπως σας ειπα . δηλαδη αμα βαλω dsl ποσο θα μπαινει , αμα μπαινει με pstn 33,6 , και το ανωτερο ειναι 56
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
åãù ìðáéíù ìå ôç free óõíäåóç ðïõ å÷åé ï ëïãáñéáóìïò ôçò äåç áðï ðéóù , åéíáé ôåëáò . å÷ù áëëáîåé áñêåôåò óõíäåóåéò , êáé ç ôá÷çôçôá åéíáé ïðùò óáò åéðá . äçëáäç áìá âáëù dsl ðïóï èá ìðáéíåé , áìá ìðáéíåé ìå pstn 33,6 , êáé ôï áíùôåñï åéíáé 56Ðñüóåîå ãéáôß ìÜëëïí ÷ñåþíåé áóôéêÞ
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
εγω μπαινω με τη free συνδεση που εχει ο λογαριασμος της δεη απο πισω , ειναι τελας . εχω αλλαξει αρκετες συνδεσεις , και η ταχητητα ειναι οπως σας ειπα . δηλαδη αμα βαλω dsl ποσο θα μπαινει , αμα μπαινει με pstn 33,6 , και το ανωτερο ειναι 56Είσαι σίγουρος πως είναι FREE ? Λάβε υπόψη σου το κόστος τηλεφωνικής σύνδεσης: αν παίρνεις αριθμό της μορφής '8962xxxxxx' τότε είναι ΕΠΑΚ και πληρώνεις (βλ. http://www.oteshop.gr) 0,026 ευρώ ανά 266 δευτερόλεπτα (4 και κάτι λεπτά). Αλλιώς, ακόμα και για αστική κλήση, πληρώνεις 0,026 ευρώ το λεπτό, δηλ. 4 φορές ακριβότερα. Δηλαδή δεν έχει συνδρομή για το Internet (~150 ευρώ το χρόνο) αλλά μπορεί να τα πληρώνεις στον ΟΤΕ...
There is no free lunch
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
εγω μπαινω με τη free συνδεση που εχει ο λογαριασμος της δεη απο πισω , ειναι τελας . εχω αλλαξει αρκετες συνδεσεις , και η ταχητητα ειναι οπως σας ειπα . δηλαδη αμα βαλω dsl ποσο θα μπαινει , αμα μπαινει με pstn 33,6 , και το ανωτερο ειναι 56
Πρόσεξε γιατί μάλλον χρεώνει αστική
το τηλεφωνο ξεκιναει απο 8015χχχχχχ , αρα με χρεωνει στο τηλεφωνο περισσοτερο
-
Παιδιά, συγνώμη για το άσχετο και ελπίζω να μην έχει αναφερθεί ξανά, αλλά κοιτάξτε αυτό:
Είναι ένα site που ενώνει yahoo και google και κάνει ταυτόχρονα αναζήτηση και στα δυο!!!
Απίστευτο, ε???
-
Υπάρχει κι ένα άλλο που ενώνει 4-5 μηχανές, αλλά τώρα δυστυχώς μου διαφεύγει το όνομά του.
H Tellas free είναι άχρηστη αν πληρώνεις τον ΟΤΕ και μπαίνεις αρκετή ώρα στο νετ. Χρήσιμη αν έχεις μεν modem, αλλά σου έχει λήξει η συνδρομή ή έχεις πεσμένη ADSL ή...πληρώνει τον ΟΤΕ άλλος.
-
[quote='BILL33']Η καλλυτερη λυση .Εγω εβαλα ενα DSL in a box .170
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όπα, για εξήγησε μου τι ακριβώς έκανες για να σε αντιγράψω..
Πέρασες με κάποιον τρόπο τα smileys στα bookmarks και μπορείς να κάνεις άμεση εισαγωγή στο κείμενο που γράφεις ή βάζεις manual το ?Εβαλα την σελιδα με τα σμαϊλις στους σελιδοδεικτες,την ανοιγω σε καρτελα και με το τα βαζω.
Σπαστικο λιγο ,εως αρκετα δηλαδη,αλλα τι να κανουμε; -
[quote='tazio'][quote='BILL33']Η καλλυτερη λυση .Εγω εβαλα ενα DSL in a box .170
-
[quote='BILL33'][quote='tazio'][quote='BILL33']Η καλλυτερη λυση .Εγω εβαλα ενα DSL in a box .170
-
Κατεβασα το MS Antispyware και βρηκε ενα Money tree dialer .
Εχω και χρησιμοποιω τα SD, ScanSpyware, Ad aware, spyaudit.Κανενα ομως δεν το ειχε βρει.Τι στο καλο γινεται;
Καθε ενα χρειαζεται και αλλο προγραμμα ανιχνευσης;
Επαθα και μια πλακα με τον νορτον το πρωΐ.Κατεβασα τα τελευταια updates και μετα δεν μου επετρεπε να μπω σε καμια σελιδα.Απεγκατασταση και εγκατασταση παλι του νορτον για να ερθει στα ισια του . -
Ôï ßäéï ðñüâëçìá Ý÷ù êáé åãþ óÞìåñá.
-
απο τη στιγμη που εχεις h/y δεν υπαρχη περιπτωση να μην εχεις καποιο προβλημα , εκτος κι αν το εχεις ανοικτο και το βλεπεις .
φιλε μπιλλ μπορεις να μου πεις τη διευθηνση να κατεβασω το MS Antispyware
ειναι 100% τσαμπα μαν ? μονο για spywere κανει ε? πες και για firewere.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]