-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Η super amoled του S4 έχει καλύτερη απεικόνιση από την LCD του active?not really... Απλά στις Amoled της Sammy, ειναι ρυθμισμένες να δείχνουν τα χρώματα ποιο ζωντανά... αν και αυτό αλλάζει μεσα απο τα μενου. Η LCD συνηθως υπερτερουν στην θέαση υπο ηλιοφάνεια. Γενικα μην σε προβληματίζει το θεμα οθονη.
-
Πιο saturated, οχι πιο ζωντανα!!!
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ο Μίδας κάποτε αγγιζε πράγματα και τα έκανε χρυσάφι.... Στο 2013, ο Κορσες αγγιζει πράγματα και τα κάνει τουβλα...Shortage of bricks and workers holding back housebuilders, says Redrow
Redrow's chairman, Steve Morgan, said many suppliers had been 'caught on the hop' by a sudden upturn in demand for bricks, blocks and roof tiles.
'During the recession, brickworks closed down and were mothballed and ditto with blocks and roof tiles. And there has been a quite a sharp upturn in output so it caught a few suppliers a bit cold.'Θα χεστείς στο τάληρο λέμε!
Θα χτίσεις μέγαρο με τοίχους από Note 3 και στέγη από Note 10.1 Edition 2014.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μακριά από το S Duos. Αργό μέχρι αηδίας.
+1
παντως κανενα smartphone δεν αντεχει 3-4 μερες χρησης χωρις φορτιση, εκτος αν εχεις τα παντα κλειστα και το χρησιμοποιεις ελαχιστα.
καθε βραδυ στη πριζα λεμε
Ξέχασα να πω το μυστικό κόλπο για να αυξάνω την αυτονομία κατά 33%: μην το πείτε σε κανέναν αλλά το σβήνω το βράδυ
(Και χρησιμοποιώ το παλιό-πιστό Nokia 6233 για ξυπνητήρι)Για ποιό λόγο άνθρωποι αφήνουν το κινητό τους ανοιχτό το βράδυ που κοιμούνται και μετά παραπονιούνται ότι δεν βγάζει τη μέρα, δεν το έχω καταλάβει...
-
απο τη στιγμη που δεν θα σου βγαλει την επομενη μερα ακομη και αν το κλεισεις το βραδυ, δεν εχει σημασια αν θα το κλεισεις ή οχι
-
A τόσο χάλια Ούτε καν 7-8 επιπλέον ώρες ζωής δεν το σώνουν ? Δηλαδή πότε τελειώνει η μπαταρία, στις 3 το μεσημέρι ?
-
οχι, αλλα αν στο τελος της ημερας εχεις κατω απο 50%, προφανως δεν θα βγαλει την επομενη μερα
επομενως αντι να εχεις το αγχος της επομενης μερας, το φορτιζεις και εισαι καλυμενος. -
E αυτό λέω ότι το να το σβήνεις το βράδυ σε κάποιους (όχι σε όλους προφανώς) θα δώσει αυτό το έξτρα για να γλυτώσουν μία φόρτιση, να το φορτίζουν μία φορά στις 2 μέρες.
Το θέμα είναι ότι οι φορτίσεις δεν είναι δωρεάν, κάπου είχα διαβάσει, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει για τις μπαταρίες των κινητών, ότι μια τυπική μπαταρία LiIon έχει ζωή 500 κύκλους φόρτισης. Οπότε αν ισχύει και αν το φορτίζεις κάθε βράδυ θα θες καινούργια μπαταρία σε 1.5 χρόνο.
Φυσικά πολλοί απ΄όσους δεν βγάζουν μια μέρα αλλάζουν κινητό μία ή και περισσότερες φορές το χρόνο οπότε όντως δεν έχει σημασία. Τα λέω για άλλους, όπως εγώ, που αλλάζουν κάθε 2-3 χρόνια.
-
Χμ, guesstimate ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κινητών που πουλιούνται τώρα, με χαλαρή χρήση ( ενδεικτικά wifi on πάντα, 1 ώρα ομιλία, 15' 3g, 1.5 ώρα οθόνη) βγάζουν διήμερο με airplane mode το βράδυ. Όχι;
-
Σε αναμονή εμένα που έχει και κακή αυτονομία μου τρώει 1% την ώρα σε αναμονή στο σπίτι χωρίς 3g. Οπότε δε μου γλιτώνει κάτι το να το σβήσω.
Ίσα ίσα που θα με κουράσει να περιμένω να ξεκινήσειΑπό την άλλη τα 18€ που έδωσα για να πάρω νέα μπαταρία μετά από 1.5 χρόνο έπιασαν τόπο με το παραπάνω μιας και η αυτονομία επανήλθε στα επίπεδα που είχε όταν το πηρα και την παλιά την έχω επάνω μου πάντα φορτισμένη σε περίπτωση που χρειαστεί.
Κάθε βράδυ φορτιζω πάντως και επειδή βαριέμαι τις πρίζες το βάζω στο pc που πάντα έχω το καλώδιο συνδεδεμένο. Φορτίζει αργά αλλά όσο κοιμάσαι φτάνει να γεμίσει
-
Στο S4 mini είμαι στην κάθε βράδυ φόρτιση φτάνοντας το περίπου στο 20%. Και με χρήση σχεδόν υπερβολική!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Χρησιμοποιώ το Antutu battery saver pro, και συνήθως το έχω στο επίπεδο 4(στη μεγαλύτερη εξοικονόμηση δηλαδή). Το βράδυ συνήθιζα να το βάζω στο flight mode, και το πρωί το ποσοστό της μπαταρίας ήταν στο ίδιο επίπεδο. Εχθές το ξέχασα και δεν μπήκε σε flight mode, και τώρα το πρωί βλέπω πως δεν έπεσε καθόλου η μπαταρία. Το χρησιμοποιώ και σαν ξυπνητήρι.
Sent from my Lenovo A760 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ξέχασα να πω το μυστικό κόλπο για να αυξάνω την αυτονομία κατά 33%: μην το πείτε σε κανέναν αλλά το σβήνω το βράδυ
(Και χρησιμοποιώ το παλιό-πιστό Nokia 6233 για ξυπνητήρι)Σε αναμονή εμένα που έχει και κακή αυτονομία μου τρώει 1% την ώρα σε αναμονή στο σπίτι χωρίς 3g. Οπότε δε μου γλιτώνει κάτι το να το σβήσω.
Αυτό που λέει ο Qsis. Αν το βάλεις σε flight mod και δεν δουλεύουν στο παρασκήνιο τα push services για τις διάφορες ειδοποιήσεις (facebook, mail etc etc) άντε να σου φάει ένα 3% σε ολόκληρο το διάστημα του βραδινού ύπνου. Δεν κερδίζεις τπτ με το να το κλείσεις.
Ίσα ίσα που θα με κουράσει να περιμένω να ξεκινήσει
Ντάξει υπερβολικός. Ξυπνάς πατάς το κουμπί για να ανοίξει, μέχρι να φτάσεις στην πόρτα της τουαλέτας έχει ανοίξει.
Ούτε εγώ το κλείνω το βράδυ βέβαια αλλά να χαμε να λέγαμε. -
αξιζει αναβαθμιση απο HONEYCOMB σε JELLYBEAN μεσω πατεντας ?
Η ACER (A-500 tab) δινει epishma αναβαθμιση mexri το ICS.
Μου ζητησαν 20 ευρω αλλα χανεται η ηδη ληγμενη εγγυηση (HC to JB)
-
Κινητάκι μέχρι 150 ευρώ καλύτερο από Neo V; Τί να δώ;
-
alcatel one touch m-pop
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Λοιπον, πέρασε η Cyanogen (αφου μας ιδρωσε πάλι) στο S4. H εκδοση ειναι 4.3.1... σχεδόν πεντακάθαρο Android. Πραγματικά το κινητό ΤΩΡΑ δείχνει τετραπύρηνο. Ποιος ξέρει ποσες μλκιες η Sammy του είχε πετάξει πάνω. Επιτέλους σβελτάδα και smoothness έτσι οπως θα έπρεπε. Ολα φαίνεται να δουλευουν κανονικά!
Πέρασα με τον installer -χωρίς ευτυχώς κανένα πρόβλημα τουβλισμού - την Cyanogen που δίνει το android όπως έπρεπε να είναι στην 4.3.1 έκδοση και έχω να πω πως το Galaxy S2 το έχει κάνει καλύτερο και από καινούργιο.
Έχω 6 μέρες που το έβαλα και το κινητό ΠΕΤΑΕΙ.
Κατά καιρούς περνούσα διάφορες rom αλλά πάντα επέστρεφα στην στοκ γιατί πάντα υπήρχε κάτι που μου την έσπαγε, κάτι που δεν δούλευε, κάτι που κράσαρε. Τώρα το κινητό είναι πιο σταθερό και πιο γρήγορο από ποτέ
Επίσης η εγκατάσταση μέσω του installer ήταν επίσημα. Πήρε φράγκα η cyanogen και έπιασαν τόπο, έφταξε κάτι καλό και λέει θα υποστηρίξει περισσότερες συσκευές μέσω installer μελλοντικά -
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Κινητάκι μέχρι 150 ευρώ καλύτερο από Neo V; Τί να δώ;Motorola Moto G...
απο Amazon.de -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Κινητάκι μέχρι 150 ευρώ καλύτερο από Neo V; Τί να δώ;
Motorola Moto G...
απο Amazon.deωραιοτατο....να φροντισειε να υποστηριζει ελληνικα ομως (αν χρειαζεται).
-
Android είναι γιατί να μην τα υποστηρίζει;
Περι συσκευών Android...