-
Καλορίζικο. Και το δικό μου το Α760, παρά του ότι θέλει ακουστικά για να παίξει, έχω δει ότι στην πράξη δεν είναι απαραίτητα. Έχω δοκιμάσει να βάλω ένα σκέτο βύσμα 3,5mm στην υποδοχή των ακουστικών, ίσα να ακουμπάει χωρίς να κουμπώσει κανονικά έτσι ώστε να το ξεγελάσει και να νομίζει πως έχουν συνδεθεί. Και τότε που επέτρεπε στο ράδιο να παίξει, έπαιζε μια χαρά αρκετούς σταθμούς... Αν είναι θέμα εφαρμογής, θα ήταν καλό να μπορούσα να βρω αυτή του Α820 και να παίζει έτσι.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σημερα παρελαβα το lenovo A820!!!!!!!
Για τα 110ευρω που κοστισε ......απλα τα σπαει!!!!!
Εντυπωση μου εκανε που παιζει το ραδιοφωνο χωρις να απαιτουνται τα ακουστικα του........γιατι δεν το βρισκω σε τεχνικα χαρακτηριστικα;
ποιο ειναι;τι εγινε πως πανε τα Ν5?
απο αυριο θα γινουμε πολλοι.... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Εντυπωση μου εκανε που παιζει το ραδιοφωνο χωρις να απαιτουνται τα ακουστικα του........γιατι δεν το βρισκω σε τεχνικα χαρακτηριστικα;
απο αυριο θα γινουμε πολλοι.... -
Mark, αυτό που λες με το dummy βύσμα, συμβαίνει σίγουρα σε πολλά κινητά.
Βασικά σε όποιο κινητό το έχω δοκιμάσει, παίζει -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
απο αυριο θα γινουμε πολλοι....σωραιος....
-
Το ξέρω!!
-
-
http://www.androidcentral.com/samsung-s ... ate-issues
-
και με τα δύο χέρια η σάμμυ.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Mark, αυτό που λες με το dummy βύσμα, συμβαίνει σίγουρα σε πολλά κινητά.
Βασικά σε όποιο κινητό το έχω δοκιμάσει, παίζειΔεν αποκλείεται. Απλά εγώ είχα δοκιμάσει σε κάποιο και πραγματικά χρειαζόταν τα ακουστικά για κεραία. Το θέμα είναι πως σε custom rom για το Α820 που έπειτα δεν παίζει, μετά βάζανε κάτι πρόσθετο και το φτιάχνανε. Αλλά δεν θυμάμαι αν είναι κάποια τροποποίηση ή απλά η stock εφαρμογή για το ράδιο που έχει το μοντέλο αυτό. Είχα κάποια ελπίδα μπας και γινότανε και στο δικό μου, αλλά το δοκίμασε κάποιος(πριν το παραλάβω εγώ ακόμη) και δυστυχώς δεν. Απλά είναι κρίμα να βλέπεις ότι μπορεί να παίξει κανονικά χωρίς ακουστικά και να μην το αφήνουν. Ξέρω άτομο που το είχε θέσει σαν κριτήριο αυτό. Είχε δει μια γνωστή του με ένα απλό samsung που είχε επίσημα αυτή τη δυνατότητα και με είχε φάει να βρω το μοντέλο για να πάει να το ζητήσει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εντυπωση μου εκανε που παιζει το ραδιοφωνο χωρις να απαιτουνται τα ακουστικα του........ωωωχχχχ.... αμα το μάθει αυτό ο Αδής4γρ θα σκάσει απο το κακό του

-
Μπαταρίες για παλιά κινητά από που ψωνίζετε?
Κανένα μαγαζί (on-line?) που να έχουν βγει της προκοπής οι 'no name' του έχετε να προτείνετε? -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Καλορίζικο. Και το δικό μου το Α760, παρά του ότι θέλει ακουστικά για να παίξει, έχω δει ότι στην πράξη δεν είναι απαραίτητα. Έχω δοκιμάσει να βάλω ένα σκέτο βύσμα 3,5mm στην υποδοχή των ακουστικών, ίσα να ακουμπάει χωρίς να κουμπώσει κανονικά έτσι ώστε να το ξεγελάσει και να νομίζει πως έχουν συνδεθεί. Και τότε που επέτρεπε στο ράδιο να παίξει, έπαιζε μια χαρά αρκετούς σταθμούς... Αν είναι θέμα εφαρμογής, θα ήταν καλό να μπορούσα να βρω αυτή του Α820 και να παίζει έτσι.ευχριστω......και το wi-fi μου φανηκε αρκετα δυνατο,η μπαταρια παρολο που χθες(κλασικα)βαρεσε υπερωριες,επεσε μονο κατα το ημισι.......,εξοικιωση θελουν τα sms
μπροστα του η ταμπλετα μου ειναι for the pouts....... -
Ρε παιδια, για πειτε καμμια αποψη γιατι εχω μεινει χωρις κινητο εδω κ 15 μερες. Ψαχνω:
android
touchscreen
μικρο (αντε με βαρια καρδια 4,3ιν)
δικαρτο
να κραταει η μπαταρια του 3-4 μερες (βασικο. κατι κουλα που διαβαζω για 24 ωρες κ αν, μακρυα απο μενα).η χρηση ειναι καθαρα ομιλια, υποθετω λιγο σερφαρισμα κ κυριως email κλπ. Καθαρα business χρηση δηλαδη. Να φανταστειτε μεχρι προτινος εκανα τη δουλεια μου με Omnia 2 (κινητο του 2009 με Win Mobile 6) κ αλλαζω γιατι α) το εσπασα κ β) android.
Σκεφτομουν αυτο
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... 2-4883.php
που ουσιαστικα ειναι λιγο καλυτερο στα παντα απο αυτο που ειχα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδια, για πειτε καμμια αποψη γιατι εχω μεινει χωρις κινητο εδω κ 15 μερες. Ψαχνω:android
touchscreen
μικρο (αντε με βαρια καρδια 4,3ιν)
δικαρτο
να κραταει η μπαταρια του 3-4 μερες (βασικο. κατι κουλα που διαβαζω για 24 ωρες κ αν, μακρυα απο μενα).η χρηση ειναι καθαρα ομιλια, υποθετω λιγο σερφαρισμα κ κυριως email κλπ. Καθαρα business χρηση δηλαδη. Να φανταστειτε μεχρι προτινος εκανα τη δουλεια μου με Omnia 2 (κινητο του 2009 με Win Mobile 6) κ αλλαζω γιατι α) το εσπασα κ β) android.
Σκεφτομουν αυτο
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... 2-4883.php
που ουσιαστικα ειναι λιγο καλυτερο στα παντα απο αυτο που ειχα.
Αν θες να ανέβεις λίγο σε ίντσες, εδώ είσαι http://www.minideal.net/lenovo-p780-smartphone-4000mah-battery-otg-android-4-2-quad-core-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-8-0mp.html
4000mAh μπαταρία, απλά ξεχνάς να το φορτίσεις....
-
Ευχαριστω αλλα δεν την παλευω με τα 4.5ιν, το 5ιν για μενα ειναι απλα α-κινητο...
-
Πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις; Πάντως τόσο καλή μπαταρία χλωμό να βρεις. Με κλειστό 3g θα βελτιώνεται η κατάσταση βέβαια. Αν μπορείς να πας για S4 mini δίκαρτο, από μένα πήγαινε εκεί, απλά ειναι αρκετά ακριβότερο από το s duos που σκέφτεσαι
-
Αυτο σκεφτομουν αλλα η ανυπαρξια εγγυησης απο την επισημη αντιπροσωπεια* (οτι κ αν καλυπτει αυτη) αλλα κ αναφορες για μπαταρια που διαρκει 1-2 μερες μαξιμουμ, με αποτρεπουν, αφου δεν ειναι κ φτηνο κινητο για 'να το παρω κ βλεπουμε'.
Παντως 3g δεν ειχα ποτε μονιμα ανοιχτο 'για να υπαρχει', συνδεοταν οταν χρησιμοποιουσα κατι που χρειαζεται προσβαση στο νετ πχ εμαιλ ή browsing κ μετα το εκλεινα.
*το δικαρτο s4 mini δεν κυκλοφορει σε ευρωπαικες αγορες. υπαρχει μεγαλη συζητηση κατα ποσο τα τηλ που αναφερονται ως EU σε ελληνικα αλλα κ ευρωπαικα (ιντερνετο)μαγαζια ειναι οντως EU κ αν καλυπτονται εδω, και καταληγω στο οτι δεν ειναι ακομα κ αν λενε οτι ειναι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ευχαριστω αλλα δεν την παλευω με τα 4.5ιν, το 5ιν για μενα ειναι απλα α-κινητο...Δες λοιπόν το lenovo A820.........τσαμπαμαν! !!!!
-
βρε ειναι μεγαλο λεμε.
Περι συσκευών Android...