-
Μπαίνω να μάθω κάτι για το αμάξι Dacia Sandero Stepway και τελικά διαβάζω διατριβές για λάδια....
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Μπαίνω να μάθω κάτι για το αμάξι Dacia Sandero Stepway και τελικά διαβάζω διατριβές για λάδια.... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
To καινούριο Sandero από κοντά είναι πολύ όμορφο. Μπράβο τους!Έχει έρθει πουθενά σε αντιπροσωπεία;
-
Οχι ακόμη.
-
Ηρθαν όμως οι τουρίστες. Στην Καλαμαριά ένα μπλε με ξένες πινακίδες!
-
Υπήρχε στο Athens Motor Show;
Υπάρχει κανέναν νέο για πότε θα έρθει Ελλάδα;
-
Είναι ήδη στις αντιπροσωπιες.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Πάντως ξεκινάει η τιμή του από 14.640 + 380 μεταλλικό χρώμα...
H touch screen οθόνη δεν έρχεται στην Ελλάδα;
-
Τωρα τελευταια ειχα διαβασει οτι αναμενεται τον Γεναρη.
-
Στην αντιπροσωπεία η καλή ΄'εκδοση δεν έχει το touch screen..
Κατά τα άλλα πολύ καλό εξωτερικά και αρκετά όμορφο μέσα. Απλό αλλά όμορφο.
-
viewtopic.php?f=8&t=51941&start=60
To θέμα για τα Sandero II / Sandero Stepway II είναι το παραπάνω.
Ανέβασα και τις τιμές τους αν θέλεις να δεις.
Αυτό το θέμα ήταν για τη 1η γενιά. -
Ευχαριστώ,
δε το ήξερα..
Σορρυ
-
Το έχει οδηγήσει κανείς αυτό τελικά;;;
Θα ξανακάνω κάποια στιγμή προσπάθεια να εντοπίσω σε εμπορία διαθέσιμο για test drive.
-
Σε Αθήνα παίζει να έχουν test drive Πουλάκης, Σφακιανάκης (Βουλιαγμένης) και Lion (Κηφισού). Δεν αποκλείεται βέβαια να τα έχουν σπρώξει. Οπότε πρώτα ένα τηλ.
-
Πάρε τηλέφωνο στη lion να σου κανονίσουν ένα ραντεβού γιατί δεν το έχουν εκεί.. Το δίνουν σε δημοσιογράφους να το δοκιμάζουν. Το έκανα πριν κανα εξάμηνο test drive το 1.5 diesel...
Για να πω εντυπώσεις, οδηγικά είναι μια χαρά. Και το γκάζι του (για diesel) μια χαρά είναι.
Από θέμα πολυτέλειας και φινιρίσματος όμως 0. Θυμίζει φθηνό αμάξι 20ετίας... όχι με την καλή έννοια...Για low budget suv αξίζει να το οδηγήσεις πάντως...
-
Παιδιά ευχαριστώ!...
Φίλε **Esti **μπορείς να μας πεις μερικά πράγματα παραπάνω από το test drive που έκανες;;;;
Πόσα χιλιόμετρα είχε το αυτοκίνητο;
Βρήκες αρνητικά;;;; -
Πριν κανα εξάμηνο έψαχνα για φθηνό diesel με χώρους, οπότε και πέρασα από την renault να δω το clio sport tourer. Τελικά δεν ήταν και τόσο φθηνό, αλλά ο υπάλληλος εκεί μου πρότεινε να δώσω μια ευκαιρία στο stepway.
για τα δικά μου κριτήρια:
από συμπεριφορά στην οδήγηση (όσο το δοκίμασα δλδ) τίποτε δεν με χάλασε. Αντιθέτως μπορώ να πω ότι μου άρεσε και περισσότερο από το αμάξι στο οποίο κατέληξα να αγοράσω. Από θέμα χώρων αποσκευών ήταν μικρότερο από αυτό που έψαχνα, αλλά οκ, για την τιμή του θα συμβιβαζόμουν. Από κατανάλωση είχε το trip computer του γράψει 5.3 και το βρίσκω αισιόδοξο... αλλά και 5.6 να κατέληγε στην καθημερινή μου χρήση θα ήμουν super happy. Από θέμα ήχου ήταν πιο ηχομονωμένο από το αυτοκίνητο που κατέληξα... οπότε θεωρώ για diesel είμαστε μια χαρά σε βαβούρα. Βασικά νομίζω ακουγόταν λιγότερο ο δρόμος, γιαυτό και ήταν πιο ήσυχο.Από θέμα εσωτερικού όμως ήταν το χειρότερο από όσα είδα... το πιο άσχημο. Η γυναίκα μου το απέρριψε πριν το οδηγήσω... Αλλά μην σταθείτε σε αυτό που λέω εγώ γιατί μπορεί και να υπερβάλλω...Το πιο δίκαιο είναι να το δείτε από κοντά γιατί η ομορφιά είναι υποκειμενικό θέμα.
*Storm δυστυχώς δεν θυμάμαι τα χιλιόμετρα που είχε κάνει για να γράψω
-
Επίσης, αυτό που μου είπε ο πωλητής, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει είναι ότι γενικά δεν έρχονται μεγάλα πακέτα από stepway στην Ελλάδα γιατί το αμάξι έχει πολύ μεγαλύτερη ζήτηση στην Ευρώπη απ'ότι περίμεναν και υπάρχει μεγάλο queue....
-
Σε ευχαριστώ για τις απόψεις σου.
Το Sandero Stepway παίζει πολύ σοβαρά να είναι το επόμενό μου αυτοκίνητο.
Σε αντίθεση με άλλους ψάχνω κάποιο 'φτηνιάρικο' και να έχει στοιχεία εσωτερικής σχεδίασης '20ετίας' χωρίς ιδιαίτερες πολυτέλειες.
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να καλύπτει τις ελάχιστες αστικές ανάγκες μου και να πηγαίνω στο νησί αραιά και που.
Από ταξίδια στην Εθνική πλέον δεν κάνω καθόλου.Επειδή τέτοια αυτοκίνητα σαν το Stepway είναι ελάχιστα κοιτάζω και δυο-τρία ακόμα που είναι 'παλαιομοδίτικα'.
-
Καλά, ναι - το ότι δεν άρεσε σε μένα δεν σημαίνει τπτ. Όπως σου έγραψα κιόλας σαν οδήγηση μου φάνηκε καλό! Αν θες, ποιά άλλα αμάξια έχεις στο μυαλό σου που θυμίζουν παλαιομοδίτικα?
Renault/Dacia Sandero Stepway