-
Μπορει να ειναι αυτοκινητα test drive ή αυτοκινητα που δινονται στους εργαζομενους κλπ. Θα ναι λογικα καπως ταλαιπωρημενα..
Καθομουν και γω και τα κοιταζα χθες βραδυ. Εχει και καποιες ευκαιριες με λιγα χιλιομετρα. -
μα και εταιρικά να είναι δεν είναι κάπως επικίνδυνο να μην έχουν στρωθεί σωστά;
Αυτός που το χρησιμοποιούσε αν ξέρει ότι σε κάποιους μήνες θα το επιστρέψει, γιατί να το προσέξει το αμάξι; -
Είχα δει κι εγώ την προσφορά την περίοδο που 'έκλεινα' το Focus, αλλά ο ίδιος ο πωλητής μου είπε, πως ήταν κυρίως δημοσιογραφικά !!
Υ.Γ.: το active stop δεν πρέπει να 'ναι ακριβό, απλά πρέπει να το παραγγείλεις, οπότε αντίο 'ετοιμοπαράδοτο'...
-
Σήμερα το απόγευμα στον Πειραιά στη Γρηγορίου Λαμπράκη είχα πίσω μου ένα ολοκαίνουργιο Fiesta Sport σε γκρίζο μεταλλικό .Απλά το ομορφότερο μικρό αυτή τη στιγμή
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα στον Πειραιά στη Γρηγορίου Λαμπράκη είχα πίσω μου ένα ολοκαίνουργιο Fiesta Sport σε γκρίζο μεταλλικό .Απλά το ομορφότερο μικρό αυτή τη στιγμήΕγω σε μπλε το ειχα δει εδω πανω. Πιστευω το κοκκινο ειναι must!
-
Εγώ μπλε σκούρο θα επέλεγα αλλα δεν περίμενα ότι είχε τόσο ωραίο γκρι η Φορντ για το Φιέστα! Επίσης η μάσκα μπροστά σε μαύρο απλα καμια σχέση με την ασημένια κιτσαρια των αλλων εκδόσεων.
-
Κοκκινο??? Τζιζους. Ανθρακι, ανοιχτο μπλε ή λευκο!!
Να και μια ινσταγκραμισμενη φωτο απο τον συνηθη υποπτο!!
Πριν ενα χρονο στην πιστα των Σερρων...
Αααααχ -
http://www.ford.gr/Cars/Fiesta/Design/tabid=tab2 ποιο είναι το ανθρακί ή το γκρι μεταλλικό που λέτε;
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
http://www.ford.gr/Cars/Fiesta/Design/tabid=tab2 ποιο είναι το ανθρακί που λέτε;Πρεπει να ναι το Midnight sky. Απο τα νεα χρωματα ξεχωριζω το Candy και το Nautical Blue. Το Candy ειδικα, θα θελα να δω πως θα το πετυχαινε καποιος φανοποιος μετα απο τρακαρισμα!!
-
Το Midnight Sky πρέπει να ήταν απο αυτα που βλεπω.Εγω όταν λέω για μπλε,εννοώ το Blazer blue
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το Candy ειδικα, θα θελα να δω πως θα το πετυχαινε καποιος φανοποιος μετα απο τρακαρισμα!!Αν έχει τον κωδικό του χρώματος δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Τα 475€ που θέλει η Ford για τα μεταλλικά της χρώματα ... πολλά!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν έχει τον κωδικό του χρώματος δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Για ποιο μοντέλο ζητάει τόσα; Δεν το χρεώνουν το ίδιο για όλα (μάλλον πάει με το μετρο ).Εγω όταν είχα ρωτήσει για το fiesta μου είχαν πει 160 για το κοκκινο που δεν ήταν μεταλλικό και 360 για οποιοδήποτε μεταλλικό πλην του magenta νομίζω.Οσο τα χρέωνε τότε και η VW και η Seat .
-
Από την προσφορά που πήρα:
Uploaded with ImageShack.us -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν έχει τον κωδικό του χρώματος δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Ειχε βγει μια φήμη οτι το hot magenda είναι δύσκολο χρώμα κι ούτε οι αντιπροσωπιες δεν μπορουσαν να το πετύχουν.
-
Κρίμα γιατί είναι και Γαμω τα χρώματα.
-
Συνδυαζόμενο με το αντίστοιχου χρώματος εσωτερικό ,
είναι οτι πρέπει...για κοριτσάκια -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
είναι οτι πρέπει...για κοριτσάκιαΩ ναι με κοκκινακι εσωτερικο ειναι μουρλια.
-
Για 1-2 μέρες καλό είναι
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
είναι οτι πρέπει...για κοριτσάκιαΩ ναι με κοκκινακι εσωτερικο ειναι μουρλια.
Για τσατσά;
Και δεν εννοώ τον χορό!
-
Αυτό είναι ένα βυσσινομωβουλί ... αίσχος!
FORD FORUM