-
Δουλειά των κρατικών μηχανισμών είναι να τα ξέρουν αυτά, όχι δική μου. Πάντως τα ακίνητα και να θες δεν μπορείς να τα πας πουθενά...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για να κλείσω το discovery του μπουμπούκου να πω ότι 'έγινε μάγκας' πολιτικά ακολουθώντας το σύστημα Καρατζαφέρη --> 'κοινή λογική'.
Έτσι σε άπειρες εκπομπές και αυτός και ο πελεκυφόρος ξεχώριζαν καθώς έλεγαν πράγματα που θα έλεγε ο κάθε νοήμων άνθρωπος (πχ υπάρχει πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες - τι κάνουμε; ) και τα οποία απέναντι στις μνημειώδεις βλακείες των συνομιλητών (...) τους έκαναν να φαίνονται σαν πολιτικές διάνοιες.Τι ακριβως ελεγε ο Αδωνις και ο Βοθριδης ?
Καλλιεργησαν την ξενοφοβια και την εχθροτητα. Δεν θυμαμαι αν μιλησαν και για σχεδιο 'ισλαμικης αποσταθεροποιησης', αλλα παω και στοιχημα οτι θα εχουν πει οτι η μεταναστευση αποτελει καποιου ειδους οπλο του 'ισλαμικου τοξου'.
Ηταν υπερ και ψηφισαν τη δημιουργια κεντρων κρατησης .Μιλαμε για φυλακιση επ’ αοριστο ανθρωπων που δεν εχουν κανει κανενα εγκλημα .Χαρη δε στις επιχειρησεις σκουπα του κ. Δενδια μαθαμε, μεσα απο ενα μεγαλο στατιστικο δειγμα, οτι οι μεταναστες χωρις χαρτια ειναι λιγοτεροι απο το 10% των μεταναστων. Για τετοιο 'τεραστιο' ποσοστο μιλαμε.
Φυσικα δεν λεω οτι δεν υπαρχει θεμα σε καποιες (λιγες) περιοχες.
Λεω οτι
α. η Ελλαδα εχει συνυπογραψει συμφωνια (Δουβλινο ΙΙ) που την καθιστα φραχτη και στρατοπεδο συγκεντρωσης μεταναστων χωρις καμια μεριμνα για μεταναστευτικη πολιτικη οταν ηταν βεβαιο οτι οι στρατιωτικες επεμβασεις των δυτικων χωρων , οι εμφυλιοι και η φτωχεια του τριτου κοσμου θα ειχε σαν αποτελεσμα μεγαλης διαστασης ροες ανθρωπων προς τις αναπτυγμενες χωρες
β. σε καποιες περιοχες του κεντρου της Αθηνας η καταστσση αφεθηκε σκοπιμα να 'αγριεψει'. Βολευε το να γινουν οι μεταναστες ο αποδιοπομπαιος τραγος για την οικονομικη κριση Βολευε αυτους που ηθελαν καταρρευση των τιμων των ακινητων και κερδη απο το gentrification. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δουλειά των κρατικών μηχανισμών είναι να τα ξέρουν αυτά, όχι δική μου. Πάντως τα ακίνητα και να θες δεν μπορείς να τα πας πουθενά...Όπως καταλαβαίνεις Δία, με τέτοιες απαντήσεις, η σωστή απορία είναι: πώς είναι δυνατόν το ΚΚΕ να έχει πάνω από 0,00%;
-
Τι ακριβως ελεγε ο Αδωνις και ο Βοθριδης ?
Ο χρήστης Μπουμπούκος & Πελεκυφόρος έγραψε:
Υπάρχει τεράστιος αριθμός λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και ειδικά στο κέντρο της Αθήνας το οποίο έχει ρημάξει. Κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό...Πριν μπουν στο τι (που δεν το πολυανέλυαν, αλλά τόνιζαν πανέξυπνα το ότι κάτι πρέπει να γίνει) λάμβαναν τις παρακάτω απαντήσεις.
Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ...
ή κάποια άλλη παρόμοια βλακεία εκτός τόπου και χρόνου αφού για το ΠΑΣΟΚ του γιωργάκη η χώρα ξεκίναγε από την Πεντέλη και τέλειωνε στο Κολωνάκι
ΤΟΥΜΠΕΚΑ
μη φανεί ότι συμφωνεί με ατζέντα Καρατζαφέρη
ΟΧΙ
...
Άχου τα μωλιέ τα λαθρομεταναστάκια. Τι γλυκούτσικα που είναι;
bonus
Να έχουμε πάντα ανοιχτά τα σύνορα μην έρθουν τίποτα αντιστασιακοί του Ιράν
Δεν χρειάζεται φοβερή φαντασία γιατί ο Μπουμπούκος και ο Πελεκυφόρος έγιναν μάγκες πολιτικά και έχουν οπαδούς.
-
http://greece-salonika.blogspot.com/201 ... 38-13.html
Eurostat: Αποκλιμάκωση της ελληνικής ύφεσης στο -3,8% το β’ τρίμηνο του '13
Σημαντική αποκλιμάκωση της ύφεσης, που έφτασε στο -3,8%, εμφάνισε η Ελλάδα το δεύτερο τρίμηνο του 2013 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012 (-5,6%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.Για την Ευρωζώνη και την ΕΕ υπάρχουν στοιχεία για.. το τρίτο τρίμηνο του 2013 όπου σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012 στις χώρες του ευρώ σημειώθηκε ύφεση -0,4% και στους «28» οριακή ανάπτυξη +0,1%.
Σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2013, η Ευρωζώνη εμφάνισε ανάπτυξη +0,1% και η ΕΕ 0,2%.για να δηλωνουν οτι το '14 παμε για αναπτυξη > 0,5% εννοουν οτι αθροιστικα απο φετος θα επιτυχουμε αναπτυξη 3,8+0,5=4,3%.....η δεν ισχυει...?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι ακριβως ελεγε ο Αδωνις και ο Βοθριδης ?
Υπάρχει τεράστιος αριθμός λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και ειδικά στο κέντρο της Αθήνας το οποίο έχει ρημάξει. Κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό...
Οπως εγραψα , απο τις επιχειρησεις-σκουπα του κ. Δενδια μαθαμε, μεσα απο ενα μεγαλο στατιστικο δειγμα, οτι οι μεταναστες χωρις χαρτια ειναι λιγοτεροι απο το 10% των μεταναστων.
Αρα το 'τεράστιος αριθμός λαθρομεταναστών στην Ελλάδα' ειναι χοντρη μαλακια.
Της γαμησες τα πρεκια της λογικης.
-
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
Οπως εγραψα , απο τις επιχειρησεις-σκουπα του κ. Δενδια μαθαμε, μεσα απο ενα μεγαλο στατιστικο δειγμα, οτι οι μεταναστες χωρις χαρτια ειναι λιγοτεροι απο το 10% των μεταναστων.Ενδιαφέρον. Εχεις κάποιο link ? Εψαξα αλλά δε βρήκα κάτι.
-
Δεν εχω προχειρο. Εχει καποια σημασια ?
-
Κάντες 5 τις σοκολάτες μπαρμπ' Ανέστη.
Εβίβα.
-
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Δουλειά των κρατικών μηχανισμών είναι να τα ξέρουν αυτά, όχι δική μου. Πάντως τα ακίνητα και να θες δεν μπορείς να τα πας πουθενά...
Όπως καταλαβαίνεις Δία, με τέτοιες απαντήσεις, η σωστή απορία είναι: πώς είναι δυνατόν το ΚΚΕ να έχει πάνω από 0,00%;
Θα έπρεπε να ξέρω εγώ τα περιουσιακά σου στοιχεία; Νομίζω θα ξεσηκωθείς αν πάει να γίνει κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=3694706%
εντυπωσιακα μικρο θα ελεγα.Ειχα την εντυπωση για πολυ μεγαλυτερο ποσοστο.
-
Καντες 6 τις σοκολατες να ταιριαζουν με το ποσοστο
-
Δεν εχω προχειρο. Εχει καποια σημασια ?Οχι, ρωτάω για πλάκα.
Να, σου κάνω δώρο και ένα link, επειδή έχω πολλά πρόχειρα:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_06/02/2013_482280Ευχαριστώ greo.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι, ρωτάω για πλάκα.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_06/02/2013_482280Ευχαριστώ greo.
Αφου τα ειχες προχειρα , γιατι ρωτησες ? Να με τσεκαρεις ?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όπως καταλαβαίνεις Δία, με τέτοιες απαντήσεις, η σωστή απορία είναι: πώς είναι δυνατόν το ΚΚΕ να έχει πάνω από 0,00%;
Θα έπρεπε να ξέρω εγώ τα περιουσιακά σου στοιχεία; Νομίζω θα ξεσηκωθείς αν πάει να γίνει κάτι τέτοιο.
Άστο Δία, δεν το σώζεις με τίποτα, δεν μπα να 'σαι κι ο αληθινός!
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
http://greece-salonika.blogspot.com/2013/11/eurostat-38-13.htmlEurostat: Αποκλιμάκωση της ελληνικής ύφεσης στο -3,8% το β’ τρίμηνο του '13
Σημαντική αποκλιμάκωση της ύφεσης, που έφτασε στο -3,8%, εμφάνισε η Ελλάδα το δεύτερο τρίμηνο του 2013 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012 (-5,6%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.Για την Ευρωζώνη και την ΕΕ υπάρχουν στοιχεία για.. το τρίτο τρίμηνο του 2013 όπου σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012 στις χώρες του ευρώ σημειώθηκε ύφεση -0,4% και στους «28» οριακή ανάπτυξη +0,1%.
Σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2013, η Ευρωζώνη εμφάνισε ανάπτυξη +0,1% και η ΕΕ 0,2%.για να δηλωνουν οτι το '14 παμε για αναπτυξη > 0,5% εννοουν οτι αθροιστικα απο φετος θα επιτυχουμε αναπτυξη 3,8+0,5=4,3%.....η δεν ισχυει...?
Ε κάνεις ένα ψιλοχοντροτεράστιο λαθάκι .
Ανάπτυξη φέτος: -3,8%.
Ανάπτυξη το '14: 0,5%.Αν θες να τα αθροίσεις (δεν ξέρω γιατι): -3,8+0,5=-3,3.
-
Μια πρώτη παρατήρηση θα ήταν ότι ο αεροζόλ κατά την προσφιλή τακτική μετουσιώνει την παρλαπίπα σε τρολάρισμα και κάνει τουμπέκα το αρχικό του φιλοσοφικό ερώτημα (τι έλεγε ο Μπουμπούκος και ο πελεκυφόρος).
Αυτά που είπα έλεγαν και δίπλα στις ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ που έλεγαν όλα τα άλλα κόματα, παρουσιάζονταν ως πολιτικοί φωστήρες.Φάση δουλεμένη στην προπόνηση με τον coach Καρατζαφέρη.
Μια δεύτερη παρατήρηση είναι το ότι το 6% είναι αυτοί που δεν πήραν το full πακέτο του κυκλώματος και δεν έβγαλαν χαρτιά (aka αίτηση για άσυλο κλπ) και έμειναν να πλουτίζουν τα στατιστικά του αεροζολ και του greo.
Κατά τ' άλλα επειδή αλλάξαμε ήδη 2 φορές θέμα, αεροζόλ που θες να καταλήξεις;
Μέχρι τώρα:- Πώς απέκτησε πολιτική δύναμη ο Μπουμπούκος --> check
- Αν ίσχυαν αυτά που έλεγε ο Μπουμπούκος --> check
Για ΤΑΡΩ-ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ είναι άλλος συνάδελφος.
-
Ποιος;
-
Οχι, ρωτάω για πλάκα.
Αφου τα ειχες προχειρα , γιατι ρωταγες ? Να με τσεκαρεις ?
Ναι άλλη δουλειά δεν είχα... Δεν τα είχα πρόχειρα και θεώρησα (κακώς απ΄ό,τι φαίνεται) ότι εφ΄όσον έκανες μια δήλωση θα έπρεπε και να την τεκμηριώσεις. Οταν είδα ότι πέταγες χαρταετό, είπα να το ψάξω μόνος μου -και στο μεταξύ το βρήκε και ο greo.
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)