-
Το καύσιμο που χρησιμοποιείται στο WRC κατασκευάζεται φέτος από τη Shell και έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
RON = 101,5
MON = 89,4
Σημείο βρασμού = 148 βαθμοί
Πυκνότητα = 763 g/lt
Περιεκτικότητα Ο2 κατ΄όγκο = 2,6% -
Στην F1;Δεν μπορω να φανταστω αυτες τις μηχανες να δουλευουν με την ΕΚΟ 100 που βαζω εγω
-
Άλλο ένα φίδι, αφιερωμένο στην 'οδηγάρα' της γειτονιά μου. Περίπτωση βουβαλόπαιδου με λεφτά, σκάρτα 25 χρονών, που στα 21 του πήρε Opel Astra Sentan 1.4, επειδή... big is beautiful (ε, πού θα έβαζε τα πράγματα των παιδιών του, χωρίς το μεγάλο χώρο αποσκευών?-το ότι δεν είχε παιδιά άσχετο...). Με αυτό το Astra είχε λέει πιάσει 200 στην Πατρών-Κορίνθου!!! Εν τω μεταξύ σαν οδηγός είναι giatabaza... μια φορά που έκανα το λάθος να μπω για βόλτα μαζί του, έπαθα πλάκα... το αποκορύφωμα ήταν όταν τον πήρε ο ύπνος (κυριολεκτικά) στο φανάρι!!! Ο εν λόγω τύπος είχε πιο πριν Ascona 1300 (ναι, αυτές τις γρήγορες ), που με αλλαγή στο τελευταίο καζανάκι είχε κερδίσει 15-20 άλογα!!!! Ντόινγκ!!!!
Ρε περίπτωση ανθρώπου να σου τύχει...
-
Σέ κάποια από τίς προηγούμενες επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών,γνωρίσαμε ένα παιδί με ένα Leon τούρμπο κόκκινο,πού δέν μπορούσε να κατέβει κάτω από τό 1:54:00 μέ τίποτα.
Κάθε φορά πού γυρνούσε στά πίτ,άνοιγε τό καπό του αυτοκινήτου,καί μαζί μέ τόν κολλητό του 'φίλο' (ο οποίος εμπορευότανε βελτιωτικά είδη) ρυθμίζανε τό οβερμπούστ τού τούρμπο,γιά να κάνουν χρόνους.Σέ συζήτηση πού είχαμε σέ κάποι στιγμή,ο...'βελτιωτής' μάς είπε τό εξής:
-Εδώ βάλαμε μπουζί Ιριδίου σέ ένα σειτσέντο,καί η δευτέρα του από εκεί πού πήγαινε τό πολύ-πολύ 90,φτάνει τώρα στά...130!!!
Συμπέρασμα,ο 'βελτιωτής' ήταν ένας άνθρωπος πού έταζε χρόνους στόν 'κολλητό' του,τού γαμούσε το αυτοκίνητο,αλλά καί την τσέπη.
Ο άλλος,μάλλον απονήρευτος καί μερακλής με το αμαξάκι του,ήταν τό θύμα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άλλο ένα φίδι, αφιερωμένο στην 'οδηγάρα' της γειτονιά μου. Περίπτωση βουβαλόπαιδου με λεφτά, σκάρτα 25 χρονών, που στα 21 του πήρε Opel Astra Sentan 1.4, επειδή... big is beautiful (ε, πού θα έβαζε τα πράγματα των παιδιών του, χωρίς το μεγάλο χώρο αποσκευών?-το ότι δεν είχε παιδιά άσχετο...). Με αυτό το Astra είχε λέει πιάσει 200 στην Πατρών-Κορίνθου!!!
[snip]Δεν είναι φίδι αυτό! Κι εγώ έχω 200ρήσει (κοντερίσια πάντα) με το Astra G.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σέ κάποια από τίς προηγούμενες επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών,γνωρίσαμε ένα παιδί με ένα Leon τούρμπο κόκκινο,πού δέν μπορούσε να κατέβει κάτω από τό 1:54:00 μέ τίποτα.
Κάθε φορά πού γυρνούσε στά πίτ,άνοιγε τό καπό του αυτοκινήτου,καί μαζί μέ τόν κολλητό του 'φίλο' (ο οποίος εμπορευότανε βελτιωτικά είδη) ρυθμίζανε τό οβερμπούστ τού τούρμπο,γιά να κάνουν χρόνους.Σέ συζήτηση πού είχαμε σέ κάποι στιγμή,ο...'βελτιωτής' μάς είπε τό εξής:
-Εδώ βάλαμε μπουζί Ιριδίου σέ ένα σειτσέντο,καί η δευτέρα του από εκεί πού πήγαινε τό πολύ-πολύ 90,φτάνει τώρα στά...130!!!
Συμπέρασμα,ο 'βελτιωτής' ήταν ένας άνθρωπος πού έταζε χρόνους στόν 'κολλητό' του,τού γαμούσε το αυτοκίνητο,αλλά καί την τσέπη.
Κατι τετοιοι θελουν κρεμασμα....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Κατι τετοιοι θελουν κρεμασμα....
Όταν μπήκα σαν συνοδηγός στό Leon,νά δώ τί συμβαίνει καί οι χρόνοι του ήταν τέτοιοι,διαπίστωσα ότι,εκτός του ότι τό αυτοκίνητο ΔΕΝ είχε δύναμη,είταν καί υπερβολικά υποστροφικό.
Γιά να φτάσει σέ τέτοιο συμπέρασμα ένας οδηγός ΟΠΕΛ (εγώ δηλαδή) φαντάσου τί συνέβαινε. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οι 'βελτιωτές' είναι μεγάλα λαμόγια.Έχω ένα φιλαράκι που πήρε ραλλύ 106 για πρώτο αυτοκίνητο και ενώ έλεγε δε θα το πειράξει, στην πρώτη του επίσκεψη σε τέτοιο μαγαζί του φόρτωσαν κάτι μαλακίες άχρηστα πράγματα.
Μετά το ξεχείλωσε.Του βαλε ό,τι βρήκε πάνω, οι διάφοροι έμποροι τον έβλεπαν παντελώς άσχετο από αυτοκίνητο και του έταζαν άλογα με τη σέσουλα και αυτός πρόσθετε 10 10 τα άλογα από σκούπες και φαράσια και το χε κάνει 200 και άλογα.Να στρίψει ακόμα δε μπορεί αλλά δεν είναι αυτός το θέμα.Το θέμα είναι οτι ΄του φόρτωσαν παπάτζες.Μια φορά πήγαμε παρέα σε ένα τύπο 'βελτιωτή' και κόντεψα να γίνω Γεωργάτος!!!Το τι μπαρούφες πουλάνε είναι ασύλληπτο!Τι νίτρα, κίτρα και αρχιδιές!Πας εκεί και νομίζεις οτι με 300 400 € μπορείς να το κάνεις ντράγκστερ.Και επειδή ανέφερες το θέμα, σε μια βελτίωση κινητήρα οι ταχύτητα που πιάνει κάθε σχέση ΔΕΝ αλλάζει!Είναι θέμα υποπολλαπλασιασμού!Αν τα γρανάζια μένουν ίδια, δεν θα αλλάξουν οι ταχύτητες!!!Αυτό που αλλάζει είναι το πόσο γρήγορα φτάνει αυτή η ταχύτητα και η τελική λόγω μακριάς κλιμάκωσης της τελευταίας σχέσης!Δε το λέω σε σένα-πολύ πιθανό να το ξέρεις.Αλλά είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες μπαρούφες από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται επαγγελματίες;;; -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Αλλά είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες μπαρούφες από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται επαγγελματίες;;;Εύκολο χρήμα,καί άφθονα κορόιδα.
Εχω ένα φίλο μου,πού είναι μηχανικός,καί μού λέει μιά μέρα:
-Δέν πάει άλλο,θα αρχίσω καί εγώ να κάνω 'βελτιώσεις',μέ έχει φάει η μουντζούρα,καί από φράγκα...τίποτα.Ευτυχώς,δέν τό έκανε αυτό ακόμα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αλλά είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες μπαρούφες από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται επαγγελματίες;;;
Εύκολο χρήμα,καί άφθονα κορόιδα.
Εχω ένα φίλο μου,πού είναι μηχανικός,καί μού λέει μιά μέρα:
-Δέν πάει άλλο,θα αρχίσω καί εγώ να κάνω 'βελτιώσεις',μέ έχει φάει η μουντζούρα,καί από φράγκα...τίποτα.Ευτυχώς,δέν τό έκανε αυτό ακόμα.
Στην βελτίωση πιστεύω η λύση είναι να εμπιστεύεσαι αναγνωρισμένους ανθρώπους.?Αν αυτό δε γίνεται, τότε βρες ένα μάστορα, δες τι δουλειά κάνει στο αυτοκίνητο σε απλά σέρβις και τι εντύπωση δίνει και μετά μόλα μαζί του για μετατροπές.Πρώτα να σε νιώσει καλό πελάτη κ εσύ να τον εμπιστευτείς.Αλλιώς την έβαψες.Εκεί που πηγαίνω το Κλιό ο άνθρωπος είναι επιστήμονας.Σου εξηγεί τι έπαθε και γιατί και ποτέ δε κοιτάει να με κοροιδέψει.Μια φορά μπερδεύτηκα και του πα να μου κάνει αλλαγή λαδιών και μετά όταν πήγα να το πάρω μου είπε οτι δε χρειαζόταν!!!Δε θα μπορούσε να μου τα πάρει;Αφού εγώ του χα ζητήσει.Και τώρα τελευταία που μιλάμε για μετατροπή σε 1.8 το καλοκαίρι, μου εμπνέει τέτοια εμπιστοσύνη που σκέφτομαι να τον αφήσω να βρει αυτός μοτέρ και όσα μου πει
-
Δυστυχώς όμως,ο υποψήφιος πελάτης θέλει να ακούει τρελά νούμερα.
Αν π.χ.,πάει σέ δύο 'μαστόρια',καί ο ένας τού πεί ότι,μέ σκούπα/πρόγραμμα/εξάτμιση θά πάρει τό πολύ δέκα άλογα,καί ο δεύτερος τού πεί γιά σαράντα,ποιόν νομίζεις ότι θα διαλέξει;
Καί φυσικά δέν μιλάω γιά εσένα καί εμένα,αλλά γιά κάποιον πιό ευκολόπιστο. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δυστυχώς όμως,ο υποψήφιος πελάτης θέλει να ακούει τρελά νούμερα.
Αν π.χ.,πάει σέ δύο 'μαστόρια',καί ο ένας τού πεί ότι,μέ σκούπα/πρόγραμμα/εξάτμιση θά πάρει τό πολύ δέκα άλογα,καί ο δεύτερος τού πεί γιά σαράντα,ποιόν νομίζεις ότι θα διαλέξει;
Καί φυσικά δέν μιλάω γιά εσένα καί εμένα,αλλά γιά κάποιον πιό ευκολόπιστο.Κάποιος ευκολόπιστος ή άσχετος δεν πρέπει να πάει κατευθείαν σε τέτοιους ανθρώπους.Αλλιώς σβήνουμε τα επίθετα που γράψαμε και τον βαφτίζουμε μαλάκα!
Το παθαίνουν πολλοί γιατί δεν παραδέχονται οτι δεν ξέρουν.Κι αν ακούσεις τρελά νούμερα και πάλι δε πάρεις μυρωδιά τι παίζει τότε... είσαι άξιος της μοίρας σου!!!Δε θέλω να ακούγομαι απόλυτος, όμως τα λαμόγια από κάτι τέτοιους ζουν.Όλοι μας έχουμε υπάρξει άσχετοι και καθημερινά γινόμαστε σε κάθε τι νέο που μαθαίνουμε.Αν δεν το ψάξουμε, μας έφαγαν.Φτάνει μόνο να σου πω οτι έψαξα έτσι χαλαρά για μοτέρ Ρενώ 1,8 να δω πόσο περίπου θα μου στοιχίσει (όχι για να τσεκάρω το μάστορα) και άκου διαφορές:700 €
850 € με κιβώτιο
900 € σκέτο-ευκαιρία-λίγα χιλιόμετρα!!!
750 € με κιβώτιο
1100 € με κιβώτιο και πρόγραμμα!Ο μάστορας μου λέει δε θα χρειαστεί να αλλάξω κιβώτιο, αλλά δες διαφορές!Η πλάκα είναι το παραμύθι!Άκου λίγα χιλιόμετρα!Που το θυμάται;Κάποιος μου πε πως ήταν σε Κλιο που το εμβόλισαν απ το πλαι σε φανάρι και το μοτέρ δεν ακουμπήθηκε καθόλου!!!Αφού μπροστά ήταν ο άνθρωπος!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν καποιος ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να πιστευει τετοια πραγματα,τοτε ειναι ανεπίτρεπτο να του αφηνεις λεφτα να διαχειρίζεται,ας του τα φαει ΟΛΑ ο βελτιωτης και αν μεινει τιποτα,καμια ρωσίδα.
Αυτος ο πελατης δεν λεγεται μερακλης (κατι τετοιο προσβαλλει ολους εμας εδω),αλλα χαζοβιόλης του κερατα. -
Ο χρήστης cmarin την 1η Απριλίου 2005 έγραψε:
To θέμα θα κλειδωθεί το βράδυ!Να σου πω, μη μας κρατάς σε αγωνία. Για ποιό βράδυ μιλάμε;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν καποιος ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να πιστευει τετοια πραγματα,τοτε ειναι ανεπίτρεπτο να του αφηνεις λεφτα να διαχειρίζεται,ας του τα φαει ΟΛΑ ο βελτιωτης και αν μεινει τιποτα,καμια ρωσίδα.
Αυτος ο πελατης δεν λεγεται μερακλης (κατι τετοιο προσβαλλει ολους εμας εδω),αλλα χαζοβιόλης του κερατα.Πές το καί έτσι βρέ Τίγρη,εγώ τό είπα πιό κομψά.
Η ουσία είναι στό πλήθος αυτών τών 'μερακλήδων',καί στό πλήθος τών 'βελτιωτών'.
Καί στό γεγονός,ότι,ίσως,τό πλήθος τών 'μερακλήδων' αυξάνεται,μέσω τού...'ειδικού τύπου'.
Βιομηχανία Παραγωγής Θυμάτων -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Φίλος με CRV καραμαμά........Μοντίφα by snakeseller!!!!!!
Αυτά!
Τώρα το διάβασα και έπαθα!!!Με το ζόρι κρατήθηκα να μησπάσω την οθόνη!Μήπως μας πουλάς εσύ φίδια λόγω της μέρας; Είναι δυνατόν να λέει τέτοιες παπάτζες;Αυτά ούτε ο υπερμέγιστος χρονομέτρης!!!
Λές να έχω τόση φαντασία; Και επίσης άλλη δουλειά δεν θα είχα από το να κάθομαι να βγάζω βλακείες από το μυαλό μου λόγω της ημέρας. Επίσης ψεύτης δεν είμαι... Και βέβαια τα έχει πεί όλα αυτά!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άλλο ένα φίδι, αφιερωμένο στην 'οδηγάρα' της γειτονιά μου. Περίπτωση βουβαλόπαιδου με λεφτά, σκάρτα 25 χρονών, που στα 21 του πήρε Opel Astra Sentan 1.4, επειδή... big is beautiful (ε, πού θα έβαζε τα πράγματα των παιδιών του, χωρίς το μεγάλο χώρο αποσκευών?-το ότι δεν είχε παιδιά άσχετο...). Με αυτό το Astra είχε λέει πιάσει 200 στην Πατρών-Κορίνθου!!! Εν τω μεταξύ σαν οδηγός είναι giatabaza... μια φορά που έκανα το λάθος να μπω για βόλτα μαζί του, έπαθα πλάκα...το αποκορύφωμα ήταν όταν τον πήρε ο ύπνος (κυριολεκτικά) στο φανάρι!!! Ο εν λόγω τύπος είχε πιο πριν Ascona 1300 (ναι, αυτές τις γρήγορες ), που με αλλαγή στο τελευταίο καζανάκι είχε κερδίσει 15-20 άλογα!!!! Ντόινγκ!!!!Ρε περίπτωση ανθρώπου να σου τύχει...
χαχαχα, κοιμήθηκε!!!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιατί όχι, αν έβγαλαν τον κόφτη δύσκολα πιάνει 130....στις 12.000 στροφές;;;
-
Καλά, αυτό με τις τελικές ταχύτητες σε κάθε σχέση, με έχει κουφάνει επανειλλημένως! Ρε παιδιά, ένα αυτοκίνητο είναι γρήγορο ανάλογα με το πόσο 'απλώνει' η κάθε σχέση; Τι κουλαμάρες είναι αυτές;
Άλλο ωραίο: (Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κόσμος)
Το RX-8 βγάζει μέχρι και 1.300 κυβικά! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Άλλο ωραίο: (Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κόσμος)
Το RX-8 βγάζει μέχρι και 1.300 κυβικά!Τι εννοείς δηλαδή ? Δεν είναι μόνο 1.100 κυβικά???
ΦΙΔΙΑ!