-
απο το ολο σκηνικο δεν εχω καταλαβει ακομα τι σημαινει η εννοια 'θα ξεχαστει' μετα την ηλικια των 45!
την οποια ηλικια δηλαδη, δεν ειναι το ζητουμενο αυτο.
το κρατος δηλαδη δεν ξερει ποιος που και ποτε? -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
απο το ολο σκηνικο δεν εχω καταλαβει ακομα τι σημαινει η εννοια 'θα ξεχαστει' μετα την ηλικια των 45!
την οποια ηλικια δηλαδη, δεν ειναι το ζητουμενο αυτο.
το κρατος δηλαδη δεν ξερει ποιος που και ποτε?Μετά τα 45 δεν υπηρετείς ,αν δεν κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω μποξεράκια σαν τα χακί που δίνουν στο στρατό?
Μποξεράκια δίνουν τώρα; Εμάς μας έδιναν βρακί τύπου Walter White
Τέτοιο έδωσαν πέρσυ στον αδερφό μου στην ΠΑ και η πλάκα είναι ότι ήταν τεράστιο και χώραγαν 2-3 σαν τον αδερφό μου .
ειναι στα πλαισια του one size fits all..........εγω τα εφερνα στα μετρα μου με παραμανες!!!!! και δεν ημουν ο πρωτος ουτε ο τελευταιος....
-
ΤΑ ΦΟΡΑΓΕΣ ???
Εμεις τα καναμε πανακια για το οπλο, βαμβακερα, ωραια, με σταμπε ριγες για να παιρνει την καρβουνιλα καλυτερα
-
Απαγορεύεται να φορεσεις οτιδήποτε πολιτικό, οπότε μονοδρομος και το σωβρακο και η παραμανα
-
Εμένα το βρακί που μου έδωσαν απλά μου ήταν πολύ μικρό, ακόμα και όταν έχασα 14 κιλά πάλι δεν έπαιζε να μου μπει.Στο πάτο του λουκάνικο την έβγαλε όλη τη θητεία
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Απαγορεύεται να φορεσεις οτιδήποτε πολιτικό, οπότε μονοδρομος και το σωβρακο και η παραμαναΠρώτη φορά το ακούω αυτό για εσώρουχα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απαγορεύεται να φορεσεις οτιδήποτε πολιτικό, οπότε μονοδρομος και το σωβρακο και η παραμανα
Πρώτη φορά το ακούω αυτό για εσώρουχα
σε ποια μοναδα ισχυει αυτο την σημερον ημερα?
-
Πουθενά (ίσως τσολιάδες), μάλλον για τη σχολή μιλάει
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Απαγορεύεται να φορεσεις οτιδήποτε πολιτικό, οπότε μονοδρομος και το σωβρακο και η παραμαναελα...
πες την αληθεια...
πλακα κανεις... -
και κατι αλλο.
πετυχα σημερα εναν λοχαγο εξω απο το Ρουφ.
φορουσε το μπουφαν παραλαγης πανω απο στολη εξοδου.(λες και εκανε το τρελο κρυο!)
το σχετικο συριτι με τα αστερια το ειχε μπροστα του, εκει που ειναι οι κουμποτρυπες, στο δεξι πετο του ρουχου δηλαδη.
δεν θα επρεπε να τα εχει στους ωμους εκατερωθεν? δεν προσεξα βεβαια αν ηδη υπηρχαν καθοτι εκανε μπαμ απο μακρυα το συριτι των αστρων και φυσικα κεντρισε την περιεργια.
πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. ισχυει? -
Προφανώς ήταν jacket εμπορίου και φορούσε τα διακριτικά όπως κάποιοι ξένοι. Τα ελληνικά χορηγήσεως προβλέπουν τον βαθμό στις επωμίδες.
Προβλεπόμενα εσώρουχα πάντως μόνο σε Σχολές ισχύουν πια. Λογικό, καθώς δεν μπορείς να αναγκάσεις τον άλλον να φοράει ένα εσώρουχο για μέρες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφανώς ήταν jacket εμπορίου και φορούσε τα διακριτικά όπως κάποιοι ξένοι.εν τελει προβλεπεται?
υπαρχει περιπτωση να ΜΗΝ του πει κανενας τιποτα σε στυλ 'ενταξει μωρε εμποριου ειναι, κατι σαν τα αρβυλα οπου δεν -πολυ-ασχολειται κανεις!' -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Προφανώς ήταν jacket εμπορίου και φορούσε τα διακριτικά όπως κάποιοι ξένοι.
εν τελει προβλεπεται?
υπαρχει περιπτωση να ΜΗΝ του πει κανενας τιποτα σε στυλ 'ενταξει μωρε εμποριου ειναι, κατι σαν τα αρβυλα οπου δεν -πολυ-ασχολειται κανεις!'Σε καθημερινή υπηρεσία δεν υπάρχει θέμα, όπως ακριβώς και με τα άρβυλα που ανέφερες. Καθημερινές φορούσα Gor-Tex του εμπορίου. Σε παρελάσεις, επιθεωρήσεις, παραστάσεις κλπ, αυστηρά τα χορηγήσεως και μόνο. Το ίδιο ισχύει με όλα τα είδη ιματισμού.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πουθενά (ίσως τσολιάδες), μάλλον για τη σχολή μιλάειΣωστός.. ....και ισχύει ΚΑΙ τη σημερον ημέρα
-
Για τα σωβρακα απο τη στιγμη που χορηγουνται σε σχολη η κεντρα εκπαιδευσης επιβαλλεται να χρησιμοποιουνται μονο αυτα. Σε διαφορετικη περιπτωση φοραει ο καθενας οτι θελει για εσωρουχο.
Τα τζακετ του εμποριου δεν προβλεπονται να φοριουνται πανω απο στολες εξοδου μπαραθεες κλπ. Πουθενα. Τα στραβα ματια γινονται. Η στρατονομια μπορει να γραψει μεχρι και Λοχαγο ενω το μεικτο εως Ανσχη. Αν θυμαμαι καλα. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Για τα σωβρακα απο τη στιγμη που χορηγουνται σε σχολη η κεντρα εκπαιδευσης επιβαλλεται να χρησιμοποιουνται μονο αυτα. Σε διαφορετικη περιπτωση φοραει ο καθενας οτι θελει για εσωρουχο. -
εως και πριτυ μπρα......ας πουμε!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για τα σωβρακα απο τη στιγμη που χορηγουνται σε σχολη η κεντρα εκπαιδευσης επιβαλλεται να χρησιμοποιουνται μονο αυτα. Σε διαφορετικη περιπτωση φοραει ο καθενας οτι θελει για εσωρουχο.
Υπαρχει κανονισμος που αναφερει αυτο που λεω. Οταν ομως δεν χορηγουνται εσωρουχα ειναι λογικο να μην υπαρχει περιορισμος. Συμβαινει αυτο.
Στην Λημνο θυμαμαι ενας Σμτης φορουσε καουμποικο σωβρακο. Καλοκαιρι και με τσακωμο με το ντους . Ααααλη φαση. -
Ρε παιδια τι λετε?
Οπως ειπα, μας εδωσαν στο ΚΕΜΧ σωβρακα, (3 μαλλον, δε θυμαμαι) δεν τα φορεσε ΚΑΝΕΙΣ, ουτε φανελες.
Αυτο που τους ενδιεφερε ηταν οτι πολιτικο φορας να μη φαινεται, οποτε καλτσες ασπρες αθλητικες πχ δεν επαιζαν, εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις που οι αλλες ηταν χαλια, και παντα με το φοβο.Στη μοναδα υπηρχε καποια φαση ενας εξαμηνιτης ΕλληνοΓαλλος (εχετε δει θαλαμοφυλακα να διαβαζει τη Λιμπερασιόν ) που φορουσε ΤΑΝΓΚΑ.
Τον ειδε ενας Υλγος Κυριακη μετα το μπανιο του να πηγαινει στο θαλαμο με τον κωλο εξω και αρχισε τα ουρλιαχτα 'ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, εισαι μαλακας πως κυκλοφορεις ετσι θα σε γαμησουνε' κλπ.
Αν υπηρχε θεμα με τα εσωρουχα μας, ο συγκεκριμενος αξιωματικος σουπερ τυπικος ηταν, θα τον εβγαζε αναφορα αερα πατέρα.
Περί Θητείας [#3]