-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΥΓ. Μα καλά, ακόμα με τον FFox ασχολείστε?
αυτό τους λέω κ εγώ...
Και από μένα καλημέρα αδερφέ
edit : Σου τα βγάζει τα εικονίδια των emoticons ή είναι ασύμβατος και σε αυτό...
-
έχω και το 'γκοτζίλα' αλλά πρωτειμώ τον explorer. o 'γκοτζίλα αλεπού της φωτιάς' δεν ανοίγει όλα τα site...
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
πολύ πιο απλά, μια φραγή κλήσεων εξωτερικού στον ΟΤΕ και τέρμα!!!
Ειναι οντως πολυ πιο απλο, αλλα προσωπικα λογω ιδεολογιας και μονο, αρνουμουν να πληρωσω για να μου δωσουνε φραγη διεθνων κλησεων...
Πλεον ειμαι με DSL οποτε δεν ανησυχω για τετοια πραγματα -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eγώ έχω το Kaspersky,
Λένε πως είναι απ' τα καλύτερα antivirus (αν όχι το καλύτερο), αλλά λένε επίσης πως είναι πολύ 'βαρύ'... είναι;
[snip]
ΜS,Τι είναι αυτο;
[snip]
Επίσης έχω τον ελβετικό «πολυσουγιά» System Mechanic 5 (στο συνιστώ) και βέβαια φραγή διεθνών στον ΟΤΕ!Χμμμ... γενικώς τα αποφεύγω τα all-in-one system utilities, ιδιαίτερα εκείνα που πάνε και κάνουν hook σε ζωτικές λειτουργίες των Windows.
Τι λες κοιμάμαι ήσυχος...;
Τι να σου πω... εσύ ξέρεις. Κοιμάσαι;
Πέρα από την πλάκα, δυστυχώς στα PC ποτέ δεν μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι...
Έκανες δουλειά τελικά;
To πάλεψα Χάρη.
Δηλαδη; Έκανες ή δεν έκανες δουλειά;
ΥΓ. Μα καλά, ακόμα με τον FFox ασχολείστε?
αυτό τους λέω κ εγώ...
Εγώ πάντως απορώ ειλικρινά πως είναι δυνατόν κάποιος να δοκιμάσει τον Maxthon και να πισωγυρίσει στον FFox ???? (είναι περίπου σαν να δοκιμαζεις 2λιτρο και να γυρίζεις πίσω στα 1600 ... )
-
Κι όμως γίνεται.. Δεν είδα κάποια τρομερή διαφορά υπέρ του Maxthon, γι αυτό γύρισα πίσω..
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Λένε πως είναι απ' τα καλύτερα antivirus (αν όχι το καλύτερο), αλλά λένε επίσης πως είναι πολύ 'βαρύ'... είναι;
Oχι προς θεού, το αντίθετο είναι ελαφρύ!
ΜS,
ΜS=Microsoft AntiSpyware (εξαγόρασε την Giant και έφτιαξε ένα πολύ καλό antispyware)
Έκανες δουλειά τελικά;
Aκόμα το παλεύω...τα δοκιμάζω να δω με ποιο θα κάνω την δουλειά μου.
*Και οι περισσότεροι δεν έχουν δοκιμάσει τον Maxthon ή αν το έκαναν το έκαναν επιδερμικά.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κι όμως γίνεται.. Δεν είδα κάποια τρομερή διαφορά υπέρ του Maxthon, γι αυτό γύρισα πίσω..Παρόλο που εσύ μου ήρθες στο μυαλό όταν έγραφα την παραπάνω σημείωση, εντούτοις νομίζω παρασύρθηκα από το πόσο μου άρεσε ο Maxthon και ίσως μου βγήκε περισσότερο επιθετικό το ύφος. Θέλω να σε διαβεβαιώσω δημόσια πως σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να σε θίξω, φίλε Kid.
Απλά θέλησα να επισημάνω πως, όπως ο FFox είναι αρκετά βήματα μπροστά από τον IE, έτσι κι ο Maxthon είναι αρκετά βήματα μπροστά από τον FFox.
Επίσης, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι το PC μου είναι αρκετά ισχυρό, αλλά σε μένα ο FFox έχανε σε ταχύτητα φορτώματος ακόμα και από τον ΙΕ (για τον Maxthon δεν το συζητάμε καν... μακράν μπροστά κι από τους δυο).
Τέλος παρατήρησα πως οι επιλογές φραγής του Maxthon (που ήταν και το βασικό ζητούμενο όταν ξεκίνησε η σύγκριση μεταξύ των browsers) είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένες, κατανοητές και ευέλικτες από τους άλλους δυο browsers. Εκτός αν μου έχουν ξεφύγει πράγματα και αδικώ έτσι τον FFox.
Δεν μου έρχεται στο μυαλό ούτε ένα feature (από τα βασικά που κοίταξα) του FFox που να μην υπάρχει στον Maxthon. Αντίθετα εντόπισα αρκετά έως πολλά features του Μaxthon, τα οποία ο FFox είτε δεν τα έχει καθόλου είτε χρειάζεται ειδικά add-ons.
Από τη στιγμή λοιπόν που αντικειμενικά ο Maxthon υπερτερεί του FFox, ο μόνος βασικός λόγος που βλέπω εγώ για να προτιμήσει κάποιος τον δεύτερο είναι η συνήθεια (ή κάποιος άλλος υποκειμενικός λόγος).
-
Τα ακούς Σπύρο...;
Χάρη βάλε και την πολύ σημαντική συμβατότητα με τα sites.Είχα βαρεθεί με τον FF ή και με τον Opera να μην μπορώ να ανοίγω σελίδες ή να μην τις ανοίγει σωστά, να λείπουν στοιχεία κτλ...
Για μένα το σημαντικότερο μείον αυτών των 2...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα ακούς Σπύρο...;είπαμε, είναι ΚΑΙ υποκειμενικοί οι λόγοι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα ακούς Σπύρο...;
είπαμε, είναι ΚΑΙ υποκειμενικοί οι λόγοι...
Ωπ βλέπω σήμερα δεν έχουμε όπλα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oχι προς θεού, το αντίθετο είναι ελαφρύ!
OK, μόλις κατέβασα την trial έκδοση του Kaspersky Peronal Pro (26 Mb!!!). Καμιά ειδική οδηγία, πρόληψη πριν το εγκαταστήσω υπάρχει;
ΥΓ. Όταν λήξει η δοκιμαστική περίοδος τι γίνεται; Παίρνει κάποιο serial number κι ανανεώνεται;
-
Λοιπόν, it's official!!!
Πήρα το OK απο τους δημιουργούς του Maxthon κι εντός της ημέρας τους στέλνω την (κατά πολύ) βελτιωμένη ελληνική μετάφραση του προγράμματος (διαφέρει λίγο από την #4 που σου έστειλα Σάββα... sorry ).
Με την ευκαιρία, νομίζω ανακάλυψα τον 'μπαμπά' του Maxthon... ονομάζεται Deepnet Explorer.
ΥΓ. (Άσχετο) Θέλω κι εγώ extra smileys... που τα βρίσκετε και πώς τα χρησιμοποιείτε;
-
Επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, ενεργοποιήστε όλες τις φραγές (και ιδιαίτερα τη φραγή αιωρούμενων διαφημίσεων -floating Ads) και επισκεφθείτε τη σελίδα: http://www.netscape.com.
Μόλις φορτώσει περιμένετε λίγο και θα δείτε μια... αιωρούμενη διαφήμιση να εμφανίζεται, να κάθεται λίγο και να φεύγει.
Προφανώς η φραγή στη συγκεκριμένη περίπτωση απλά ΔΕΝ δουλεύει... (δάκτυλος της Netscape )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Λοιπόν, it's official!!!Πήρα το OK απο τους δημιουργούς του Maxthon κι εντός της ημέρας τους στέλνω την (κατά πολύ) βελτιωμένη ελληνική μετάφραση του προγράμματος (διαφέρει λίγο από την #4 που σου έστειλα Σάββα... sorry ).
Δεν πειράζει Χάρη, σε ευχαριστώ που με θυμάσαι.
ΥΓ. (Άσχετο) Θέλω κι εγώ extra smileys... που τα βρίσκετε και πώς τα χρησιμοποιείτε;
Από άλλα φόρα που έχουν πολύ καλύτερο και πιο εξελιγμένο φόρουμ όπως το Myphone.
Απλά τα χρησιμοποιείς με τα -
Δεν μου ανοίγει το myphone.gr
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν μου ανοίγει το myphone.grΘα σου στείλω έτοιμα φτιαγμένα σε word...
-
Tα έλαβες...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tα έλαβες...;Ναι.. ναι... Ευχαριστώ!
-
φυσικά μπορείς να ξαναβάλεις firefox! Έχει Pluginάκι που τραβάει smilies από μια database που έχει χιλιάδες και ανανεώνεται συνεχώς.
κάποια fora πάντως, έχουν πολλά smilies και μπορείς να τραβήξεις και από κει, με 'copy image location' και paste μέσα σε [img]...[/iμg]
πχ.
http://www.myphone.gr/forum/misc.php?ac ... smilies&s=
http://www.alfisti.gr/forum/posting.php?mode=smilies
http://emoticons.muller-godschalk.com/yahoo.html -
να σας ρωτησω κατι . απο τοτε που εχω το πισι μου και μπαινω ιντερνετ παντα μα παντα η ταχυτητα που μπαινω δεν ξεπερνα τα 40,0 kbit . εχω κανονικη συνδεση ουτε isdn και τετοια . το μοντεμ δεν φταιει γιατι το εχω αλλαξει ,ειναι εσωτερικο . και τωρα που εβαλα sp2 μπαινει ιντερνετ με 33,6
πρωτα αλλες φορες εμπαινε με 38,6 , 36,6 κ.τ.λ και μερικες φορες εμπαινε με 40,0 μια φορα ειχε μπει με 41,0 .
δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα , πειτε μου την γνωμη σας .
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]