-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν υπήρχε χρονος για λεπτομέρειες. Σε έχει πιάσει κόψιμο στο evo ?
Βρε Παναγιώτη τι να σου πω. Οκ. Ίσα που πρόλαβα να της τον πετάξω έξω. Τον άρπαξε και τον έστιψε όπως η γιαγιά μου το σώβρακο του παππού μου .Την γδυνω εντελώς και της βάζω το μπουφάν με τις ενισχύσεις. Εκεί κόλλησε λίγο τα έχασε αλλά μετά από δευτερόλεπτα της άρεσε.Τη γυρίζω και της δίνω το πρώτο . Δεν με άφησε να της πάρω την πίσω πόρτα αλλά τα κατάπιε όλα . Δε λερωσα και το μπουφάν.
Ευχαριστηθηκες τώρα!Τυπος στη γειτονια πολλα πολλα χρονια πριν, μετα απο το σχετικο τσιγκλισμα, μας περιγραφει το τι εκανε σε γκομενα στο κοντινο αλσος...
- μπλα μπλα μπλα.... και και της λεω 'γυρνα τωρα να στονε σφυριξω'
Ευτυχως που ζησαμε, ειλικρινα δεν το πιστευα οτι θα βγαλω τη μερα,νομιζα πως θα να παθω ανακοπη απο τα γελια.
-
Κουπέα λυπάμαι, δεν με 'ταξίδεψες'!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Coupea την πηρες αγκαλια για να ρευτει μετα;Μπα. Όταν έκανε τσιγάρο ρευτικε .
Κουπέα λυπάμαι, δεν με 'ταξίδεψες'!
Βρε φίλε σεξ κανεις δε γράφεις ρομάντζο.
-
Άσε τις δικαιολογίες κουπέα, δεν το 'χεις το αφηγηματικό - συγγραφικό, πώς να το κάνουμε.
Γι αυτό άλλη φορά θέλουμε βίντεο, να ενημερωθούμε σωστά . -
Σου αρέσει η σεξουαλική διαπλοκή έτσι? Λυπάμαι που δεν το χω Παναγιώτη. Ίσως άλλη φορά. Πάντως δοκίμασε με το μπουφάν. Άλλη φάση. Πάρε και μηχανή όμως.
-
Μπουφανάτο; προοδεύει ο κόσμος.
-
Δεν υπήρχε χρονος για λεπτομέρειες. Σε έχει πιάσει κόψιμο στο evo ?
Βρε Παναγιώτη τι να σου πω. Οκ. Ίσα που πρόλαβα να της τον πετάξω έξω. Τον άρπαξε και τον έστιψε όπως η γιαγιά μου το σώβρακο του παππού μου .Την γδυνω εντελώς και της βάζω το μπουφάν με τις ενισχύσεις. Εκεί κόλλησε λίγο τα έχασε αλλά μετά από δευτερόλεπτα της άρεσε.Τη γυρίζω και της δίνω το πρώτο . Δεν με άφησε να της πάρω την πίσω πόρτα αλλά τα κατάπιε όλα . Δε λερωσα και το μπουφάν.
Ευχαριστηθηκες τώρα!Εγώ έχω κάποιες απορίες πάλι...
- Το μπουφάν με τις ενισχύσεις δεν την δυσκόλευε στο έργο της (εννοώ πριν την κατάποση... );
- Γιατί θα πείραζε να το λερώσεις; Δερμάτινο δεν είναι; (το μπουφάν)
- Όλα αυτά πού έγιναν; Στο σπίτι της; Στο ξενοδοχείο; Στην φύση; Στα Μέγαρα;
-
Εγω δεν καταλαβα προς τι το μπουφαν
-
Ίσως του ζήτησε να της το φορέσει και ο Κουπέας παρανόησε.
-
Είναι η μονη λογική εξηγηση
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ίσως του ζήτησε να της το φορέσει και ο Κουπέας παρανόησε. -
Ντροπή παντρεμένος άνθρωπος..
Sent from my iPad using Tapatalk
-
-
Ίσως άλλη φορά. Πάντως δοκίμασε με το μπουφάν. Άλλη φάση. Πάρε και μηχανή όμως.Εγω δεν καταλαβα προς τι το μπουφαν

Safe sex.Kαταλήγω κι εγώ στο συμπέρασμα ότι μιλάμε για ιστορίες με δράκους Ουαλίας.

Το μόττο από κάτω σημαίνει 'Γαμάτε γιατί χανόμαστε' στα κέλτικα. -
Αυτα ειναι. Εγινα και γιος της ντροπης.
Αssimov το σεξ δεν εχει χρωμα ετσι? Και για να ξεκαθαρισω το επαναλαμβανω οτι δεν με ενδιαφερει αν νομιζουν καποιοι οτι προκειται για δρακους η οτι αλλο. Να στε καλα. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω δεν καταλαβα προς τι το μπουφανΤο μπουφαν συ ντροφε Asimov συμβολιζει την επιθυμια μου να δαμασω τη μηχανη της (το μ@@@ της δηλ) γι αυτο της το φοφεσα. Κομμουνιστικο εθιμο.
-
Το μπουφαν συ ντροφε Asimov συμβολιζει την επιθυμια μου να δαμασω τη μηχανη της (το μ@@@ της δηλ) γι αυτο της το φοφεσα. Κομμουνιστικο εθιμο.
H δική μου πολύ δύστροπη μου έχει βγει φίλε coupeas. Κάθε φορά που πιάνει το μπουφάν, μου λέει πως ζυγίζει 200 κιλά και πώς αντέχω να το φοράω!
Δύσκολα θα την πείσω να το φορέσει η ίδια...Μήπως να της δώσω το καλοκαιρινό;
Αλλά αυτό είναι υφασμάτινο, θα χρειαστεί ΠΟΛΛΗ προσοχή, δεν πρέπει να χύσει σταγόνα!
-
Είσαι κομμουνιστής σύντροφε;
-
Όχι αλλά μη χαλιεσαι . Για να ερθω πιο κοντά στον φιλο Αsimov το έγραψα. Για καλό είναι. >Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το μπουφαν συ ντροφε Asimov συμβολιζει την επιθυμια μου να δαμασω τη μηχανη της (το μ@@@ της δηλ) γι αυτο της το φοφεσα. Κομμουνιστικο εθιμο.
H δική μου πολύ δύστροπη μου έχει βγει φίλε coupeas. Κάθε φορά που πιάνει το μπουφάν, μου λέει πως ζυγίζει 200 κιλά και πώς αντέχω να το φοράω!
Δύσκολα θα την πείσω να το φορέσει η ίδια...Μήπως να της δώσω το καλοκαιρινό;
Αλλά αυτό είναι υφασμάτινο, θα χρειαστεί ΠΟΛΛΗ προσοχή, δεν πρέπει να χύσει σταγόνα!
Δώσε της αυτό που την εκφράζει περισσότερο. Αλλά όλη η ιδέα χάνεται . Αν είναι εκτός κλίματος δηλ δεν το χει με την όλη φαντασία άστο.
-

Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες