-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κορσέ μείνε στα μπρίκια σου και άσε τα αυτά για άλλους.Το ΑΚ έχει καλύτερη ευθυβολία. Απλά επειδή είναι 7.62 χλστ έχει μεγαλύτερη ανάκρουση και άρα η 2η, 3η βολή κλπ έχει παει στον γαμο του καραγκιόζη.
Σκασμος Ρωσολαγνε...
-
Εγώ πάντως έπαθα έρωτα με το Μ16 όλα τα καλούδια που το πλαισιώνουν.Μ16 vs G3 χαλαρά πάω στο πρώτο.
-
Πολύ σνομπάρισμα πέφτει στο g3 και δεν κάνει...μην τρώμε την παπάτζα την αμερικλανια...
-
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Πολύ σνομπάρισμα πέφτει στο g3 και δεν κάνει...μην τρώμε την παπάτζα την αμερικλανια...
Το πρώτο είναι modified by AegeanHawk
και το 2ο PSG?
-
το 2ο ειναι προταση απο Αμερικανικη εταιρεία παρελκομενων με βαση το psg1
-
-
-
+416 & 417
-
Αγαπαμε 417.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
-
Το χαρτί είναι υδρόφιλο και απορροφάει την υγρασία που είναι θάνατος για τα πυρ/κα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το χαρτί είναι υδρόφιλο και απορροφάει την υγρασία που είναι θάνατος για τα πυρ/κα.παρ'ολο που ειναι πακεταρισμενο σε σφραγισμενο κουτι σαν κονσερβα
-
Ετσι... Και το 417 κορυφαίο...! Απλά, ως γνωστόν, εγω είμαι φαν του 5.56...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
παρ'ολο που ειναι πακεταρισμενο σε σφραγισμενο κουτι σαν κονσερβαΎπουλο πράγμα η υγρασία. Μπορεί να είχε κρατήσει κάποια όταν συσκευάστηκε το κυτίο.
Απλά, ως γνωστόν, εγω είμαι φαν του 5.56...
Επειδή είσαι ειδικοδυναμίτης.
-
Kαι να φανταστείς οτι στη θητεία μου είχα 7.62....!
Αλλά το οτι επιασα το Μ16, τρία χρόνια αφότου απολύθηκα (και την τελευταια φορά που είχα πιάσει οποιοδήποτε όπλο) κι έφερα 13 στις 15 στα 200 μέτρα, ήταν αρκετό για να με κερδίσει. Αν συνυπολογίσουμε και το μειωμένο βάρος του (ο περιορισμός του οποίου είναι σημαντικός σε μας, που ο ρόλος μας είναι μπέργκεν 25-30 κιλών στην πλάτη και ποδαρόδρομος), σε συνδυασμό με τη δυνατότητα μεταφοράς αυξημένης ποσοτητας πυρομαχικών, τότε έρχεται και 'δένει το γλυκό'.
Τα παραπάνω, όσον αφορά τον κατ' εξοχήν ρόλο των Καταδρομέων...Αν πρόκειται όμως για άμυνα σε νησί πχ, απο απόβαση εχθρικών τμημάτων, τότε η ανασχετική ισχύς του 7.62, δίνει άλλη δυναμική στον αμυνόμενο πιστεύω....
Τεσπα, αν ηταν να αλλάξουμε ποτέ τυφέκιο εφόδου, το ΗΚ θα το προτιμούσα εναντι όλων.
-
Γισ αποστασεις 100+ μετρων και με θωρακα σωματος, το 7,62 εχει μεγαλο πλεονεκτημα.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
-
http://strategyreports.wordpress.com/20 ... %B5%CE%B2/
αυτές τις μαλακιες που φτιάχνουν, δεν πρεπει να τις πολυσκέφτονται πιστεύω. ZU23 πάνω σε Μ113... γελάνε και οι πέτρες.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://strategyreports.wordpress.com/2013/11/12/αυτοκινούμενα-αα-πυροβόλα-από-το-308-πεβ/αυτές τις μαλακιες που φτιάχνουν, δεν πρεπει να τις πολυσκέφτονται πιστεύω. ZU23 πάνω σε Μ113... γελάνε και οι πέτρες.
Γιατί όχι ;;;
Δηλαδή οι Σύριοι, Λίβυοι, Ιρακινοί, Ταλιμπάν κλπ κλπ που τα βάζουν πάνω σε Datsun είναι ποιό μάγκες ;;;To μόνο αρνητικό είναι πως αποτελούν εντελώς αυτόνομες μονάδες χωρίς καμμία διεύθυνση πυρός αφού στερούνται ραντάρ έρευνας/σκόπευσης και διαθέτουν μόνο τα οπτικά σκοπευτικά του Α/Α.
Άρα δεν μπορούν να ενταχθούν σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα αεράμυνας.
Επίσης, το γεγονώς ότι οι χειριστές είναι εκτεθειμένοι στα στοιχεία της φύσης ή τον εχθρό είναι εξίσου αρνητικό αλλά αντισταθμίζεται από το γεγονώς ότι σαν αυτοκινούμενα Α/Α δεν θ αεπιχειρούν στην πρώτη γραμμή αλλά περισσότερο στα μετόπισθεν.Σε ποιό σόφτ στόχους όμως όπως ελικόπτερα, αποβατικά, άλλα οχήματα, πεζικό (μπρρρρρρ) θα είναι ταμάμ.
Ειδικά το μεσαίο με το Vulcan επάνω. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Γιατί όχι ;;;
Δηλαδή οι Σύριοι, Λίβυοι, Ιρακινοί, Ταλιμπάν κλπ κλπ που τα βάζουν πάνω σε Datsun είναι ποιό μάγκες ;;;Οι Σύριοι, Λιβυοι, Ιρακινοί, Ταλιμπάν κλπ... είναι πιο νεκροί... Είναι νεκροί μάγκες! Γιατί με τέτοιες μλκιες πέφτουν σαν τα κοτόπουλα κάτω.
κοιτα... οκ... αν προσφέρεσαι για χείριστης του ZU εκει πάνω, εγω δεν έχω κανενα θέμα. Δεν νομιζω βεβαια να επιζήσεις για πάνω απο 5 λεπτα, και πολλά λεω μάλλον, η προσπάθεια μετράει και η καλη θέληση
Νομίζω εχω γίνει αντιληπτός by now...
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)