-
Έχει πολύ πλάκα το θέμα όπως εξελίσσεται!
-
Εχει πλάκα διότι το θέμα 'φαίνεται' να αφορά συγκριση ελαστικών σε supercars που εκεί έχει σημασία και η παραμικρή λεπτομέρεια.
Στην κατηγορία του Getz όμως ... εκτός βέβαια από την περίπτωση αναζήτησης του απόλυτου, που τι νόημα έχει?!Στο Micra K11 τα τελευταία 15 χρόνια βάζω τα Pirelli P4. Από την στιγμή που δεν είναι το Challenge και δεν συμμετέχει σε αγώνες τύπου ενιαίου απλώς κοιτώ την ποιότητα και την τιμή του ελαστικού. Αλλά όπως το βλέπει ο καθένας.
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
δηλ σε στο ενα αυτοκινητο μπορει να ειναι κορυφαιο και στο αλλο οτι χειροτερο;;;;;καπου στη μεση;;;Αναρωτιέσαι ΕΣΥ για διαφορές μεταξύ 'Maybach' και 'Maruti' ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην κατηγορία του Getz όμως ... εκτός βέβαια από την περίπτωση αναζήτησης του απόλυτου, που τι νόημα έχει?Στο Getz εγώ κυνηγούσα το απόλυτο, όπως και στο TopGun. You don't have time to think up there. If you think, you're dead.
Για αυτό φορούσα τα CEAT σε 165/60/14 και ελαχιστοποιούσα τις απώλειες τριβής.
-
Θεοσταλτο ΠαπαGetz ... το απόλυτο υπεροπλο του τόπου μας!!!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχει πλάκα διότι το θέμα 'φαίνεται' να αφορά συγκριση ελαστικών σε supercars που εκεί έχει σημασία και η παραμικρή λεπτομέρεια.
Στην κατηγορία του Getz όμως ... εκτός βέβαια από την περίπτωση αναζήτησης του απόλυτου, που τι νόημα έχει?!Στο Micra K11 τα τελευταία 15 χρόνια βάζω τα Pirelli P4. Από την στιγμή που δεν είναι το Challenge και δεν συμμετέχει σε αγώνες τύπου ενιαίου απλώς κοιτώ την ποιότητα και την τιμή του ελαστικού. Αλλά όπως το βλέπει ο καθένας.
δηλ σε στο ενα αυτοκινητο μπορει να ειναι κορυφαιο και στο αλλο οτι χειροτερο;;;;;καπου στη μεση;;;
Αναρωτιέσαι ΕΣΥ για διαφορές μεταξύ 'Maybach' και 'Maruti' ...
ρωτα τους dino,angel κτλ........
-
Τι ακριβώς να μας ρωτήσει?
Αν υπάρχει διαφορά ή αν έχει νόημα η διαφορά αυτή?
Γιατί είναι 2 διαφορετικά πράγματα. -
Και εγώ Νίκο δεν καταλαβαίνω τι πρέπει σε σένα και στον Ντίνο να ρωτήσω!
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Έχει πολύ πλάκα το θέμα όπως εξελίσσεται!Kάτσε να κάνεις χάζι! Έπρεπε να λέγεται αντι-forum!
Που να δεις και στην ενοτητα με τα λιπαντικά τι γίνεται, νερουλάδες vs μαζουτ-άδων!
Τα Dunlop StreetResponse 175/65 είναι καλή επιλογή στα 50ευρώ το ένα. Οτιδήποτε φθηνότερο το πολύ να παίζει λίγα ευρώ παρακάτω όπως τα Fulda Ecocontrol στα 45 ευρώ αλλά δε γνωρίζω από απόδοση. Τα Dunlop τα έχω δοκιμάσει σε 185/60 R14 και δεν είναι άσχημα απλώς εμένα με ξένισαν στην αρχή γτ είναι πιο σκληρά από τα Μichelin Saver που είχα.
Πάντως εσυ φταίς που ξεκίνησε όλο αυτό! Είναι δυνατόν να ρωτάς για ελαστικά του Hyundai Getz σε Ηyundai Forum; Αν είναι δυνατόν! Να μην επαναληφθεί! -
-
Καθυστέρησα λίγο αλλά το έφερα:
-
Ξέρουμε αν εισάγεται έστω και κατόπιν παραγγελίας το i30 με το 1.6 GDI των 135 ίππων; Γιατι δεν το βλεπω στους καταλόγους αλλα στα προσπεκτους τον αναφέρουν.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Ξέρουμε αν εισάγεται έστω και κατόπιν παραγγελίας το i30 με το 1.6 GDI των 135 ίππων; Γιατι δεν το βλεπω στους καταλόγους αλλα στα προσπεκτους τον αναφέρουν.και να εισαγεται,
ποιος τεχνικος θα ξερει να το φτιαξει?
διαθεσιμοτητα ανταλλακτικα? -
ουτε πυρηνοκινητο να ηταν....
-
Ο κινητήρας απ'ότι βλέπω μπαίνει και σε άλλα αυτοκίνητα.Τώρα πόσα έχουν πουλήσει δεν ξέρω .
Όσο για το στοκ των ανταλλακτικών,εδώ δεν έχει η Καρέντα π.χ. για τα tsi τα πιο συνηθισμένα,σιγά μην έχει ο Δάβαρης ,απλά ζεις με την ελπίδα ότι σιγά μη χαλάσει το hyudai -
Ο 1,6 υπάρχει και στις νέες γενιές των ix35 και Sportage. Και έχουν έρθει στην Ελλάδα. Ιδιως το ix35 που προωθήθηκε αρκετά εδώ πέρα (σε σχέση με το Κια) πούλησε.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Ο κινητήρας απ'ότι βλέπω μπαίνει και σε άλλα αυτοκίνητα.Τώρα πόσα έχουν πουλήσει δεν ξέρω .
Όσο για το στοκ των ανταλλακτικών,εδώ δεν έχει η Καρέντα π.χ. για τα tsi τα πιο συνηθισμένα,σιγά μην έχει ο Δάβαρης ,απλά ζεις με την ελπίδα ότι σιγά μη χαλάσει το hyudaiΤο Hyundai, το fiesta ή το leon που γράφεις σε άλλα τοπικ, τα κοιτάς ως αντικαταστάτη του polo;
-
i30 & Leon τα κοιτάνε 2 φίλοι.Εμενα ο πατέρας μου έλεγε να αντικαταστήσει το πασσατ που είναι 2λιτρο με ένα μικρό μιας και μεγάλωσε ο αδελφός μου και δε χρειάζεται πλέον ολόκληρη κούρσα.Γι'αυτο και το φιέστα.Κοιταξαμε βεβαια και στην κατηγορία των αλλων 2 αλλα και το μικρό μπορεί να καλύψει τις οποίες αναγκες.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ουτε πυρηνοκινητο να ηταν....Να στείλουν τους μηχανικούς στη ΝASA
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/h ... ki-iperoxi
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/hyundai-genesis-koreatiki-iperoxiΩραίο είναι
HYUNDAI FORUM