-
ο Νικος εννοει μαλλον οτι οσοι εχουν κατατεθειμενες πινακιδες ΔΕΝ μπορουν να τυπωσουν τα τελη κυκλοφοριας (που μαζι θα ειναι και ο φορος πολυτελειας)
εγω πχ που τις εχω κατατεθειμενες αυτο τον καιρο δεν μου βγαζει τιποτα.
να δουμε μηπως το διορθωσουν μεχρι την αλλη εβδομαδα
-
Ναι ακριβως, αναρωτιεμαι αν θα σε ειδοποιουν για την οφειλη που αποφασισαν οτι εχεις απο χρηση 2012 οπως για ολα τα χαρατσια, αν εχεις καταθεσει η το εχεις πουλησει, η θα πρεπει εσυ να το παρεις χαμπαρι οτι 'χρωστας' ψαχνοντας στο taxis.
-
Διαφορετικά εκκαθαριστικά λέει θα είναι.οπότε ακόμα και κατατεθειμενες να είναι οι πινακίδες σιγά μην δεν στέκουν τον πολυτελείας αν σου αναλογεί!
Sent from my ZP980 using Tapatalk
-
Τα τέλη θα πληρωθούν... όπως τα ξέρουμε. Οι επιτροπές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε αλλαγή του τρόπου φορολόγησης. Φέτος όμως τα τέλη έρχονται μαζί με τον φόρο πολυτελείας που θα πρέπει να πληρωθεί σε τρεις μηνιαίες δόσεις ως τα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 58&catid=3
-
Πόσα λείπουν να πάω να τους τα δώσω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πόσα λείπουν να πάω να τους τα δώσωλειπουν πολλα!
-
θα σου πέσανε
-
δεν το πιασα το αστειο.
-
Είναι το αστείο που λέμε...
Να κάτι λεφτά ...
και λέει ο άλλος
Από μένα πέσανε -
Έστω αυτοκίνητο με κατατεθημένες πινακίδες για το 2013. Μπορεί να γίνει μεταβίβαση εντός του 2013 πληρώνοντας μόνο τα τέλη του 2014 μιας και έχουν βγει στο διαδίκτυο προς πληρωμή και εκτύπωση?
-
Οχι
-
Πληρώνεις τελη για το '13 ,γινεται μεταβίβαση και ο νέος ιδιοκτήτης πληρωνει τα τέλη του 14 ή περιμενεις 2 μηνες και κανεις τη μεταβίβαση στο '14 ,πληρώνοντας μόνον τα τέλη του '14
Sent from my ZTE V967S using Tapatalk 4
-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113143284
Ποιά εταιρία φτιάχνει αυτή τη μελέτη
ξέρει κανείς? -
Τι σημασία έχει, αφού θα την αναθέσουν ξανά σε μια άλλη εταιρία διότι η πρώτη δεν έκανε σωστή μελέτη (= δεν έβγαλε τα νούμερα που πρέπει) και μάλλον θα την αναθέσουν απ'ευθείας σε μία τρίτη με την διαδικασία του κατεπείγοντως και στο τέλος απλά θα δουν πόσα τους λείπουν και θα διαιρέσουν τον αριθμό αυτό με τον αριθμό των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν ώστε να βγει ο σωστός και δίκαιος φόρος πάντα με μία επιπλεόν επιβάρυνση για όσους έχουν πάνω από 1929 κυβικά
-
Άνοιξαν οι λυπητερές?? (οχι οτι βιάζομαι)
-
δε με πιάνει .
Ρέψιμο φαγητού + ξεφύσημα mode on
-
Δοκίμασα με όλη την καλή διάθεση να τα εκτυπώσω και δε δουλεύει.....
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Δοκίμασα με όλη την καλή διάθεση να τα εκτυπώσω και δε δουλεύει.....αρα δεν ειμαι ο μονος που δεν μπορει να εκτυπωσει
-
Καλή διάθεση φυσικά δεν υπάρχει όπως και ο εκτυπωτής που αρνείται να βγάλει τα αντίστοιχα παραστατικά!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Τι σημασία έχει, αφού θα την αναθέσουν ξανά σε μια άλλη εταιρία διότι η πρώτη δεν έκανε σωστή μελέτη (= δεν έβγαλε τα νούμερα που πρέπει) και μάλλον θα την αναθέσουν απ'ευθείας σε μία τρίτη με την διαδικασία του κατεπείγοντως και στο τέλος απλά θα δουν πόσα τους λείπουν και θα διαιρέσουν τον αριθμό αυτό με τον αριθμό των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν ώστε να βγει ο σωστός και δίκαιος φόρος πάντα με μία επιπλεόν επιβάρυνση για όσους έχουν πάνω από 1929 κυβικάπες μου εμένα ποιος κάνει τη μελέτη να καταλάβω....
Τέλη κυκλοφορίας