-
Μα με ξέρεις ρε φίλος... δεν κοιμάται κανένα 'μλάρ' όταν πατάω εγώ το βρωμόγκαζο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χεράδες μου εσείς...ετσι μπραβο....
καληνυχτα σας!!!>>>Αυτό το αυτοκίνητο με τρομοκρατεί. Η δύναμή του πρέπει να είναι απλά απαράδεκτα μεγάλη... Ούτε να φανταστώ δεν θέλω την LaFerrari!
γιατι σε τρομοκρατει;
Θεμα συνηθειας ειναι ολα.
Μετα απο 6 μηνες θα σου φαινεται μια χαρα...
αν το ειχαμε εννοειται (ονειρα)ΥΓ. την F12 την λατρευω...
Δεν χρειάζονται 6 μήνες αλλά μόνο λίγες μέρες για να συνηθίσεις την όποια δύναμη.....
βαζω μηνες για να την κυριευσω...
-
Τόσα άλογα δεν οδηγούνται, ειδικά χωρίς esp. Άντε γεια! Χεχε.
-
Τόσα άλογα δεν οδηγούνται, ειδικά χωρίς esp. Άντε γεια! Χεχε.O O chris Harris την εμαθε σε 3 -4 μερες και την πηγε χωρις αυτα μια χαρα.. οπως φανηκε στο βιντεακι...
Ετσι ειπε τουλαχιστον... παντως σιγουρα απο την πλειονοτητα των αδηγων ισχυει αυτο που λες ειδικα δε αν δεν θελει να παρει ρισκο ο οδηγος της (και ποιος θελει αλλωστε?? ) -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Τόσα άλογα δεν οδηγούνται, ειδικά χωρίς esp. Άντε γεια! Χεχε.
O O chris Harris την εμαθε σε 3 -4 μερες και την πηγε χωρις αυτα μια χαρα.. οπως φανηκε στο βιντεακι...
Ετσι ειπε τουλαχιστον... παντως σιγουρα απο την πλειονοτητα των αδηγων ισχυει αυτο που λες ειδικα δε αν δεν θελει να παρει ρισκο ο οδηγος της (και ποιος θελει αλλωστε?? )ειχε καλο δασκαλο....
-
-
Πως με βρηκες άτιμο παιδί ;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μα δεν θα είσαι στην τσίτα συνέχεια......Αντί να κάθονται να κοιμούνται στον σταύλο 200 θα κάθονται 300 ε καί ?
Θα πρεπει να εισαι απ τα ελαχιστα ανθρωπινα οντα αυτου του πλανητη που θα αυτοσυγκρατιοσουνα με τοσα αλογα...ισως και ιατρικα πρωτογνωρη περιπτωση
Πλακα μας κανεις? Βαλε τον σωφερ σου να οδηγει και συ κοιμησου στο διπλανο καθισμα -
Χεράδες μου εσείς...+1
-
Όπως η πραγματική κολύμβηση (η αθλητική) μαθαίνεται μόνο σε κολυμβητήριο, έτσι και η πραγματική (αθλητική) οδήγηση μαθαίνεται μόνο σε πίστα.
Αν έχεις το χρόνο και το χρήμα να λιώσεις λάστιχα σε πίστα, με καλό δάσκαλο, θα μάθεις τα όριά σου και θα τα επεκτείνεις (πολύ). Βέβαια, 700 ίπποι σε δημόσιο δρόμο, και δη ελληνικό, απλά δεν βγαίνουν κάτω. Αλλά ο γνώστης δεν θα σκοτωθεί, ούτε θα σκοτώσει. -
Ουδεμία εγγύηση υπάρχει ότι ο γνώστης δεν θα σκοτωθεί/σκοτώσει, ή ότι δεν θα κάνει το λάθος. Απλά μειώνει τις πιθανότητες.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Αλλά ο γνώστης δεν θα σκοτωθεί, ούτε θα σκοτώσει. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Αλλά ο γνώστης δεν θα σκοτωθεί, ούτε θα σκοτώσει.
που διαφωνεις?
-
-
^γνώστης
-
Στη συγκεκριμένη περίπτωση το φορτηγό έκανε όπισθεν από ότι διάβασα στα ίντερνετς.
-
James May
http://www.topgear.com/uk/james-may/jam ... 2013-11-07
-
-
Απορώ πώς η εταιρεία που έβγαλε αυτό το κόσμημα,
τώρα βγάζει αυτό το έκτρωμα....
-
Επειδή πλέον οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από το να είναι κάτι απλά όμορφο.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)