-
Ο Μπογρης παιζει τοσο καλα οσο λενε τα νουμερα του;
Καπως ετσι κερδισαμε το προηγουμενο ευρωπαικο παιχνιδι αν θυμαμαι καλα.
-
Παίζει πολύ καλά, σε σημείο να αναρωτιέσαι ή τι κάνει ο Μαρκόπουλος και ξυπνάει στάσιμα ταλέντα-ψηλούς ή πόσο δεν ασχολούνται στις υπόλοιπες ομάδες. Δεν ξοδεύει επιθέσεις, κερδίζει γκολ-φάουλ, ανοίγει διαδρόμους. Υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με τον Cooper, ο οποίος έχει την πάσα στο μυαλό του. Υστερεί στο ριμπάουντ, αλλά προφανώς χρειάζεται κάποιον να κάνει μπλοκ-άουτ κυρίως στην άμυνα. Μόνος του είναι δύσκολο, είδα πολλούς ύπνους σήμερα σε χαμένα σουτ της Ankara.
Σκεφτόμουν ότι αν μου έλεγες ότι θα είχα double score +21 ομάδα στο Eurocup με Μπόγρη-Τσαϊρέλη-Κασελάκη μέσα το 2010, θα είχα γίνει tryphon από τα γέλια.
*έγραψα Κασελάκη και το θυμήθηκα. Ανεξήγητη επιμονή από τον Σούλη στον Κασελάκη εδώ και πολλούς μήνες, χωρίς να δίνει αποτελέσματα.
-
Μεγάλος MVP, -14 +/-
-
Ομπραντοβιτς rules...
26 ποντους στο κεφαλι της ΤΣΣΚΑ..
Πολυ νωρις για συμπερασματα , αλλα φαινεται να τους εκανε ομαδα. -
Ε καλά είχε απέναντι τον καλύτερο πελάτη. Να τον αφήσει παραπονεμένο?
-
Τον εβλεπα σε κατι πλανα στη nova κ ελεγα θα γυρισει η καμερα να δειξει τον παγκο του Παναθηναικου..
-
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν με νοιάζει τόσο σε πιο πάγκο θα κάθεται, όσο να ξέρω ότι απλά πατάει ελληνικό έδαφος. Είναι απλά μέγιστη τιμή και μόνο η παρουσία του.
Και επειδή καταπιάνομαι ως HRαρας με τα των εκπαιδεύσεων θα ήταν όνειρο μου να οργανώσω κάτι τέτοιο στην εταιρία μου.
-
Ωραιο ματς σημερα το Bulls-Knicks.Το πρωτο για φετος που ειδα ολοκληρο οποτε ας γραψω τιποτα (εννοειται ειναι νωρις για συμπερασματα,απλα μια γνωμη για το πως ειδα τις ομαδες τωρα στο ξεκινημα)
Αρκετο ξυλο ομως καπως αυστηρη η ''νεα'' διαιτησια.Οποιος μιλησει για Rose απο τα παλια(κατι τετοια πηρε το ματι μου σε 2-3 sites),θα λεει μαλακιες γιατι με εξαιρεση το Game Winner που εβαλε,ηταν αρνητικος με αστοχια και πολλα λαθη .Δειχνει να θελει αρκετα παιχνιδια ακομη για να βρει ρυθμους.
Το καλο με τους Bulls ειναι οτι δε μπουκωνουν λογω κακου Rose και επειδη εμαθαν να παιζουν χωρις αυτον παιρνουν μεγαλες ανασες επιθετικα κ κυριως αμυντικα απο Boozer/Butler/Deng.Η ΝΥ τωρα,σα να μη περασε μια μερα απο την ομαδα που απεκλεισαν οι Pacers στα Playoffs.Καθολου δουλεμενα Plays,η μπαλα δε γυρνουσε ευκολα κ οταν γυρνουσε κατεληγε παντα και μονοτονα στον Carmelo.
O Hardaway Jr δε μπορω να καταλαβω γιατι πηρε τοσα σουτ,ενω κ ο Felton ηταν πολυ αστοχος.Ο Bargnani ηταν -1 παιχτης στην αμυνα,πραγματικα δε στριβει ή δεν εχει αισθηση του τι γινεται γυρω του.Βλεπεις Golden State μετα απο αυτους και σου φαινεται ομαδα 10 φορες πιο δουλεμενη στα Plays.
Κατα τ'αλλα προβλεπεται πολυ ωραια σεζον αφου ολες οι ομαδες πια εχουν κατι να πουν (βασει ροστερ τουλαχιστον).Αυταα -
Ο Ομπραντοβιτς εχει ενα δαιμονισμενο Κλειζα
Η ΤΣΣΚΑ απο την αλλη εχει το αιωνιο ταλεντο,τον Τεοντοσιτς -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Ομπραντοβιτς εχει ενα δαιμονισμενο Κλειζα
Η ΤΣΣΚΑ απο την αλλη εχει το αιωνιο ταλεντο,τον ΤεοντοσιτςΟ Ομπράντοβιτς έχει ένα σωρό παίκτες να παίζουν άμυνα πρώτη φορά στη ζωή τους και τον Πρλεζιτςλτς να παίζει μπάσκετ και όχι μονάκι στη γειτονιά του.
-
Αν παντως τηρηθει η παραδοση του Ομπραντοβιτς,εκει προς τα Χριστουγεννα η Φενερ θα κανει τρελη κοιλια και θα χανει και απο ομαδα της ΕΣΚΑΝΑ.Λογικα βεβαια δεν εχει το ιδιο προπονητικο team
-
ε όχι να χάσουμε κ από τους γαύρους της Σερβίας..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ε όχι να χάσουμε κ από τους γαύρους της Σερβίας..Ε δε χάσαμε, προς μεγάλη λύπην απανταχού γαύρων.
-
Ο Πεδουλας δεν ξερει οτι κανουν φαουλ στα 10' με 3 ποντους διαφορα;
-
Ολοκληρος Ποποβιτς εχασε πρωταθλημα γι αυτο τον λογο εσυ για τον Πεδουλα λες;
-
Mην τα ξαναλέμε. Αμερικάνικο πανεπιστήμιο έχει κάνει μελετη και απέδειξε (σε βάθος 700 παιχνιδιών) ότι το ποσοστό νικών σε περίπτωση φάουλ και μη φαουλ είναι ελαφρώς καλύτερο αν ΔΕΝ κάνεις φάουλ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mην τα ξαναλέμε. Αμερικάνικο πανεπιστήμιο έχει κάνει μελετη και απέδειξε (σε βάθος 700 παιχνιδιών) ότι το ποσοστό νικών σε περίπτωση φάουλ και μη φαουλ είναι ελαφρώς καλύτερο αν ΔΕΝ κάνεις φάουλ.Σε τι επίπεδο ήταν η μελέτη; Σε ποια χώρα; Πότε;
-
Απο την εμπειρια και χωρις να εχω στοιχεια,ειμαι βεβαιος οτι δεν αξιζει να κανεις φαουλ
Iσως το ιδιο να ισχυει και για το φαουλ που γινεται για να κοψει τον αιφνιδιασμο με αριθμητικο πλεονεκτημα που ρισκαρει να καταλογιστει flagrant ενω αν αφησεις την φαση μπορει ο αλλος απλα να το χασει,να χρεωθει με επιθετικο κ.ο.κ. -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Mην τα ξαναλέμε. Αμερικάνικο πανεπιστήμιο έχει κάνει μελετη και απέδειξε (σε βάθος 700 παιχνιδιών) ότι το ποσοστό νικών σε περίπτωση φάουλ και μη φαουλ είναι ελαφρώς καλύτερο αν ΔΕΝ κάνεις φάουλ.
Σε τι επίπεδο ήταν η μελέτη; Σε ποια χώρα; Πότε;
USA, τις ειχαν βγαλει τοτε που εγινε αυτο στους τελικους. Τα παιχνιδια ηταν ολα απο ΝΒΑ
-
Κατι θυμαμαι για αυτην την ερευνα (ή το ειχε ποσταρει ο greo μετα τους τελικους ή στα αθλητικα νεα) αλλα οχι λεπτομερειες. Το θεμα ειναι κατα ποσο ηταν απλα γενικη ερευνα και κατα ποσο την κατηγοριοποιησαν γιατι ειναι απειρες οι παραμετροι! Π.χ. regular, playoffs, series match point game, όχι series match point game, τελευταιο λεπτο, τελευταιο μισο λεπτο, τελευταια επιθεση, παραταση ή ανατροπη πριν την παραταση, πριν-μετα timeouts ή οχι timeouts, full court ή half court επαναφορα, παικτες και ποσοστα βολων-τριποντων, αλλαγες παικτων κλπ κλπ (ξερω το γ....α και ψοφησε ). Η διαφορα των ποσοστων ηταν σχετικα μικρη ή πολυ μικρη (δεν θυμαμαι ακριβως τα νουμερα) δεν μπορεις να κατασταλαξεις ετσι ευκολα. Αρα παλι θα παεις και με το ενστικτο-φοβια σου. Περισσοτερο μου λεει εμενα οτι η πιθανοτητα να νικησεις αντι να χασεις οταν προηγεισαι ειναι καλυτερη (εεε... χαιρω πολυ, αυτονοητο ) παρα με ποιον απο τους 2 τροπους. Αφου, μην ξεχναμε τελικα oτι ο Popovich και 'δικαιωθηκε' και την 'πατησε' στην ιδια φαση, ο Lebron εχασε το τριποντο αλλα του πηρε το rebound ο Bosh για να το χωσει τελικα ο Allen.
Υ.Γ. Γιατι αλλαξε τον Duncan με τον Diao? Τοσο δυσκινητος στο πικ-εν-ρολ ή να ακολουθησει τον Bosh για πιθανον τριποντο?
Υ.Γ.2. Ο Allen εκανε βηματα στο τριποντο? Δεν το πηρα χαμπαρι, το διαβασα πριν κανενα μηνα. Εκανε τρια βηματα αλλα το ζαλισαν με ποσα βηματα μπορεις αν ειναι gather step και δεν βγαζω ακρη. Αλλο NBA αλλο Ευρωπη παλι μαλλον.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)