-
Ο νέος μας πίνακας, αυθεντικός Σκλαβενίτης, 7,80€
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Δυο σημερινες... με το κινητο!Είναι εδώ το Maltese Falcon?
-
Ναι! Και την παρασκευη που ξανα πηγα ακομα εκει ηταν!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Ναι! Και την παρασκευη που ξανα πηγα ακομα εκει ηταν!3 μήνες θα μείνει στον φλοίσβο για να κάνει ένα update στα ηλεκτρονικά και στα ηλεκτρολογικά που έχει και να βάλει ότι τελευταία τεχνολογία υπάρχει. Μάλιστα προς τιμήν της ιδιοκτήτριας που αποφάσισε οι εργασίες αυτές να γίνουν στην Ελλάδα και απο γνωστή ελληνική εταιρεία.
-
-
-
Ωραιες και καθαρές. Ξεχωρίζω σαν κάδρα τις 3,4
-
Thanks!
-
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Aπο το μπαλκονι μουΩραία θέα!
-
Νομιζω πως σου αξιζει ενα μονιμο ΒΑΝ γιατι το ποστ σου ηταν ακρος προκλητικο!!!!
Υπογραφη
Ενας κατοικος της χαβουζας που λατρευει την θαλασσα και τα ηλιοβασιλεματα που πεφτουν μεσα της....
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II -
-
-
Πολύ ωραίες όλες παίδες! Ωραία χρώματα έχει αυτή η σελίδα! Ζηλεύω τα αεροπλάνα και ελικόπτερα απ' την παρέλαση!
-
Χρώματα ναι! παρακαλώ! τελευταία ανεβάσματα στο φλίκρ
Η θέα σε μια δύση από το βουνό απέναντι από τα Γιάννενα
Νότιο Γρεβενό, αγαπώ για το μινιμάλ του
Βίτσι (Δροσοπηγή προς κορυφή κ κατέβασμα Καστοριάς, έπικ διαδρομή) πέρσι τέτοιο καιρό
Αλλαγή δέρματος σε μια ακρίδα (; )
Και μια πεταλούδα, σε πανέμορφη χρωματική αντίθεση, αυτή από την Παύλιανη κοντά.
-
Πεταλούδα, Χρέπι και πρώτη Τύμφη! Υπέροχες.
-
Jim, εξαιρετικός όπως πάντα !
bujinkan,Εγώ ζούλεψα μια του JimClark, και έβγαλα μια φεγγαρόφωτη πριν καμια εβδομάδα...
St.Paul, Lindos in the moonlight -
Απορίες άσχετου για κάτι που έχω παρατηρήσει σε αυτό το τόπικ σε άπειρες φωτό, γιατί βάζετε αυτά τα ελεεινά κάδρα και πλαίσια? Αντί να αναδείξουν μια φωτογραφία, απλά την τερματίζουν στο ανάποδο. Ένα απλό fade out σε μαύρο, δεν είναι αρκετό?
-
+1 αλλά φοβούνται για το clopyright
-
Ξενοφών πραγματικά εκπληκτικές φίλε!!
bujinkan τώρα είδα τις α/μ τις προηγούμενης σελίδας, χθες για κάποιο λόγω δεν μου είχαν φορτώσει. Πολύ ωραίες! Ξεχωρίζω τις πρώτες δυο!
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...