Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
φιλε ArrowsFA1, αν θελεις γραψε γιατι αμαξι προκειται κ αν εχεις αλλαξει βαλβολινες κ αν ναι στα ποσα χλμ ?? δεν πιστευω να μην εχεις αλλαξει ποτε εως τωρα βαλβολινες .... το κιβωτιο εχει καποια δυσκολια στις αλλαγες ταχυτητων η μπαινουν κανονικα οι ταχυτητες ? αν πηγες σε συνεργειο τι σου ειπαν τελικα οτι ειναι , κ περιπου ποσο θα κοστισει ? μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο κ ακριβο σε επισκευη
Καλημέρα,
Όπως έγραψα στο πρώτο ποστ πρόκειται για VW Golf V 1.4 TSI (140hp, μοντέλο 2008, το τελευταίο πριν την έλευση του Golf VI).
Βαλβολίνες δεν έχω αλλάξει, το αυτοκίνητο έχει μετά βίας 67.000 χλμ και το βιβλίο συντήρησης δεν προέβλεπε τέτοια εργασία μέχρι τα 60.000 χλμ (θα το ξανακοιτάξω σήμερα το πρωί για επιβεβαίωση).
Συνεργείο δεν έχω πάει ακόμη μιας και το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ εξαιρετικά σπάνια, αλλά όταν θα πάω θα ενημερώσω.
Και όχι, στην αντιπροσωπεία δεν το πάω...θα μου βγάλουν ένα κοστολόγιο όσο η μισή αξία του αυτοκινήτου
Φαίνεται το συγκεκριμένο αμάξι δεν έχει καλή σχέση με τα ρουλεμάν, έχω επίσης θέμα με το ρουλεμάν του συμπιεστή του A/C, και εύχομαι απλά να μπορεί να αντικατασταθεί μόνο το ρουλεμάν χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση όλου του συμπιεστή...