-
^αν πρόσεξες στη γκρίνια εστιάζω και οχι στο ποσό και τις ανάγκες.
ΥΓ
Grammar Nazi Punks Fuck OFF -
Τζιμαράκο είσαι γνωστή ποσότητα. Αλλά να το παίξεις έξυπνος όταν πεινάς, όχι τώρα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τζιμαράκο είσαι γνωστή ποσότητα. Αλλά να το παίξεις έξυπνος όταν πεινάς, όχι τώρα.Για να δεχτεί κάποιος να κάνει κάτι με ενα ποσό πάει να πεί οτι καλύπτει τις ανάγκες του (οποιες κι αν είναι αυτές) τη δεδομένη στιγμή. Σωστά ή λάθος.
-
Λαθος.
-
Τότε γιατί δέχεται.
-
Επειδή η εναλλακτική είναι ακόμα χειρότερη αστέρι μου. Από το να μην τρως καθόλου, καλύτερα να φας μισό ξεροκόμματο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή η εναλλακτική είναι ακόμα χειρότερη αστέρι μου. Από το να μην τρως καθόλου, καλύτερα να φας μισό ξεροκόμματο...περα απο αυτο δε αν βρει κατι καλυτερο φυσικα θα φυγει και θα αλλαξει δουλεια και αμοιβη.
-
Μπορεί να πάει στα συσσίτια της εκκλησίας αμα είναι για φαί.
Αρα λές μαλακίες.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μπορεί να πάει στα συσσίτια της εκκλησίας αμα είναι για φαί.Έτσι γεννήθηκες ή το έπαθες από τις πολλές φάπες στο σχολείο;
περα απο αυτο δε αν βρει κατι καλυτερο φυσικα θα φυγει και θα αλλαξει δουλεια και αμοιβη.
Δεν έχουν όλοι αυτή την δυνατότητα. Για την ακρίβεια, πολύ λίγοι την έχουν!
-
Υπερβολη νομιζω... παντα η αλλαγη εργασιακου περιβαλοντος ειναι δυνατη.... αρκει να ψαχνει καποιος..σοβαρα...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τότε γιατί δέχεται.Κάποιος κάτι πάνω σε αυτό.
-
Ο οικοδόμος ή ο αποθηκάριος τι θα γίνει; Καθηγητής; Δεν νομίζω! Ο φιλόλογος τι θα γίνει; Οδηγός; Ναι θα μπορούσε να γίνει οδηγός, αλλά υπάρχουν ήδη ένα σωρό άνεργοι οδηγοί με εμπειρία. Να πάνε στο εξωτερικό; Αστείο...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τότε γιατί δέχεται.
Κάποιος κάτι πάνω σε αυτό.
Στο απαντήσαμε βρε κουκλίτσα μου. Επειδή €300>€0!!!
Διεγράφη off-topic [Mod]
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τότε γιατί δέχεται.
Έχεις την επιλογή να στον φορέσει ο Lexington Steele ή ο Γκουσκούνης. Ποιόν από τους 2 θα διαλέξεις να καλύψει τις ανάγκες σου (οποιες κι αν είναι αυτές) τη δεδομένη στιγμή;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Για να δεχτεί κάποιος να κάνει κάτι με ενα ποσό πάει να πεί οτι καλύπτει τις ανάγκες του (οποιες κι αν είναι αυτές) τη δεδομένη στιγμή. Σωστά ή λάθος.
ετσι ακριβως ειναι....τα 300€ καλυπτουν τις αναγκες μιας δεδομενης στιγμης....ουτε μια μερα παραπανω...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τότε γιατί δέχεται.
Ναι: αυτα που λες ειναι ηλιθια.
Μπορεί να πάει στα συσσίτια της εκκλησίας αμα είναι για φαί.
Αρα λές μαλακίες.
Ναι, αυτος λεει μαλακιες...
-
Εγώ λέω μαλακίες ρε συ Κέησι... Πες του ναι, οδηγίες ψυχιάτρου!!!
-
Δεν απάντησε κανείς γιατί δέχεται κάποιος αυτά τα λεφτά.
Εκτός βέβαια αν οι ανάγκες που νομίζει οτι έχει είναι στην πραγματικότητα πολύ λιγότερες. (γιατί αλλιώς να πρέπει να βγείς με 360/μήνα κι άλλο να σε ταΐζει η μάνα σου.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν απάντησε κανείς γιατί δέχεται κάποιος αυτά τα λεφτά.Εκτός βέβαια αν οι ανάγκες που νομίζει οτι έχει είναι στην πραγματικότητα πολύ λιγότερες. (γιατί αλλιώς να πρέπει να βγείς με 360/μήνα κι άλλο να σε ταΐζει η μάνα σου.
Όταν δεν θα έχεις να φας, καλή ώρα (που κανονικά δεν το εύχομαι για κανέναν αλλά για εσένα αξίζει τέτοια ευχή), τα 400 ρούβλια που θα σου προσφέρω θα σου φανούν καλύτερα από τον σκουπιδοτενεκέ γλυκιά μου. ΟΚ τώρα;
Διεγράφη off-topic [Mod]
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν απάντησε κανείς γιατί δέχεται κάποιος αυτά τα λεφτά.Για τον ίδιο λόγο που δέχεται κανείς οποιαδήποτε δουλειά: διότι το συνολικό 'πακέτο' μπορεί να μην είναι τέλειο αλλά είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει εκείνη τη στιγμή και με τους δεδομένους περιορισμούς (πχ. αν έχει να αγοράσει γάλα για τα παιδιά, πόσα έχει στην άκρη ώστε να ξοδεύει μέχρι να βρει αυτό που ψάχνει)
Δεν έχεις άδικο ότι αν όλοι αυτοί που δέχονται με τόσα λεφτά, δεν δεχόντουσαν, τότε δεν 'θα έβρισκαν και θα έκαναν' οι καραγκιόζηδες εργοδότες. Ωστόσο παραβλέπεις ότι οποιαδήποτε οικονομική διαπραγμάτευση σπανιότατα είναι ισορροπημένη, συνήθως όποιος έχει το χρήμα (στην περίπτωση αυτή ο εργοδότης) έχει και το πάνω χέρι. Money talks bullshit walks κιετς.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....